Poradna duly
Jana Čurdová
No, já tím, že jsem oblečky nedávno žehlila a ukládala do komody jsem se jich dočasně nabažila
Já mám zase hromádky dle druhů a pak i dle různých velikostí - tak doufám, že z něčeho nevyrostem, aniž by byla příslušná hromádka posunuta v hierarchii vzhůru ![]()
Momentálně vyvíjím aktivitu v sedě takovou, že šiju prckovi kapsář, to mě baví moc. Ale už ho budu brzo mít, pak došiju ještě jednu načatou deku a pak už taky nevím…
Jo, pak mám vlastně naplánované nějaké věci ve městě - skoro na každý den jednu, takže jak pak přijdu, tak budu děěěěsně znavená a to se program vymýšlí snadno
![]()
Gumku na těch gatích nemám, to bude asi ta chyba ![]()
Ahoj holky......
ODY…moc ti to sluší ![]()
taky musím ještě blejsknout ![]()
Jinak jsme dnes s maminou dokončily uklízecí maraton a ted ležím........a ta hodina mě teda chybí.......
Jo a včera v divadle jsem se tak smála,až jsem si břicho musela držet
![]()
Angu.....s manuálem na mimi jsem na to asi jako ty------nevím nic
vše se budu muset za pochodu naučit ![]()
Ahoj tak se hlásím po odmlce: 24.3 se nám narodila holčička Rozárka (Rozálie) 3kg a 47 cm
. Koukám že je potřeba trochu obrátit skore, kluci válcujou!!!!!!!
Rodily jsme plánovaným císařem, naštěstí spinálem, vše absolutně super, tatínek fotil jak malou vyndavají z břicha, hned mu jí dali zabalenou do náručí k mé hlavě a celou dobu než mě došili jsme si ji hladili! ![]()
Už jsme doma, tak zatím vše ok. Snad večer bude čas poslat fotečku a konečně metříky i s klukama.
Ohledně diskuse o uzamčení jsem si ještě vše pořádně nepročetla tak až budu v obraze zahlasuji…
Jinak ohromné gratulace všem novým miminkům, s amber jsme se v podolí nepotkali neb číslo na ní jsme si vyčetla až teď ach jo jo
tak snad vše ok a brzy taky bude doma!!!!!!!
Dendulin.....moc moc vám gratuluju k berušce
A at vám roste jako z vody ![]()
Ahoj,
jééé,další holčička!
Dendulin-moci gratuluju k narození Rozárky! A hned nám dej někde Rozárku na fotkách,ta musí být nádherná ,míry má skvělé,akorát.
![]()
Ody-překrásné bříško,krásně ti vyskočilo dopředu,řekla bych,že je hezčí a hezčí… ![]()
Já bych se měla taky vyfotit,protože taky nezůstanu s bříškem napořád. ![]()
Nazdárek, tak všechno tu spí (včetně manžela), tak jsem si tu chvíli zasedla, abych si taky něco nového početla. ![]()
Rosi - láhve, dudlíky atd. sterilizuji v hrnci převařením. Nebo se dá uvařit v rychlovarce voda a tou zalít ty láhve. Na prochajdě už jsme byli předevčírem a včera i dnes.
První den jsme šli tak na půl hodinky - to nám radili. Bylo to supr, krásně jsem se provětrala. Zatím s nima sama nechodím. Vždy se mnou jde nějaký doprovod.
Ody - možná jsem o dvě děti hubenější, ale dnes jsem koukala na břicho a udělali se mi tam strie
Nechápu, myslela jsem, že se dělají jen v těhu. Ale jak jsem začla cvičit a břicho se zmenšovat, tak se začly ukazovat šmejdi jedni!!!!
![]()
Dendulin - Obrovská gratulace!!!!!!!
Jinak si připadám, jak výrobna mlíka, neb kojím či odstříkávám (pro Gabču). Ale holky jsou moc hodné, tak to zatím jde. Ťuk ťuk ťuk.
