duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
1.9.08 20:52

Ahoj holky :)
dnes jsem byla celý den KO..bylo mi fakt šíleně špatně..Jediná možná fungující poloha,při které jsem nezvracela byla v leže.. :? ..Teď už je to lepší,ale zatím se ještě moc nehýbu radši :D ..

Majko tak nevím..nám předpovídaji chlapečka skoro všichni..většinou vždycky když se přihodí to co nám..tak se většinou narodí opačný pohlaví..Tak uvidíme v dubnu(snad :oops: )

Petro vítej :D ..Už jsi v tabulce.. :wink: .Koukám,že máte taky nepláňovátko :wink: :wink: ..
Ale určitě to zvládneš a děti k sobě budou mít blízko :wink: .

Lucinko v 5 tt. jsme měli tečku..tak já nevím..připadá mi to nějaký divoký s tím tvým dr.. :oops: .

Aleesho vítej už i ty jsi v tabulce :wink: .
Jinak co se týče manžela..no na zabití :evil: ..Bych je chtěla vidět..kdyby si to měli na den prohodit.. :wink: :lol: ..

Miriam krásné fotečky :wink: .
A suprově jste zvládly školku…já jsem taky každý rok bulela :wink:

Leni snad je to už správně..a jsem tam předním měla „starou tabulku“…tak se omlouvám :oops:
ad burčák-když do sebe nenaliješ litry tak to neva :lol: :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
1.9.08 20:53
petrax77 píše:
Markýsku - děkuji za zařazení do seznámku. Prosím ještě o doplnění TP: 5.4.2009. Děkuji velice.

Ted jsem ti zrovna chtěla psát..že si mi to nenapsala jako info :wink: ..

Tak ještě Aleesha prosím taky o TP :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
1.9.08 20:55

ad prsa soucítím s vámi :wink:
Ale můj manžel řiká,že bych mohla být těhotná furt..jedině tehdy..jsem pravá ženská :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
1.9.08 21:03

heeezky vecer! tak jsem se vychrupkala a je mi hnedle lip.. teda ta unava je silena. prospala jsem cely vikend a spat bych spokojene mohla i dal.. hihi, asi se zazimuju jako medved brtnik.. :lol: :lol: :lol:

jinak z prsicek je pritel taky nadseny.. :roll: :D pres den to zvladam, ale v noci, to je des.. taky se budim ze spani, bo obcas fakt neskonale boli.. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
1.9.08 21:14

Fram-taky mám pocit,že bych mohla spat 25 hodin deně :lol: :lol: :lol: ..

Dobrou noc :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
1.9.08 21:16

brou!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
1.9.08 21:36

Aleesho a Leni na zítřejších KO hóódně štěstí :D :D :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.9.08 08:31

Ahojky těhulky, tak jsem vedla Matesa do školky a myslela jsem že bude vše OK ale mylila jsem se, opět spustil muziku, ach jo jsem z toho nějaká rozhozená…

Jinak co se týče prsou, jj přítel je nadšený už je nemusí moc hledat u pupíku, ale bradavkám se prostě musí vyhýbat, jinak je po erotice, teda u nás erotiky moc není, ale když se zadaří, holky já jsem tak líná až to hezký není!!!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
2.9.08 09:26

Ahoj holky, zatím se s vámi loučím, nedělá mi to moc dobře, číst jak jste všichny spokojený a šťastný a já tady pořád řeším svůj problém, který mi nikdo stejně nepomůže vyřešit, jen doktor. Prostě mi přijde, že sem nepatřím, asi jsem to zakřikla. Všechny příznaky mám co máte vy, ale to prý nic neznamená. Všem vám přeju pohodové těhu, zdravý miminka a spokojený tatínky. A jak mi dopadne KO dám vědět, ale já už s tím moc nepočítám, logický je to vlastně jasné. Mějte se moc krásně a já se toho 15.9.přihlásím a dám vědět. Tak pááá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
2.9.08 09:44

Ahoj,
tak se hlásím po kontrole :) Všechno snad v pořádku, odběry jsem přežila, mimi má 35 mm. TP mi vychází na 2.4. Další KO 22.9. A Markýsku díky za přidání do tabulky :) .
Díky, že jste na mě myslely, já si to přečetla až teď, chodím děsně brzo spát :oops:

Lucinko : neházej flintu do žita, držím palce, aby bylo vše OK!

Jinak jsem trochu smutná, mé mamce umírá pejsek :( . Tedy on je vlastně i můj, pořídili jsme si ho, když mi bylo asi 11. Takže už je to opravdu starý pán, ale stejně je to člověku líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
2.9.08 10:59

hezke dopoledne preju!! 8)
aleesho, gratuluju ke KO!
pesana je mi lito.. :cry: v psim nebi mu bude lip.. tam uz ho nic bolet ani trapit nebude..

lucinko, drzim palce, aby to dobre dopadlo!!! preju ti, at ty dva tydny rychle utecou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.9.08 11:47

Luci nevěš hlavu, snad to dobře dopadne… :)
aleesho to je super že KO dopadla dobře, já se těším na čtvrtek… A dostala jsi průkazku??? Pejska je mi taky líto… tak hodně sil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
2.9.08 12:10

Miriam : představ si, že průkazku ještě nemám. Prý příště až budou výsledky těch odběrů :roll: Ale minule jsem ji dostala taky až někdy v 15. týdnu. Teď aspoň nejezdím mhd a nemusím s ní nikoho mlátit po hlavě, aby mě pustil sednout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
2.9.08 12:17

ahoj holky!zdravím z práce!
lucinko - drž se…moc na tebe myslím a držím palce ať je všechno v pořádku!!!
lení - držím palce na ko!!!
aleesho - gratuluju ke ko :dance: pejska je mi líto,ale takový je život a určitě se s vámi měl a má!!!dobře…

holky taky jste tak unavený?já dneska straaašně!!!!a včera jsem zase krvácela už mě to nebaví… :roll: ale utrogestan za chvíli zabral,tak uvidíme…pravdou je že jsem chvíli nelsa artuška,ale jak mám vysvětlit dvouletýmu klučíkovi že ho nesmím nosit,když ke mě natahuje ruce a říká maminko!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
2.9.08 14:42

Ahoj :)
dnes jsem od 6 na nohou..takže pádím spát :)

Kačko-a kolik bereš utrogestanu?
Je to těžký a dvouletýmu chlapečkovi to určitě nevysvětlíš..tak se aspon snažit co nejmín to jde.. :) ..

Aleesho gratuluju ke KO :wink: ..Hned změním tabulku :wink: .
S pejsek je mi to moc líto,člověk je pak už bere jako úplný členy rodiny..ale dožil se krásnýho věku :( .

Miriam-je to pro něj šok,tak snad se brzo srovná :) .

Lucinko-doufám,že časem se sem budeš moct vrátit…Držím palce!
Ještě mě napadlo,nemůže mít tvuj dr. nějakou špatnou kvalitu UZV??

Hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital