duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
26.3.09 20:06

Zuzi, já si to představuju (možná chybně) tak, že moderátor dostane práva lidi do diskuze pozvat nebo nějak přiřadit, případně vyřadit. Takže buď klikneš na nějaký odkaz - pozvánku nebo budeš zapsána a když se přihlásíš, tak se tam normálně dostaneš, jen bude diskuze umístěna jinde než teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
26.3.09 20:11

Angu,tak když to půjde tak lehce,tak klíďo :D Je mi vážně jedno,zda bude diskuze uzamčená nebo veřejná…Teď už záleží jen na ostatních :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
26.3.09 20:29

Diskuse zůstane vše co se napsalo tam bude.........
jen ted nevím,jak to bylo s přístupem…bylo to přes SZ myslím od správce diskuse…což by byla teda Angu…
Jinak je to stejný,jako tady........jen je tato diskuse umístěna uplně dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.3.09 21:30

**Hlasování o uzamčení diskuze

PRO

Angua
Odysea
Lucink_a
Stanuska
Bobi
Ellenna
MiriaM (?)
PetraZ
Zuzulenda

PROTI

Titty

ZATÍM NEHLASOVALY

aleesha
Amber
Dendulin
Ibrisam
tygr
xmerssy
Eva184
Fram
Gabu
Majka24
kackakocka
Kačkač
Lucka00
Nicky
Oliva
Rosinka
 suvik

NEZVĚSTNÍ :-)

Buresinka
Andy
escargot
Tuttu
Tulipánek
Jojinka
Mishutka
Petrax**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.3.09 21:36

Hele, takže takto… Jestli jsem někoho dala tam, kde nechce být, tak se klidně přihlašte, opravím nebo opravte samy, tak jak normální seznámek… Do kategorie „nezvěstní“ jsem zařadila lidi, o kterých jsem zatím nic neslyšela, jen jsou v seznámku, kdyby tam někdo byl omylem, tak se prosím taky hlašte…

Miri, je s otazníkem, páč psala, že je jí to fuk, tak jsem to brala, jakože by jí to nevadilo, kdyby se to zamklo…

A zkusme třeba dát hlasování do konce příštího týdne, ať se mají šanci vrátit rodičky z porodnice a vyjádřit se… Když se dohodnem dřív, pořešíme dřív… Když se rozhodnem, že jo, napíšu pak Lesině, jestli bych teda měla být ten moderátor či co :wink: A zkusme se přiklonit k nějaké straně - ano x ne, i když je nám to fuk :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.3.09 21:49

Dobrý večer,
tak mám za sebou tělocvik v koupelně,kde jsem se snažila dát intimní partie do koukatelného stavu,zítra na ně zase asi bude koukat PhDr… Pařízek.. Cs :roll: ,doufám jen,že Žofina se bude na monitoru hýbat umírněně a tak akorát,abych zase nemusela absolvovat kolečko po Apolináři.

Anguo-myslím,že ti adminy pak dají dostatečné instrukce.Naše zamčená diskuze začala tedy od stránky 1,ale stará zůstala normálně dál a občas tam do ní přispějeme,aby nezanikla úplně,chodí tam i dvě další členky.Důležité je,pak vymyslet kriteria pro přijetí nových členek,protože se třeba mohou přihlásit falešně právě ty,kvůli kterým se zamykáme.A já souhlasím s uzamčením pouze ze solidarity k Lucince,jinak se mi to příliš nelíbí.Je to server veřejný a zase tak intimní témata tu nerozebíráme,mě by třeba nevadilo,kdyby mě někdo šmíroval,nepíšu nic,co by mě mohlo nějak ublížit a nebo to mohlo být použito proti mě.A upřímně,i když jsme se s někým i setkali na živo,pořád nezapomínejte,že toto je pouze svět virtuální a tudíž bych nedoporučovala,všemu a všem na 100% věřit a taky psát o sobě věci,které by mi mohly jakoliv ublížit a to se ani v zamčené diskuzi se nezmění. :wink: Tolik moralistické okénko ode mě,omlouvám se,jen nechci,aby naše psaní nikomu ublížilo teď a ani potom. :wink: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
26.3.09 21:50

Angu - :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Já vám mám žravou ............... a ještě si blb k tomu pustím pořad Ano, šéfe! Kde se to žrádlem jen hemží! :roll: :lol:
No co, čekám na chirurgy 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.3.09 22:25

Stani, i ty moralistko :lol: :lol: :lol: Né, taky si myslím, že není dobré psát na web věci, které mi můžou ublížit, ani do uzamčené diskuze, ale zas je fakt, že když se stane a něco ošklivého unikne, tak se ví, kdo na tu diskuzi chodí a čte to…

Ty kritéria pro přijetí by to chtělo právě dobře promyslet, jinak to nemá smysl, když se tam může přihlásit kdokoli… Já s tímto teda žádné zkušenosti nemám, takže očekávám návrhy a zkušenosti zkušenějších :wink:

Jinak jsem rozeslala ty SZ, těm, co už se vyjádřily jsem to z cvičných důvodů neposílala (páč jsem nepřišla na to, jak by to šlo poslat více lidem hromadně, tak se mi nechtělo - a jestli mi napíšete, že to jde, tak mě trefí šlak :lol: :lol: :lol:)

Text SZ kopíruju ještě sem, aby nikdo nebyl ochuzen :lol::
//Z důvodů blíže rozebraných na stranách 690 - 693 této diskuze, uvažujeme o uzamčení.

Nejpozději do neděle 5.4.2009 , 24:00 středoevropského času :D je možné se k tomu vyjádřit v diskuzi Duben 2009. Nebo samozřejmě čím dřív, tím líp…

V případě, že odhlasujeme uzamčení, rozešlu pak info, jak se do diskuze následně dostat :wink:

Angua//

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
26.3.09 22:32

Angu ty jsi teda super organizátorka :potlesk: :potlesk: fakt šikula…
A ten seznámek si udělala hezky, fakt nemá chybu… :wink:
Stani to já právě nechci, aby s tím někdo souhlasil ze solidarity ke mě, opravdu budu ráda, když si to každý odsouhlasí podle sebe a na mě se nebude ohlížet… :wink:
Jak už jsem psala nepíšu nic špatnýho, ani nepomlouvám, ale vím o lidech, který jdou přímo po mých příspěvcích a teď jestli to čtou, tak už vědí, že já to vím :lol: :lol: mě by to nenapadlo řešit, kdyby jsem z toho nezačala mít zbytečný problémy a štvě mě, že takový lidi vůbec existujou :evil:
No jdu do hajan a Angu děkuji za organizaci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.3.09 22:33

Ody, taky jsem před chvílí měla žravou chvilku, naštěstí už je to pryč :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
26.3.09 22:35

bry vecer!
tak jsem zrovna koukala, jak se to tu rozrodilo! takze dodatecne vsem mooc gratuluju!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.3.09 22:39

Luci, někteří lidi jsou holt kreténi :roll: Snad si to teď nepřečtou :lol: :lol: :lol:

Já myslím, že máme všichni spoustu času si to rozmyslet a nějak se rozhodnout. A pak uvidíme :wink: Já to beru tak, že si chci povídat s váma. A třeba si i na někoho z okolí zanadávat, aniž bych měla strach, že si to přečte. Kdybych chtěla bavit davy anekdotami ze svého života, založím si blog :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.3.09 22:46

**Hlasování o uzamčení diskuze

PRO

Angua
Odysea
Lucink_a
Stanuska
Bobi
Ellenna
MiriaM (?)
PetraZ
Zuzulenda

PROTI

Titty

ZDRŽELY SE HLASOVÁNÍ

Fram

ZATÍM NEHLASOVALY

aleesha
Amber
Dendulin
Ibrisam
tygr
xmerssy
Eva184
Gabu
Majka24
kackakocka
Kačkač
Lucka00
Nicky
Oliva
Rosinka
 suvik

NEZVĚSTNÍ :-)

Buresinka
Andy
escargot
Tuttu
Tulipánek
Jojinka
Mishutka
Petrax**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
27.3.09 07:44

Ahojky, mile dubnatko-breznatkove maminky (nekomu to na duben nevyslo,ze jo? :wink: )
Tak jsem dneska spinkala prvni noc doma!!!no to je Havaj ve srovnani s porodnici!!! dnesni noc jsem spala skoro celou v kuse, odreli to za me mamka s manzelem :)))))))))parada…ale od 5.30 uz jsem vzhuru :lol:
Nevim, asi ted' uz nezvladnu vas docist.....a mne se tak chce byt „in“......nepochopila jsem s tim uzavrenim..me teda normalne pustilo na tu nasi drbarnu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
27.3.09 07:45

jo, jsem blbec, o tom se jeste jedna. Tak jsem pro uzamceni, kdyby neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie