Poradna duly
Jana Čurdová
Díky,já jsem ráda,že je emimino..
..Můžem se vzájemně podporovat..uklidnovat a stěžovat
..
Kačko,co ty vůbec děláš?
já jsem vystudovaná herka,ale pracuju v mbank - dělám bankovního poradce:-)
a ty?
taky jsem moc ráda za emimčo,našla jsem si tu kamarádky,je to tu príma,taková „druhá rodina“
Hurá, mimís tam je a je v pořádku!
Sice mě doktor zkoumal snad dvacet minut, nedařilo se mu prcka najít a změřit, ale nakonec to zvládnul. Podle UTZ jsem 6+4, podle PM 6+0, termín porodu 23.4.
Bylo vidět i srdíčko, takže na kontrolu jdu až za měsíc, 24.9. Ale průkazku mi ještě nedal, tak budu zítra volat k Apolináři, do kdy se musím registrovat, abych to neprošvihla. Prý ve 12. týdnu už je pozdě. ![]()
Takže už se k vám přidávám.
Něco o mně - jmenuju se Radka, narozená 1976, bydlím na Praze-východ a už mám doma jednoho sviště - Martínka, nar. 31.1.2007.
Markýsku , zvlášť tobě držím palce, ať už je tentokrát všechno v pořádku! A samozřejmě i všem ostatním, ať se tu v dubnu všechny radujeme. ![]()
Já jsem zdravot. sestra
..Ale od prosince 07 jsem doma..od začátku jsem měla s Vanilkou rizikovku..
Teď jak jsem v Německu tak kamarádka tu rozjíždí salon skup. cvičení(joga,pilates,cvičení na míčích atd.)..Nejdřív jsem myslela,že bych si udělala kurz na pilates a dělala instruktorku,ale musela jsem teď plány přehodnotit
..Ale dohodli jsme se,že bych zatím měla na starosti rozvrhy hodin a přijimani nových klientů..což můžu dělat i z domova i ze salonu..řekla,že se mi bude snažit vyjít maximálně vstříc…Taky uvidím jak na tom budu dál
…
Jo jo emimčo je taky taková druhá rodina..vždycky se jdu vypovídat sem a vím,že se tady vždycky nějaka ta dušička najde…
.
Jinak mě napadlo,že bysme mohli založit galerku když už budou přibývat fotečky z uzv
..Zkusím napsat Lesině
..
titty - gratuluju!
a co bys ráda - kluka nebo holčičku?
markýsku - tak to je príma že ti kamarádka ve všem pomůže!!!já to šéfce ještě neřekla,docela se toho děsím
ale co,nějak bylo,nějak bude ![]()
s tou galerkou je to fajn nápad ![]()
Titty-SUPER MOC GRATULUJU
…
hodím tě do seznámku jo
.
Kacko-tak kdyžtak ti dr. napíše neschopenku,ale snad šefka prudit nebude…
.
Kdy se to chystáš říct..?
Holky, díky za gratulaci!
Markýsku , tak to jsou naprosto ideální pracovní podmínky! ![]()
Ještě jsem chtěla - díky, že ses ujala seznámku, je prima.
Jj, přidej mě tam.
Kačko , díky!
Já bych radši holčičku, manžel zase kluka, takže jeden z nás určitě bude spokojený.
Já bych si ráda užila strojení holčičky do šatečků a taky panenky a pokojíčky… ale když to bude druhý kluk, taky budu ráda. Zase užiju všechno oblečení a hračky po Marťovi.
No a vnitřně začínám mít pocit, že to bude kluk. Minule jsem tenhle pocit měla taky a vyšlo to, uvidíme tentokrát.
Holky, budete si nechávat prozradit, jestli čekáte holku nebo kluka? Já určitě jo, jsem hrozně zvědavá.
![]()
Titty, super ![]()
Taky už se těším, až uvidím mimi. Moje stará dr. neměla UTZ, takže jsem Eldu viděla jen 3×
Nová dr. je už líp vybavená ![]()
A holky, kdy plánujete, že oznámíte těhu okolí? Zatím to ví jen manža a 1 kamarádka ![]()
Hlavně nevím, kdy to říct v práci, šéf se asi zhroutí. Když jsem si brala dovču, tak mi ještě říkal, že mi jí teda dá, ale hlavně ať mu na ní neotěhotním ![]()
Leni a co děláš za práci?
U nás to ví,zatím jen manžel a syn..A taky moje a manželova maminka..Nechtěli jsme to říct,ale potřebovali jsme na začátku jejich pomoct,tak nebylo zbytí,ale jinak se do toho moc nehrnem..Do ČR se chystáme asi za 3 měsíce,tak to možná řeknem až tehdy…Vážne nevím
..A kamarádům tady to asi taky budem snaži tajit co nejdýl…
Jo nevadí,že ti řikám jménem já si nemuzu zapamatovat tu prezdivku
..
Titty díky za pochvalu
…Už tam jsi
.
ad pohlaví-říct si to nenecháme..věděli jsme to u holčiček a štěstí nám to moc nepřineslo..A tak si necháme překvápko… ![]()
no já bych rádsa taky holčičku,manža mě straší druhým klukem tak uvidíme
a já si to říct rozhodně nechám,protože bych asi umřela zvědavostí
![]()
u nás to ví moje ségra,obě mámy,a pak pár kamarádek…
já pracuju na žl takže mi neschopne bude k ničemu,ale už si beru míň služeb…no šéfka se picne,protože jí tady držím nad vodou…řeknu jí to až nebude zbytí…
já jsem právě od února když se malý odstavil začala lepit náplasti,ael totálně jsem to zblba,nalepila jsem si 4 místo 3 a měla jsem normonální poruchu,tak jsem na měsíc vy:,–(ila…a fakt nám to ulítlo jen 2×…a