Poradna duly
Jana Čurdová
DUBŇÁTKA 2009 http://www.beruska8.cz/…nka1/100.gif
MiriaM Mirka/1982/Praha 8/Matěj(3.6. 05) TP 5.4./KO 4.9.
Angua Petra/1983/Vsetín/-/TP 14.4./KO 9.9.
Bobi Božka/1973/Břeclav/Aleš(27.4. 04)/TP 17.4./KO 24.9.
Lucink_a Lucka/1984/Jilemnice/-/TP 22.4/KO 1.uzv 28.8.
Escargot Lenka/1976/Praha/Eliáš(21.4.06)/TP 23.4./KO 2.9.
Titty Radka/1976/Praha-východ/Martínek(31.1. 07)/TP 23.4/KO 24.9
Majka24 Maja/1984/Napajedla u Zlina/-/TP 24.4./KO 3.9
Markýsek Marketa/1974/Berlin/Jirka(19.6. 92,andílek Vanesska(23-29.6 2008),Kristýnka 21 tt./TP 27.4./KO 5.9
kackakocka Kacka/28 let/Praha/Artuš(31.5. 06)/TP-/KO 9.9[barva=#444444][/barva]
Marky, jsem podnikový právník ve stavební firmě …
Radši bysme holčičku, když už jednoho kluka máme, ale je to vlastně fuk. Ani nechci vědět předem, co to bude. Chci překvápko ![]()
Kacko, chůvu máš přes agenturu, nebo je to nějaká známá? Možná taky budeme muset řešit hlídání, protože manžel půjde o ledna do práce, a nevím, jestli nám vyjdou jesle. Jestli je volné místo, se dozvím až v listopadu. Kdyby to vyšlo, to by bylo super, máme jesličky hned za barákem ![]()
já jsem si dala inzerát do annonce - přes agenturu bych se nedopladila…
a s tím že chceš překvápko máš můj obdiv ![]()
jo a marky, jasně, že mi můžeš říkat jménem ![]()
strašně se mi líbí francouzština, a escargot je slovíčko, které mi utkvělo fakt hoodně v paměti, i když teda nechápu proč
(fráninu jsem měla na gymplu). znamená to šnek, takže mi můžeš říkat i šneku … ale jménem to bude asi lepší
![]()
Ahoj holky, tak mám po kontrole a jsem zmatená, jsem vlastně 6+1 a byl tam prý vidět váček a žluté tělísko, které má 17mm, a za 14 dní se ukáže jestli je to v pořádku a embryo se vyvine. říkal mi, že to vypadá jako o týden míň tak 5tt, tak nevím jestli něco je špatně, nemáte s ím někdo zkušenost prosím. Teď zase 14 dní čekat, to bude nekonečný, a hlavně mě moc neuklidnil, právě naopak. Za každou zkušenost co mi napíšetě budu ráda
lucinko - ono to většinou vypadá jinak dle poslední ms a podle utz,to je ještě v pohodě,nemusíš se trápit ![]()
Ahoj
tak jsem si po obědě na 4 hodky schrupla a teď jsem vybalila další z mnoha krabic…
…
Leni koukám,že bude taky překvápko,jsem ráda,že nebudu sama
.
Jsem ani nevěděla,že to znamená francouzsky šnek
,ale tak radši zustanu u jména
.
Lucinko já jsem Jiřika taky měla o týden mladšího a ted je to 16-tiletý zdravý kluk
..Ale tohle se stává často,že se to neschoduje s PM..Bude to nekonečný,ale hlavně ať je za 14 dní srdíčko..DRŽÍM PALCE!
Ahoj holky…můžu se k Vám přidat?Jsem ještě ve snažilkách, ale jelikož mi TP vychází na 24.4.2009 tak snad splňuju podmínky i k Vám ![]()
Všechny údaje jsou v mém podpisu a těším se, že pokecáme..jsem totiý máálo ukecaná ![]()
Ahoj Majko
![]()
vítej
..Super další ukecaná dušička..no už se nám to tu pěkně rozrůstá
.
Taaak, konečně jsem dočetla celou tuhle diskuzi a:
Marky:držím palce, do třetice všeho dobrého to určo vyjde…a o to víc, že cítím z tebe takový klid, nebo apatii..prostě, když to má vyjít,tak to bude ok
a to myslím je mnohem lepší přístup než schíza před každou KO…jen tak dál kočko! ![]()
xmerssy…nazdar kotě..že já tě od někud znám
ať se daří!!!! ![]()
Titty: to je mooc hezká přestava s těma šatičkama…já taky tiše doufám v ženskou
Výchova kluka je v dnešní době opravdu těžší..aspoň když vidím kolem sebe občas ty …9 leté malé spráťátka, kolik drzosti mají, docela se bojim, jestli bych kluka zvládla…s holkou se myslí domluvíme líp…i když jak mamka říká:To aby ses od 15 třepala strachy, kdy ti přijde domů těhu!!!
![]()
Holky, vy jste se už po KO a srdíčku objednávaly v porodnici?Myslím na porod?To je takový nával?
![]()
Děkuju za přivítání a doplňuju kdyžtak nějaké info do tabulky:
Mája/ 1984/ Napajedla u Zlína/ TP 24.4.2009 (upřesním dle UTZ) /KO 3.9.
ahoj majko,
tak ať se ti u nás líbí ![]()
marky no to bych si taky dala - já jsem dneska jak přejetá,klienti nejdou,mám jenom devět účtů,snad do osmi přijde ještě jeden človíček..a taky mi dneska bylo docela blivno,tak jsem si koupila lízatka a kupodivu pomáhají
Majko-díky
..No máš pravdu,zatím se snažím být v klidu i když někdy je to fakt na houby…Ale co,co se má stát to se stane a já to nijak neovlivním..Musím jen věřit a doufat…
S tou registraci je to myslím jen v Praze ne?Tam se registruje asi do 12 tt.
Kačko-mě ještě pomáhala ruská zmrzlina,tak třeba na horší časy
.
Snad budeš moct taky brzo zalehnout…
.
no já končím v osm,než se dokodrcám domů je půl desáté…ale zítra veget,do práce nejdu a v sobotu taky ne!!!jen v neděli od 4 do 8,pak v pondělí atd…
hezky budu ležet a kluci se o mě postarají
![]()
jojo,registrace v praze,však mi dr říkala ať už se registruju…jenže když bude zavřený vrchlabí tak rodím buď v krnově nebo v neratovicích ![]()
Kačko,jo jen je nech,ať se staraj
..A odpočívej!
Já nevím,připadá mi to uplně ujetý tyhle registrace…
..Stejně skoro nikdo nerodí v termínu,takže si myslím,že je to k ničemu…