Poradna duly
Jana Čurdová
Teda Rosi, no to snad není možný, to má být tvůj zážitek, nejkrásnější za život a oni chtějí na manžela zavolat ochranku
no to snad ani není možný, choudě… ![]()
Tak to se ani nedivím, že to z toho máš strašný pocity, no jsem zvědavá na sebe ![]()
Ody kartáček super ![]()
Rosi - ahaaaaaa, tak to jo, to je super že zasáhl. Doktor je magor! Já ti nevím, fakt bych napasala písemnou stížnost.
Hlavně teda vážně nechápu proč to do těch papírů psali.
Já měla zase u Jarka napsáno, že byl jediné dítě narozené v porodinci za celý den! - Taky nechápu co to bylo platné, že se někdo dočetl, že se ten den nenarodilo žádné jiné dítě.
![]()
Ale toje spíš pro zasmíní, to tvoje rozhodně není!
Máš můj obdiv! Porodit v takové rychlosti dvojčátka přirozeně, to je paráda! ![]()
Angu - to nevím jestli by se mi to omrzelo, ale je to každopádně jedna z těch blbin , kterou bych si byla schopna koupit!
![]()
Teda Rosi to je síla
Já být tebou, tak si stěžuju. Třeba napiš někam do Maminky, Betynky apod. Dokud se lidi nezačnou víc ozývat, budou se doktoři takhle chovat pořád! Oni to v těch časopisech občas opravdu prošetřují
Ale stejně jsi to zvládla skvěle, spontánně dvojčata ![]()
Kamarádka má z poradny v Podolí taky nepříjemné zažitky
. Já si na kartu nechala napsat červeně zaměstnanec a jsem vyzývaná
Nikdo si na mě, doufám, netroufne ![]()
Aleesho, tam byl takovy psych.tlak,a oni se vsichni chovali tak samozrejmne,ze ja jsem se i omluvila…ale nevim za co…ja rodila poprve a nevim,jak to ma byt, a jak se chovaji jine maminy…mozna jsou statecnejsi a ani neknournou behem porodu…ale mne do ted' se chce brecet,jak se na to vzpomenu…
no a curat po tom zazitku jsem nemohla jeste 2 dni…takze me cevkovali,aspon ze ta priserna sesrticka nemela sluzby…
A mam radost!!jak jsme sli dneska na postu,tak jsem oblekla svoje predtehulacke dziny a zapnula!!!!! ![]()
Ahoj,
především:
Ibri-vítej doma!!!!Hned juknu na fotky,na ty tvoje princezny se zvlášť moc těšim. ![]()
Rosinko-teda síla,to u Apolináře jsem měla pocit,že toho soukromí moc není,ale to co popisuješ a hlavně ten přístup…určitě nějakou stížnost sepiš,to by se v dnešní době nemělo vůbec stávat a dít.Třeba tím pomůžeš někomu,kdo bude rodit po tobě a musel by si zažít,to co ty.Moc mě to mrzí,že ti takhle zkazili tvůj velký den,ale navzdory tomu jsi strašně moc statečná a zvládla jsi to a máš to nejcenější na světě-kluky.
Já jdu právě od zubaře,předevčírem si rozlomila sedmička dole v levo a tušila jsem,že to nebude jen tak.Taky že ne,strávila jsem na zubařským křesle dvě hodiny,čištění kanálků a vytahovaní nervů,pusu mám ještě ztuhlou.
Jestli to bude bolet,tak zobnu Ibalgin,snad to žofina přežije. ![]()
Rosi, tak to závidím, já jsem jak koule a než se moje nohy a břicho dostanou do normálu, tak to bude dlooouho trvat
Takže svoje věci budu moct používat snad v létě, nebo nevím, co budu nosit ![]()
Tak včera jsem byla tak akční a dnes nejsem schopná ničeho, strašný… o víkendu nemusím vařit, zítra jedeme k tchýni na oběd a na neděli nás pozvala mamka, takže jsem spokojená,to je víkend přesně podle mýho… a doufám, že mě špinění přejde, ráda bych zítra do bazénu, na procházky to moje tělo reaguje už špatně ![]()
S tím by právě, Rosi, měli počítat, že rodíš poprvé, máš strach, bolesti atd. A ne to brát z jejich pohledu xtého případu v ten den
Já bych se v takové chvíli taky neuměla ozvat, proto tam musím mít manžela ![]()
Stani: zubař brr. Mám vypadlou plombu, ale už se tam asi nedokopu, takže bůhví jak dlouho s tím budu chodit ![]()
Holky, tak teď volal kámoš, že 21.4. hrajou ve Zlíně v kině film Iron Maiden! Původně se to nemělo v ČR vůbec hrát, pak jen v Praze a nakonec toto! Tak mám rezervovaný lístek a náhradníka v záloze… To jsem teda zvědavá, jak to dopadne. Jsou v podstatě jen tři možnosti - budu po porodu - nepojedu, budu před porodem, pojedu a neporodím nebo pojedu a budu rodit ve Zlíně
Drahý říkal, že kdyžtak bych jela do porodnice, on by se dodíval a pak za mnou přišel
![]()
No na svoje předtěhu oblečení jsem teda upřímně zvědavá
No budu se muset snažit, páč jinak nebudu mít co na sebe…
![]()
Tak nějak cítím morální povinnost vůči té náhradnici neporodit, ona je to holka toho kámoše a je spíš na Lucku Bílou a tak, takže by to asi protrpěla ![]()
No, Samík byl zplozen až 22.DC, genetický utz ukazoval všecky datumy po 20.4., taktéž 1. velký, tak to třeba klapne ![]()
No Angu uvidíš, je to vlastně týden, a třeba to vyjde, a já budu o to radši, to můžeme rodit na stejno
den po kinu mám termín já ![]()
I když my jsem zase o 3 dny vždy menší, takže počítám tak spíš 25.4. ale uvidíme, po tý včerejší kontrole jsem myslela, že porodím už dnes ![]()
Teď už mi je sice líp, ale stálo to tedy za to ![]()
Tak jdu si zaplavat do vany a počkám u tv na manžela…
Ahoj zase..........
Rosinki,napsat toto do Betynky nebo maminky není špatný nápad…jen at se o tom ví.......
Jinak jsem zase byla akční…maminka zase přišla-ona bydlí o 4 vchody vedle
a umyla další okno a uklidily jsme holkám pokojíček.A zítra přijde zase a dodělá zbývající 2 okna ![]()
No a pak tady byl elektikář…nějak jsme měli zkrat v elektrice a jakž takž to dal do pořádku,ale ještě přijde.
No a ted jsem vylazla z vany a jsem opět v poloze ležícího střelce ![]()
Holky,taková blbost..ale okopírovaly jste si těhu průkajdu??Jen tak…na památku........já si to chci zítra okopčit ![]()
Angu - ty jsi zase akční!
Jen do toho!
![]()
Luci - taky čekáš až se ti vrátí drahý z odpolední? I já! ![]()
Petrus - já s Vendy mam okopčenou průkazku, s Jarkem jsem nevěděla že mi jí vezmou. A teď si jí asi vyfotím. Na ofocení bych musela někam jít a to se mi nechce. I kdyby jen k tátovi do práce, je v druhým patře bez výtahu.
![]()
Angu, take te obdivuju, jsi sikula,ze to tak dobre zvladas!
Peti,vis, ja jsem rada,ze to vse mam za sebou…a at' to ti lidi nechaji na svem svedomi, jsem rada,ze jsem to napsala tady
Nejak mi Danik dneska porad breci a nechce vubec spat po jidle…nevim, co ho trapi…asi prdiky… ![]()
Jo Ody čekám, až se mi vrátí z odpolední, já doufám, že do tý doby neusnu, jsem nějaká unavená či co ![]()
Oni mi těhu průkazku vezmou?? Jak to? Já jsem viděla těhu průkazky svých kamarádek a jedna rodila před rokem a ukazovala mi ji, tak třeba u nás jí neberou
budu se muset optat, jinak taky ofocuju na památku ![]()
Já plánuju mytí oken, až bude tepleji, teď se mi do toho vůbec nechce, když je venku tak ošklivo…
No nic, jdu taky čekat na ležato
![]()
Rosinko…jasan,že jsi ráda,že to máš za sebou a máš zdravý kluky…a nádherný kluky ![]()
No já myslím,že u nás jí berou…raději si jí zítra zkopčím… ![]()