duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
25.3.09 18:43

Luci - juuuuuuuuuuuu, pěkné!!! Moc vám to sluší! Ty jsi jak těhu modelka! Paráda!

Koukala jsem i na Miri - to je pěkný bříšánek! :wink: Příště už házíš miminko doufám! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
25.3.09 18:50

Mě taky mrzí, že utz mi už dělat nebudou, jen taky vždy kouká na srdíčko a kolik má malá plodovky, přála bych si aby mě ji ještě do porodu změřil, ale to si docela fandím, no mám v plánu se v pátek zeptat, jestli ještě nějaké změření cca do porodu bude, snad jo :roll:

Peti teda takový běhání nezávidím, tak ať to máš vše rychle odbyté a nikde dlouho nečekáš :D :wink:
To já mám vše v jednom, akorát nevím, jestli mě teď už nepošle do porodnice sepsat porodopis… :roll: to by se mě tedy nechtělo, už se vidím, jak tam dostanu strach… :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
25.3.09 18:54

Ody děkuju :oops: já už se sama sobě na fotkách nelíbím, už je těžké vybrat nějakou pěknou, na každé něco mám… Já pořád říkám, že teď už je na mě nejhezčí pupík…

Na Miri jsem koukala a ta má ten pupíček tak souměrnej a hezoučkej a moc jí to sluší… :wink:
A taky si myslím, že už příští fotky bude Kubíček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65397
25.3.09 19:01

Luci…jako minulej pátek..od 8 do čtvrt na 2 8O 8O
musím vyrazit dřív...........sice je to vše jedno patro ale narvaný těhulema.
A porodopis já už mám asi měsíc sepsanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.3.09 19:03

Peti, no jo, tak běhání nezávidím :roll: Já to mám taky všecko v jednom, jak Lucinka. Na porodopis jsem zvědavá, o tom neříkali nic, tak ani nevím, jestli se to u nás dělá… :nevim:

Luci, krásná fotka,nevím, co máš… Budem se muset taky nechat ještě spolu zvěčnit… :lol:

Miri, pěkný pupík, sluší ti to moc… A dobré abstraktně-ležaté fotky :wink: :lol: Snad už bude teda příště to miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
25.3.09 19:04

Lucinko ta fotka je nááádherná,to bude krásná památka…Holky taky se mi to seklo a nešlo mi vůbec načíst emimino(asi jsem to odpoledne zakřikla)…Miri pupíček je teda pořádnej :wink:
Gabu já to taky příště zkusím před monitorem s horalkou :lol: a malej je teda éro :lol: no,určitě pobavil i spoustu lidí kolem vás…
Taky bych si přála rodit jako mamča,prý to bylo v pohodě,rychlý,bez nástřihu.Obě nás přenášela 14dní.Ségra taky přenášela a porod nebyl nic moc,no,tak doufám že alespoň já budu co se týče průběhu porodu po mamce…Jestli existujou nějaký genetický dispozice,tak budu určitě přenášet :? tak se Evi neboj,budeme tu hekat ty tři neděle možná spolu,akorád tebe mi je líto,protože tam máš raubíře dva :) a to musí být fakt záhul…No ale váhu mají oba super,to se ti ulevilo,viď?Myslím že minule se ti zdáli kluci maličcí…
Peťi to musí být strašně dlouhý,než to vše oběháš…tak si s sebou hlavně vezmi velkou sváču :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
25.3.09 19:11

Holky,

tak jarní počasí by mělo být až od půlky dubna! Mě vážně hrabne! Celkem doufám, že si máš mazlíček počká na narození až do tepla! :roll:

Mě už z té zimy vážně hrabne. :cry: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65397
25.3.09 19:11

No minule jsem měla jen pití…sváču nee a teda měla jsem obr hlad…a dolů do bufíku jsem nemohla,protže to tam jde popořadě..kdo jak přijde,tak jsem si to musela hlídat.
Takže ted opravdu svačinu,pití a tatranku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
25.3.09 19:16

Ahoj těhulky, maminky, omlouvám se, že Vám sem lezu, ale mám tu jeden pozdrav :!
Tak to jsem já Ondrášek neboli Tygřík ;-)
http://img1.rajce.idnes.cz/…Obraz044.jpg /> http://img1.rajce.idnes.cz/…Obraz045.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
25.3.09 19:19

Cože??? Teda Peti to to by bylo něco na mě, já v čekárně nečekám ani 10 minut a jdu, paráda… a za chvilku jsem venku, teď to tedy bude delší s monitorem,ale i tak… tak to já bych taky měla obr svačinu s sebou :lol:

Teď jsem sjela dolů a tam vidím malýho Ondráška, holky ten je kouzelný, nádherný miminko :potlesk: Já chci takyyyyy!!!!
Ann děkujeme za fotečky, jestli ještě nějaké budou se s nima :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65397
25.3.09 19:19

Ann…díky moc----------je nádhernej Tygřík Ondřík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.3.09 19:22

Cože, až od půlky dubna? To si nikdo neobjednal :evil: Pak jaképak globální oteplování… :roll: :lol:

Peti, no tatranky radši i dvě, ať tam nepadneš… U nás je to s čekáním taková sázka do loterie, páč se neobjednává :roll:

Tygřík Ondrášek je nádherný!!! Díky, Ann :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65397
25.3.09 19:24

Lucinko,u mojí dr.to byl taky fofr,monitor měla sestřička u sebe,pak k dr. a domů…
No ale jak mě ted vyslala do nemocnice,je tam lepší UTZ..tak se tam schází všechny těhule z okolí a na monitor taky…ještě že to je jen ted na tom konci..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
25.3.09 19:28

Jeeeeeeeeeeeeee, malý Tiger (Ondra) :huban: :srdce: :-(
Ten je tak kráááásný!http://www.kolobok.us/…kingbaby.gif

Vítej mezi Dubňátka malý Tygříku! :wink:

http://www.kolobok.us/…e/MG_124.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
25.3.09 19:36

Tééééééééda Ondrášek je kouzelný miminko, Ann děkujeme …

No holky děkuju za pochvaly pupku, ale abych pravdu řekla mám toho fakt dost, asi jako tady všichni …

Gábi ten tvůj Fandík je bombarďák :lol: :lol: :lol:
Jsem zvědavá jak dopadneš zítra …

No žádný nový zprávičky nemám, Mersy jsem psala, a bez odpovědí, a Amber u sebe asi nemá mobil …

No a mě je uplně skvěle, takže se nic neděje a za týden v pátek asi poklušu zase do poradny brečet že chci rodit … :lol:

Jo a Mates pořád stejný, možná má rýmu malinko lepší … No ale v pátek s ním skočím radši ještě k doktorce na kontrolu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí