Poradna duly
Jana Čurdová
a i když máš registraci a mají plno tak tě prostě nevemou…
naštěstí pro mě,já se takovým „masokombinátům“ vyhýbám..artuška jsem rodila ve vrchlabí,dal si chlapeček na čas - od lehkýho prdnutí vody to bylo 23 hodin,ale bylo to krásný a už 3 den jsem chtěla další miminko..nikdo na mě netlačil,bylo to opravdu super!!!!
Kačko,to jste měli docela kus do Vrchlabí,ale myslím,že to je stále zavřený
…
Koukám,že si taky rodila celkem dlouho..Přidávám se k tobě
…První porod trval 21 hodin,ale po celou dobu byli šílený křížový bolesti..Takže jsem další dítě odkládala jak jen to šlo…
..A teď toho sakra lituju.. ![]()
To šílenství s registrací je jenom v Praze, možná to trochu začíná i v Brně. Myslím, že trochu to k něčemu je - třeba já jsem se aspoň začala zajímat o další možnosti mimo Prahu. Apolináře mám jako spádovou porodnici, je od nás i nejlíp dostupná a z minulého porodu tam mám krásný zážitek, takže bych tam ráda šla znovu.
Ale chci mít aspoň jinou možnost, právě kdyby měli stop stav.
Kačko , od vás jsou celkem blízko Hořovice, ne? Jestli teda ještě fungují. Moje kamarádka si je moc chválila. ![]()
Dobré ráno ![]()
ad porodnice … první porod jsem měla na bulovce, měli jsme to nejblíž a taky mi vyhovovalo, že je to malá porodnice a ne továrna na děti ![]()
tentokrát mám ale nějak strach … takže asi apolinář … je mi teď úplně fuk, jestli budu rodit třeba na chodbě … jsou tam jedni z nejlepších doktorů, takže věřím, že kdyby byl problém, tak tam je větší šance to zvládnout..
jo a taky moje dr. pracuje u apolináře, možná by šlo zařídít, aby mě rodila ona ![]()
vítám novou těhulku Majku ![]()
Ahoj ![]()
tak se hlásím úplně KO..v noci jsem si pohla se zadama
..A navíc jsem se ještě večer pohadala s Jirkou,přišel domů z práce okolo 1 hodiny,protože se jim tam něco nedařilo sprovoznit..
..Tak jsem trochu vybouchla a udělala scénku
…
No jo hormony
…
Jak se vám dnes daří
?
Jinak co se týče porodnic,tak na to je ještě času
..Ale vy jste skoro všechny z Prahy,tak tu registraci chápu..
..
Já jsem byla maximálně spokojená s porodnici v Hradci skvělý personál jak na porodnici tak následně i na nedonošeneckým…Byli to profici a starali se o nás jak jen bylo v jejich silách,bohužel to,ale neskončilo štastně… ![]()
Jdu něco vařit..tak pa ![]()
Hezký páťulínek, tak už se nám to sobotí!!! ![]()
Já jsem teda na neschopence, takže mám občas problém s určením, co je dnes za den, ale orientuju se podle mojeho a taky se těším na víkendy, bo nejsu celý den sama doma jak přes týden… ![]()
S tou registrací se teda poptám gyndry, ale tady ve Zlíně je taky narváno a je to široko daleko jediná vyhlášená porodnice.
Marky, co sis provedla se zádama?A ve spánku?Já mám vyhřezlou ploténku, chodím na rhb ale tím těhotenstvím jsem udělala doktorům čáru přes rozpočet. Teď ale špatně spím kvůli bolestem břicha, každý den ve čtyři ráno se vzbudím v křeči…no děs… ![]()
A co nového u ostatních?Půjdete do práce nebo budete od začátku doma?Držím paleček na všech testech a vyšetřeních! ![]()
Ahoj holky, tak mě to pořád šrotuje v hlavě. Mám všechny příznaky, a o týden mladší těhu mi nějak nesedí, já jsem měla těhu test slabě pozitivní už v den MS a hcg 72, to spíš odpovídá těm 6tt. Takže spíš počítám s tím, že to je špatné
, je mi hrozně a ještě do toho to čekání, už abych věděla, jak na tom jsem, ať to je jakákoliv odpověď, ale ta nejistota mě ničí. Vůbec to nezvládám. Ach jo.
Luci , nenervuj se tím!!! Já vím, to se lehko řekne. Ale když jsem viděla, jak na tom UTZ můj doktor lovil, než prťouska vůbec našel, pak si pro sebe mumlal: „Já to snad nezměřím…“. Myslím, že to nic neznamená, když ti určil o týden mladší plod, mohl se trošku seknout při měření, někdy je to fakt špatně vidět.
Možná zkus po víkendu zavolat, jestli by tě neprohlídnul už o týden dřív, třeba už by něco bylo vidět a věděla bys víc. Jestli tě nějak víc bolí břicho, tak by tě zkontrolovat měl.
ahoj holky,
rada bych se k vam pridala. doufam, ze to nezakriknu! TP bych mela mit 30.4. na kontrolu jdu 5.9., takze zatim nevim nic jiste. bylo by to nase prvni mimco.. ![]()
Tak u nás je dneska pěkně hnusně,tak se vůbec nic nechce…Jen jsem dneska byla ve městě..a ani jsem se moc neztratila
..Ale koupila jsem Jirkovi model ferarri..on ty auta sbírá má už doma strašně moc polic,ale tohle je nějaky novy..
..
Tak doufám,že bude mít radost..máme zítra 15-leté výročí svatby..
..
Fram moc tě tu vítám…
..Máte moc pěkný TP
..A taky konečně někdo mladší než my..
..
Pokud chceš na předchozí stránce je tabulka..tak pokud chceš něco na sebe práskni a já tě tám přidám
..
Lucinko já vím,že se to lehce říká,ale snaž se nenervovat
..Ono se to opravdu stává strašně často..Není to útecha a ty nervy neustanou chápu..Ale jak píše Titty,zkus kdyžtak zavolat dr. třeba by tě vzal..Moc na tebe myslím!
Majko včera večer jsem vyndávala váhu z krabice a když jsem chtěla vstát tak mi najednou projela od zad do nohy šílená křeč a dlouho to nepovolovalo,tak jsem si nahřívala záda,pak jsem si vzal paralen..tak to povolilo..a manžel mě pak namasíroval,tak se mi taky trochu ulevilo…
Koukám,že máš taky veselo,ale když si na neschopence,tak můžeš neomezeně odpočívat tak užívej
.
Ostatní zdravím…
To je sice pravda, že si můžu užívat,ale ja jsem jinak strašně činný člověk a už mi to „doma“ leze pěkně na mozek…třeba dneska jsem si povídala sama se sebou, pes na mě kukal a nechápal… ![]()
Ahoj Fram!Taky Tě vítám…sleduju, že už nejsem nejpozdější dubňák, tak ať nám to hezky vychází!!! ![]()
Luci..nenervuj..mě dr ani neřekla, ve kterém jsem, prej je to brzy na poznání dle UTZ a víc se uvidí na další kontrole…tak klid, mimišku to nesvědčí takové nervy
Já čekám taky první mimi a jsem napnutá co bude na další ko, ale stres nepomáhá, tak hlavu vzhůru ![]()
Jo!A gratuluju k výročí, to je hezké..takových roků
to se dnes jen tak nevidí
A na zádíčka fkt bacha, hlavně při zvedání něčeho ze země…snažit se to zvedat spíš z podřepu a koleny…mě se to stalo nějak podobně..před rokem…a řeknu ti, děs běs…
a pomáhá na to suché teplo a klid-žádné rozcvičování…já se to nažila roztáhnout a teď mi dr řekl, že jsem si mohla poškodit míchu.
Tak dobrou holky a hezký víkend ![]()
Dobré ráno ![]()
dneska jsem měla hóódně rychlý start
…No už mi to vážně chybělo…
…
Jinak Jirka musel do práce
,ale prý se na oběd vrátí tak uvidíme
..
Majko-
..jen si povídej,jsem zvědavá u čeho nakonec skončíš..do dubna daleko
…
Ale můžu tě uklidnit já jsem doma od prosince 07 a už se těším do „práce“
…
Dík za gratulaci
.
ad záda-už je to celkem dobrý,ale budu si dávat pozor..nechci se někde belhat..
..
Jdu si udělat něco k snídani
![]()
Hezký den!
Máme fotogalerku
.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Lesi,díky ![]()
Jo ještě Leni,krásná fotka Eliáška v metříku
.
Vypadá jak andílek ![]()