Poradna duly
Jana Čurdová
A bazén jsem testovala na sobě… Dokonce jim tam ještě trošku vody zbylo, tak bych se toho nebála
![]()
Ještě se dívám… Když pak lidi píšou do těch uzamčených diskuzí, tak se to neobjevuje vlevo dole v těch posledních diskuzních příspěvcích, že? Pardon, já jenom když mám nějakou novou neznámou věc, tak o ní musím všecko zjistit, zvlášť když je to na PC…
![]()
Skoro stokilová… To jsem já taky, neboj
Naštěstí to vypadá, že trojmístné cifry snad nedosáhnu
![]()
Angu…to nevím,,,já čtu všechny nové příspěvky po upozornění na email.....a když dlouho nic nepřijde,tak juknu,jestli tam není něco nového…
No Angu já ti moc s těma uzamčenýma diskuzeme neporadím, abych pravdu řekla tak ani nevím jak se do naší budoucí zamčené diskuze dostanu …
No to já snad na váze taky nebudu mít 3 cifry, zatím mám 83kg což je dost strašný …
Když jsem se rozváděla tak jsem měla 55kg …
No nic jdu se umýt a zachvilku ordinačka a hlavně dneska chirurgové …
Zatím pa …
A ještě - když se to zamkne, tak se musí založit diskuze od začátku nebo se toto celé, co tu máme přesune do těch uzamčených? To mě jen tak zajímá, já vím, jsem děsná
Jenom že by byla škoda, kdyby jsme o to všecko „přišly“ a bylo to na dvou diskuzích…
Peti, já jsem právě tady to upozorňování vypla, protože tu stejně furt někdo něco píše, furt mi chodily maily a štvalo mě to
a nechávám se upozorňovat jenom na diskuze, co mě zajímají a moc se tam nepíše, tak abych věděla, že něco přibylo…
Angu - asi vyzkoušej napsat ADMINOVI on ti na všechny dotazy určitě odpoví!
Ale mám dojem že jsem někde četla že ve co tuzatímje jde přesunout do té uzamčené.
No bude to ještě zajimavé !
![]()
Holky jak vidíte tak se mi podařilo vylézt z vany. Ale bylo to náročné! ![]()
Miri, 83? Taková laň
Je fakt, že já bych na 55 kg nedosáhla asi nikdy, nemám na to ani výšku ani postavu… Jé, už brzo bude Ordinace, to je hodin… Snad bude vedle do té doby dosportováno ![]()
Co se týče přístupu do nové, případně uzamčené diskuze, jestli se rozhodnem a proběhne to, tak pak polopatě vysvětlím ![]()
Jé Angu to já vůbec netuším, taky by se mi nelíbilo, že by diskuze jela od novo, to ne, to bych se toho vzdala…
Teď mě mrzí, že je to kvůli mě
ale jestli nechcete vykašleme se na to, zase tu nejsou všichni, ti co mají odrozeno o tom nevědí, já bych zatím asi zjistila co jde a co nás zajímá a pak se rozhodneme všichni, nechci aby to ale ostatní dělaly jen kvůli mě… a proti svýmu přesvědčení…
Taky jdu na ordinaci, už se těším až si u toho odpočnu ![]()
Tak k uzamčené diskuzi…:
„Ehmm,tak mně je to vcelku šumák.Když je přístupná všem,tak mi to nevadí,neboť sem nepíšu nic,co by mohlo někomu vadit(teda aspoň myslím).A když bude zamčená,tak hlavní je,abych se do ní dostala,jsem trošku antitalent na tyhle veškěré věci!Takže budu čekat jak se rozhodnete a snad mi pak vše polopatě vystvětlíte!“
![]()
Já myslím, že my jako členky budeme mít normálně přístup… bez problémů, asi by to nemělo být nic složitého…
Holky taky jsem přežila vanu i holení, akorát jsem se pěkně pořezala, ale neutopila jsem se… ![]()
O víkendu jdeme zase do bazénu, tak už se těším, krásně si tam protáhnu záda… ![]()
Ody, to zas tak důležité není
Jen mě to zajímalo - a jestli se zamknem, tak se to všecko dozvím nebo zeptám, jak budem zamykat… ![]()
Luci, tak já udělám „hlasovací seznámek“ a můžem si dát nějakou lhůtu, do kdy se bude hlasovat (např. do konce týdne, do konce příštího týdne, jak se dohodnem, aby byl čas a třeba holky se vrátily z porodnice nebo tak) a uvidíme, kdo bude chtít a kdo ne, kolik nás bude a vůbec
Můžu třeba poslat všem ze seznámku SZ… Jestli to není blbost… ![]()
Angu já myslím, že to není blbost, ale dobrý nápad od tebe… ![]()
Ať se sám každý za sebe rozhodne, nechci nikoho ovlivňovat a já se opravdu přizpůsobím většině, takže dej hlasovat, to chce určitě víc času, než se nám holky vrátí a pak se uvidí…jak to bude dál ![]()