duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
1.9.08 12:01

Aleesha já vím taky jsem chodila do března - dubna, ale nějak jsem se tam ztrácela, tady je to super!!!!!!!!!!!
Ty už jdeš na odběry??? Já jdu na kontrolu ve čtvrtek budu 9+4 tak to mě taky budou brát už krev???
Máš už průkazku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
1.9.08 12:13

MiriaM : průkazku dostanu snad zítra. S těmi odběry nevím, to by ti asi řekli - má to být na lačno a poránu. Ale já se trochu najím, protože to bych asi nevydržela cestu :oops: Většinou bývají ty odběry zvlášť, bez prohlídky doktorem, ale já mám tu svou daleko daleko, tak mi sama navrhla, že to spojíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
1.9.08 12:15

Aleesho , to je super, žes přišla sem! :D
Hehe, a zvětšený prsa - no, teď už jsou zase aspoň trochu vidět. :lol: :lol: Ještě před měsícem na mě v obchodě prodavačka koukala, jako že proč si chci vlastně kupovat podprsenku. :?

MiriaM , taky myslím, že vitamíny se můžou kombinovat téměř s čímkoliv.

Žádanku na odběry už mám taky doma, mám si tam dojít někdy před další kontrolou. Průkazku ještě nemám, prý až příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
1.9.08 12:34

Holky, kolegyně přivezla z Moravy výborný burčák … jednu skleničku tady pocucávám :wink: nevadí to ničemu, že jo?

Na první kontrolu jdu zítra, tak jsem zvědavá, snad bude všechno OK …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.9.08 13:00

escargot - proč by nebylo vše v pořádku, bude pěkně ťukat srdíčko a bude to krásný embrio :D neboj bude v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.9.08 13:03

aleesha - vím že bych měla jít na odběry, ale už si nepamatuju jak to chodí!!! Je to přeci jen nějaká doba co jsem byla těhotná

Holky došli jsme ze školky, všechno dobrý Mates se uklidnil, tak snad si v nový třídě zvykne brzo, brečela jsem jak želva, už jsme zproštěný školkovného, Matěj je totiž už předškolák a ty neplatí, po novým roce půjdeme k zápisu, je to strašný jak to uteklo, už to bude školák… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
1.9.08 13:22

miriam, nespinim. ja ho beru uz strasne dlouho, bo mi nenarustala sliznice jak by mela a co jsem otehu tak mi dr. rikala, abych ho brala dal. pro jistotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.9.08 13:27

fram, jo takhle takže to bereš taky jen pro jistotu…

dovolila jsem si uložit fotečky z UTZ do naší galerky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
1.9.08 13:28

Miriam : s těmi odběry neboj, oni tě pošlou :) To budeš mít hezký -školáka a miminko :) Takhle to kdysi chtěla kolegyně z práce, jenže se jim nedařilo. Povedlo se, až když chlapeček chodil do třetí třídy.

Burčák bych si taky dala :) Jen by mě pak asi pálila žáha.
Manžel už má taky mého naříkání, jak je mi špatně, plný zuby. Ale jak se mi nevolnosti posunuly do odpoledne, aspoň vidí, že si nevymýšlím. Jen mě včera naštval - se mě zeptal, když jsem objímala záchodovou mísu, jestli to nějak nepřeháním :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
1.9.08 13:30

ti chlapi jsou nekdy fakt na zabiti.. by si mel tehotenstvi vyzkouset na vlastni kuzi a pak by urco zmenil nazor.. :twisted:

miriam, jojo, pro jistotu.. snad to bude taky k necemu dobry.. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.9.08 13:38

Jsem zvědavá co se bude dít ve čtvrtek, jestli už dostanu průkazku a žádanky na odběry a jak malý povyrostlo a vůbec…

Taky mě ten můj štve, radši mu už nic neříkám, abych si moc nestěžovala… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
1.9.08 17:15

Ahoj všechny,
escargot:burčák ti neublíží,je to lék :lol: ,jen bacha,ať se z něj nepo…
To pojídání všeho možného mě už štve-v jeden moment mám chuť na 3-4 různé věci a pak je mě blbě.A za chvíli budu jak Míša Kulička.Dneska mě ve školce známá říká,že jsem se přes prázdniny nějak spravila a to jsem teprve na začátku 8 tt. :x .Jestli to bude jak u malého,tak v 6.měsíci se mě lidi ptali,o kolik že přenáším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
1.9.08 17:45

Ahojky :lol:
Kačkokočko,ted jsem měla jít s dětmi do 4.třídy,měla jsem je od 1.
Jinak utrogestan beru taky,už od odběru vajíček.............
Jo a dnes jsem se dodtala jsem k sestřičce,vypsala mi lístek na peníze a objednala mě na 18.9.takže ted budu čekat......................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
1.9.08 18:29

Ahoj holky já vím, že se budu možná opakovat, ale koukala jsem na fotky MiriaM co nechala v galerii a mě na tom uzv bylo vidět skoro stejný co má MiriaM na 7tt. Prostě tam nebyla jen tečka, ale viděla jsem to dost zřetelně. Vždyť ten váček s tělískem měl 17mm, to je docela už velký, ale embryo mi neukázal, proto to řikal že to může být zamlklý, když tam neviděl embryo. Co by přesně mělo být vidět na 5tt? Kdo má s tím zkušenost. Jinak koukám, že už skoro všichni to máte jistý a moc vám to přeju, snad se k tomu taky dopracuju. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.9.08 18:51

Luci v 5tt jsem měla tu tečku jak je na té fotce a mě to odpovídá, je to jen 0,46mm velký váček bez toho aby tam bylo něco vidět, pokud máš na obrázku to co já v 7+5tt což je konec 8tt tak jsi těhu víc, protože tomu už bije srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí