duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3087
15.9.08 17:14

hoj holky!
chtěla jsem vám napsat až z domu,ale to co se tu rozjelo mě nutí reagovat!!!!!
ANONYME - TEDA SORRY,ALE MINIMÁLNĚ SE PODEPIŠ!!!!!!
Já osobně neznám žádnou mámu,která by si dokázala něco takového vymyslet!!!!!Markýsku drž se,stojím za tebou!!!!
a ty Anonyme - meleš něco o faktech a důkazech,tak prosím,hezky je uveřejni!!!!svou „popularitu“ už máš,co chceš víc?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
15.9.08 17:14

Nechápu nic…ale tipla bych si, že se jedná o stejného anonyma, co loudil před časem informace o tom, kde a u koho jsi rodila…je to pár týdnů zpátky..nikdo mu ale neodpovídal..pamatujete si to holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
15.9.08 17:17

Jo Máji máš pravdu a ten anonym byl pěkně dotěrný, krysy hnusný… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
15.9.08 17:20

Holky, omlouvám se, že sem vpadám… jenom jsem koukala, co Markétka… ale TOHLE !?

Anonyme … pokud máš co říct, tak to řekni… ale PODEPIŠ SE !!! jinak si mylsím, že jsi to ty, kdo má zvrácenou chuť ubližovat lidem, kteří už tak prožili dost hrozného !!!! … to je hnus a svinstvo !!!! Nemám jiných slov, veřejně tady někoho hanit a zaštiťovat se nějakou zdravotní sestrou natož ještě provozovatelem serveru ?! … FUJ, HNUS !!!!

Marky … neodcházej pryč, jinak dáš za pravdu právě takovým lidem … ale my jsme tady, stojíme za Tebou … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
15.9.08 17:24

Konečně jsem jeden od anonyma našla:

Anonymni
Extra třída :D

Zaregistrován od: 24. zář, 2007

PříspěvekZaslal: so 06. září, 2008 14:43 Předmět: Odpovědět s citátem
Já asi neumím ještě odeslat příspěvek, nějak mi to nejde nebo co… Zkusím to teda ještě jednou - Markýsku, prosím, odpověz, je to pro mne velmi důležité: který doktor ti byl v HK u porodu? A který doktor ošetřoval tvou nebohou maličkou?

No…tak jestli za tebou stojí sami provozovatelé servru a neumíš se podepsat, tak ať nám to napíšou oni!!A to nenapíšou, bo jsou to určitě jen výmysly!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
15.9.08 17:27

Ahoj holčiny. Moc pěkně se poslední příspěvky nečetly :-(

Navrhla bych vám, abychom se obrátily na příslušnou osobu, která má možnost příspěvek anonyma i všech následných našich reakcí na něj vymazat a celou záležitost „vyzmizíkovat“. V případě, že se anonym zase ozve, vůbec nereagovat, ale rovnou napsat další žádost o smazání jeho příspěvku a nenechat si kazit naší diskusi nějakými negativistickými vlivy vyšinutých jedinců, kterých je bohužel na internetu jako hub po dešti a žádný efektivní způsob boje proti nim neexistuje, kromě naprostého ignorování…

Makýskovi přeju, ať je v klidu a pohodě a soustředí se na to nejdůležitější. Na sebe, prcka a ty, které má ráda. Zdar s sílu všem! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
15.9.08 17:30

STRÁVILA JSEM TU SPOUSTU ČASU…A TED NAJEDNOU PRIJDE NEKDO A ZACNE TADY SIRIT LŽI A POMLUVY..???JA NEVIM NEMAM NA TO,CELIT NEKOMU NEZNAMEMU…KDO SI PRIJDE A ZACNE TADY SIRIT TAKOVYHLE VECI…
EMIMINO JE SKVĚLÁ STRÁNKA,ALE BOHUŽEL JESTLI JE VEREJNE FORUM K TOMU,ABY NEKDO POMLOUVAL TAK TO SE LOUČÍM…JE MI JEDNO JAK SE TO KOMU BUDE ZDÁT…DŘÍV JSEM DOKAZALA ŽÍT MEZI INTERNETU…TAK TED TO DOKAZU TAKY MAM DOST SVYCH PROBLEMU A NEBUDU RESIT NEJAKY ANONYM.....

JAK UŽ JSEM PSALA MAM SKYPE A TAM S VAMI RADA BUDU V KONTAKTU..ALE RESIT SVOJE PROBLEMY NA VEREJNYM FORU ABY PAK NEKDO PRISEL A ZAČAL S TAKOVYMI KECY..NA TO OPRAVDU NEMAM......

BYLO MI TU S VAMI FAJN,ALE OPRAVDU NEMAM NA TO NEKOMU NECO DOKAZOVAT!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.9.08 17:37

Ahoj holky,

omlouvám se, že vám sem lezu, ale jsem z Dubna 2008 a nedá mi to občas nakouknout, jak to před rokem probíhalo u nás v diskuzi :)

Markýsku, podle mě jsi statečná žena, tím vším, co tobě a tvé rodině osud postavil do cesty… anonyma řešit nemá význam, jen jsem chtěla napsat, že je tu ještě možnost uzamčené diskuze :wink: :wink:

Přeju vám všem pohodová těhotenství a v dubnu krásná miminka!!! Je neuvěřitelné, že ty naše jsou už pěti měsíční :D

Ryntyntýna z Dubna 2008

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
15.9.08 18:18

A to by nemuselo být marné…chápu to dobře, že by sem mohli jen registrovaní?Marky…klid…takového anonyma vůbec neřeš… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
15.9.08 18:21

markysku nevsimej si toho ichtyla, byt tebou tak se k tomu vubec nevyjadruju a ignoruju to. je to ubozak, ktery se ani podepsat neumi a nechapu, o co mu jde.
kdyz ho budeme ignorovat a nereagovat, tak ho to brzo prestane bavit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
15.9.08 18:22

Majko - přesně,jen ty kterým bychom daly přistup…

mrzí mě že se třeba lesina nebo kdokoliv jiný z adminů nevyjádřil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
15.9.08 18:25

Holky, Lesině jsem psala, určitě se k tomu vyjádří. Přece nemůžeme čekat, že čte všechny diskuze a hlídá, jestli v nich není něco závadného. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
15.9.08 18:26

Na zamykání diskuze je myslím ještě času dost. To by se k nám pak zase těžko dostávaly nové těhulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
15.9.08 19:12

Holky já jsem v šoku, ono to ve finále snad bude pravda o Markýskovi, sleduju to na diskusi život po potratu, to je síla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.9.08 19:36

Nu, zjistila jsem toto:

Z IP adresy anonyma nikdy nikdo nenapsal nikdo registrovaný.
V Hradeckém deníku opravdu pracuje redaktorka Zuzana Placková, na mobil, který na sebe uvedla, není možné se dovolat, ale mám číslo na pevnou linku, budu tam volat ráno.
Markýsek opravdu psal své příspěvky z jedné IP adresy - tedy od jednoho poskytovatele.
Zkusím vyhledat data narození a úmrtí malé Vanessy a zjistit, zda jsou reálná.

A za sebe říkám - jsme na anonymním otevřeném prostoru, kde si není těžké vytvořit imaginární identitu a život. Pokud je to i tento případ, je mi Markýska velmi líto a připadá mi strašné, že má někdo potřebu takto vystupovat…

Nicméně zjišťuji dál.

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí