duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
270
25.9.08 23:50

Ahoj Odyseo,
vítej mezi dubňátkama.S metříkem mě holky radily,že musí být zkopírován s tím url.Pokud ho máš z Ticker Factory,je to ta první tabulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
26.9.08 08:20

Ahoj holky,

včera mi nějak nefunguvalo emimino, tak píšu až dnes.

Ve středu jsem se zaregistrovala u Apolináře :) Měli obsazeno až do 15.4.2009 :roll:

Včera jsem byla na odběrech v Gennetu, pak jsme si zašli s manžou na snídani do kavárny :wink: Elda šel zas po dlouhé době do jeslí … sice nejdřív brečel, ale pak ani nechtěl jít domů a celý den říkal, že chce do školky … hurááá :D , snad se mu tam začne líbit :D

Vítám novou maminku Odyseu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
26.9.08 08:38

Dobre ranko............

vitam Odyseu.............

Jdu se pochlubit, ze dnesni rano probehlo bez sebemensich nevolnosti..............jupiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: ..............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.9.08 09:22

Ahoj,
taky si k vám přidávám.Jsem tedy hlavně na diskuzi září 2006,ale sem tam se taky ráda podělím o blicí zážitky. :lol: TP mám1.4.,registrovaná jsem u Apolináře a je to moje čtvrté miminko. :wink: Moje intuice mi říká,že čekám další princeznu,uvidíme,zda se zase nemýlila. :lol: Mám už po prvním screeningu a byl negativní,viděla jsem i nosní kůstku a NT má naše Žofinka 1,5,takže jsme v normě.
Všem přeju krásné poblitíčko a užívání si těhulkování. :wink: :lol: :lol:
 Stáńa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.9.08 11:19

stanuska
Ahoj a vítej :-) Koukám, Ty jsi zasloužilá mamina!! :-D Čtvrté děcko, to je paráda… Kolik jetě plánujete? ;-)

• Citovat
  • Upravit
326
26.9.08 11:22

Ta otázka na byla ode mne, zjistila jsem až po odeslání, že nejsem přihlášená :-)

Jinak jsem se tu včera ptala, jestli někdo nevíte, jak přesunout fotku z jedné galerie do jiné, ale nějak to zůstalo bez odezvy, tak se ptám ještě jednou…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
26.9.08 11:43

Ahoj holky,tak jsem doma z KO.
Mimi sebou mlelo jako blázen,mávalo rukama---nádhera.Odebrali mi krev a výsledky budou tak za 10 dní.
Mimi je v pořádku,projasnění taky v pořádku,jen mám pořád folikul,jeden tak straší a mimíse mi utiskuje,je to vidět na fotce,sice ta není nic moc,jen šmouha,ale dodám.
další ko 24.10.
No a koupila jsem si těhu kalhoty a mám z nich radost,k tomu ještě svetr s vázáním pod prsama.tak jsem byla utrácečka.

Ellenko,to foto asi nejde přesunout,budeš muset znova vkládat do správné galerie.
Stanusko,teda 4.děti..........krásný.......a teda vypadá to na 4 holky?????
Odyseo,ahoj,koukni,jestli máš v nastavení všechno zaškrtnuto,jako že to je povoleno,jinak si myslím,že to máš dobže,jen metřík nemusíš kopírovat s tím IMG.......zkus a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
26.9.08 12:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.9.08 12:35

Ellen-zatim jsme oba s manželem přesvědčení,že je to poslední naše miminečko,ale nemá se nikdy říkat nikdy,takže kdo ví?Ale já už začínám nebýt nejmladší. :lol:

Petro-supr,že kontrola dopadla dobře,jsou to vždycky nervy. :wink: A lepší už to nebude.To ani nemůžu Davidovi (synovi) říct,že jsi z fotky nepoznala,že je kluk. :lol: :lol: On jako jediný by si přál bráchu,jinak holky se mnou drží basu(tedy Ema je ještě malá,aby si uvědomovala vážnost :wink: :lol: ) a princeznu by raději i můj chlap. :wink: :lol: Ale nejdůležitější je zdravý miminečko,to především. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.9.08 12:36

Jo a ještě se vám pochlubí naší Žofinkou 12+6tt:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
26.9.08 12:39

Stanusko,nádherná fotečka :lol: já bych řekla celá maminka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.9.08 12:47

Petro-i ty jedna :oops: ,že bych ti poslala čokoládu?Já v ní vidím Emu ještě v bříšku taky na UTZ.Ale potěšila jsi mě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
26.9.08 12:52

Hmmmm čokoládku?????Mňaminka :lol:
Jak je veliká „holčička jedna“tady na té fotce??myslím na cm,víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.9.08 12:59

Petro-na této fotce mě gyndra Žofku neměřila,ale za dva dny jsem byla na genetickém a tam měla od hlavičky k zadečku(nožky se nepočítají) 72,1mm.Šijové projasnění NT-1,4mm a nosní kůstka 2mm ,tep 172/min.Dle UTZ je o den starší než podle MS. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
26.9.08 13:13

Děkuju,já že mi dnes dr.říkala,že mimi je starší,podle UTZ dnes 12+1 a nevím,jak je veliké,tak jen pro orientaci.Vždycky to je pro mne milion info a já si pak nic nepamatuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí