Poradna duly
Jana Čurdová
Luci - juuuuuuuuuuuu, pěkné!!! Moc vám to sluší! Ty jsi jak těhu modelka! Paráda!
Koukala jsem i na Miri - to je pěkný bříšánek!
Příště už házíš miminko doufám!
![]()
Mě taky mrzí, že utz mi už dělat nebudou, jen taky vždy kouká na srdíčko a kolik má malá plodovky, přála bych si aby mě ji ještě do porodu změřil, ale to si docela fandím, no mám v plánu se v pátek zeptat, jestli ještě nějaké změření cca do porodu bude, snad jo ![]()
Peti teda takový běhání nezávidím, tak ať to máš vše rychle odbyté a nikde dlouho nečekáš
![]()
To já mám vše v jednom, akorát nevím, jestli mě teď už nepošle do porodnice sepsat porodopis…
to by se mě tedy nechtělo, už se vidím, jak tam dostanu strach…
![]()
Ody děkuju
já už se sama sobě na fotkách nelíbím, už je těžké vybrat nějakou pěknou, na každé něco mám… Já pořád říkám, že teď už je na mě nejhezčí pupík…
Na Miri jsem koukala a ta má ten pupíček tak souměrnej a hezoučkej a moc jí to sluší… ![]()
A taky si myslím, že už příští fotky bude Kubíček ![]()
Luci…jako minulej pátek..od 8 do čtvrt na 2
![]()
musím vyrazit dřív...........sice je to vše jedno patro ale narvaný těhulema.
A porodopis já už mám asi měsíc sepsanej
Peti, no jo, tak běhání nezávidím
Já to mám taky všecko v jednom, jak Lucinka. Na porodopis jsem zvědavá, o tom neříkali nic, tak ani nevím, jestli se to u nás dělá… ![]()
Luci, krásná fotka,nevím, co máš… Budem se muset taky nechat ještě spolu zvěčnit… ![]()
Miri, pěkný pupík, sluší ti to moc… A dobré abstraktně-ležaté fotky
Snad už bude teda příště to miminko…
Lucinko ta fotka je nááádherná,to bude krásná památka…Holky taky se mi to seklo a nešlo mi vůbec načíst emimino(asi jsem to odpoledne zakřikla)…Miri pupíček je teda pořádnej ![]()
Gabu já to taky příště zkusím před monitorem s horalkou
a malej je teda éro
no,určitě pobavil i spoustu lidí kolem vás…
Taky bych si přála rodit jako mamča,prý to bylo v pohodě,rychlý,bez nástřihu.Obě nás přenášela 14dní.Ségra taky přenášela a porod nebyl nic moc,no,tak doufám že alespoň já budu co se týče průběhu porodu po mamce…Jestli existujou nějaký genetický dispozice,tak budu určitě přenášet
tak se Evi neboj,budeme tu hekat ty tři neděle možná spolu,akorád tebe mi je líto,protože tam máš raubíře dva
a to musí být fakt záhul…No ale váhu mají oba super,to se ti ulevilo,viď?Myslím že minule se ti zdáli kluci maličcí…
Peťi to musí být strašně dlouhý,než to vše oběháš…tak si s sebou hlavně vezmi velkou sváču ![]()
Holky,
tak jarní počasí by mělo být až od půlky dubna! Mě vážně hrabne! Celkem doufám, že si máš mazlíček počká na narození až do tepla! ![]()
Mě už z té zimy vážně hrabne.
![]()
No minule jsem měla jen pití…sváču nee a teda měla jsem obr hlad…a dolů do bufíku jsem nemohla,protže to tam jde popořadě..kdo jak přijde,tak jsem si to musela hlídat.
Takže ted opravdu svačinu,pití a tatranku ![]()
Ahoj těhulky, maminky, omlouvám se, že Vám sem lezu, ale mám tu jeden pozdrav ![]()
Tak to jsem já Ondrášek neboli Tygřík ![]()
http://img1.rajce.idnes.cz/…Obraz044.jpg /> http://img1.rajce.idnes.cz/…Obraz045.jpg
Cože??? Teda Peti to to by bylo něco na mě, já v čekárně nečekám ani 10 minut a jdu, paráda… a za chvilku jsem venku, teď to tedy bude delší s monitorem,ale i tak… tak to já bych taky měla obr svačinu s sebou ![]()
Teď jsem sjela dolů a tam vidím malýho Ondráška, holky ten je kouzelný, nádherný miminko
Já chci takyyyyy!!!!
Ann děkujeme za fotečky, jestli ještě nějaké budou se s nima ![]()
Cože, až od půlky dubna? To si nikdo neobjednal
Pak jaképak globální oteplování…
![]()
Peti, no tatranky radši i dvě, ať tam nepadneš… U nás je to s čekáním taková sázka do loterie, páč se neobjednává ![]()
Tygřík Ondrášek je nádherný!!! Díky, Ann ![]()
Lucinko,u mojí dr.to byl taky fofr,monitor měla sestřička u sebe,pak k dr. a domů…
No ale jak mě ted vyslala do nemocnice,je tam lepší UTZ..tak se tam schází všechny těhule z okolí a na monitor taky…ještě že to je jen ted na tom konci..........
Jeeeeeeeeeeeeee, malý Tiger (Ondra)
![]()
Ten je tak kráááásný!http://www.kolobok.us/…kingbaby.gif
Vítej mezi Dubňátka malý Tygříku! ![]()
Tééééééééda Ondrášek je kouzelný miminko, Ann děkujeme …
No holky děkuju za pochvaly pupku, ale abych pravdu řekla mám toho fakt dost, asi jako tady všichni …
Gábi ten tvůj Fandík je bombarďák
![]()
Jsem zvědavá jak dopadneš zítra …
No žádný nový zprávičky nemám, Mersy jsem psala, a bez odpovědí, a Amber u sebe asi nemá mobil …
No a mě je uplně skvěle, takže se nic neděje a za týden v pátek asi poklušu zase do poradny brečet že chci rodit … ![]()
Jo a Mates pořád stejný, možná má rýmu malinko lepší … No ale v pátek s ním skočím radši ještě k doktorce na kontrolu …