Poradna duly
Jana Čurdová
Gratulace k uspesnym kontrolam! ![]()
Miriam , nakupy me taky desi. Byla jsem na velkem nakupu minuly tyden a taky jsem to malem neustala. A to jsem naschval jela na osmou vecer, kdy je v samosce krasne volno. ![]()
Presne si vzpominam, jak jsem v minulem tehotenstvi trpela pri nakupech v tech davech, nejhur ve fronte u pokladny. Ted si to aspon muzu lip nacasovat, kdyz nenakupuju cestou z prace. A stejne priste zase vyslu manzilka.
![]()
Brý ranko všem
teda mě je dneska hrozně, nemohla jsem se vykopat vůbec z postele, teď tu sedím v práci a přemýšlím o rychlém úniku. Asi bude nějaký blbý tlak nebo co, je to fakt hnus ![]()
To skládání jsem měla v prvním těhu taky, zvláš´t když je člověk nabalenej, přesně jak píšeš Miriam, najednou pot, pak černo s hvězdičkama a hajííí ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak musím teda říct,že se mi nevolnosti vyhnuly úplně a takový ty stavy v obchodě jsem měla asi 3krát.Ale nosím sebou ted pořád studený pití,to je moje záchrana.
Ahoj,
taky to zatmění znám. Teď se mi to naštěstí ještě nestalo. Taky chodím hlavně na pomalé procházky s malou.
Nějak si už neumím představit, že bych chodila jako těhotná do práce. Ale minule jsem si zas pochvalovala, že se tam dobře najím. Teď už mi nikdy neuvaří.
Ani nejsem ten typ, co by si vyřval, aby ho lidi pustili ve frontě kvůli těhu před sebe. Ale v mhd jsem vždycky někomu řekla, pak s břichem mě už pouštěli sami. To mě celkem mile překvapilo.
Tak jsem zase tady,byla jsem kamarádce předat svatební blahoprání a dostala jsem koláčky
Sice mají svatbu v kruhu rodiném,ale na obřad se podívat půjdu a určo budu ronit slzy ![]()
taky to nestihli před miminkem,tak uvidím,jak se to dělá s prckem
my jsme to taky nestihli ![]()
ahoj holky!
omlouvám se za „malou účast“,ale prostě nestíhám!!!!
vítám nové těhulky!!!!
gratuluji všem ke kontrolám!!!!
mám okno jako blázen,omlouvám se,ale snad se chytnu nějakého tématu ![]()
Ahoj holky,
Miriam , jojo, porad s nevolnostma valcim, des bes, ale mam pocit, ze ty homeopatika snad zabiraji, nevolnosti sice jsou, ale slabe...........Tak nejak to utlumilo, ani zaha me uz nepali, tak snad je to na dobre ceste..........
, porad si ale musim davat pozor na to ci jim a kdy.............A vcera me udelal uplne dobre pomerancovy dzus, ja si ho teda odstavnuju sama, a fakt vyborny...........
Jinak ty obchody je i pro me des, kdyz nemusim nenakupuju, posilam milacka.........
..........
Taky jsem se vcera dozvedela ze nam tu v Brne otevreli novou sekci tehotenskeho obleceni v H&M.........tak az bude lip, musim jet skouknout......... ![]()
Ahoj merssy ![]()
Jo já bych taky chtěla do H+M.....nevím,kde je ten znak mezi
ale tady poblíž není ![]()
A přibíráš když je ti pořád zle?????
Ahoj Petulko .........no ja uz mam jedny z H&M a jsou super..........platene, ted na zimu bych chtela rifle.........Jinak jsem nepribrala co jsem tehu nic............ale nabrala jsem pri stimulaci..........
A co ty?Je super, ze se ti nevolnosti vyhly..........jsi lucky........Jo a & mam na 7.......... ![]()
Merssy ale zase už mám 4 kg nahoře ![]()
A těhu kalhoty ještě žádný,zatím nosím moje gatě,ale už mám jen jedny černý a jedny rifle a ty jsem si včera v kině musela rozepnout.
jO A NA 7 ho vidím ale stejně nevím,jak ten znak vložit ![]()
Peti ja davam Caps Lock a &................
...........
Ja uz tehu mit musim, ja z Anglie mam vse vel. 36 a uz to nezapnu.........mam brisko ale nepribiram, asi si mimco bere ze zasob............. ![]()
No jo tak ty jsi hubenourek,já mám 40,někdy i 42
a stimulka mi taky přidala,no od začátku stimulky do ted mám ty 4 kg.A to ráno.Večer určo víc ![]()
A to jsem v dobách.kdy jsem taky byla v Anglii taky měla 36 ![]()
Jo a Caps Lock mi stejně nejde ![]()
Peti to je divny ze ti to nejde.............
...........ja kdyz se ted divam na ty skinny dziny ve 36, je to tak malicky........
..........jsem zvedava, jestli se nekdy po porodu do nich jeste vejdu.............
..............a uz hubenour nejsem....... ![]()
Vzpomenes si nekdy na anglii?Me se jeste porad styska..........
Jééé Mersy jsem doma 10 let a pořád vzpomínám,prohlížím fotky a jednou se tam chci podívat aspoň na týden ![]()
jo presne, pritel tam ted pojede vyresit veci s bankou............ja tam mam taky jeste ucet, no jsme tu prece jenom kratce...........chtela jsem tam jet do toho 6 mesice, nakoupit na male, ale nevim jestli to nebude risk............ale potom na navstevu ke znamym urcite pojedeme.......... ![]()