duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
22.8.08 18:53

Ahoj holkY, mám miminko narozené v dubnu 2008 a koukám už jsou v bříškách mimiísci o rok mladší 8O Já měla teda termín až 5.5.., ale malá se nemohla asi dočkat :)

Všem vám přeju pohodové těhotenství bez problémů, pořádně si to zžijte, mě to strašně rychle uteklo a teď už docela nostalgicky vzpomínám. Holky držte se a všechny ať máte zdravá, spokojená a krásná miminka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
22.8.08 20:05

:wink: Manžel to zvládá o 100% líp než já… u nás plaším já. Jako: jak to budeme zvládat časově, finančně, prostorově, vztahově :roll: Je naprosto úžasný, těší se a plánuje, prostě muž snů. Uvidíme, jaká pak bude realita :wink: Je mi 34 a jsem z Prahy.
Papa
 Tutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
23.8.08 14:52

tutu:tak to máte oba můj obdiv,3 děti a ještě s tak malým věkovým rozdílem. :lol:
Já se toho děsím i s jedníma,a to bude malému 5 až se to narodí,ale je to strašný divoch.A můj chlap taky stresuje,protože stavíme a na jaře bychom se měli stěhovat,tak nervačí,jak se to zvládne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
23.8.08 15:05

Ahoj holky těhulky,
teda tatu to jsi fakt borec tak malinký prcky doma a do toho ještě mimčo, já mám doma 5-ti letý zvíře a jsem zvědavá, je mi 26 a jsem z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.8.08 13:41

Ahoj dubnatka :wink:
tak i já bych se k vám potichonku přidala zatím anonymně :wink: .. před víkendem jsem začala krvácet a zjistilo se,že vedle mimi je hematom..zítra jdu na kontrolu tak uvidím..Snad se mimi udrží..
Během roku jsme přišli o dvě holčičky v krátkém časovém intervalu a navíc je tohle mimi neplánovaný a hodně nás zaskočilo..Ale doufáme,že teď už to už snad všechno dobře dopadne..
Tak zatím budu jako anonym,ale brzy se (snad odtajním) :) ..

Mějte se!

M.

• Citovat
  • Upravit
1975
24.8.08 21:51

Ahoj budouci maminky,

Omlovam se ze Vam sem lezu ,ale treba by jste nekdo mel zajem..

Prodavam korbicku na kocarek Jane Slalom Pro 2007 a autosedacku Jane Rebel Pro 2007 0-13kg..

Pokud nekdo mate zajem poslete mi SZ..jinak vice tady:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11780
24.8.08 21:52

Ahoj holky, doufam, ze se k vam taky brzy pridam! Pozitivni testik uz jsem mela pred dvema tydny, podle rozboru krve tehotna jsem, ale minuly ctvrtek jeste doktor na ultrazvuku nic nevidel a skoro tyden jsem spinila… tak doufam, ze bude vsechno v poradku. :)
Ve stredu jdu na kontrolu, tak se vam ozvu, snad jen s dobrymi zpravami. :D

Jo a jsem rada, ze je zalozeny zvlast duben 2009. Ne, ze bych si nechtela pokecat i s holkama z diskuze brezen-duben, ale ty dva mesice uz jsou dost velky casovy usek. Jak v tehotenstvi, tak v tom prvnim roce, kdyz se mimi narodi, skoro kazdy tyden clovek resi nove veci. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
25.8.08 08:21

Ahoj těhulenky,
tak nám začal další týden, toto letí!!!!Dneska jsem vstávala beztoho aby mi bylo špatně, což se divím, strašně bych chtěla aby ty nevolnosti už zmizely a daly pokoj!!!!!!!
A jak se máte vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
25.8.08 08:31

Ahojky holky :)
Ja jsem z tehulek a diskuze TP brezeb-duben 2009 tak jsem k vam nakoukla :)
Mam TP na 29.3. takze to vidim spis na duben :) Dnes jsem v 9tt
Vsem moc gratuluji a preji prijemne tehu a zdrava miminka!!!

• Citovat
  • Upravit
270
25.8.08 13:48

Ahoj těhule, :D
u nás je zatím vše O.K.,nevolnosti mě nijak netrápí,jen po jídle mi bývá trochu těžko.A vadí mě různé pachy a vůně.
Anonym:budem držet všechny palečky,ať to tentokrát dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
25.8.08 14:02

Ahoj dubňátka :)
chtěla jsem stále zůstat v anonymytě,ale prozdradila jsem to už na svých stálých diskuzí,tak se oficiálně hlásím i mezi vás… :)…Dnes jsem byla na KO a hematom je pryč a HCG krásně stoupá a na UZV byla vidět takový miniaturní tečka :) ..

Jinak proč jsem zustavala jako anonym vidíte na metříkách… :cry: .V srpnu 07 jsme ztratily holčičku ve 21 tt…Po 3 měsících jsem otěhotněla,ale těhu bylo už od začátku s komplikacema..a ve 31 tt. se narodila dcerka Vanessa..byla malinká..statečně bojovala,ale bohužel po 6 dnech podlehla celkové sepsi… :cry: ..

Jelikož jsme tohle vůbec nečekali,tak jsme zaskočeni,ale věříme,že teď to dotáhneme do konce..Co se má stát to se stane..

Takže ještě jednou vás moc zdravím… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
25.8.08 15:26

Markýsku, úplně se do mě dala zima, když to čtu… :cry: Nedokážu si to vůbec představit. Tak ať je teď všecičko tak, jak má být, budu držet palce.
U nás zatím vše OK, kdybych si nedělala test a nevynechala mi MS, ani bych nevěděla, že jsem „v tom“… na kontrolu jdu až 4. září, jsem zvědavá, co dr. poví.
Zatím pomáhám jiným maminkám s kočárem do tramvaje a sklízím pochvaly typu: „Tak už máte zase nazpátek svou postavu, že?“ Nebude mít dlouhého trvání, ta štíhlost :wink:
Zdravím všechny dubňátka i jejich maminky
Tutu 5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
25.8.08 16:15

Tutu já doufám,že jsme si všechno vybrali a že holčičky budou tam ze shora dávat..na mimčo pozor… :( :( ..

Jinak co se tyce priznaku,tak jsem jen víc unavená,ale beru Utrogestan,takže je to i tím..Ale jinak mi teda nic neni…No,ale ono se to asi teprve rozjede…U Vanessky jsem zvracela skoro až do 5 měsíce a zhubla 8 kg,tak tak doufám,že se mi to teď vyhne… :oops: :oops: ..

Holky moc nevím kdo tu všechno je,tak mě napadlo co udělat tabulku??Máme ji ve všech diskuzi a je to fajn :) ..Tak co vy na to..?Klidně si to vezmu na starost :) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
25.8.08 16:24

Ahoj tehulky.........

Jako Nikca, jsem z diskuze Brezen-duben 2009, ale ja se hlasim k dubnu, TP 11.4.2009..........

Vsem preji bezproblemove tehotenstvi a zdrava krasna miminka..........

Markysku , specialne Tobe moc gratuluji a verim, ze tentokrat vse dopadne dobre.............

Vsechny zdravim............. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
25.8.08 16:36

Xmersy děkuju.. :) ..Snad ten duben bude štastnym mesice pro nas vsechny.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí