Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Odyseo,
vítej mezi dubňátkama.S metříkem mě holky radily,že musí být zkopírován s tím url.Pokud ho máš z Ticker Factory,je to ta první tabulka.
Ahoj holky,
včera mi nějak nefunguvalo emimino, tak píšu až dnes.
Ve středu jsem se zaregistrovala u Apolináře
Měli obsazeno až do 15.4.2009 ![]()
Včera jsem byla na odběrech v Gennetu, pak jsme si zašli s manžou na snídani do kavárny
Elda šel zas po dlouhé době do jeslí … sice nejdřív brečel, ale pak ani nechtěl jít domů a celý den říkal, že chce do školky … hurááá
, snad se mu tam začne líbit ![]()
Vítám novou maminku Odyseu ![]()
Dobre ranko............
vitam Odyseu.............
Jdu se pochlubit, ze dnesni rano probehlo bez sebemensich nevolnosti..............jupiiiiiiiiiiiiiiiii
..............
Ahoj,
taky si k vám přidávám.Jsem tedy hlavně na diskuzi září 2006,ale sem tam se taky ráda podělím o blicí zážitky.
TP mám1.4.,registrovaná jsem u Apolináře a je to moje čtvrté miminko.
Moje intuice mi říká,že čekám další princeznu,uvidíme,zda se zase nemýlila.
Mám už po prvním screeningu a byl negativní,viděla jsem i nosní kůstku a NT má naše Žofinka 1,5,takže jsme v normě.
Všem přeju krásné poblitíčko a užívání si těhulkování.
![]()
Stáńa
stanuska
Ahoj a vítej
Koukám, Ty jsi zasloužilá mamina!!
Čtvrté děcko, to je paráda… Kolik jetě plánujete? ![]()
Ta otázka na byla ode mne, zjistila jsem až po odeslání, že nejsem přihlášená ![]()
Jinak jsem se tu včera ptala, jestli někdo nevíte, jak přesunout fotku z jedné galerie do jiné, ale nějak to zůstalo bez odezvy, tak se ptám ještě jednou…?
Ahoj holky,tak jsem doma z KO.
Mimi sebou mlelo jako blázen,mávalo rukama---nádhera.Odebrali mi krev a výsledky budou tak za 10 dní.
Mimi je v pořádku,projasnění taky v pořádku,jen mám pořád folikul,jeden tak straší a mimíse mi utiskuje,je to vidět na fotce,sice ta není nic moc,jen šmouha,ale dodám.
další ko 24.10.
No a koupila jsem si těhu kalhoty a mám z nich radost,k tomu ještě svetr s vázáním pod prsama.tak jsem byla utrácečka.
Ellenko,to foto asi nejde přesunout,budeš muset znova vkládat do správné galerie.
Stanusko,teda 4.děti..........krásný.......a teda vypadá to na 4 holky?????
Odyseo,ahoj,koukni,jestli máš v nastavení všechno zaškrtnuto,jako že to je povoleno,jinak si myslím,že to máš dobže,jen metřík nemusíš kopírovat s tím IMG.......zkus a uvidíš.
Ellen-zatim jsme oba s manželem přesvědčení,že je to poslední naše miminečko,ale nemá se nikdy říkat nikdy,takže kdo ví?Ale já už začínám nebýt nejmladší. ![]()
Petro-supr,že kontrola dopadla dobře,jsou to vždycky nervy.
A lepší už to nebude.To ani nemůžu Davidovi (synovi) říct,že jsi z fotky nepoznala,že je kluk.
On jako jediný by si přál bráchu,jinak holky se mnou drží basu(tedy Ema je ještě malá,aby si uvědomovala vážnost
) a princeznu by raději i můj chlap.
Ale nejdůležitější je zdravý miminečko,to především. ![]()
Petro-i ty jedna
,že bych ti poslala čokoládu?Já v ní vidím Emu ještě v bříšku taky na UTZ.Ale potěšila jsi mě. ![]()
Hmmmm čokoládku?????Mňaminka ![]()
Jak je veliká „holčička jedna“tady na té fotce??myslím na cm,víš?
Petro-na této fotce mě gyndra Žofku neměřila,ale za dva dny jsem byla na genetickém a tam měla od hlavičky k zadečku(nožky se nepočítají) 72,1mm.Šijové projasnění NT-1,4mm a nosní kůstka 2mm ,tep 172/min.Dle UTZ je o den starší než podle MS. ![]()
Děkuju,já že mi dnes dr.říkala,že mimi je starší,podle UTZ dnes 12+1 a nevím,jak je veliké,tak jen pro orientaci.Vždycky to je pro mne milion info a já si pak nic nepamatuju ![]()