Akorát je trápí prdíci - takže holky taky na to trpí a ne že je to záležitost jen kluků.
Ahojky,
Dendulin, veliká gratulace k princezně, má krásné jméno a těším se na fotku!!!
Ibri , ty tvoje holčičky jsou jako cukrové panenky, nádherné ![]()
Rosi , na hojení jizvy po nástřihu je dobré dávat si koupele v odvaru z dubové kůry, případně potírat gelem z dubové kůry, obojí seženeš v lékárně, tak vyšli manžela, ať to máš ještě dnes. Normálně si udělej odvar, nalej si to do lavorku a sedni si do toho. A taky bych chodila doma pokud možno na ostro, třeba jen v sukni, pokud je to technicky možné. A vložky rozhodně používej prodyšné, nejlépe ty porodnické, i když jsou tlusté a nedrží na místě, hlavně ať to větrá. I když ty už tu jizvu máš docela dlouho, tak nevím, tohle jsou rady pro začátky, ale ničím si uškodit nemůžeš. A ti tvoji klučíci, to jsou takoví skřítečci malincí, k pomuchlování… Jen mi přijde, že si nejdou moc podobní, nebo se mi to zdá???
Ody , moc ti to sluší, pupík je akurátní, nevím, jak vypadáš v obličeji netěhotná, ale tohle mi přijde OK. Mně dnes konečně jedna sousedka řekla, že asi čekám holku, podle obličeje, že teda vypadám hrozně. Konečně někdo, kdo si na nic nehraje a netrvrdí, že jen kvetu… I když tedy slyšet to, nic moc. Ale máme doma zrcadlo, tak mě to nepřekvapilo… ![]()
Aleesho-obrovská gratulace k Danielkovi!!!!! Tedy to jsou rychlosti a hned čerstvé zprávy snad přímo ze sálu. ![]()
A je tu další dubňátko!!!
Právě příšla sms!!! Další dubňátko narozené už v březnu je od Alesshy
Dnes v 14:30 se narodil Daniel Adam - 3580 g a 49 cm
VELKÁ GRATULACE, Dendulin k Rozárce a Alesshe k Danielkovi Adamovi
Zase jsem to obrečela holky!!! Těším se na fotečky!
Ježiš DÍKY !!!
To jen, že už jsem to psala po té co jsem dostala i tu sms od Alesshy, tak jsembyla mírně vykolejena!
![]()
OPRAVENO! ![]()
DENDULIN MOC MOC GRATULUJI K HOLČIČCE, TO JE SUPER, ŽE SE ZADAŘILO A DO TŘETICE JE TO TA PRINCEZNA, TAK HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍČKA
Jo a na fotečky se moc těšíme…
Mě se manžel probral v jednu, ale už posunutého času, no dnes si poležel… čeká nás další návštěva, tak jsem ho zaúkolovala a šel sestavit postýlku ![]()
Angu těhu rifle mi nepadají, mě už vlastně dlouho nic nepadalo, spíš mi ze všeho všechno leze
na těhu kalhotech mám taky gumu, tak pásku mám taky když je sundám, už me docela nepříjemně škrtí ![]()
A jak popisuješ srovnávání, tak tomu se asi nevyhneme, ale já na to prdím, možná, že mě to bude někdy „žrát“, ale každý dítě je originál a srovnávat opravdu nejde, i když některý matky se v tom extrémně vyžívají ![]()
Tak příspěvek jsem dopsala po 2 hodinách, návštěva nás přepadla nečekaně a teď odjela ![]()
Tak jsem příspěvek dopsala a ono už je tu další mimi!!!!Teda to je fofr
![]()
ALESHO MOC GRATULUJI K CHLAPEČKOVI, PARÁDA, HODNĚ ZDRAVÍČKA VÁM OBOUM
![]()
A váhu má parádní ![]()