Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky,
já byla ve školičce za kolegyňkama,dětičkama a na kávičce ![]()
Jinak seznam s metříkama bych taky nemusela,každá ho máme u sebe v popisu a tak si myslím,že je to zbytečné.Není to pak tak přehledné.můj názor.
Jinak jesle já zažila a říkala mi mamka,že o víkendu tam se mnou musela chodit a já se musela přesvědčit,že je opravdu zavřeno.Takže se mi tam líbilo ![]()
Escargot , Martínek se mezi dětmi chová stejně jako Elda. No, taky to bude mít po mně nebo po manželovi, ani jeden nejsme zrovna průbojný typ.
Začneme teď aspoň chodit do mateřského centra, ať je víc mezi dětmi, ale stejně se obávám, že to až tak moc nezměníme.
Vítám Buresinku ! Odkud jsi? ![]()
Fram , mě přijde, že se s prací u těhotných snad ani nepočítá!
Třeba těhotenské cvičení ve dvě odpoledne, předporodní kurzy dopoledne a podobně. ![]()
Balíček s časopisy z roku 2006 - to je dobrý!
Ale popravdě řečeno, ono je v těch časopisech stejně pořád to samé dokolečka, tak je to jedno. ![]()
Fotku mi taky doktor minule nechtěl dát, je fakt, že tam nic vidět nebylo. Ale za dva týdny už bude a to se moc těším! Martínek na fotce z cca 12. týdne vypadal jako delfínek, taky jsem mu tak nějakou dobu v bříšku říkala. ![]()
no jo, nepocita.. jenze z ceho ma byt clovek ziv?? taky jsem si rikala, jak by se mi libilo byt doma na neschopce..
jenze kvuli tomu uchvatnymu stropu u nemocenske si to nemuzu nejak dovolit (pokud bude teda vsechno OK), bo platime hypo.. ![]()
Fram , na druhou stranu, pokud nemáš zdravotní problémy, tak je podle mě mnohem lepší do té práce chodit. Když je člověk doma, má mnohem víc času sledovat, kde ho píchne a zabolí, jestli nemá moc nebo málo velké břicho atd… ![]()
Já nastoupila na mateřskou těch 6 týdnů před porodem, ovšem notebook a služební mobil jsem odevzdávala až 3 dny před prvním termínem porodu (tedy asi 2 týdny před skutečným porodem). A bylo to dobrý. Ke konci už jsem teda zmírnila tempo a měla jsem štěstí, že jsem mohla částečně pracovat i z domova.
Taky se člověk snadněji udrží v kondici, být celou dobu doma, tak bych děsně zlenivěla. ![]()
Ahojky,
MiriaM:gratuluji k průkazce a ke kufříku
,u dr.v sesterně jsem na skříni taky takové viděla,tak doufám,že až si půjdu pro TP,tak na mě nějaký zbyde
![]()
Buresinka:vítej,jsme na tom stejně s posl.men. a term.porodu,jen na kontrolu jdu o týden dřív než ty.
Taaak, fotka už je v galerce… Ale musela jsem se kvůli ní podruhé svléknout
Nejdřív mě prohmatal, prohlásil, že roste jako z vody, vypsal průkazku a když jsem se ptala, kdy bude nějaký UTZ, že bych chtěla tu fotku, tak říkal, že teda pojďme zrovna ![]()
Viděla jsem i bít srdíčko a máme 21,4 mm ![]()
Takže mám fotku, průkazku, srdíčko, do 7.10. (další KO) jsem spokojená
Z blbůstek jsem dostala obal na průkazku GS Mamavit, GS Mamavit vzorek 10 tablet, nějaké brožurky o těhotenství a zkumavku, kterou si mám opatrovat, průběžně vymývat a nosit v ní moč na kontroly ![]()
Ahoj dubňandy ![]()
Teda vy jste ukecaný by jeden neřekl
..Já byla dnes celý odpoledne v práci a jsem grogy
..A hlavně mě celkem bolí břicho,ale snad si jen mrnous dělá místo
..
Leni-snad se Eliášek brzy srovná a bude se mu tam líbit
.
Jirka taky většinu zařízeni obrečel…jeslyčky,školku i první třídu..Jedinou střední zatím ne
..
Díky za pochvalu jména
..Eliáš se mi líbí a manželovi ještě víc
..Má ho kamarádka a je to roztomilý když si píšem o Eliáškovi
..
Miriam-gratulu k průkazce
.
Jinak je to fajn pocit,když se už něco děje co
.
Moc pěkná
a
.
Buresinko-vítej mezi námi
..
Já myslím,že je to normal. mě taky dělali jen vnitřní uzv.
Anguo-tak manžel asi půjde..Já jsem vždycky radši když je někde poblíž
. Moc gratuluju
..
Super fotečka
..
ad tabulka-no uvidím zkusím ještě něco vymyslet..
..
Dejte mi trochu času
.
Buresinko,kdyžtak napiš info o sobě
…
Už vážně dobrou noc ![]()
dobre ranko!
markysku, tak jaky byl prvni pracovni den?
jezis, ja bych se dneska tak flakala.. venku krasne a my tu musime byt zavreni v kancelari..
chjooo..
anguo, gratuluju k prukazce!
titty, ona je to vlastne pravda.. doma bych se asi po par tydnech taky ubila nudou, hlavne kdyz m. pracuje mimo prahu a je tu jen par dni v tydnu.. jenze ja mam bohuzel i v praci docela dost casu myslet na blbosti.. zrovna dneska me napadlo, jestli je vsechno v poradku, bo me i bricho prestalo bolet.. naposled me v nem pichlo v sobotu.. no snad jo.. jdu si rychle najit neco na praci, nebo mi jeste doopravdy hrabne..
![]()
Holky,vy všechny pracujete?????
Já jsem doma na PN...........ale do práce bych šla ![]()
Ale když jsem tam včera byla a viděla,jak detičky dokážou pozlobit a jak se kolegynky zase na ně zlobily,tak nevím,asi by to nebylo dobré ![]()
no ucitelstvi asi dobry neni..
ale ja drepim v kanclu, stresiku tu moc neni, takze to se da. jen me to neeebaaaviii!!!!!
Fram - neboj vše je v pořádku. Mě v přibližně v téhle době taky těhu příznaky odezněly a mom. mi je cca od konce 7tt pěkně blbě. Takže si užívej, že ti nic není
Třeba to nebude dlouho trvat ![]()
Jinak já včera na KO dobrý, mimi má 16,2mm a tady jeden pozdrav 
PS: taky se dr. smál, že chci foto fleku, ale jsem mu vysvětlila, že je to krásný flek ![]()
Nevíte co Kačka?
Jo - ještě, mám nějaké drav. problémy a včera se asi rozhodlo, že rodím u Apolináře, CS. Takže
No, třeba se tam aspoň s vámi setkám…
Ahoj holky, byla jsem u kadeřnice, nechat si zkrátit vlasy, už mě nebavili dlouhý, tak jsem je nechala skrátit na mikádko ![]()
Anguo teda gratuluju, to je člověk jak hrom, krása
a gratuluju k průkajdě, je to super, co???
Tygříku, krásný pozdrav, taky ho tam zdravím!!! ![]()
Jinak jsem včera byla na té Bulovce, registrovat se a pokud se tam některá chystáte, vemte si pevný nervy, protože je to síla…
Překoukla jsem se registrují jen út a čt od 12.30 do 14.30, myslela jsem že tam je nějaká kancelář kde sedí paní a registruje, ale omyl je pravdou, je to normální těhu poradna, takže tam chodí těhule do poradny a do toho těhule se jen registrovat, byl tam jen doktor ještě ke všemu bez sestřičky, takže chudák nestíhal, bylo tam snad 20 ženských, na registraci jsem čekala hodinu a půl. Ale jsem registrovaná, prý mají plný už i březen 2009, takže fakt síla…
kuk! teda to jsou zpravy z bulovky..
nechapu, proc se tohle nemuze resit po telefonu..
tygre, dik za uklidneni. pomohlo to, pomohlo.. na tom CR se snaz hledat pozitiva.. nebudes se muset zbytecne dlouho trapit a budes to mit relativne rychle za sebou.. a fotecka je krasna! doufam, ze ty zdravotni problemy nebudou nic vazneho
No jo no na Bulovku se musí osobně, dostaneš razítko do průkazky… ![]()
ahoj holky!!!!
všem z ko gratuluju!!!!!!
tak já byla včera - máme srdíčko!!!!předpokládaný tp je 18.4. a mám průkajdu a fotečku!!!!byla jsem tam i s artíkem - neměl kdo hlídat,tak tam lehce zlobíkoval ale dostal vlastní fotku miminka a ještě obrázky zvířátek..a kdybysgte ho viděly - on si tu fotku pořád držel v ručkách ![]()
včera jsem z toho byla i trochu smutná,protože mi přišlo že se malej víc zajímá než ondra…ale to je asi blbost,že jo? ![]()
na ko jdu 30.9 - bude i poradna,odběry,zaplatím si nadstandart ![]()
jo a nevolnosti přetrvávají…už aby přešly…a jdu vyrábět metřík a zkusím vložit fotku do galerky ![]()