duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
10.9.08 22:18

Ellen-tak předemším tě moc vítám :D :D :D ..
Napsala jsem týdny těhu podle toho co mají holky v metříkách :wink: ..Tak si kdyžtak taky udělej a dopíšu to :) …

Anguo-podle mě je to takový kompromis :wink: ..
Budu to muset furt aktualizovat,ale to nevadí a „pomůck“ na to mám vaše metříky,tak doufám,že se nějak nezastaví :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.9.08 22:20

Anfua Koukám, že máme stejný datum :-D Tak to jsem zvědavá, jestli nám zůstane stejné i ve chvíli, až dojde na „lámání chleba“ :-D Jo, s těma sockama máš pravdu, ty se opravdu vyznají v tom, co mají dostat… Zatímco obyčejný „smrtelník“ naprosto tápe… :-)

Jinak, když jsi u toho, že proti nikomu nic nemám… Tak já než jsem sem přiletěla, byla jsem velice tolerantní člověk a barva pleti pro mě nic neznamenala. V ČR jsem znala pár romských rodin, naprosto skvělých a fungujících, děti v klasické ZŠ s výbornými výsledky, rodiče zaměstnaní, domovy čisté.. Ale přiletěla jsem sem, a než jsem začala dělat v Tescu, dělala jsem chvíli v Supermac´s (což je něco jako Mc´Donalds, taky takový fast food). A drtivá většina kolegů byli indové, pákistánci, většina muslimů… Jak Ti se chovali, to bylo peklo… V tescu jsem zase poznala několik černochů. A dnes můžu říct, že jsem rasista (ač nikterak hrubého zrna) a „pro mě cikán jak černoch“… Jsou opravdu jiné mentality, uvažování, hodnot… A když je tak pozoruji, říkám, si, že pokud nejsou ochotni přistoupit na etická a morální pravidla evropské společnosti, mají zůstat tam kde jsou, ať už to pro mě znamená cokoliv… (Ale stále platí i to, že všude jsou výjimky, stejně jako mezi bílými jsou neřádi…) :-) Ale dost xenofoie :-D To bylo jen tak mimochodem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.9.08 22:23

Jo, metříky jako pomůcka by taky šly :D Já myslela třeba nějaký skript, který to bude sám přepočítávat :lol: Já jsem ten typ člověka, který dokáže strávit hodiny vymýšlením např. psychošílených vzorců v Excelu, jen aby si později ušetřil 5 minut nezáživné práce :lol: :lol: :lol: Tak proto mě to hned napadlo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.9.08 22:25

Angua vymýšlení vzorců v Excelu? Děláš i makra? Totiž, docela mě baví numerologie, mám ji právě v excelu a vše tam dělám ručně, protože do tajemství maker se mi nedaří proniknout. Mým snem je zadat jméno a datum narození, stisknout tlačítko Vypočtej a ono by mi to vyplivlo výsledek :-) Máš chuť a znalosti mi s tím pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
10.9.08 22:29

Tak holky já pádím spát..Moc nevím o čem to tu mluvíte,ale nevádí :lol: :lol: :lol: ..Dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.9.08 22:31

Ellenna Taky jsem na ten termín zvědavá. Já to beru jako +- autobus, hlavně taky proto, že na metříku mám 9+2, tj. 10. týden, ale v těhu průkazce mám, že jsem v 9. týdnu - přitom termín porodu mi vypočítal jak doktor, tak metřík na 14.4. - což znamená, že mi tam týden nějak hapruje… Ale co, hlavně, že půjde ven a bude zdravé, ne? :wink:

Jojo, to s těmi morálními a etickými pravidly říkám taky (a přidávám k tomu za sebe ještě zákony dané země). Asi jsem to hodně viděla i v USA - tam taky nikoho nezajímalo, jak to chodí u nás a na co jsem zvyklá (i když u nás jsem ve 20 letech kupovala a pila alkohol běžně, tam mi ho prostě neprodali, protože u nich je to až od 21 - jen jeden prkotinský příklad za všechny) :D Ale máš pravdu, dost xenofibie, máme spoustu mnohem příjemnějších témat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
10.9.08 22:32

Petře 77 zítra hodně štěstí na KO :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.9.08 22:34

Markýsku , dobrou :D

Ellenno , jo, makra nejsou těžké - zkoušela jsem je teda zatím jenom párkrát, protože jsem zatím nepřišla na to, jak bych je sama využila v praxi, ale můžu to zkusit… Akorát já zase nerozumím numerologii, ale když mi k tomu všechno pošleš, tak není problém, abych se na to mrkla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.9.08 22:36

Jo, asi e-mail by to chtělo, že? :lol: Tak jestli budeš chtít, tak: petouch(zavináč)gmail.com, pošli třeba co máš + nějaký komentář a já zkusím něco vymyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
10.9.08 22:43

Elleno , tak s tou praci to je o neco lepsi, kdyz mas vic volna, ale stejne to musi byt makacka. Ja jsem se pred dvema lety „flakala“ v kancelari a i tak jsem toho mela dost. I kdyz zase mas praci, kde asi nejsou zadne velke stresy, co? Tech jsem mela tenkrat az moc. Nastesti jsem si vetsinu z nich prestala pripoustet, kdyz jsem otehotnela. :)
S temi zakony a predpisy je to sila. Ja jsem ucetni, par let jsem ale delala pro zahranicni pobocku a ted uz se v ceskem ucetnictvi a danich moc neorientuju. :?
Az neco zjistis, tak nam to sem napis, to by me samotnou zajimalo.
K tomu pocitani - 6+2 apod. - pocita se to od data posledni menstruace (coz je vetsina zenskych schopna dat dohromady) a ne od oplodneni (coz mozna nekdo vi, ale moc takovych asi nebude :P).

Makra jsem v praci pouzivala, jen takova jednoducha, to bylo celkem lehke, naucila jsem se to sama podle napovedy. Jen nevim, jestli by ti i ta jednoducha k necemu byla. Mne to tenkrat usetrilo strasne moc casu na praci, ktera byla desna „blbarna“. :)

Anguo , kuchyn mame uz skoro ctyri roky a nejak ji v aktualni nabidce IKEA nevidim. :( Bud jsem slepa, nebo uz ji nedelaji.

Markysku , krasny seznamek!!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.9.08 22:44

Tak já jdu pomalu taky dělat dobrou… Připojuju se k přání Petře77 - hodně štěstí na KO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.9.08 22:47

Titty Jo tááák, já myslela, že ji máte novou :D Tak to byl asi někdo jiný… Někdy si nepřečtu jméno, dívám se jen na metříky a pak v tom mám chaos :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
11.9.08 01:09

Ahoj holky.Trochu jsem vás tady zanedbávala..připravovvala jsem se od neděle na dnešní opravku-zkoušku,tak jsem net raděj ani nezapínala, nebo já se pak nedokopu..no a mám ji úspěšně za sebou :-)Samozřejmě po návratu z Brna jsem totálně vytuhla :roll: Mám asi spavou nemoc..to jsem beztak chytla od vás tady…že Peti? :wink: :lol: :lol: Držím paleček na zítřejší KO a zítra se na vás mrknu až se vrátíme z města..potřebuju novou podprdu :evil: :roll: :lol:
Dodatečně grauluju k průkazkám,Kačce k srdíčku…tak se mi to líbí..hezky to odsejpá :wink: :lol: Vítám Ellenku…uplně s tebou souhlasím, že chceš být s prckem co nejdýl!!A šetři se..noční nejsou určitě žádný med!! :roll: Přeju ti, ať se z nemocnice ozvou, ta nejistota je naprd :wink:
Dobrou kočky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
11.9.08 06:47

Dobré ráno,
vy jste se ale rozepsaly :o

Markýsku : super seznámek :D

Ellen : taky bych si neuměla představit jít do práce šest měsíců po porodu. To mají v zahraničí fakt blbě, chudáci děti :(

Majko: gratuluju ke zkoušce.

My měli včera s manželem výročí - 9 let jsme spolu a 4 roky od svatby. To to utíká :roll: Přinesl mi drahoušek 9 růží :D

Jinak, doufám, že to nezakřiknu, ale nevolnosti asi opravdu ustupují :)

A závidím, jak jste popisovaly, kolik toho naspíte. Lucinka vstává v půl šesté, tak chodím spát večer brzo, ale stejně mi to nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
11.9.08 07:22

Nemluvte mi o spanííííí. já vstávám v 4:30 :-( . Už teď bych se vrátila s chutí do postele :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí