Poradna duly
Jana Čurdová
hezky vecer preju!
tak jsem uspesne zvladla navstevu pre a plynarenske, uff.. ale malem jsem tam usla..
![]()
ja beru utrouse jenom 2, ale ja je mam jen preventivne. a taky polykam.
peto z preju pekny vecer a brou noc u telky ![]()
Péťo Z-užijte si nakupy
..
Jinak jsem taky na rizïkovce,ale občas budu pracovat..uvidim jak budu zvladat
.
A ty utroše taky zavadim..
Kacko-to te lituju
..A co vubec delas?
Fram-ahoj ![]()
péťo z - pááá a užij si zítřejší nákupy!
fram - bylo tam hodně lidí?já jednou byla na pre a dost lidí,nedýchatelno… ![]()
markýsku - já pracuju v mbance,nevím jestlis nenarazila na netu,jsme netová banka kde se nic neplatí…banka je fajn,ale tady v čakovicích je to zabitý…snad se budeme brzy stěhovat jinam ![]()
kackakocka, lidi tam byly sice davy, ale prekvapilo me, ze to slo jako po masle. ![]()
a od mbank mame hypo..
chtela jsem tam jit pracovat, ale nejak jsem se nerozhoupala, bo jsem myslela, ze se nam podari otehu driv.. ![]()
fram tak to to je príma že to utíkalo ![]()
a těší mě hypoška ![]()
a co si chtěla dělat?účty nebo hypošky?
hyposky, bo delam ted v kreditu..
hihi, me ta hyposka bude tesit, az bude splacena..
ale to si jeste par let pockame.. ![]()
Ajoj..jsem pozdau..já vím,ale dnes jsem umírala…bolavé bříško od nadýmání mi opravdu poléčila rozpustná vláknina..vřele doporučuju, jenže ode dneška bliju jak šakal, motáky, spocené ruce…no děs..zítra jdu na KO tak doufám, že se jm tam neposkládám..fakt jsem se sotva držela na nohách,když jsem chystala jídlo..zítra písnu
Ahoj holky, já jsem teď dožehlila, že se na to fakt příště nevykašlu, koupím papírový oblečení a bude to!!!!!!!! Nenávidím žehlení…
![]()
Jinak já jsem doma taky na riziku, kdybych měla nějakou normální práci, tak asi pracuju až dokonce, ale jelikož mám poslání a ne zaměstnání ( Zdravotní sestra ) tak jsem už doma, dělala jsem na nejdebilnějším oddělení jaký snad existuje na ortopedický traumatologii což je úrazovka, úrazy 24 hodin denně, bezdomovci feťáci apod… fffffffffuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!
Holky jsem ko, půjdu se koukat na seriál
a spinuškat
Holky ať zítra dopadnou kontroly dobře, vemte si fotečky ať nám to přibývá v galerii, těším se na dobrý zprávičky
Paaaaa
Markýsku, promiň, určitě jsi to tady už říkala, ale asi jsem zapomněla - kolik ti je roků a co je tvoje profese? Myslím jako povolání…
Ajoj MiriaM…jstli bude fotečka,to nefim..snad jo..ale já budu štastnunká i za bijící srdíčko…
zítra písnu..papa a dobrou
PS:hlasuju pro papírové oblečky…zmačkat a vyhodit…taky nenávidím žehlení
![]()
Dobré ranko ![]()
tak kontrola včera dopadla dobře, už jsem viděla srdíčko ![]()
průkazku dostanu na příští kontrole 18.9., půjdu na odběry a taky si mám do té doby rozmyslet, kde chci rodit ![]()
jo a taky se mám objednat na genetický screening v 1. trimestru do gennetu … chystáte se na něj taky někdo? prý to stojí 1100,–, ale co se dá dělat, když je to pro mimčo ![]()
kačko, eldu taky musím občas nosit, ale hlavně on má hrozně rád, když si lehnu na záda, on si mi sedne na břicho, hopsá, mačká mi pupík a přitom dělá: pííííííp
no nevím, jak ho tohle odnaučím, dělá to už od malička a děsně ho to baví ![]()
Dobré ranko holky, tak jsem odvedla Matesa, dneska už to nebylo s brekem, ale jen z takovým pofňukáváním, tak snad už se to srovná a bude to v pohodě.
Escargot - já se chystám do gennetu na ty genetický testy, měla bych jít příští týden, zítra jdu na kontrolu a to by mě měla dát žádanku, tak tam cinknu, jestli můžu dorazit.
Chtěla bych tam jít i na ten 4D UTZ ve 24tt a vůbec na všechny testíky, jinak asi rodit budu na Bulovce, tam jsem pracovala, tak snad mě tam vezmou… Protože tam mají stop stav do ledna 2009 neberou rodičky.