Poradna duly
Jana Čurdová
Jééé Lucinko máte krásnou fotečku, strašně vám to sluší …
No jo Angu, drahý je velký umělec …
co se týče focení … ![]()
Tak Radíme od Amber se narodil v 10.41, váha 3740 a měří 49cm, fotečky hned vložím …
Další miminko
Tak vítáme prcka Radimka na svět
a taky cvalík ![]()
no,snad to tentokrát nespadne,když budu odesílat.
Tygříku-Ondrášek je přenádherný miminečko,vypadá jako malinkatá panenka!A ty taky vypadáš,že jsi vůbec nerodila.....Gratuluju!!!!
Monitor-tak já měla problém opačný,Žofinak se tolik mlela,že jsem musela na všechny ta vyšetření.
A jak to,že si užívám klidu se čtyřma dětma.Je to jednoduchý,všichni mě rozmazlují,mám pomocníky pračku,sušičku,díky ní nežehlím,drahý si košile dožehlí sám ráno než jde do práce,děti jsou hodné samostatné i Ema akdyž už si hrajeme,tak nemusim být akční,často vařim jen lehká a rychlá jídla,příklad,včera k večeři salát:tuňák,salát,mrkev,fazole,olivový olej,sůl,těstoviny.K snídani míchaná vajíčka,k obědu rizoto,k sváčám zelenina,ovoce,jugzrty a nebo nějakou mlsku jako kinder řez…Přiznám,že s hafanama to bylo složitějšíá,když jsme ještě bydleli na Vinohradech ve třetím patře bez výtahu,tak to se mi 4× denně se psama,co by neměli běhat po schodech docela dělalo těžko,ať už s bříškem a nebo s Emou v babyvaku.Ale te´d je vypustim ven,kdykoliv chtějí a když chtějí zase domů,tak si taky zakňourají,pravda,dveře venkovní jsou věčně sprasená,co mám břicho,tak je pokaždé nemyju.
Je mi jasný,že až bude mimčo,tak i s pomocníkama a s drahým budu mít co dělat,vždyt jen ranní sprcha,vyčištění zubů,umytí vlasů je nadlidský výkon.
![]()
Tygřík náádherný, roztomilý , jééééé, tak hooodně zdravíčka
Angu - mají 1 placentu společnou , každý prcek je v amniovém vaku / dutině jak to říkají / a mezi nima tenká přepážka, jinak plodovka u jednovaječných právě může třeba způsobit, že jedno jí mí nadbytek druhé méně, je to transf. syndrom, to jen co si pamatuju, právě měří mi i průtoky, ale ten náš případ prý v normě, tak věřím doktorům.
Raději nerozvádím, nebo se do toho zapletu.
Honí mě mlsná, ajaj, no před zítřejším testem na cukrovku super nééé
zítra jedu autem po dlouhé době, manža musí do práce,pěšky určo nedojdu, jsem zvědavá jak dojedu na tu diabetologii, holky to bude jízda, kdby ste viděly jak lezu do našeho fordíka malého, nohy si tam dávám jako kdybych nechodila, no a zkusila jsem dnes zalézt za volant, no nevím, to bude něco zítra, hrůza mě bere
Jo a když jsme přijeli z poradny tak do Kauflandu pro papání, manža už kvetl jak jsem byla pomalá, no a u kasy jsem se opřela, jen se sunula, paní za pokladnou mi říká, " To je mi Vás líto", já na ni koukám, jako že asi vypadám na chcípnutí
a ona, „čekáte dvojčátka ne?“, no já jako jak to poznala a ona, že její synovec čeká s partnerkou holčičku a kluka, tak že to zná, no alespoň jsem si oddechla že tak mizerně nevypadám jen já
Ale ty pohledy lidí, no člověk na ně kuká, jako kdyby nikdy neviděli výraznější těhuli, to jsem šla bez kabátu bo mi bylo vedro tak jen tričenko , to bylo pokoukáníčko pro lidi, . Tak jsem se vykecala a jdu na telku a do hajan ráno tam musím být už v sedm, to ještě na gyndu na KO, to bude dopoledne jako vyšitý.Jdu omrknout nové fotečky vaše at nejsem pozadu
Tak zatím těhulindy
Tygřík náádherný, roztomilý , jééééé, tak hooodně zdravíčka
Angu - mají 1 placentu společnou , každý prcek je v amniovém vaku / dutině jak to říkají / a mezi nima tenká přepážka, jinak plodovka u jednovaječných právě může třeba způsobit, že jedno jí mí nadbytek druhé méně, je to transf. syndrom, to jen co si pamatuju, právě měří mi i průtoky, ale ten náš případ prý v normě, tak věřím doktorům.
Raději nerozvádím, nebo se do toho zapletu.
Honí mě mlsná, ajaj, no před zítřejším testem na cukrovku super nééé
zítra jedu autem po dlouhé době, manža musí do práce,pěšky určo nedojdu, jsem zvědavá jak dojedu na tu diabetologii, holky to bude jízda, kdby ste viděly jak lezu do našeho fordíka malého, nohy si tam dávám jako kdybych nechodila, no a zkusila jsem dnes zalézt za volant, no nevím, to bude něco zítra, hrůza mě bere
Jo a když jsme přijeli z poradny tak do Kauflandu pro papání, manža už kvetl jak jsem byla pomalá, no a u kasy jsem se opřela, jen se sunula, paní za pokladnou mi říká, " To je mi Vás líto", já na ni koukám, jako že asi vypadám na chcípnutí
a ona, „čekáte dvojčátka ne?“, no já jako jak to poznala a ona, že její synovec čeká s partnerkou holčičku a kluka, tak že to zná, no alespoň jsem si oddechla že tak mizerně nevypadám jen já
Ale ty pohledy lidí, no člověk na ně kuká, jako kdyby nikdy neviděli výraznější těhuli, to jsem šla bez kabátu bo mi bylo vedro tak jen tričenko , to bylo pokoukáníčko pro lidi, . Tak jsem se vykecala a jdu na telku a do hajan ráno tam musím být už v sedm, to ještě na gyndu na KO, to bude dopoledne jako vyšitý.Jdu omrknout nové fotečky vaše at nejsem pozadu
Tak zatím těhulindy
Amber-moc gartuluju k chlapákovi Radimkovi! a že je to tedy taky cvalík,to já s těží tříkolovýma dětma tu budu za raritu. ![]()
Gabu-jj,tak něco podobného znám,naše treperanda taky návštěvníky Mc Donalda poučila o tatínkových zažívacích problémech a taky se po nás všichni koukali.
![]()
Gratulace k Radimkovi !!!
Ať vám dělá jen samou radost!!! To je úžasný!!!
![]()
Evi, tak díky za vysvětlení, zase jsem chytřejší ![]()
A velká gratulace Amber k Radímkovi! Je to pořádný chlap!!!
A fešák ![]()
Holky fotky Radímka jsou na rodině, neumím to vložit sem, jsem střevo …
Zase mi spadlo mimino a nešlo nahodit, co s tím je??? ![]()
Tak já je sem hodím…
http://rodina.cz/…227_1__1.jpg
http://rodina.cz/…xxxxxxxx.jpg
http://rodina.cz/…24__1__1.jpg
http://rodina.cz/…23__1__1.jpg
Bohužel jsou takové mrňavé, ale vidět je dobře ![]()
Miri, boží věta - spadlo mi mimino a nešlo nahodit
Ale mně taky ![]()
Juchů, porazili jsme Šumperk, ještě je porazíme jednou a jsme ve finále 2. ligy ![]()
Angu bomba děkuju, jsem na tohle kopyto … ![]()
No jo to jsem napsala blbost …
![]()
Ježišku ............ teda ten je!!! Ty tvářičky! Hned bych ho potulila!
![]()
Holky .............. spadlo mi mimino a nešlo nahodit
![]()
opravdu originální věta, ovšem je to fakt pravda!
![]()
Ody, dneska to je bohužel celý den smutná realita
Chtělo by to asi nějaký lepčejší server… ![]()