duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1037
3.9.08 09:25

dobre ranko!
holky, doufam, ze me neukamenujete, ale zehleni je jedina cinnost, kterou z domacich praci delam rada.. :lol:
jinak mi prijde naprosto silene, ze se musi zenska prihlasit do porodnice takhle brzo..
escargot, gratuluju k uspesne kontrole!
holky, kdy uz je videt srdicko? ja jdu na prvni ko ted v patek, to budu myslim 7+1tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
3.9.08 09:39

Ahoj fram, tak to už srdíčko bude bušit o 106…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
3.9.08 11:31

ahoj holky!!!!¨
tak já taky hlasuju pro papírový oblečení - hlavně se to nemusí prát :wink:

escargot - gratulace ke ko!!!!
Miriam - taky si myslím že do týdne už tam bude utíkat se smíchem :lol:

do gennetu na 4d bych chtěla taky!!!!testy mi asi bude dělat i dr nebo mě pošle do gennetu a kdyby to byla holčička (snad bude!!!!) tak na genetiku taky do gennetu..mě se tam moc líbilo,chodila jsem tam když jsem čekala artuška…

s tou bulovkou je to docela hustý,kdž otvírají až v únoru…

jsem ondrovi řekla že když bude zavřený vrchlabí jedeme do krnova tak se na mě díval jako na blázna… :? že je to daleko..to sice má pravdu,ale rodí se tam jako ve vrchlabí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
3.9.08 11:35

Jé Kačko, já jsem chtěla rodit Matesa ve Vrchlabí, když jsem bydlela v HK tak jsem to neměla tak daleko, ale teď z Prahy je to malinko z ruky, takže zvítězila Bulovka…
Já jsem nikdy v Gennetu nebyla, jen vím že je to na Letný, musím se objednávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
3.9.08 11:36

já bych chtěla rodit u apolináře … pokud by to nevyšlo, tak bulovka. rodila jsem tam minule a bylo to celkem fajn.
ale přece jen bych tentokrát radši šla do „lepší“ porodnice … mám z porodu docela vítr 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
3.9.08 11:43

MiriaM, objednávat se musíš… chystám se tam zavolat, až budu v kanclu sama.. zatím v práci nikdo nemusí vědět, že jsem těhu :wink:

tý jo, holky, vy jdete všechny na bulovku .. že bych si to ještě rozmyslela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.9.08 11:57

Ahoj,
Fram : mě teda žehlení taky moc nevadí. Zvlášť když právě teď za mě žehlí mamka :lol:
A pere u nás manžel :pankac: Taky uklízí. Ale nezáviďte - znamená to, že máme doma často pěkný nepořádek :lol:

Rodit budu v Podolí, já tam totiž pracuju, takže pak mám nadstandard jistý :) Teda doufám, při současných návalech budu ráda, když na mě vyjde porodní sál :roll:
A na 1trimestrový screening kašlu. Je sice mnohem přesnější, než ten v 16. týdnu, ale moje doktorka mi nic nedoporučila a já jsem líná to zjišťovat :oops: Minule jsem ho taky neměla.

Kačko : my máme u m-banky účet. manžel byl dokonce před nedávnem na takovém tom srazu zaměstnanců a klientů v nějaké hospodě. Nebylas tam taky?

Lucinka mi taky ráda skákala po břiše, ale už to neděláme. Ale pořád ji dost nosím. :?

Pejska jsme pohřbili včera večer u nás na zahradě. Aspoň že tohle jsme pro něj mohli udělat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
3.9.08 12:11

miriam - ono je totiž vrchlabí zavřený..už hodně dlouho…nedostatek personálu…já mám právě na porod krásný vzpomínky a hned třetí den po porodu jsem chtěla další dítě :lol:

holky já se přiznám…já mám totiž stašnej strach z doktorů :oops: a z nemocnic :oops: takže já potřebuju aby se ke mě hezky chovali,nevypadalo to tam jako v nemocnici a abych pokud by to šlo měla nadstandart a manžu s artíkem u sebe… :oops: :oops: :oops:

jo miriam - objednávat se myslím musíš…taky se mi stalo že jsem třeba zapomněla žádanku tak byli v klidu a donesla jsem ji jim později :wink:
je to tam moc hezky vybavený,příjemní doktoři a bezplatná voda s čistými záchody!!! :lol: :lol: :lol:

aleesho - nene,nebyla…byla jsem v práci a pak se mi nikam nechtělo :wink: a servis teda závidíííím :lol: :lol: :lol: ale ten můj taky není špatnej :lol: :lol: :lol: včera večer mě jsme jeli taxíkem,jak mi nebylo dobře tak ho pustili i dřív z práce a pak jel nakoupit…jenže jsem vytuhla když se vrátil…

holky já mám lenoru…chci spát a nechci pracovat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
3.9.08 12:11

allesho - s pejskem je mi to moc líto…ale už mu je líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.08 12:32

Já asi neumím ještě odeslat příspěvek, nějak mi to nejde nebo co… Zkusím to teda ještě jednou - Markýsku, prosím, odpověz, je to pro mne velmi důležité: který doktor ti byl v HK u porodu? A který doktor ošetřoval tvou nebohou maličkou?

• Citovat
  • Upravit
4663
3.9.08 12:38

Tak jsme došli ze školky, vypadá to že už bude všechno v pohodě, uvidíme ráno.

Jinak já původně chtěla rodit v Neratovicích, ale kašlu na to Bulovku mám uplně nejblíž a prý druhý je hodně rychlí, tak ať je porodnice po ruce… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
3.9.08 13:04

Miriam - tak to je dobře!!!!
Neratovice jsou u nás taky ve hře,ale musím si tam zavolat a poptat se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
3.9.08 13:30

miriam, v gennetu jsou fajn, ja tam ted chodila pul roku do caru a nemohla jsem si stezovat.
jinak muj taky doma pere, uklizi, umyva nadobi.. ja bych se ale mela asi stydet, bo nemam dalsiho caparta, ktery by mi ukrajoval cas a ja mela vymluvu, proc to nedelam sama.. ale ho to bavi, tak mu to neberu.. :D

jo a mne je taky sympaticka bulovka, mame to tam asi nejbliz.. ted jsme pha8 a budeme snad brzo pha9..

aleesho, hafika mi je lito, ale je mu ted lip.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
3.9.08 14:09

Ty jo tak koukám že tady bude hromadný nájezd na Bulovku… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
3.9.08 14:11

Holky tak mě napadlo, kdo ještě nemá metřík jak je těhu, tak by si ho mohl udělat ať je přehled…, co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí