duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
29.3.09 12:44

No, já tím, že jsem oblečky nedávno žehlila a ukládala do komody jsem se jich dočasně nabažila :lol: Já mám zase hromádky dle druhů a pak i dle různých velikostí - tak doufám, že z něčeho nevyrostem, aniž by byla příslušná hromádka posunuta v hierarchii vzhůru :lol:

Momentálně vyvíjím aktivitu v sedě takovou, že šiju prckovi kapsář, to mě baví moc. Ale už ho budu brzo mít, pak došiju ještě jednu načatou deku a pak už taky nevím…

Jo, pak mám vlastně naplánované nějaké věci ve městě - skoro na každý den jednu, takže jak pak přijdu, tak budu děěěěsně znavená a to se program vymýšlí snadno :lol: :lol: :lol:

Gumku na těch gatích nemám, to bude asi ta chyba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
29.3.09 14:00

Ahoj holky......
ODY…moc ti to sluší :lol:
taky musím ještě blejsknout :wink:
Jinak jsme dnes s maminou dokončily uklízecí maraton a ted ležím........a ta hodina mě teda chybí.......
Jo a včera v divadle jsem se tak smála,až jsem si břicho musela držet :lol: :lol:
Angu.....s manuálem na mimi jsem na to asi jako ty------nevím nic :roll: vše se budu muset za pochodu naučit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.3.09 14:45

Ahoj tak se hlásím po odmlce: 24.3 se nám narodila holčička Rozárka (Rozálie) 3kg a 47 cm :D :D :D . Koukám že je potřeba trochu obrátit skore, kluci válcujou!!!!!!!

Rodily jsme plánovaným císařem, naštěstí spinálem, vše absolutně super, tatínek fotil jak malou vyndavají z břicha, hned mu jí dali zabalenou do náručí k mé hlavě a celou dobu než mě došili jsme si ji hladili! :lol:

Už jsme doma, tak zatím vše ok. Snad večer bude čas poslat fotečku a konečně metříky i s klukama.

Ohledně diskuse o uzamčení jsem si ještě vše pořádně nepročetla tak až budu v obraze zahlasuji…

Jinak ohromné gratulace všem novým miminkům, s amber jsme se v podolí nepotkali neb číslo na ní jsme si vyčetla až teď ach jo jo :? tak snad vše ok a brzy taky bude doma!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
29.3.09 14:52

Dendulin.....moc moc vám gratuluju k berušce

A at vám roste jako z vody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.3.09 15:13

Ahoj,
jééé,další holčička!

Dendulin-moci gratuluju k narození Rozárky! A hned nám dej někde Rozárku na fotkách,ta musí být nádherná ,míry má skvělé,akorát. :wink: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.3.09 15:15

Ody-překrásné bříško,krásně ti vyskočilo dopředu,řekla bych,že je hezčí a hezčí… :wink:

Já bych se měla taky vyfotit,protože taky nezůstanu s bříškem napořád. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
29.3.09 15:19

Nazdárek, tak všechno tu spí (včetně manžela), tak jsem si tu chvíli zasedla, abych si taky něco nového početla. :D
Rosi - láhve, dudlíky atd. sterilizuji v hrnci převařením. Nebo se dá uvařit v rychlovarce voda a tou zalít ty láhve. Na prochajdě už jsme byli předevčírem a včera i dnes. :D První den jsme šli tak na půl hodinky - to nám radili. Bylo to supr, krásně jsem se provětrala. Zatím s nima sama nechodím. Vždy se mnou jde nějaký doprovod.
Ody - možná jsem o dvě děti hubenější, ale dnes jsem koukala na břicho a udělali se mi tam strie :cry: Nechápu, myslela jsem, že se dělají jen v těhu. Ale jak jsem začla cvičit a břicho se zmenšovat, tak se začly ukazovat šmejdi jedni!!!! :cry: :cry: :cry:
Dendulin - Obrovská gratulace!!!!!!!
Jinak si připadám, jak výrobna mlíka, neb kojím či odstříkávám (pro Gabču). Ale holky jsou moc hodné, tak to zatím jde. Ťuk ťuk ťuk.
Akorát je trápí prdíci - takže holky taky na to trpí a ne že je to záležitost jen kluků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
29.3.09 15:38

Ahojky,

Dendulin, veliká gratulace k princezně, má krásné jméno a těším se na fotku!!!

Ibri , ty tvoje holčičky jsou jako cukrové panenky, nádherné :srdce:

Rosi , na hojení jizvy po nástřihu je dobré dávat si koupele v odvaru z dubové kůry, případně potírat gelem z dubové kůry, obojí seženeš v lékárně, tak vyšli manžela, ať to máš ještě dnes. Normálně si udělej odvar, nalej si to do lavorku a sedni si do toho. A taky bych chodila doma pokud možno na ostro, třeba jen v sukni, pokud je to technicky možné. A vložky rozhodně používej prodyšné, nejlépe ty porodnické, i když jsou tlusté a nedrží na místě, hlavně ať to větrá. I když ty už tu jizvu máš docela dlouho, tak nevím, tohle jsou rady pro začátky, ale ničím si uškodit nemůžeš. A ti tvoji klučíci, to jsou takoví skřítečci malincí, k pomuchlování… Jen mi přijde, že si nejdou moc podobní, nebo se mi to zdá???

Ody , moc ti to sluší, pupík je akurátní, nevím, jak vypadáš v obličeji netěhotná, ale tohle mi přijde OK. Mně dnes konečně jedna sousedka řekla, že asi čekám holku, podle obličeje, že teda vypadám hrozně. Konečně někdo, kdo si na nic nehraje a netrvrdí, že jen kvetu… I když tedy slyšet to, nic moc. Ale máme doma zrcadlo, tak mě to nepřekvapilo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.3.09 15:58

Aleesho-obrovská gratulace k Danielkovi!!!!! Tedy to jsou rychlosti a hned čerstvé zprávy snad přímo ze sálu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
29.3.09 15:58

A je tu další dubňátko!!!

Právě příšla sms!!! Další dubňátko narozené už v březnu je od Alesshy

Dnes v 14:30 se narodil Daniel Adam - 3580 g a 49 cm

VELKÁ GRATULACE, Dendulin k Rozárce a Alesshe k Danielkovi Adamovi

:potlesk: :huban: :srdce: :srdce:

Zase jsem to obrečela holky!!! Těším se na fotečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.3.09 16:02

Ody-jedna rejpalka,Dendulinka rodila ještě v březnu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
29.3.09 16:08

Ježiš DÍKY !!! :lol: :lol: :lol: To jen, že už jsem to psala po té co jsem dostala i tu sms od Alesshy, tak jsembyla mírně vykolejena! :lol: :lol: :lol:

OPRAVENO! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
29.3.09 17:13

jej další prcek :lol: Alessho gratuluju ti ke klučíkovi :dance: :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
29.3.09 17:15

DENDULIN MOC MOC GRATULUJI K HOLČIČCE, TO JE SUPER, ŽE SE ZADAŘILO A DO TŘETICE JE TO TA PRINCEZNA, TAK HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍČKA :-) :srdce: Jo a na fotečky se moc těšíme…

Mě se manžel probral v jednu, ale už posunutého času, no dnes si poležel… čeká nás další návštěva, tak jsem ho zaúkolovala a šel sestavit postýlku :lol:

Angu těhu rifle mi nepadají, mě už vlastně dlouho nic nepadalo, spíš mi ze všeho všechno leze :roll: na těhu kalhotech mám taky gumu, tak pásku mám taky když je sundám, už me docela nepříjemně škrtí :?
A jak popisuješ srovnávání, tak tomu se asi nevyhneme, ale já na to prdím, možná, že mě to bude někdy „žrát“, ale každý dítě je originál a srovnávat opravdu nejde, i když některý matky se v tom extrémně vyžívají :lol:
Tak příspěvek jsem dopsala po 2 hodinách, návštěva nás přepadla nečekaně a teď odjela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
29.3.09 17:21

Tak jsem příspěvek dopsala a ono už je tu další mimi!!!!Teda to je fofr 8O 8O

ALESHO MOC GRATULUJI K CHLAPEČKOVI, PARÁDA, HODNĚ ZDRAVÍČKA VÁM OBOUM :srdce: :dance:
A váhu má parádní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital