duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
5.10.08 15:59

Ahoj,
my jsme se teď vrátili z dlouhé procházky :) Domácí úkol mám splněný :lol: - bříško vyfoceno, tak hned půjdu vložit fotky.

Tu margot buchtu taky miluju, já na ni dávám kakaovou polevu s rumem. Mňam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
5.10.08 16:34

Ahojky holky tak jsem do fotoalba vložila taky nějaký fotečky, jinak koukám že tu jsem asi pravděpodobně nejmladší, je mi 24. Já žádný testy ještě za sebou nemám, a mám na vás dotaz, jak změnit údaje v našem seznamu. Dlouho jsem tu nebyla a opravdu mi je záhadou jak to děláte. Jinak rýmu mám taky, a teď jsem 3 dny ležela :( hrůza… a pořád to není ono. Jinak mám to samé jako odysea, před těhotenstvím žádný sladký a teď jsem na něm závislá a na slaný se nemůžu ani podívat, taky se mi pěkně všechno obalilo :roll: a prsa mám na prasknutí :D ale přítel je spokojenej, jak jinak… :lol: Asi půjdu taky něco upíct… já teď poslední dobou nejsem schopná něco dělat, hrůza… Tak se mějte zatím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
5.10.08 17:33

Tak jsme zpátky, jsme vykachněný, a příjemné unavený, jen Mates je plný energie… :roll:

merssy tampony jsou super, vubec nejsou cítit a vůbec se nezvětší, nenasáknou vodu, je to bomba…

ali koukala jsem na to tvoje bříško, pane jo krásný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
5.10.08 17:34

Luci krásný fotečky, moc vám to sluší…

Jen takový malý dotázek, tady na emimi galerii nebudeme už používat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
5.10.08 17:43

Tak jsem zpet, brouzdam po netu a koukam na kocary............no to bude pekne dilema..........Muj velky favorit byl Casualplay......tedy porad je, ale ten sportak je hrozne kratkej na zadicka..........mimi z toho muze rychle vyrust, nevim............A ted muj druhy favorit, dost si ho holky chvali Jane slalom pro.........i sportak je dobry, kamoska ho ma, jezdila jsem s nim a super, fakt, prostornej............oba dva jsou teda dost drahy.......... :roll:
A co vy holky, mate nejake favority?

Ali, mas krasne brisko.....
Luci, moc hezky fotky........

Miriam, no margotka uzasna, mnam mnam...........pry ji mam pect kazdy den........ :lol: , ozky se povedla.........
Ty tampony musim taky koupit........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
5.10.08 17:51

Ahojky díky :wink: já s těma kočárkama mám stejné dilema, je jich strašně moc, vím, že chci kombinovaný a vysoký, ne moc nízko u země a prostorný. Kamarádka má mikrus alu sprint a s autosedačkou vyjde na 11 tis.což ještě jde, ale asi si nevyberu barvu, mamka mě pořád říká, ať si vyberu neutrální ať ho můžu mít na obě děti, ale já nevím, moc se mi do toho nechce, je to určitě praktický, ale je to 1.mimi a chtěla bych to podle toho, že se mi ten kočár a barvička fakt líbí. Jinak jestli máte ještě nějaký tipy, tak se s nima. Jo a ještě se mi docela líbil kočárek tako jumper, akorát ty kolečka vepředu jsou moc malý a přítel řikal, že na ty naše kostky ve městě to fakt není, ale je moc krásnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
5.10.08 17:52

merssy to jsem ráda že vám buchta chutná… :lol: já jsem už snědla půlku pekáče… :) jsem fakt nemožná…

jinak ty tampony jsou senta protect, jsou tam 4 tampony a ani nevim kolik stáli, ale asi moc ne…

Já už mám kočárek vybraný, jen ho koupit
http://www.detskyruzek.cz/…ander-xa.asp

asi ten zelený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
5.10.08 17:55

Jinak co se týče jmen, ještě jsme to moc neřešily, ale favority jsou Adélka a Matěj, tak se uvidí,jak moc se to změní. Jinak xmerssy máš moc krásný oblečky na mimi, mě to bohužel ještě zakázaly, ale už se těším až vyrazím, úplně jsem se nad těma tvýma rozplývala. Jen u nás je těžký něco sehnat, takže budu muset zavítat do většího města a zaboha jsem nemohla sehnat značku next, která se mi na mimi strašně moc líbí, a našla jsem jen nejbližší prodejnu v Praze v Letňanech, takže tam budu muset vyrazit. Ale to mě bude tak dovolený po vánocích, takže mám ještě čas :?
Jinak x-lander je nádhernej, už jsem na něj taky koukala, ale neprojde mi cena, už teď na mě koukají jak na blázna, že chci kočárek za 11tis. ale uvidíme, taky bych se chtěla zajet někam juknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
5.10.08 18:01

http://www.detskyruzek.cz/…alom-pro.asp

tady je ten Slalom, libi se mi ten cerveno-cerny, nebo i ten zeleny........

Miriam ten X-lander je dobry, mrknu na nej v obchode...........

Luci, tech kocarku je tolik...........ja to jeste tisickrat zmenim.........

Jeste se zeptam, chcete trojkombinaci-hl. luzko, sportak a autosedacku............nebo hlubokej a pak jiny sportak zvlast?

Miriam mas s tim X-landerem zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
5.10.08 18:04

Luci, dekuju, ja ty oblecky z Nextu kupovala uz v Anglii, to jsem tenkrat myslela, ze mimi pujde hned..........a ono ejhle..........no ale nakonec to dopadlo dobre, ze...........Dobre se da koupit Next i na Mimibazaru.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
5.10.08 18:15

Tak jak jsem koukala na x-lander, tak přítel byl úplně nadšenej, že ten se mu líbí úplně nejvíc a je mu jedno i cena, tak uvidíme, ještě je dost času, ale koukala jsem že je to limitovaná série. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
5.10.08 18:20

jo jo merssy jané je taky bomba, ale já zůstanu u toho x-landeru, no už jsem si ho nechala předvést v obchodě, a cenově je docela v pohodě ta kombinace je za necelých 15 tis, původně jsem chtela casualplay, ale ta cena…
jinak ten kočárek x-lander je lehký, snadno se s nim manipuluje a vypadá krásně, a hlavní je že jsme se na něm schodli, takže po žadném jiném už nekoukám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
5.10.08 18:20

Jj na mimibazaru jsem registrovaná, je tam spousta oblečků, to je pravda, ale je přeci lepší, když to člověk vidí. Jinak kočárek Jané slalom má moje kamarádka ten modrý a je moc pěkný, akorát mě se spíš líbí 4-kolky. Jinak já bych chtěla vše dohromady ne zvlášť, ale to se teprve uvidí. xmerssy můžu se zeptat jak dlouho jste se snažily?? Možná si to už psala, ale já jsem přeci jen hodně zameškala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
5.10.08 18:21

Jo a já chci 100% kombinaci korbičky autosedačky a sporťáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
5.10.08 18:26

Luci, snazili jsme se od ledna 2007 a v cervenci 2008 jsem sla na IVF-umele oplodneni..........a vyslo to napoprve........... :D ...........No super, ze se libil i manzovi, a mate vybrano........... :D

Miriam, ten X-lander je fakt levny, super cena...........Casualplay je predrazeny, i kdyz ten Jane taky..........ale u Jane maji lepsi sportak, prostornejsi a delsi......nez u CP..........ale ta trojka taky stoji pres 22.000.............holky to jsou palky......... :roll: .......V obchode mrknu na X-lander, potrebuju to videt nazivo...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí