Poradna duly
Jana Čurdová
Marky:jste všichni moc stateční a budeme držet všechny palce,aby se vám to zlé obloukem vyhnulo a vy jste si mohli v dubnu pochovat zdravé mimčo.A neměli doktoři nějaké výhrady k tomu,že si otěhotněla tak brzo po porodu,že tělo není ještě zotavené?
Bobi 6 tt
Ahoj Marky, tak to sis zažila tragédii habaděj, mám z toho husí kůži, ale teď se to v dobrý obrátí, máš dva andílky a ty ti dají tady na to mimčo dobrý pozor! Přeju ti strašně moc štěstíčka a hlavně zdravíčka a užívej si těhu a pak pochopitelně zdravé krásné miminko…
Bobi tak já jsem po porodu byla celkem rychle v pořádku nebo aspoň po fyzický stránce..Jedna MS proběhla..Ale není to nejlepší vždy doporučují aspon 3-6 měsíců,ale většinou jde spíš psychiku tak se dává do kupy hodně dlouho a většinou ani čas není všemocny..
MiriaM-díky..všem moc děkuju
.
Jinak co ta tabulka jdeme do ní..?Tak kdyžtak pošlete to co chcete zveřejnit..
.Jmeno,TP,datum naroz.,bydliště,děti a datum KO..Teda aspon muj navrh
.
ahoj Markýsku, já sem nepatřím, ale chodí k nám do diskuze tvoje sestra.
Mám moc velkou radost z testíku a držím palce, ať všechno dobře dopadne a ty se dočkáš krásného a zdravého miminka. Jsi moc statečná a už se na vás konečně musí taky usmát štěstí, moc si to zasloužíte.
Marky jasně jdeme do tabulky
Mirka, 1982, Praha 8, syn Matěj 3.6.2003, TP dle poslední ms 5.4.2009, další kontrola 4.9.08
Ahojky, já taky souhlasím, Lucka, 1984, Jilemnice, TP 22.4., 1. uzv 28.8., tak se moc těším a zároveň moc bojím. Tak mi držte pěstičky, ať tam mimísek je a za týden snad bude srdíčko. Jinak vás všechny zdravím a snad nám to všem vyjde, a vše bude tak jak má být.
Jinak mě je pěkně špatně, hlavně ráno, pomáhá když si dám něco do pusy a ty prsa jak mě bolí, au au.
DUBŇÁTKA 2009 http://www.beruska8.cz/…nka1/100.gif
MiriaM Mirka/1982/Praha 8/Matěj(3.6. 05) TP 5.4./KO 4.9.
Angua Petra/1983/Vsetín/-/TP 14.4./KO 9.9.
Bobi Božka/1973/Břeclav/Aleš(27.4. 04)/TP 17.4./KO 24.9.
Lucink_a Lucka/1984/Jilemnice/-/TP 22.4/KO 1.uzv 28.8.
Escargot Lenka/-/Praha/Elda(21.4.06)/TP 23.4./KO 2.9.
Markýsek Marketa/1974/Berlin/Jirka(19.6. 92,andílek Vanesska(23-29.6 2008),Kristýnka 21 tt./TP 27.4./KO
kackakocka Kacka/28 let/Praha/Artuš(31.5. 06)/TP-/KO 9.9[barva=#444444][/barva]
Tak takovy prvni pokus..Pokud máte připomínky,klidně se ozyvejte
..A doufám,že brzy i ostatni prasknou info o sobě…
.
Lucinko-držíme palce,určitě bude všechno ok
…
Ahojky,údaje do tabulky:
Božka,1973,Břeclav,Aleš 27.4.2004,TP 17.4.2009,KO 24.9.
Holky musím se s vámi na pár dní rozloučit..
Zítra odjíždíme do Německa manžel tam dostal prac. nabídku..takže se musime přestěhovat,ale jak se znám budu zase brzo online..Jelikož máme u ten byt docela zařízený a net tam už je taky…Tak mi davejte info o sobě a ja to pak zaktualizuju..
Mějte se všechny moc hezky a opatrujte se…
Jïnak mi začali „paradni“ nevolnosti,takže zítra ta cesta bude asi krušná…
.
Dobrou noc…
Ahoj holky,
přidávám se do klubu dubňátek
. V sobotu jsem testovala a je to tam ![]()
K dr. jdu na kontrolu až 2.9., tak snad bude vše OK.
Přáli jsme si mít rozdíl mezi dětmi 3 roky a jak to tak vypadá, tak by to mohlo vyjít úplně přesně, Elda se narodil 21.4.2006 ![]()
Jmenuju se Lenka, jsem z Prahy, TP mi zatím vychází na 23.4.2009.
Všem přeji pohodové těhu ![]()
Ahoj těhulky!!!!
zdravím z práce
ale zhruba od pátku nám konečně půjde net i z domu,takže budu víc na netu ![]()
markýsku,drž se,Vanessku jsem sledovala…věřím že už bude všechno dobré
jsem kačka,28 z Prahy,syn Artuš 31.5.2006, TP řeknu až od dr.
jinak jsem začala špinit i krvácet,už beru 4 utrogestany denně a zítra jdu k dr. tak mi prosím držte palce…
a jak se jinak máte?mě nic není,až na neustálý hlad,hlavně jsem zjistila že asi čekám Garfielda,protože totálně ulítávám na lasagních z billy ![]()
Kačko, taky mám pořád hlad, včera jsem si musela jít v 23 h. uvařit puding
Jinak celkem v pohodě, jen mě trochu pobolívá břicho a občas mi je trochu na zvracení …
Ať ti dneska kontrola dobře dopadne, dej pak vědět ![]()
Koukám, že máme skoro stejně staré kluky
Odkud z Prahy jsi?
Lenka
Ahojky holky,
některé znám, z termín porodu březen-duben 2009
![]()
Ale chtěla jsem vám moc a moc pogratulovat........tenhle měsíc v roce 2006 pro nás byl ten NEJLEPŠÍ na světě......narodila se mi totiž 21.4.2006 moje Adélka......no a teď to máme prozměnu na březen
![]()
Jinak vám všem ještě jednou moc a moc gratuluji a přeji pohodové, klidné a hlavně bezproblémové těhotenství
![]()