Poradna duly
Jana Čurdová
Majko-až pujdeš k dr.tak to určitě řekni…A nebo snad už budeš mít klid…
Jinak to vyročí cellkem vyžehlil..dal my cd s písničkama ze svatby a celkově s takovýma „našima“..a jako obal..byla naše společná fotka
..Tak jsme asi od pulnoci..skoro do 3-4 do rána tancovali a měli takovou hezkou romatniku
..
Tak koukám,že jsi další do party..„náladovek“..no a jestli je ta teorie správná..tak asi taky čekáme kluka… ![]()
hihi, tak my se taky rozchazime.. muj me furt varuje, ze jestli to takhle pujde dal, tak na to mimco zustanu sama..
ale kdyz ono to ji nak nejde..
![]()
ale jinak mi nastesti zatim nic neni.. cekam cekam, az mi zacne byt blbe..
no, kez by se mne to vyhlo.. ale to asi chci moc, co? ![]()
Fram,třeba ne..já v prvním těhu nezvracela,nebylo mi vůbec špatně..Tak třeba tě to taky takhle čeká ![]()
Ahoj holky a dobré ránko ![]()
tak mě zatím není špatně vůbec,třeba se mi to vyhne ![]()
Jinak jsem taková naměko,po 9.letech nejdu dnes 1.září zahájit školní rok
a moje dětičky budou mít novou paní učitelku.Ale mám šklou před barákem,tak budu chodit na návštěvy.
Ahoj těhulky, jsem tu po dlouhý době, byla jsem u mamky a taky mi bývá dost špatně, takže jsem ráda že ležím…
Všem novým těhulkám gratuluji!!!!!!! ![]()
Taky už mám dítko ve školce, pěkně jsme to obuleli, je to taková moje malá hysterka…
Už je to předškolák…
holky neblbněte,já chci holčičku
![]()
ale ranařka jsem těhu netěhu ![]()
už mi začínají nevolnosti - jsou to večerní když jedu z práce domů,fuuuuj
to s artíkem mi nebylo nic
petro - tak aspoň nebudeš muset opravovat písemky
a děti na tebe budou s láskou vzpomínat ![]()
a jakou třídu jsi učila?
marky díky za pochvalu Eldy ![]()
prosím oprav mi údaje v tabulce: rok narození 1976, synek je Eliáš ![]()
já tedy zatím skoro žádné nevolnosti nemám, musím to zaťukat… jenom mám furt strašnej hlad
včera už jsem ležela v posteli, že budu spát a musela jsem vstát a namazat si tři chleby s cottage sýrem… při Eldovi jsem přibrala 14 kg, to jsem teda zvědavá, kolik to bude teď ![]()
Ahoj po víkendu! Včera jsme byli kamarádům na svatbě, pěkně jsme si to užili, akorát jsem se musela strašně hlídat, abych se nenacpala. Pořád tam bylo takových dobrot… jenže když toho sním moc, je mi děsně blbě. Ještě horší ovšem je, když dlouho nesním nic.
Naštěstí nezvracím, ale občas by to snad bylo lepší. ![]()
Tak jsem se pár dní sledovala a mám naprostou většinu těhotenských příznaků, co existují. Nevolnosti, častější čůrání, občas zácpa (a bude hůř), únava a spavost, střídání nálad, strašně snadno se dojímám (třeba jsem viděla kolonu svatebních aut a skoro jsem se rozbrečela
), zvětšená prsa. Snad nejhorší je přecitlivělost na různé pachy - smrdí mi úplně všechno. No, zapomněla jsem na něco?
![]()
Vítám nové těhulky, pěkně se nám to tady zaplňuje. ![]()
Jo a nestrašte mě, jak to je těžké s výchovou kluka, už jednoho lotříka doma mám. ![]()
Titty, tak to jsme na tom naprosto stejně, mě je taky naprosto všechno, včera dávali Juniora tu neskutečnou blbost a já u toho řvala jak želva… ještě že jsem byla sama doma, jsem jak blázen… ![]()
Já si myslím že si nevybereš kluk nebo holka je to jedno každý má něco, třeba budeš mít holčičku a bude horší jak kluk a naopak, mě je to srdečně jedno, hlavně ať je v pořádku venku…
Taky mám doma jednoho lumpa, a musím říct že je poslední dobou zlatý, jen dneska scéna ve školce, ale jinak je to zlatíčko… ![]()
nazdarek holky!
tak hladem ja se probouzim taky v noci..
dneska ve tri a v pet. sem si musela dat susenku..
a pachy mi taky vadi, ale nastesti jen nektere.. ale musela jsem uz vystoupit z metra a pockat na dalsi prazdnejsi, bo to byla fakt dobra rychna..
a teda jestli si muzu dat objednavku na pohlavi, tak my bysme chteli holku. ale vlastne je to sumak. hlavne aby to dobre do toho dubna dopadlo a caparte bylo zdrave!
Holky můžu se zeptat, mám od doktorky napsaný Duphaston, myslíte že k tomu můžu jíst centrum babypaln???
miriam, ja myslim, ze jo.. ale muj nazor neni smerodatny.. duphaston je na udrzeni tehu, ne? ja mam zase utrogestan. takze k tomu by vitaminky vadit nemely, je to neco uplne jineho.
Fram ten duphaston je prý na posílení děložní sliznice, tak je fakt že by to asi nemělo nijak vadit…
A proč bereš ten urogestan??? špinila jsi???
Ahoj,
můžu se přidat? Já sice už nakukuju do březen-duben, ale ten jeden měsíc je takový přehlednější
. A pak je tu moje kolegyně z ledna 2007 Titty ![]()
Já jsem Alena, 1981, z Prahy. Špatně mi bývá teda docela dost, ale minule to bylo snad ještě horší. Taky musím pořád jíst a díky tomu už vypadám jak v 6. měsíci
Těhu příznaky mám taky všechny, až na ty zvětšený prsa
Ony mi totiž po kojení skoro zmizely, tak jsem se těšila, a ono nic ![]()
Zítra jdu na kontrolu a první odběry. Na to se moc netěším, mám fobii z injekcí a omdlívám
Ale zas uvidíme mimčo ![]()
Všechny zdravím, hlavně Markýska! Moc ti to přeju, sledovala jsem tvůj příběh a brečela jak želva. Teď už určitě všechno bude dobrý!