duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1037
3.9.08 14:34

ja jeste nechtela, bo to nemam potvrzene od dr. ale slibuju, ze v patek ho upatlam, jestli mi teda dr. nerekne, ze jsem falesne brezi.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
3.9.08 14:42

miriam - já si ho dám až bude bít srdíčko…

a volala jsem do vrchlabí - takže neofiko se otvírá 15.9. a měli by vdyržet do dlouho minimálně do května :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
3.9.08 15:52

Ajooj!! :lol:
Tak mi hlásíme něco kmitavého a neposlušného..dle doktorky..srdíčko :lol: :lol: Průkazku jsem zatím nedostala, dnes mě poslala na odběry (už to mám za sebou a krev mi braa nějaká „šikovná“…mám bolavou modřinu) výsledky budou za 14 dnů a 17.9.mám KO a to už bude i s průkazkou…sleduju, že se s Escargot motáme kolem stejných datumů…jen nevim…já jsem 6+6 a TP mám 24.4…

Přítel tam byl se mnou a byla to fakt dojemná chvilka, jak nám ukazovala tu fazolku..mám i fotečku,ale nefim, kde ji naskenovat…no snad to zařídím co nejdřív :wink: a teď jdu spinkat..jsem uplně hotová z toho lítání a ranního vstávání :roll: večer se ozvu :-)

PS: to se holky máte, že vaši chlapi chodí do práce a ještě i pomáhají s domácností…já co jsem doma,tak je to většinou na mně…s vyjímkou když si o to vysloveně poprosím…a mě se o to furt prosit nechce… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
3.9.08 16:41

Ahoj holky :lol:
tak jsem doma z nákupů a musím říct,že jsem slintala nad mimi věcičkama :lol: :lol: :lol: jsou tak nádherný :lol:
Jinak jsem už zase pěkně unavená......... :lol: ale to je normálka že :lol:
Aleesho :lol: pracuješ v Podolí????Tam odtud máme naše miminko-z IVF centra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
3.9.08 17:01

majko - tak super,gratuluju!!!

petro z - a koupila jsi něco?pochlub se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
3.9.08 17:38

Holky mě je zase uplně na umření, to snad nikdy neskončí!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Strašně se těším až budu zase normálně fungovat…

Peti Z tak co koupila jsi něco???

CHCI UMŘÍT!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
3.9.08 17:41

miriam - snad není tak zle :wink: neboj,za chvilku to přejde!!!!

abych pravdu řekla mě taky dneska nic moc :roll: ale utěšuju se že zítra pozítří mám volno,z popstele se budu hýbat minimálně,snad to artík pochopí…

a taky se díky vám už moc těším na ko 9.,snad bude srdíčko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
3.9.08 17:44

Holky,nekoupila............raději ne :lol:
Ale nevím,jestli jsem to tady psala,přítel deti má,2 holky a malá bude mít zítra narozeniny-4 roky,tak jsem se vyřádila na věcičkách na ní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
3.9.08 17:46

peťoz a cos jí koupila?teda já jsem zvědavka zvědavá,za chvilku ze mě bude stařenka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
3.9.08 17:47

No Kači není to valný, snad do 3 týdnů tyhle stavy zmizí nebo se fakt zblázním!!!
To víš že bude bít srdíčko, je to takový strašně uklidňující když ti dr řekne, " tak srdíčko nám bije " mě se chtělo brečet.
Jsem zvědavá jak povyrostlo to moje zvířátko??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
3.9.08 17:48

Peti na holky se to nakupuje, co??? Jedna radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
3.9.08 17:53

Mirio,no to teda :lol:
takže má manšestrové šatky,pod tím je fialové tričko,tak jsem musela vzít fialové a růžové punčošky a ještě černý elastáčky.No a pak jsem viděla botičky----holčičí botasky s kytičkama,tak jsem teda neodolala :lol: a snad jí budou,hned jsem to tady poměřovala s botkama,co tady má a dobrý.Tak v pátek půjde do školky celá nová :D
Kačko,však jsi ženská,já jsem taky zvědavá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.9.08 18:08

Ahoj,
teď jsme přišly z hřiště a jsem utahanější než Lucka :roll: Taky jsem navštivila blízký sekáček a kromě mikiny pro Lucku jsem koupila overálek pro mimi. minule jsme toho měli dost půjčeného od známých, takže mám stále co nakupovat :) Ale dokud nebudu znát pohlaví, tak to nechci přehánět.

PetroZ : na ivf sice nedělám, ale mýma rukama jsi možná nepřímo prošla :) - dělám totiž genetiku.

Majko : gratuluju k srdíčku!
Taky mám zatím fotku jen na papíře. myslela jsem, že ji vyfotím digitálem a dám sem, ale je taková nic moc, ani nevím, kde to má hlavu :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
3.9.08 18:17

peťoz - to teda bude fešanda,to aby tatínek pomalu začal shánět brokovnici :lol: :wink:

miriam - a zkoušela jsi ty lízatka?já je mám a docela zabírají :wink:

teď jste mi připomněly - když jsem čekala artíka a dr. nejdřív řekla že to bude holka ale neví to přesně tak jsem byla zklamaná,moc jsem si přála chlapečka a jak se říká že to maminky vycítí tak jsem prostě cítila že to bude kluk a pak jsem byla i zklamaná z toho že jsem to nepoznala :oops: a na další kontrole bylo potrvzení kluka :wink:

a já bych teď chtěla strašně holčičku!!!!!!!šatičky,panenky,už ji vidím - zrzečka a tmavoočka po mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
3.9.08 18:18

Aleesho,genetikou jsme si prošli :lol: :lol:
Fotku z UTZ když jsem byla na srdíčku mám teda taky a je to taková skvrnka :lol: :lol: :lol: byla jsem 7+3...........
tady je
 http://nd.blog.cz/…72000781.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí