duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
27.3.09 12:58

V první řadě vítám doma Rosinku!!!

Ty vaše fotečky mě úplně odrovnaly, jsem naměkko http://www.kolobok.us/…se/MG_45.gif http://www.kolobok.us/…se/MG_45.gif http://www.kolobok.us/…se/MG_45.gif

Vítejte doma !

http://www.kolobok.us/…e/MG_124.gif

Jdu vás dočíst!!! :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.3.09 13:00

Tak to je na nic, jestli byl blbý přístup personálu, já myslela, že Bulovka je z těch lepších… Co se týče mě, ráda si vyprávění o porodu poslechnu, netoužím být nějak „šetřena“ :lol: Pochybuju, že když mi o tom teď nikdo nic neřekne, tak to pak bude bolet míň :wink: :lol: :lol: :lol:

Co se týče těch potíží po… Tak přesně, za chvilku řeky vyschnou a všecko se zahojí a bude to v pohodě :wink:

Takže 50 mají… Myslím, žes kupovala ty kombinézky 62… Ale co, zas lepší trošku větší než o hodně menší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
27.3.09 13:00

Je Rosi - to je něco takovou zkušenost teda, no ale už je vidět, že si šťastná mamucha, že to fakt bereš vše jinak, zahojí se to, vždyt takové mrňousky mít, to je to neeej a hojení spodku atd., to vše díky prďolkům přebolí, no ale ono 2 prcky přirozeně, tak se člověk nesmí divit viď, no a nezkušená, ne, je to praktický no tak to ber ze do 62 dorostou, já mám taky pár pidi oblečků 50 a 56 , ostatní 62, ale jestli budou obříci tak zase nevyužijeme tu nejmenší velikost, ale jsou kouzelní, ty čapky mají jako trpaslíci, já se jich nemůžu vynadívat, to mě dostává mimísci.
Jinak když personál stojí za prd tak to na psychice nepřidá, to je fakt, mě by to teda mrzelo, jako prvorodičku, jasně že každý den není posvícení a mají toh třeba háfo, ale je to jejich práce a každý kdyby byl v práci napruženej a pak si to vylíval jinde, nic příjemnýho, ale bohužel je to tak.

• Citovat
  • Upravit
4020
27.3.09 13:18

ja jsem ze svych drobecku take na mekko :D porad bych se na ne chtela divat!!! Aleesho, mne ted' po zkusenostech z porodnici fakt nepripada,ze je to tezke, myslim, ze horsi bude, az odjede mamka a manzel bude v praci, jak s nimi zustanu sama, ale to uz se nejak zabehne, vsak ve zmatku v porodce ja jsem je zvladala take sama…no uvidime, nebudu ted' predbihat. Jinak kojim jen castecne, a to Danika, protoze byl porad se mnou, kojim s klobouckem, protoze se neumi poradne prisat a vypije ze me max 25 ml,a zbytek davam Nutrilon, Vladik jak byl na te jipce sam, tak se vubec neprisaje, takze je na nutrilonu,ale prikladam ho stejne.
Ted' musim na postu, pak napisu o tom porodu, pokud fakt chcete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.3.09 13:25

Ahoj,

Rosinko-vítej doma,to je paráda,že můžeš už být doma ve svým a užívat se mlaďošků?Ještě jednou ti moc gratuluju a smekám,jak jsi to bezvadně zvládla a dvakrát.A mě popis porodu zajímá,tak kdyby se ti chtělo,byla bych moc ráda. :wink:

Já dneska po KO,úplně zavřená,samozřejmě mě věhlasný docent Pařízek nechal zase přetočit monitor,protože Žofinka na chvilneku odplavala ze signálu a nezaznamenal se záznam. :wink: Ale jinak vše OK,jen porod v nedohlednu,tlak spíše nižší 100/60. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
27.3.09 13:28

Holky tak dočítání se nekonalo,

přišel domů drahý s dětmi, byl je dnes vyzvednout dřív!
Jarek měl čekat před školou u vchodu.
Nemohl ho najít, ani ve škole, prostě nikde ........ 8O :evil:
Nakonec ho našel někde na hřišti u školy, celého od bahna! Když píšu celého, tak myslím celého! Když to vemu od spoda tak: boty, kalhoty, ruce, bunda, obličej. :evil:
Prý si hrál a spadnul! 8O :evil:

Drahý celý bez sebe, protože se strašně bál, že se někde ztratil, nebo se mu něco stalo.............. a navíc tím že ho hledal, tak odjel později do práce. :evil:
Já když to viděla a slyšela, tak jsem se tak rozčílila, že mě ještě teď bolí břicho. :x :evil:
Nakonec jsem se rozklepala a rozbrečela. No psycho!!! :cry: :x

Je zavřený v pokojíčku. :roll: :evil: Hrůza!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
27.3.09 13:30

Tak jsem měla konečně čas kouknout na fotečky, manžel mi odešel do práce :D
Rosi měla jsem úplně slzičky na krajíčku, kluci jsou kouzelní :wink: a ty čepičky s těma uzlíkama, no jsou jako trpaslíčci, fakt… a ty kombinézky mě taky rozesmály, ale co, to není důležitý, do toho dorostou úplně v pohodě..
Já už se tak těším…
Jinak zážitky z porodu sem, já jsem sice posera, ale jak říkám ty informace okolo porodu nasávám jako houba, a slyšela jsem toho už myslím dost, tak mě jen tak asi nic nezaskočí… a věřím, že hodně záleží na personálu atd. prostředí kolem..

Jo Angu dr. je vtipálek, fakt mě dostal, já nevěděla co v tu chvíli mám odpovědět.. :lol: :lol:

Jinak jsem šla pak na záchod a špiním, docela jsem se lekla, stává se vám to taky po vyšetření??? A podbřišek bolí, ne moc, ale cítím jako při MS, no asi mě to tam prohmatal pořádně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
27.3.09 13:37

Ahoj holky......
Rosinko :lol: vítej doma :lol:
A já dnes na KO…prcek ořibral 200 gramů za týden,máme teda 3095gramů…plodovky pořád trošku mín,ale nic prý nehrozí…
A na monitoru se poprvé trošku předvedl :lol:
Jinak KO zase v pátek…
A dnes to bylo rychlejší…moje milá paní cvičitelka mě posunula dopředu..takže jsem tam dnes strávila „jen“3 hodiny…
A pak jsem prckovi koupila spací pytel…aby měl radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
27.3.09 13:46

Tak všem gratuluju k úspěšným kontrolám :wink: :potlesk:
Peti tak to je fajn, že si tam nemusela být dlouho, ale i ty 3 hodiny je dost…
Já budu teď chodit každý pátek a je pravda, že dnes tam fakt skoro nikdo nebyl, ale u nás to je na objednání, tak se ani normálně dlouho nečeká :wink:
Jinak jsem se ptala na utz do porodu, a pan dr. mi řekl, že není důvod, bříško mám akorát, nic atypickýho, krásně roste, takže jestli to bude 3,20-3,50 už je prý jedno, no nic, zeptala jsem se že jo? No ale že prý si ho můžu zaplatit,tak na to už prdím, počkám si už na originál, mě jen zajímala váha,nic víc… a 400kč za 2 minutky už tedy nedám… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
27.3.09 13:54

Luci..jasan,jsem sama zvědavá,jak se s váhou strefili :lol:
Příští pátek to mám taky už bez UTZ..........
jen jak vlezu do čekárny,není mi tam dobře.....jak je tam vydýcháno…
A ted teda trošku špiním,ale to je asi od KO…
A navíc jsem si ted vylila celý kafe :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
27.3.09 14:01

Ahojky holky …

Tak předně Rosi vítej doma … kluci jsou kouzelný a je dobře že jsi šťastná i s těma bolístkama a zažitkama z porodu …
Klidně popiš porod a hodně živě … :)

Jinak ke kontrolám gratuluju, a to špinění po KO je normálka si myslím, už se nám to tam chystá, a měkčí a zvláčňuje …

Jo a co se týče teda toho uzamčení, jek jsem napsala je mi to v podstatě jedno, ale spíš bych byla proti, důvody tady už byly mnohokrát zmiňovány, ale když se zamkne tak se zamkne … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
27.3.09 14:05

Miri…taky si říkám…a taky z toho „štourání“tam :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.3.09 14:09

Ahoj, tak se taky hlásím z KO. Dneska poprvé monitor, šla jsem tam po obědě a ještě jsem se dodlábla KitKatem, aby měl malej energii a zabralo to, takže nějaký vlny byly. Ale CS mám pořád 0. Takže já to vidím asi taky na duben, a to jsem si tak nějak pocitově myslela, že to bude i dřív (zítra má službu jedna fajn PA, tak jsem si to naplánovala na zítra :lol: :lol: :lol: ). Holt si ještě počkáme…

Všechno jsem dočetla, nemám sílu reagovat, je toho moc…

Holky ještě neroďte, počkejte na mě! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
27.3.09 14:13

**Hlasování o uzamčení diskuze

PRO

Angua
Odysea
Lucink_a
Stanuska
Bobi
Ellenna
PetraZ
Zuzulenda
Rosinka
Oliva
 Eva184

PROTI

Titty
Suvik
Aandy
Gabu
aleesha
 MiriaM

ZDRŽELY SE HLASOVÁNÍ

Fram

ZATÍM NEHLASOVALY

Amber
Dendulin
Ibrisam
tygr
xmerssy
Majka24
kackakocka
Kačkač
Lucka00
Nicky 

NEZVĚSTNÍ :-)

Buresinka
escargot
Tuttu
Tulipánek
Jojinka - nestíhá se účastnit, dle zkušeností z prosince 2006 vřele doporučuje
Mishutka
Petrax**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
27.3.09 14:19

Tak to jsem ráda, že s tím špiněním nejsem sama, mě se to ještě nestalo, tak jsem z toho byla lehce v šoku… podbřišek mě bolí ještě teď, dnes mě tedy nešetřil, no on mě vlastně vyšetřoval po 6 týdnech… :roll:

Suvi neboj, já ještě určitě nerodím, hlavička nenaléhá, ani se mi neposunula dolů, tak neboj… já myslím, že další miminka budou už v dubnu :wink:
A já se modlím ať to není v květnu :lol: :lol:

No jdu se na chvíli natáhnout, ale kafíčko bych si dala taky, ale není s kým… bohužel…
Zítra má manžel narozky, tak přemýšlím, že mu odpoledne udělám dortík za studena se želé, no máme ještě dost tý střechy, ale u nás se to sní :wink: :wink: :D

Jinak k mý váze sestřička nic neřekla, ale jen se uchychtla, naštěstí, už teď z toho mám trauma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí