duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3087
3.9.08 18:20

aleesho - fotku sem!!!

peťoz - to je stejně zázrak že za pár měsíců z toho bude človíček :oops:
a taky že taková skvrnka nám dává pěkně zabrat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
3.9.08 18:21

nazdarek, tak jsem tady zas.. :lol: :lol:
majko, gratuluju k srdicku!
peto, hezka fotecka! jezis, ja se toho patku snad nedockam.. :lol: doufam, ze tam neco bude a fotecku taky dostanu.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
3.9.08 18:23

Kačko,to teda je :lol: já mám i foto z UTZ při embryotransféru,tam vlastně není vidět,jen ta tekutina,se kterou tam to embryo zavedli.takže opravdu zázrak :lol:
Jinak mě je teda dobře,žádný nevolnosti,jen dnes když jsem vlezla do výtahu po jednom sousedovi alkoholikovi,tak jsem měla co dělat......smrad a můj žaludek to teda nebral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
3.9.08 18:32

hihi, s temi pachy se mi to taky stava.. naproti me v praci sedi kolega - kurak. a vzdycky kdyz se vrati z cigopauzy, tak trpim.. jenze je mi blby neco rikat, bo pak do me zacnou vsichni rypat a ja nechci, aby takhle brzo neco tusili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
3.9.08 18:36

No tak to já jsem byla kuřačka a toto mi nevadí,pokud mi to teda nejde přímo pod nos :lol:
No a v práci to já musela říct hned,aby našli do konce prázdnin náhradu.Naštěstí je tam naše bývalá kolegyně,takže spokojenost na všech stranách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
3.9.08 18:42

no ja jsem odnauceny kurak (skoncila jsem ale uz pred 8 lety) a ti jsou nejhorsi.. :lol: :lol: :lol:
to chapu, ve skolstvi to asi ani jinak nejde. kor kdyz jsi ted byla i dlouho na neschopce skrz IVF. jaka byla vubec tvoje trida? zlaticka nebo uz trochu potvurky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
3.9.08 18:46

Fram,tyto děti jsem měla od 1.třídy do 3.ted už jsou čtvrťáci…no a tím,že jsem je měla od mala,tak jsem si je naučila tak nějak k obrazu mému :lol: no ale bylo ve třídě 17 kluků a 6 holčiček 8O takže klučičí převaha a bylo to znát.Ale šlo to s nima.Předevčírem jsem se na ně byla podívat a úplně mě dojalo,jak mě vítaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.9.08 18:46

Fotku dám zítra, teď mám ještě na klíně Lůcu a pak to tu zas bude okupovat manžel :lol:

Já minule taky chtěla holčičku a nejdřív řekli, že to bude kluk. Navíc manžel tvrdil, že u nich v rodině jsou jen kluci (on má 2 bratry, jeho táta taky, atd) Tak jsem pak byla ráda. Teď už je mi to jedno. No, holčičku bych možná radši.

Já se loučím, jdu uložit Lucinku a pak i sebe.

A ty lízátka u mě na nevolnost nezabraly :( A snědla mi je Lucka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
3.9.08 18:58

mě poslední dobou vadí všechno :oops: :lol: tak doufám že to přejde :lol: :lol: :lol:

aleesho - ahoj a dobrou!!!
fram ahoj :lol: :lol: :lol:
peťoz - podle mě budeš taková učitelka na kterou se nezapomíná..já měla na prvním stupni sice straou paní učitelku Chárovou,ale do dneška na ni s láskou vzpomínám,jak mě naučila číst,jak jsme spolu bojovaly se psaním a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
3.9.08 19:14

Kačko,je pravda,že deti,co jsem měla jako mojí 1.třídu kdysi ,za mnou ještě někdy ted chodí až domů,sedíme na chodbě a povídáme si----jsou to holky pubertandy a ted šly do druháku :lol: a prohlížíme si fotky,když byly malé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
3.9.08 19:16

juu, tak to je fajn. :D to my meli na skole takove ty zahorkle stare baby, s nima moc sranda nebyla.. :P tebe bych za ucitelku brala hnedle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
3.9.08 19:23

fram no tak to je jasný - peťoz - řekni kde budeš učit a mi ti tam přihlásíme dítka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
3.9.08 19:27

kackokocko, budeme ji muset prestehovat do prahy, abysme nemusely tak daleko dojizdet.. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
3.9.08 19:27

No koukám,že jste z Prahy----tak to by jste teda měly holky sakra daleko :lol: když já jsem u České Lípy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
3.9.08 19:29

Fram :lol: :lol: :lol: to se ted povedlo vid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie