Poradna duly
Jana Čurdová
Ody, tak třeba další bude Lukášek
![]()
Gabu, no tak to je teda vážně na ránu
Ne, že by člověk třeba cvičit nechtěl, ale tak nějak by bylo dobré mít chvilku se aspoň po porodu nadechnout z jednoho týrání těla… Šak ať ti trenéra najde a zaplatí, když mu na tom tak záleží - může třeba docházet i k vám domů
Jo, a takové řeči já bych to vzal na sebe, kdyby to šlo… Jenže ono to nejde. A kdyby to šlo, tak by to určitě neříkalo tolik lidí ![]()
Ody, Angua - Holky, díky za přihlašovací údaje na rodinu, už tam surfuju po fotečkách, jedna hezčí než druhá
Už si alespoň můžu i přiřadit tváře k nickům ![]()
Angua Taky hodně nakupujeme na ebay, ale na prcka jsem tam nějak nic nekoupila, kromě látek na ten přebalovací koutek. Tak až pak něco pořídíte, nezapomeň se pochlubit
A až Tě holič ošmiká
Co se spaní týká, tak si užívám dosytosti - Mates vstává o půlnoci a do tří nezastaví ty svoje chapadla, takže chodím spát kolem třetí, čtvrté ráno (čr čas 4-5), během dopoledne se budím hlady (pokud se nevzbudím hlady já, tak mě probudí Mates kopáním, že by to chtělo něco pojíst), takže si dám snídani - v drtivé většině sladkou, a jdu zase spát
Kolem druhé vylezu a jdu zase jíst
Pak něco málo poklidit a pak zase odpočívat… Všichni mi říkají, že dokud můžu, ať spím a odpočívám, protože to je na hodně dlouho naposledy, co si můžu takhle v pohodičce pospat ![]()
Když jste zmiňovaly tu vanu - tak u nás už je tak malá, že se do ní pomalu ani nevejdu. Ostatně, i do sprchového koutku už si musím otevírat oboje dveře, jinak neprojdu… ![]()
Gabu Divím se, že máte takové problémky s výběrem jména. Naštěstí u nás bylo jméno vybrané hned. Matyáš se nám líbil oběma a aby si mohl v budoucnu vybrat, chtěla jsem dvě jména, takže Jan Matyáš. Výběr byl za 5 minut hotový. Navíc to ladí k příjmení a tady v Irsku nám ho stejně napíšou bez diakritiky, takže to bude Jan Matyas Aston. Naštěstí jsme nemuseli řešit dívčí jméno, protože to nám taky dělalo problémy. Chtěla jsem Danielu, ale Martin prohlásil, že jen přes jeho mrtvolu
Takže s holkou bychom měli asi stejné peripetie jako vy.
Holky mám pro vás návrh, jelikož jsem šmírována lidmi z mého města a posléze z toho mám problémy, napadlo mě, že bysme naši diskuzi nechaly zamknout, pokud by to tedy nevadilo a hromadně se na tom dohodly, samozřejmě pochopím, že to některé chtít nebudete, nepíšu sem nic zakázaného, ale přeci jen mi vadí, že si to dotyčné osoby čtou.. není mi to příjemné… ![]()
Takže budu ráda, když se mi k tomu vyjádříte, jestli ano nebo ne.
Ody jsem už psala, právě soukromou zprávu a ta souhlasí…
Negativa jsou, že nemohou ostatní těhulky mezi nás, já si ale myslím, že není problém po dohodě další těhu a maminky dubňátek sem pouštět, aspoň si tedy myslím, že to jde… ![]()
Tak tedy!!! - Luci a ostatní!
Zjišťovala jsem pravidla uzamčené diskuze!
Jsou popsána zde:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
V podstatě k uzamčení je nutné určit jednoho lida
, který bude moderátor diskuze, což obnáší:
Kontrolu aby nikdo nepsal nic co je zakázánov pravidlech diskuzí!
A schvaloval lidičky , kteří se můžou připojit k uzamčené diskuzi!
No .......... je to celkem mazec. Ale je fakt, že pokud tu někdo kohokoliv šmíruje a to jen z důvodu aby mu uškodil, tak je to fakt asi nutné.
To jen aby jste měli při hlasování, všechny informace! ![]()
Tak teda se jménama se bojuje všude…
No já toho Josefa taky strašně nechtěla…a výsledek???Matyáš Josef.....ale pro mě to Josífek prostě nikdy nebude…
Ted jsem byla chvílli venku s kamarádkou a kočárkem..už aby byly 2 kočárky ![]()
S uzamřenou diskuzi mám zkušenosti,za mě nejsem moc pro uzamykání,u nás byl důvod stejný,jedna holčina byla sledována a informace pak zneužívány proti ní,v tom případě souhlasím,ale vcelku kdyby se toto nedělo zůstala bych raději v otevřené diskuzi.Ale co naplat,tak budu ve dvou uzamčených diskuzích.
![]()
…jo a jako moderátora si myslím,že buď Ody a nebo Agua,obě mi připadají takové akční a jsou docela často na netu.
Luci,není problém,ono asi není příjemné,když kdekdo cizí ví o každém tvém,s prominutím,prdu ![]()
Gabu:bojuj,on by se i Toník hodil k Fandovi,klasická česká jména.Jen abys nedopadla jako moje mamka,když čekala mě-chtěla Janu,Hanu,Jitku,ale taťka chtěl po ní Boženu.Mamka,že v žádném případě,leda že by při porodu umřela.Pak se po císaři probrala z narkózy,sestřička jí říká-máte holčičku Boženku a mamka na to-já jsem umřela?A celý život to taťkovi vyčítala ![]()
Co se zamykání týká, když to tu někomu narušuje reálný život, tak asi není vyhnutí.
Elli, to já se zas jako pochlubím ráda ![]()
Co se týče zamčení, já jsem klidně pro… Taky už mě kolikrát napsalo, jestli si tu někdo nemůže něco přečíst nebo tak - ale vzhledem k tomu, že jsem zatím žádný problém neměla, tak jsem neměla důvod se tím zabývat víc. Akorát si víc hlídám, co napíšu (jména a tak) páč nevím, kdo to čte… Jestli někdo problémy kvůli tomuto má a někdo ho sem chodí šmírovat nebo se bavit, tak to zamkněme a je… Funguje tak přece spousta diskuzí, když se bude chtít někdo přidat, není problém napsat SZ - je to komplikace, spoustu lidí to odradí, ale to už je holt riziko ![]()
Takže já říkám klíďo
![]()
Mě zamčení taky neva…když není zbytí......
už na jedné zamčené jsem,ale tam zamčení byla nutnost ![]()
…že prý napsalo… samozřejmě napadlo, já už mám fakt dost ![]()
Bobi, to je dobrý příběh, musela jsem se smát tomu „já jsem umřela“, ale mamce asi do smíchu moc nebylo, bych byla vytočená ![]()
Co se týče toho moderování, je mi to fuk, jak chce Ody… Nebo jestli ještě někdo jiný by chtěl… Je fakt, že jsem tu vylepená furt, takže by mi to případně nevadilo ![]()
Ahojky všechny ještě těhule i netěhule ![]()
Tak koukám,že tady to jede…Chvíli jsem mimo a už tolik mimísků na světě! Óóóh,jak roztomilé
![]()
Dneska už jsem konečně začala s balením tašky…Teď už si jen dopírám nový župan a ještě nějaké ponožtičky pro princeznu ![]()
To počasí je fakt děsný..Za oknem vypadá jak tam není venku krásně a když vylezu ven,tak se rychle valím oblíknout do bundy
Snad se to počasí umoudří a do dubna se to zlepší-i když už tomu moc nezbývá
![]()
Blíží se to čím dalá víc,ale já si to nějak neuvědomuji…Strach trošičku mám,ale nesmím si to připouštět…drahému jsem řekla,že neporodím dřív,než bude u mě
takže ho porod nemine
![]()
Včera jsem si byli vyzvednout monitor dechu,ale máme ten Babysance…Máte hio některá taky nebo valíte jen na těch Nanny???
![]()
Jinak všem UŽ maminkám velikáááánská gratulace k mimískům
![]()
Oni to zase tak velké komplikace nejsou, ale není mi příjemné, že někdo jde po mých příspěvcích a dělá mu dobře, že si je čte.
Pokud by to někomu vadilo, tak to dělat nebudeme, opravdu, já bych to přežila, ale za sebe bych byla radši, kdyby se zamklo…
Jinak taky hlasuji buď Ody nebo Angua a je fakt, že kdyby se někdo chtěl přidat není problém
je to asi komplikace, ale nechci abyste to dělaly proti svýmu přesvědčení… a samozřejmě bych ustoupila většině ![]()
Bobi u tvýho příspěvku jsem se fakt moooc pobavila, sranda, to musel být opravdu pro maminku šok
![]()
Mě moje mamka a babička přesvědčovaly pro Alžbětu, po prababičce, ale to jsem zavrhla… já ty klasický jména moc nemusím… ![]()
Jinak co se týče těch pravidel, pročítala jsem to a přijdou mi to jako normální pravidla slušného chování, s tím by problém být neměl…
Spíš bychom si pak měly asi stanovit nějaká pravidla my - koho vpustit a koho ne… Jestli každého, kdo požádá (to pak nemá asi zas tak moc smysl) nebo musí splnit nějaké „podmínky“ (nevím teda jaké, ale podle té diskuze, jak odkazovala Ody mají podle všeho nějaký zajímavý řád v prosinci 2006 - konkurz na agenta BIS
) ![]()