Poradna duly
Jana Čurdová
aleesho - fotku sem!!!
peťoz - to je stejně zázrak že za pár měsíců z toho bude človíček ![]()
a taky že taková skvrnka nám dává pěkně zabrat ![]()
nazdarek, tak jsem tady zas..
![]()
majko, gratuluju k srdicku!
peto, hezka fotecka! jezis, ja se toho patku snad nedockam..
doufam, ze tam neco bude a fotecku taky dostanu.. ![]()
Kačko,to teda je
já mám i foto z UTZ při embryotransféru,tam vlastně není vidět,jen ta tekutina,se kterou tam to embryo zavedli.takže opravdu zázrak ![]()
Jinak mě je teda dobře,žádný nevolnosti,jen dnes když jsem vlezla do výtahu po jednom sousedovi alkoholikovi,tak jsem měla co dělat......smrad a můj žaludek to teda nebral.
hihi, s temi pachy se mi to taky stava.. naproti me v praci sedi kolega - kurak. a vzdycky kdyz se vrati z cigopauzy, tak trpim.. jenze je mi blby neco rikat, bo pak do me zacnou vsichni rypat a ja nechci, aby takhle brzo neco tusili..
No tak to já jsem byla kuřačka a toto mi nevadí,pokud mi to teda nejde přímo pod nos ![]()
No a v práci to já musela říct hned,aby našli do konce prázdnin náhradu.Naštěstí je tam naše bývalá kolegyně,takže spokojenost na všech stranách.
no ja jsem odnauceny kurak (skoncila jsem ale uz pred 8 lety) a ti jsou nejhorsi..
![]()
to chapu, ve skolstvi to asi ani jinak nejde. kor kdyz jsi ted byla i dlouho na neschopce skrz IVF. jaka byla vubec tvoje trida? zlaticka nebo uz trochu potvurky?
Fram,tyto děti jsem měla od 1.třídy do 3.ted už jsou čtvrťáci…no a tím,že jsem je měla od mala,tak jsem si je naučila tak nějak k obrazu mému
no ale bylo ve třídě 17 kluků a 6 holčiček
takže klučičí převaha a bylo to znát.Ale šlo to s nima.Předevčírem jsem se na ně byla podívat a úplně mě dojalo,jak mě vítaly ![]()
Fotku dám zítra, teď mám ještě na klíně Lůcu a pak to tu zas bude okupovat manžel ![]()
Já minule taky chtěla holčičku a nejdřív řekli, že to bude kluk. Navíc manžel tvrdil, že u nich v rodině jsou jen kluci (on má 2 bratry, jeho táta taky, atd) Tak jsem pak byla ráda. Teď už je mi to jedno. No, holčičku bych možná radši.
Já se loučím, jdu uložit Lucinku a pak i sebe.
A ty lízátka u mě na nevolnost nezabraly
A snědla mi je Lucka ![]()
mě poslední dobou vadí všechno
tak doufám že to přejde
![]()
aleesho - ahoj a dobrou!!!
fram ahoj
![]()
peťoz - podle mě budeš taková učitelka na kterou se nezapomíná..já měla na prvním stupni sice straou paní učitelku Chárovou,ale do dneška na ni s láskou vzpomínám,jak mě naučila číst,jak jsme spolu bojovaly se psaním a tak…
Kačko,je pravda,že deti,co jsem měla jako mojí 1.třídu kdysi ,za mnou ještě někdy ted chodí až domů,sedíme na chodbě a povídáme si----jsou to holky pubertandy a ted šly do druháku
a prohlížíme si fotky,když byly malé ![]()
juu, tak to je fajn.
to my meli na skole takove ty zahorkle stare baby, s nima moc sranda nebyla..
tebe bych za ucitelku brala hnedle..
fram no tak to je jasný - peťoz - řekni kde budeš učit a mi ti tam přihlásíme dítka
![]()
kackokocko, budeme ji muset prestehovat do prahy, abysme nemusely tak daleko dojizdet..
![]()
No koukám,že jste z Prahy----tak to by jste teda měly holky sakra daleko
když já jsem u České Lípy ![]()