duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
4.9.08 11:01

Ahojky všichni, ahoj tygře Luci
jak je při čtvrtku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
4.9.08 11:02

ahoj miriam, ten den se nejak taaaahne.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.9.08 11:09

Ahoj fram, mě ani ne, přišla jsem z kontroly, za chvilku jdu pro Matesa a pak ke kamarádce, takže pohodička!!!
A co taková náladička???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.9.08 11:25

Holky já vám to musím napsat, i když vás to asi nezajímá, kontrola dopadla skvěle, plůdek se má dobře srdíčko bije o 106 je velký 2,38cm a je pěkně vypasený , ( vložila jsem fotečku do galerie ), příští týden v úterý jdu na odběr krve a pro těhu průkazku a pro žádanky na screening do toho gennetu, jinak na další kontrolu jdu 25/9, tak se konečně něco děje, protože doteď to bylo takový o ničom
Jsem šťastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
4.9.08 11:26

prace me nebavi.. a mame tu jeste vyjimecne sefovou, takze musime predstirat cinnost a to mi moc nejde.. uz odpocitavam minuty k okamziku, kdy vypadneme na obed..
jeee, tak to budes mit hezke odpoledne. ja byla vcera s kamoskou co ma 7mi mesicni mimco, no bylo to supeer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
4.9.08 11:29

jak nezajima, samozrejme ze zajima!! tak to je skvely!! na fotecku jdu hnedle juknout. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.9.08 11:31

já vím fram, taky se vždycky těším na výsledky kontrol vás všech…
To uteče už je 11.30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
4.9.08 11:36

Tak mě to teda taky zajímalo a GRATULUJU!!!!

Holky není divný, že mě chěla mudra vidět až za měsíc. A na ten screening mám asi taky smolíka… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
4.9.08 11:37

tygre, oni nekdy vyckavaji, aby bylo rovnou videt srdicko a ty ses zbytecne nestresovala, jestli je vsechno v poradku. anebo tam meli treba plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.9.08 11:38

tygře já jsem byla u doktorky už 3×, pokaždý mi dělala UTZ vnitřní, je to zvláštní, měla by ti aspoň zkontrolovat srdíčko a dát žádanku, ale třeba mají jiný postup :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
4.9.08 11:49

Srdíčko mi kontrolovala v úterý, prý tam bilo :lol: i když na tom vnitřím utz jsem teda já nic moc neviděla. Příští úterý jdu na odběry a pro TP no a pak za měsíc k mudře. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
4.9.08 11:53

tak to jooo, ja myslela ze na prvni prohlidku te pozvali az za mesic.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.9.08 11:54

No tak tygříku, hlavně že bije srdíčko, to je důležitý…
Třeba na tý krvi jak jdeš, tak ti řeknou víc, to nemusí doktor, mě taky ty žádanky na ten screening bude dávat sestřička k doktorce vůbec nejdu…
Neboj určitě vědí co dělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.9.08 11:54

tygře, každá dr. to dělá jinak … těď mě objednala už za 14 dní..

ale stará dr., co jsem k ní chodila, když jsem čekala Eldu, objednávala taky až za měsíc. a navíc neměla utz, poslouchala mi břicho takovou trubkou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
4.9.08 12:14

MiriaM:blahopřeji ke kontrole,to je teda pěkný kousek :D
tygře:já jsem byla na první kontrole 22.8.(6tt) a na další mě objednal až 24.9.a o žádných odběrech nic neříkal A sestra taky nic neříkala,že bych měla přijít nalačno nebo tak nějak.Měla tam totiž návštěvu,tak mě rychle vyprovodila a ani se myslím nepodívala do karty,že jsem těhu.Radši tam budu muset brnknout a přeptat se.Anebo v kolikátém týdnu se vlastně dělají nějaké odběry-krev,moč?Já si to už vůbec nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí