Poradna duly
Jana Čurdová
dobre ranko!
holky, doufam, ze me neukamenujete, ale zehleni je jedina cinnost, kterou z domacich praci delam rada.. ![]()
jinak mi prijde naprosto silene, ze se musi zenska prihlasit do porodnice takhle brzo..
escargot, gratuluju k uspesne kontrole!
holky, kdy uz je videt srdicko? ja jdu na prvni ko ted v patek, to budu myslim 7+1tt..
ahoj holky!!!!¨
tak já taky hlasuju pro papírový oblečení - hlavně se to nemusí prát ![]()
escargot - gratulace ke ko!!!!
Miriam - taky si myslím že do týdne už tam bude utíkat se smíchem ![]()
do gennetu na 4d bych chtěla taky!!!!testy mi asi bude dělat i dr nebo mě pošle do gennetu a kdyby to byla holčička (snad bude!!!!) tak na genetiku taky do gennetu..mě se tam moc líbilo,chodila jsem tam když jsem čekala artuška…
s tou bulovkou je to docela hustý,kdž otvírají až v únoru…
jsem ondrovi řekla že když bude zavřený vrchlabí jedeme do krnova tak se na mě díval jako na blázna…
že je to daleko..to sice má pravdu,ale rodí se tam jako ve vrchlabí…
Jé Kačko, já jsem chtěla rodit Matesa ve Vrchlabí, když jsem bydlela v HK tak jsem to neměla tak daleko, ale teď z Prahy je to malinko z ruky, takže zvítězila Bulovka…
Já jsem nikdy v Gennetu nebyla, jen vím že je to na Letný, musím se objednávat?
já bych chtěla rodit u apolináře … pokud by to nevyšlo, tak bulovka. rodila jsem tam minule a bylo to celkem fajn.
ale přece jen bych tentokrát radši šla do „lepší“ porodnice … mám z porodu docela vítr ![]()
MiriaM, objednávat se musíš… chystám se tam zavolat, až budu v kanclu sama.. zatím v práci nikdo nemusí vědět, že jsem těhu ![]()
tý jo, holky, vy jdete všechny na bulovku .. že bych si to ještě rozmyslela ![]()
Ahoj,
Fram : mě teda žehlení taky moc nevadí. Zvlášť když právě teď za mě žehlí mamka ![]()
A pere u nás manžel
Taky uklízí. Ale nezáviďte - znamená to, že máme doma často pěkný nepořádek ![]()
Rodit budu v Podolí, já tam totiž pracuju, takže pak mám nadstandard jistý
Teda doufám, při současných návalech budu ráda, když na mě vyjde porodní sál ![]()
A na 1trimestrový screening kašlu. Je sice mnohem přesnější, než ten v 16. týdnu, ale moje doktorka mi nic nedoporučila a já jsem líná to zjišťovat
Minule jsem ho taky neměla.
Kačko : my máme u m-banky účet. manžel byl dokonce před nedávnem na takovém tom srazu zaměstnanců a klientů v nějaké hospodě. Nebylas tam taky?
Lucinka mi taky ráda skákala po břiše, ale už to neděláme. Ale pořád ji dost nosím. ![]()
Pejska jsme pohřbili včera večer u nás na zahradě. Aspoň že tohle jsme pro něj mohli udělat ![]()
miriam - ono je totiž vrchlabí zavřený..už hodně dlouho…nedostatek personálu…já mám právě na porod krásný vzpomínky a hned třetí den po porodu jsem chtěla další dítě ![]()
holky já se přiznám…já mám totiž stašnej strach z doktorů
a z nemocnic
takže já potřebuju aby se ke mě hezky chovali,nevypadalo to tam jako v nemocnici a abych pokud by to šlo měla nadstandart a manžu s artíkem u sebe…
![]()
jo miriam - objednávat se myslím musíš…taky se mi stalo že jsem třeba zapomněla žádanku tak byli v klidu a donesla jsem ji jim později ![]()
je to tam moc hezky vybavený,příjemní doktoři a bezplatná voda s čistými záchody!!!
![]()
aleesho - nene,nebyla…byla jsem v práci a pak se mi nikam nechtělo
a servis teda závidíííím
ale ten můj taky není špatnej
včera večer mě jsme jeli taxíkem,jak mi nebylo dobře tak ho pustili i dřív z práce a pak jel nakoupit…jenže jsem vytuhla když se vrátil…
holky já mám lenoru…chci spát a nechci pracovat
![]()
Já asi neumím ještě odeslat příspěvek, nějak mi to nejde nebo co… Zkusím to teda ještě jednou - Markýsku, prosím, odpověz, je to pro mne velmi důležité: který doktor ti byl v HK u porodu? A který doktor ošetřoval tvou nebohou maličkou?
Tak jsme došli ze školky, vypadá to že už bude všechno v pohodě, uvidíme ráno.
Jinak já původně chtěla rodit v Neratovicích, ale kašlu na to Bulovku mám uplně nejblíž a prý druhý je hodně rychlí, tak ať je porodnice po ruce… ![]()
Miriam - tak to je dobře!!!!
Neratovice jsou u nás taky ve hře,ale musím si tam zavolat a poptat se…
miriam, v gennetu jsou fajn, ja tam ted chodila pul roku do caru a nemohla jsem si stezovat.
jinak muj taky doma pere, uklizi, umyva nadobi.. ja bych se ale mela asi stydet, bo nemam dalsiho caparta, ktery by mi ukrajoval cas a ja mela vymluvu, proc to nedelam sama.. ale ho to bavi, tak mu to neberu.. ![]()
jo a mne je taky sympaticka bulovka, mame to tam asi nejbliz.. ted jsme pha8 a budeme snad brzo pha9..
aleesho, hafika mi je lito, ale je mu ted lip.. ![]()
Holky tak mě napadlo, kdo ještě nemá metřík jak je těhu, tak by si ho mohl udělat ať je přehled…, co???