Poradna duly
Jana Čurdová
Holky každý doktor to fakt dělá jinak, ale každý určitě ví co dělá, ne???
Ahojky,tak jsem byla na obědě s kamarádkou a jejím 7mi měsíčním prckem ![]()
Mirio,jak nezajímá,právě naopak
![]()
Teda vy jedete. Dva dny tu nejsem a deset stránek „nakecaných“.
![]()
Kačko , do mbank jsme v květnu přesunuli hypotéku a máme tím pádem i účet - a docela spokojenost. ![]()
Průkazku bych měla dostat až za 3 týdny, ale zkusím si ji vydupat dřív. Volala jsem k Apolináři a už mají plno do 13. března. Tak abych se pak vůbec stihla registrovat. ![]()
Vitamíny beru Calibrum babyplan, ten je pro první trimestr. Je tam listovka, éčko, jód a železo.
Koukám, že dr. Koucký změnil názor, ještě před dvěma lety vcelku vehementně tvrdil, že brát vitamíny v pilulkách je vyhazování peněz.
Ale jinak já na něj nedám dopustit, byl u mého porodu a myslím že mu hodně vděčím za ten pěkný zážitek. Zkusím si ho na ten další porod domluvit, jestli to půjde. ![]()
Tygře , vítej!
Kontroly po měsící jsou normální, když je všechno v pořádku, to až ke konci, až se budeme sotva hýbat, nás budou honit do poradny čím dál tím častěji. ![]()
Ahoj,
Miriam : taky gratuluji!
Já žádné vitamíny neberu
Z pilulí se mi dělá špatně. Ale snad jím hodně ovoce a zeleniny, ono si mimi řekne, co potřebuje
Třeba teď miluju pomeranče. Při minulém těhu jsem taky brala femibion, prý v něm není nic navíc, takže děti nejsou obříci. Ale stejně je to asi jen povra, že po těch vitamínech jsou velká mimi.
Tygře : vítej! A s těmi kontrolami je čas. Ty první odběry nemusejí být nějak přesně. I ten prvotrim. screening je snad 11-13. tt, ale nepamatuju si to přesně.
Ahojky, děkuji za gratulace…
aleesho ty máš toho mimiňáčka docela velkého 3,5cm to je macek… je vidět že mu je u tebe dobře ![]()
Já jsem se koukala - vedu si totiž takový deníček už od těhotenství s Lucinkou - že Lucka byla v tu dobu stejně velká - 32mm ![]()
No já byla dneska a to moje mrně má 2,38cm teda jsem o týden míň než ty… Tak je to asi normálka
Jinak aleesho je hezký že máš takový přehled o svých dětičkách!!!!! ![]()
Strašně se těším až ho ucítím…
Holky díky za zprávy,
ale já mám i jiné zdrav. problémy a tak jsem nakonec gyndaře změnila. Co jsem těhu už podruhý
, ale já prostě potřebuju z dr. dobrý „profesní“ pocit (to jestli mi je sympatický nebo ne, mě až tak nedráždí
) Takže dneska se dozvím, kdy se jdu podívat na nového dr. ![]()
dobre ranko!
no ja mela na gyndare smulu, ale ted jsem ukotvila u dobreho.. nemuzu si stezovat. no a co jsme chodili do caru, tak tam jsem si dr. primo vybrala a ta je zlaticko.. ![]()
Dobré ranko dámičky,
já mám skvělou gyndařku, strašně mě vždycky uklidní, když tam jdu jen se na ni podívám a jsem naprosto v klidu, je uplně super…
Jinak dneska mi Luboš ( přítel ) řekl že sousedka tady z našeho patra je těhotná ve 4 měsíci, tak mám radost konečně se budeme mít o čem bavit… ![]()
Uuuuuuf, tak konečně jsem to dočetla, nějak vás vůbec nestíhám… Člověk napíše příspěvek na stranu 4, dostane se do tabulky, pak tu pár dní není a hned je z toho strana 21 ![]()
Docela vám závidím ty srdíčka a ultrazvuky atd., já jdu na kontrolu až v úterý 9., doufám, že bude všechno OK a taky bude srdíčko a fotka
UTZ mám za sebou už jeden - vnitřní - ale fotku jsem nedostala, že až bude něco vidět. Jinak z vitamínů beru taky jenom kyselinu listovou…
ahoj anguo - Já si jdu v úterý pro těhu průkajdu, tak ji třeba dostaneš taky, když dostaneš fotku, doufám že ji dáš do galerky…
Jinak určitě srdíčko bude tlouct a bude to kus krásnýho plodu, uvidíš…
Ještě mě napadlo - o kolik se vám zatím zvětšily prsa? Já jsem se dneska rozhodla rozlousknout, jestli se mi teda zvětšujou nebo ne (celkem bolí a mně se zdá, že jo, manžel neví
) a naměřila jsem o 8 cm víc, než mám normálně (takže dle tabulek posun z B na C). Přijde mi to celkem dost, na to, že je to tak brzo, nevíte, jestli to bude ještě pokračovat? Moje mamka mi řekla, že budu jak kojná
Kdyby to tak pokračovalo dál, tak by mi taky mohla brzo dojít abeceda ![]()