duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65281
9.9.08 13:54

Ahojky holky,
já byla ve školičce za kolegyňkama,dětičkama a na kávičce :lol:
Jinak seznam s metříkama bych taky nemusela,každá ho máme u sebe v popisu a tak si myslím,že je to zbytečné.Není to pak tak přehledné.můj názor.
Jinak jesle já zažila a říkala mi mamka,že o víkendu tam se mnou musela chodit a já se musela přesvědčit,že je opravdu zavřeno.Takže se mi tam líbilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
9.9.08 15:18

Escargot , Martínek se mezi dětmi chová stejně jako Elda. No, taky to bude mít po mně nebo po manželovi, ani jeden nejsme zrovna průbojný typ. :? Začneme teď aspoň chodit do mateřského centra, ať je víc mezi dětmi, ale stejně se obávám, že to až tak moc nezměníme.

Vítám Buresinku ! Odkud jsi? :)

Fram , mě přijde, že se s prací u těhotných snad ani nepočítá! :roll: Třeba těhotenské cvičení ve dvě odpoledne, předporodní kurzy dopoledne a podobně. :?

Balíček s časopisy z roku 2006 - to je dobrý! :lol: Ale popravdě řečeno, ono je v těch časopisech stejně pořád to samé dokolečka, tak je to jedno. :wink:

Fotku mi taky doktor minule nechtěl dát, je fakt, že tam nic vidět nebylo. Ale za dva týdny už bude a to se moc těším! Martínek na fotce z cca 12. týdne vypadal jako delfínek, taky jsem mu tak nějakou dobu v bříšku říkala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
9.9.08 15:40

no jo, nepocita.. jenze z ceho ma byt clovek ziv?? taky jsem si rikala, jak by se mi libilo byt doma na neschopce.. :P jenze kvuli tomu uchvatnymu stropu u nemocenske si to nemuzu nejak dovolit (pokud bude teda vsechno OK), bo platime hypo.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
9.9.08 16:05

Fram , na druhou stranu, pokud nemáš zdravotní problémy, tak je podle mě mnohem lepší do té práce chodit. Když je člověk doma, má mnohem víc času sledovat, kde ho píchne a zabolí, jestli nemá moc nebo málo velké břicho atd… :)
Já nastoupila na mateřskou těch 6 týdnů před porodem, ovšem notebook a služební mobil jsem odevzdávala až 3 dny před prvním termínem porodu (tedy asi 2 týdny před skutečným porodem). A bylo to dobrý. Ke konci už jsem teda zmírnila tempo a měla jsem štěstí, že jsem mohla částečně pracovat i z domova.
Taky se člověk snadněji udrží v kondici, být celou dobu doma, tak bych děsně zlenivěla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
9.9.08 16:08

Ahojky,
MiriaM:gratuluji k průkazce a ke kufříku :D ,u dr.v sesterně jsem na skříni taky takové viděla,tak doufám,že až si půjdu pro TP,tak na mě nějaký zbyde :?: :D
Buresinka:vítej,jsme na tom stejně s posl.men. a term.porodu,jen na kontrolu jdu o týden dřív než ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.9.08 20:28

Taaak, fotka už je v galerce… Ale musela jsem se kvůli ní podruhé svléknout :lol: Nejdřív mě prohmatal, prohlásil, že roste jako z vody, vypsal průkazku a když jsem se ptala, kdy bude nějaký UTZ, že bych chtěla tu fotku, tak říkal, že teda pojďme zrovna :lol:

Viděla jsem i bít srdíčko a máme 21,4 mm :D

Takže mám fotku, průkazku, srdíčko, do 7.10. (další KO) jsem spokojená :wink: Z blbůstek jsem dostala obal na průkazku GS Mamavit, GS Mamavit vzorek 10 tablet, nějaké brožurky o těhotenství a zkumavku, kterou si mám opatrovat, průběžně vymývat a nosit v ní moč na kontroly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
9.9.08 21:37

Ahoj dubňandy :wink:
Teda vy jste ukecaný by jeden neřekl :lol: :lol: ..Já byla dnes celý odpoledne v práci a jsem grogy :oops: ..A hlavně mě celkem bolí břicho,ale snad si jen mrnous dělá místo :) ..

Leni-snad se Eliášek brzy srovná a bude se mu tam líbit :wink: .
Jirka taky většinu zařízeni obrečel…jeslyčky,školku i první třídu..Jedinou střední zatím ne :lol: :lol: ..
Díky za pochvalu jména :D ..Eliáš se mi líbí a manželovi ještě víc :) ..Má ho kamarádka a je to roztomilý když si píšem o Eliáškovi :) ..

Miriam-gratulu k průkazce :srdce: .
Jinak je to fajn pocit,když se už něco děje co :D .
Moc pěkná :,-(a :wink: .

Buresinko-vítej mezi námi :D :D :D :D ..
Já myslím,že je to normal. mě taky dělali jen vnitřní uzv.

Anguo-tak manžel asi půjde..Já jsem vždycky radši když je někde poblíž :) . Moc gratuluju :D :D :D ..

Super fotečka :) ..

ad tabulka-no uvidím zkusím ještě něco vymyslet.. :) ..
Dejte mi trochu času :wink: .
Buresinko,kdyžtak napiš info o sobě :) :) …

Už vážně dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
10.9.08 09:30

dobre ranko!
markysku, tak jaky byl prvni pracovni den?
jezis, ja bych se dneska tak flakala.. venku krasne a my tu musime byt zavreni v kancelari.. :? chjooo..
anguo, gratuluju k prukazce!
titty, ona je to vlastne pravda.. doma bych se asi po par tydnech taky ubila nudou, hlavne kdyz m. pracuje mimo prahu a je tu jen par dni v tydnu.. jenze ja mam bohuzel i v praci docela dost casu myslet na blbosti.. zrovna dneska me napadlo, jestli je vsechno v poradku, bo me i bricho prestalo bolet.. naposled me v nem pichlo v sobotu.. no snad jo.. jdu si rychle najit neco na praci, nebo mi jeste doopravdy hrabne.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65281
10.9.08 09:37

Holky,vy všechny pracujete?????
Já jsem doma na PN...........ale do práce bych šla :lol:
Ale když jsem tam včera byla a viděla,jak detičky dokážou pozlobit a jak se kolegynky zase na ně zlobily,tak nevím,asi by to nebylo dobré :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
10.9.08 09:48

no ucitelstvi asi dobry neni.. :lol: ale ja drepim v kanclu, stresiku tu moc neni, takze to se da. jen me to neeebaaaviii!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
10.9.08 10:30

Fram - neboj vše je v pořádku. Mě v přibližně v téhle době taky těhu příznaky odezněly a mom. mi je cca od konce 7tt pěkně blbě. Takže si užívej, že ti nic není :wink: Třeba to nebude dlouho trvat :lol:
Jinak já včera na KO dobrý, mimi má 16,2mm a tady jeden pozdrav 

PS: taky se dr. smál, že chci foto fleku, ale jsem mu vysvětlila, že je to krásný flek :lol:

Nevíte co Kačka?

Jo - ještě, mám nějaké drav. problémy a včera se asi rozhodlo, že rodím u Apolináře, CS. Takže :cry: No, třeba se tam aspoň s vámi setkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
10.9.08 11:10

Ahoj holky, byla jsem u kadeřnice, nechat si zkrátit vlasy, už mě nebavili dlouhý, tak jsem je nechala skrátit na mikádko :D

Anguo teda gratuluju, to je člověk jak hrom, krása :) a gratuluju k průkajdě, je to super, co???

Tygříku, krásný pozdrav, taky ho tam zdravím!!! :D

Jinak jsem včera byla na té Bulovce, registrovat se a pokud se tam některá chystáte, vemte si pevný nervy, protože je to síla…
Překoukla jsem se registrují jen út a čt od 12.30 do 14.30, myslela jsem že tam je nějaká kancelář kde sedí paní a registruje, ale omyl je pravdou, je to normální těhu poradna, takže tam chodí těhule do poradny a do toho těhule se jen registrovat, byl tam jen doktor ještě ke všemu bez sestřičky, takže chudák nestíhal, bylo tam snad 20 ženských, na registraci jsem čekala hodinu a půl. Ale jsem registrovaná, prý mají plný už i březen 2009, takže fakt síla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
10.9.08 11:41

kuk! teda to jsou zpravy z bulovky.. :twisted: nechapu, proc se tohle nemuze resit po telefonu..

tygre, dik za uklidneni. pomohlo to, pomohlo.. na tom CR se snaz hledat pozitiva.. nebudes se muset zbytecne dlouho trapit a budes to mit relativne rychle za sebou.. a fotecka je krasna! doufam, ze ty zdravotni problemy nebudou nic vazneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
10.9.08 11:49

No jo no na Bulovku se musí osobně, dostaneš razítko do průkazky… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
10.9.08 11:55

ahoj holky!!!!
všem z ko gratuluju!!!!!!

tak já byla včera - máme srdíčko!!!!předpokládaný tp je 18.4. a mám průkajdu a fotečku!!!!byla jsem tam i s artíkem - neměl kdo hlídat,tak tam lehce zlobíkoval ale dostal vlastní fotku miminka a ještě obrázky zvířátek..a kdybysgte ho viděly - on si tu fotku pořád držel v ručkách :oops:
včera jsem z toho byla i trochu smutná,protože mi přišlo že se malej víc zajímá než ondra…ale to je asi blbost,že jo? :wink:
na ko jdu 30.9 - bude i poradna,odběry,zaplatím si nadstandart :wink:

jo a nevolnosti přetrvávají…už aby přešly…a jdu vyrábět metřík a zkusím vložit fotku do galerky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí