Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
můžu se k vám taky přidat? No doufám, že nikdo neřekne „ne“
![]()
Tak co na sebe prásknu:
Musím se přiznat, že mimčo jsme zatím neplánovali, chtěli jsme počkat, až budou Šimonkovi alespoň 2 roky a pak se začít snažit. Ale život nám to zařídil jinak
Takže Šímovi bude 1,5 roku, až se další mimčo narodí. No, aspoň se nebudu doma nudit a třeba budu mít pořádný záhul a konečně zhubnu (od minulého těhu mám furt 10 kg nahoře
) ![]()
Hned na úvod se chci omluvit, že vás asi nebudu stíhat svědomitě číst a přispívat, Šíma mne moc nedovolí u PC sedět, takže na to mám jen večery. Jsem ještě taky u holek ze Září 2007, tak vás nějak podělím
Ale mám radost, že už je vás tady v Dubnu 2009 tolik.
A jak píšete, jak je vám blbě a únava - tak jsem na tom stejně. Sice nezvracím, ale žaludek jak na vodě, jednu chvíli mám chuť na něco (např. na hořčici), tak si to dám a za chvíli je mi zase stejně blbě
Ale nejhorší je asi únava. Byla jsem ted několik dní u mojí mamky (měla prázdniny), takže mamka se starala o Šímu a já to tam totálně prospala. Teď kašlu na nějaký úklid či vaření a každou chvilku, kdy Šíma spí, spím taky ![]()
Holky, přeji nám všem úspěšné těhu a ať tu v tomto počtu všechny vydržíme ![]()
Petra
Jo a ten burčák - měla jsem minulý týden, asi jen 1 dcl, ale boule jsem měla až za ušima. A když jsem čekala před rokem Šímu, tak jsem burčák taky pěkně popíjela týden před porodem na Mělnickém vinobraní
![]()
Ahoj kočičky!!!
Vítám další těhulky, to jsem ani nečekala, že nás dubňáčků bude tolik ![]()
A sleduju že už máme ty těhu příznaky všechny!!
Chudáci naši přítelové a manžové
Mě pořád trápí to nadýmání, je to strašná bolest a vždycky v noci…dnes jsem kvůli tomu usnula až kolem 5 ráno a spala do oběda
Espumisan nezabral, jak měl, tak ode dneška zkouším Psyllium..je to rozpustná vláknina a mělo by to zabrat…pevně doufám… ![]()
Markys…třeba budeme mít kluky obě
mno ale já bych brala raděj holku…moc se těším na takové ty holčičí starosti, panenky a pod.
Luci…v klidu..dočkej kontroly a uvdíš, bude to dobré, přesný týden stejně zjistí až UTZ tak kolem toho 10-12 týdne ne?Aspoň tak to píšou v chytrých knihách ![]()
Escargot…burčák je myslím v pohodě, ale ať z něj nejsi veselá
Dala jsem si takhle po obědě sklenku pivka a normálně jsem toho měla za chvili plnou hlavu…jak po litru ![]()
Holky, držím paleček na kontrolu..zaznamenala jsem, že je vás tento týden víc, tak ať to vyjde!!!Já jdu ve středu ![]()
Titty..a kdy jdeš na kontrolu příště?Já jdu teď ve středu a minule říkala, že už mi dá i průkazku,mno ale jak tak koukám, dávají jinde až kolem 9 týdne a to já ještě asi nejsem..dle poslední MS…
Jo a ohledně prsou..mám opačný problém, mám je velké už od přírody a teď začínají těžknout a zvětšovat a bolet…takže já můžu vesele všechny podprdy vyhodit, bo mi budou malé..chjo…a to mám tolik nových a hezkých…
třeba se zase zmenší po porodu…co mamky?Jaké jsou zkušenosti?
Majko,tak to znám
už jsem byla koupit větší
a že teda bolej,to jo,v noci mě to ažněkdy vzbudí ![]()
Jinak holky,zase moje únava,takdobrou a zítra páááááááááá
Ježiši holky jediný pozitivum který teď mám je že se mi zvětšily prsa
jinak to stojí za starou bačkoru
Jinak Péťo zdravím, máme stejný termín, já jdu na kontrolu ve čtvrtek, snad už dostanu průkazku, ty už ji máš??? Ty jo takhle po sobě mít dětičky tak to je mazec a já si říkám jak to zmáknu, školáka a mimčo???
Majko věř že po kojení ti prsa zmizí, mě by zajímalo kam mě se poděly??? ![]()
///KO 11.9
xmerssy -/-/Brno/-/TP 11.4/KO-?
Petra Z Petra/1974/Mimon-Česká Lípa/-/TP 13.4./KO-
Angua Petra/1983/Vsetín/-/TP 14.4./KO 9.9.
Bobi Božka/1973/Břeclav/Aleš(27.4. 04)/TP 17.4./KO 24.9.
Lucink_a Lucka/1984/Jilemnice/-/TP 22.4 KO 15.9
Escargot Lenka/1976/Praha/Eliáš(21.4.06)/TP 23.4./KO 2.9.
Titty Radka/1976/Praha-vychod/Martínek(31.1. 07)/TP 23.4/KO 24.9
Tuttu /-/-/-/TP 23.4/KO ?
Majka24 Maja/1984/Napajedla u Zlina/-/TP 24.4./KO 3.9.
Markýsek Marketa/1974/Berlin/Jirka(19.6. 92,andílek Vanesska(23-29.6 2008),Kristýnka 21 tt./TP 27.4./KO 5.9
Fram Tereza/1978/Praha/-/TP 30.4./KO 5.9
kackakocka Kacka/28 let/Praha/Artuš(31.5. 06)/TP-/KO 9.9[/barva][barva=#444444]
aleesha Alena/1981/Praha/Lucie-Emma(11.1. 07)/TP-?/KO 2.9.(1.odběry)
MiriaM..já v to nevěřím, já v to diše doufám!!!
Tak co si budem povídat, příteli se to líbí co největší že ano, ale kdo to má furt řešit?Plesové šaty bych mohla vyhodit!!
Mno a ta bolest bradavek..musím s nima opatrně jak nikdy a taky mě to občas vzbudí v noci..a tím jak jsou větší, tak se mu víc líbí,tak je chce furt potěžkávat a to mě bolí, nenechám na ně šáhnout ajsou z toho domácí nepokoje…
no..jak už tady zaznělo..měli by si pánové to těhu na pár dní zkusit… ![]()
MiriaM píše:
Ježiši holky jediný pozitivum který teď mám je že se mi zvětšily prsajinak to stojí za starou bačkoru
Jinak Péťo zdravím, máme stejný termín, já jdu na kontrolu ve čtvrtek, snad už dostanu průkazku, ty už ji máš??? Ty jo takhle po sobě mít dětičky tak to je mazec a já si říkám jak to zmáknu, školáka a mimčo???
MiriaM - průkazku zatím nemám, dá mi ji na KO příští týden. A pak abych běžel už zase se registrovat do nějaký porodnice.
Holky a k těm prsům - můj drahý, chudák, už si skoro 1,5 roku na ně nesáh
. Nejdříve mi to vadilo v těhu a ted pořád kojím a je mi to ještě víc nepříjemný. Teď při kojení myslím, že je to více o mé psychice, než o skutečné bolesti ![]()
Majko, vím o čem mluvíš, mám tak strašně citlivý bradavky až mě to bolí…
Před Matesem jsem měla pěkný pevný docela velký prsa, začaly se zvětšovat a při kojení jsem měla pořádný nalejváky
no a pak byly fuč i ty původní a zbyly jen psí uši od baseta…
![]()
Markýsku - děkuji za zařazení do seznámku. Prosím ještě o doplnění TP: 5.4.2009. Děkuji velice.
Člověče Miriam…chlámu se tady jak prdloš..to jsou přirovnání!!
No ale pochopila jsem přesně, co tím myslíš, takže je mi jasné, že ti vůůbec nevadí, když se teď ušiska zase nalejvají, že?
Nicméně porád nevim, jak řešit ty neshody v rodině…to jsem pak furt auvajs…sss…uhýbám..no úplná idylka…ten Tvůj mužíček si na to „bezdotykové“ pravidlo zvykl, nebo se to snažíš vydržet?