Poradna duly
Jana Čurdová
ja jeste nechtela, bo to nemam potvrzene od dr. ale slibuju, ze v patek ho upatlam, jestli mi teda dr. nerekne, ze jsem falesne brezi..
![]()
miriam - já si ho dám až bude bít srdíčko…
a volala jsem do vrchlabí - takže neofiko se otvírá 15.9. a měli by vdyržet do dlouho minimálně do května
![]()
Ajooj!! ![]()
Tak mi hlásíme něco kmitavého a neposlušného..dle doktorky..srdíčko
Průkazku jsem zatím nedostala, dnes mě poslala na odběry (už to mám za sebou a krev mi braa nějaká „šikovná“…mám bolavou modřinu) výsledky budou za 14 dnů a 17.9.mám KO a to už bude i s průkazkou…sleduju, že se s Escargot motáme kolem stejných datumů…jen nevim…já jsem 6+6 a TP mám 24.4…
Přítel tam byl se mnou a byla to fakt dojemná chvilka, jak nám ukazovala tu fazolku..mám i fotečku,ale nefim, kde ji naskenovat…no snad to zařídím co nejdřív
a teď jdu spinkat..jsem uplně hotová z toho lítání a ranního vstávání
večer se ozvu ![]()
PS: to se holky máte, že vaši chlapi chodí do práce a ještě i pomáhají s domácností…já co jsem doma,tak je to většinou na mně…s vyjímkou když si o to vysloveně poprosím…a mě se o to furt prosit nechce… ![]()
Ahoj holky ![]()
tak jsem doma z nákupů a musím říct,že jsem slintala nad mimi věcičkama
jsou tak nádherný ![]()
Jinak jsem už zase pěkně unavená.........
ale to je normálka že ![]()
Aleesho
pracuješ v Podolí????Tam odtud máme naše miminko-z IVF centra.
majko - tak super,gratuluju!!!
petro z - a koupila jsi něco?pochlub se ![]()
Holky mě je zase uplně na umření, to snad nikdy neskončí!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Strašně se těším až budu zase normálně fungovat…
Peti Z tak co koupila jsi něco???
CHCI UMŘÍT!!!!!!!!!!!!
miriam - snad není tak zle
neboj,za chvilku to přejde!!!!
abych pravdu řekla mě taky dneska nic moc
ale utěšuju se že zítra pozítří mám volno,z popstele se budu hýbat minimálně,snad to artík pochopí…
a taky se díky vám už moc těším na ko 9.,snad bude srdíčko ![]()
Holky,nekoupila............raději ne ![]()
Ale nevím,jestli jsem to tady psala,přítel deti má,2 holky a malá bude mít zítra narozeniny-4 roky,tak jsem se vyřádila na věcičkách na ní ![]()
peťoz a cos jí koupila?teda já jsem zvědavka zvědavá,za chvilku ze mě bude stařenka ![]()
No Kači není to valný, snad do 3 týdnů tyhle stavy zmizí nebo se fakt zblázním!!!
To víš že bude bít srdíčko, je to takový strašně uklidňující když ti dr řekne, " tak srdíčko nám bije " mě se chtělo brečet.
Jsem zvědavá jak povyrostlo to moje zvířátko??? ![]()
Mirio,no to teda ![]()
takže má manšestrové šatky,pod tím je fialové tričko,tak jsem musela vzít fialové a růžové punčošky a ještě černý elastáčky.No a pak jsem viděla botičky----holčičí botasky s kytičkama,tak jsem teda neodolala
a snad jí budou,hned jsem to tady poměřovala s botkama,co tady má a dobrý.Tak v pátek půjde do školky celá nová ![]()
Kačko,však jsi ženská,já jsem taky zvědavá
![]()
Ahoj,
teď jsme přišly z hřiště a jsem utahanější než Lucka
Taky jsem navštivila blízký sekáček a kromě mikiny pro Lucku jsem koupila overálek pro mimi. minule jsme toho měli dost půjčeného od známých, takže mám stále co nakupovat
Ale dokud nebudu znát pohlaví, tak to nechci přehánět.
PetroZ : na ivf sice nedělám, ale mýma rukama jsi možná nepřímo prošla
- dělám totiž genetiku.
Majko : gratuluju k srdíčku!
Taky mám zatím fotku jen na papíře. myslela jsem, že ji vyfotím digitálem a dám sem, ale je taková nic moc, ani nevím, kde to má hlavu
![]()
peťoz - to teda bude fešanda,to aby tatínek pomalu začal shánět brokovnici
![]()
miriam - a zkoušela jsi ty lízatka?já je mám a docela zabírají ![]()
teď jste mi připomněly - když jsem čekala artíka a dr. nejdřív řekla že to bude holka ale neví to přesně tak jsem byla zklamaná,moc jsem si přála chlapečka a jak se říká že to maminky vycítí tak jsem prostě cítila že to bude kluk a pak jsem byla i zklamaná z toho že jsem to nepoznala
a na další kontrole bylo potrvzení kluka ![]()
a já bych teď chtěla strašně holčičku!!!!!!!šatičky,panenky,už ji vidím - zrzečka a tmavoočka po mě ![]()
Aleesho,genetikou jsme si prošli
![]()
Fotku z UTZ když jsem byla na srdíčku mám teda taky a je to taková skvrnka
byla jsem 7+3...........
tady je
http://nd.blog.cz/…72000781.jpg