Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holkY, mám miminko narozené v dubnu 2008 a koukám už jsou v bříškách mimiísci o rok mladší
Já měla teda termín až 5.5.., ale malá se nemohla asi dočkat ![]()
Všem vám přeju pohodové těhotenství bez problémů, pořádně si to zžijte, mě to strašně rychle uteklo a teď už docela nostalgicky vzpomínám. Holky držte se a všechny ať máte zdravá, spokojená a krásná miminka!!
Manžel to zvládá o 100% líp než já… u nás plaším já. Jako: jak to budeme zvládat časově, finančně, prostorově, vztahově
Je naprosto úžasný, těší se a plánuje, prostě muž snů. Uvidíme, jaká pak bude realita
Je mi 34 a jsem z Prahy.
Papa
Tutu
tutu:tak to máte oba můj obdiv,3 děti a ještě s tak malým věkovým rozdílem. ![]()
Já se toho děsím i s jedníma,a to bude malému 5 až se to narodí,ale je to strašný divoch.A můj chlap taky stresuje,protože stavíme a na jaře bychom se měli stěhovat,tak nervačí,jak se to zvládne ![]()
Ahoj holky těhulky,
teda tatu to jsi fakt borec tak malinký prcky doma a do toho ještě mimčo, já mám doma 5-ti letý zvíře a jsem zvědavá, je mi 26 a jsem z Prahy.
Ahoj dubnatka ![]()
tak i já bych se k vám potichonku přidala zatím anonymně
.. před víkendem jsem začala krvácet a zjistilo se,že vedle mimi je hematom..zítra jdu na kontrolu tak uvidím..Snad se mimi udrží..
Během roku jsme přišli o dvě holčičky v krátkém časovém intervalu a navíc je tohle mimi neplánovaný a hodně nás zaskočilo..Ale doufáme,že teď už to už snad všechno dobře dopadne..
Tak zatím budu jako anonym,ale brzy se (snad odtajním)
..
Mějte se!
M.
Ahoj budouci maminky,
Omlovam se ze Vam sem lezu ,ale treba by jste nekdo mel zajem..
Prodavam korbicku na kocarek Jane Slalom Pro 2007 a autosedacku Jane Rebel Pro 2007 0-13kg..
Pokud nekdo mate zajem poslete mi SZ..jinak vice tady:
Ahoj holky, doufam, ze se k vam taky brzy pridam! Pozitivni testik uz jsem mela pred dvema tydny, podle rozboru krve tehotna jsem, ale minuly ctvrtek jeste doktor na ultrazvuku nic nevidel a skoro tyden jsem spinila… tak doufam, ze bude vsechno v poradku. ![]()
Ve stredu jdu na kontrolu, tak se vam ozvu, snad jen s dobrymi zpravami. ![]()
Jo a jsem rada, ze je zalozeny zvlast duben 2009. Ne, ze bych si nechtela pokecat i s holkama z diskuze brezen-duben, ale ty dva mesice uz jsou dost velky casovy usek. Jak v tehotenstvi, tak v tom prvnim roce, kdyz se mimi narodi, skoro kazdy tyden clovek resi nove veci. ![]()
Ahoj těhulenky,
tak nám začal další týden, toto letí!!!!Dneska jsem vstávala beztoho aby mi bylo špatně, což se divím, strašně bych chtěla aby ty nevolnosti už zmizely a daly pokoj!!!!!!!
A jak se máte vy???
Ahojky holky ![]()
Ja jsem z tehulek a diskuze TP brezeb-duben 2009 tak jsem k vam nakoukla ![]()
Mam TP na 29.3. takze to vidim spis na duben
Dnes jsem v 9tt
Vsem moc gratuluji a preji prijemne tehu a zdrava miminka!!!
Ahoj těhule, ![]()
u nás je zatím vše O.K.,nevolnosti mě nijak netrápí,jen po jídle mi bývá trochu těžko.A vadí mě různé pachy a vůně.
Anonym:budem držet všechny palečky,ať to tentokrát dobře dopadne.
Ahoj dubňátka ![]()
chtěla jsem stále zůstat v anonymytě,ale prozdradila jsem to už na svých stálých diskuzí,tak se oficiálně hlásím i mezi vás…
…Dnes jsem byla na KO a hematom je pryč a HCG krásně stoupá a na UZV byla vidět takový miniaturní tečka
..
Jinak proč jsem zustavala jako anonym vidíte na metříkách…
.V srpnu 07 jsme ztratily holčičku ve 21 tt…Po 3 měsících jsem otěhotněla,ale těhu bylo už od začátku s komplikacema..a ve 31 tt. se narodila dcerka Vanessa..byla malinká..statečně bojovala,ale bohužel po 6 dnech podlehla celkové sepsi…
..
Jelikož jsme tohle vůbec nečekali,tak jsme zaskočeni,ale věříme,že teď to dotáhneme do konce..Co se má stát to se stane..
Takže ještě jednou vás moc zdravím… ![]()
Markýsku, úplně se do mě dala zima, když to čtu…
Nedokážu si to vůbec představit. Tak ať je teď všecičko tak, jak má být, budu držet palce.
U nás zatím vše OK, kdybych si nedělala test a nevynechala mi MS, ani bych nevěděla, že jsem „v tom“… na kontrolu jdu až 4. září, jsem zvědavá, co dr. poví.
Zatím pomáhám jiným maminkám s kočárem do tramvaje a sklízím pochvaly typu: „Tak už máte zase nazpátek svou postavu, že?“ Nebude mít dlouhého trvání, ta štíhlost ![]()
Zdravím všechny dubňátka i jejich maminky
Tutu 5tt
Tutu já doufám,že jsme si všechno vybrali a že holčičky budou tam ze shora dávat..na mimčo pozor…
..
Jinak co se tyce priznaku,tak jsem jen víc unavená,ale beru Utrogestan,takže je to i tím..Ale jinak mi teda nic neni…No,ale ono se to asi teprve rozjede…U Vanessky jsem zvracela skoro až do 5 měsíce a zhubla 8 kg,tak tak doufám,že se mi to teď vyhne…
..
Holky moc nevím kdo tu všechno je,tak mě napadlo co udělat tabulku??Máme ji ve všech diskuzi a je to fajn
..Tak co vy na to..?Klidně si to vezmu na starost
…
Ahoj tehulky.........
Jako Nikca, jsem z diskuze Brezen-duben 2009, ale ja se hlasim k dubnu, TP 11.4.2009..........
Vsem preji bezproblemove tehotenstvi a zdrava krasna miminka..........
Markysku , specialne Tobe moc gratuluji a verim, ze tentokrat vse dopadne dobre.............
Vsechny zdravim............. ![]()
Xmersy děkuju..
..Snad ten duben bude štastnym mesice pro nas vsechny.. ![]()