duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1339
29.3.09 20:14

Stani vidět jsi je nemohla, páč jsem je chytře zatajila a zůstanou jen a jen v pc :lol: :lol:

A díky holky za pochvalu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
29.3.09 21:38

Dobrý večer těhulky a maminy …

Tak prvně … ALI a DENDUL moc moc gratuluju k narození mimisků, ať jsou zdraví drobci … :-) :-) :-) :-)

Nicky - gratuluju ke změně stavu :) ať jste spolu šťastni … a náhodou ti to moc slušelo … a bříško máš krásný

Jinak koukla jsem na fotečky, a Ody bříško máš krásně akorát …
Lucy postýlka a ozdobičky jsou super

No a miminka od holek ( Rosi a Ibri ) jsou úžasný …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
29.3.09 22:48

Nicky! tak se TO konecne stalo!!! :dance: Jako tlusta teda vazne nevypadas, ve 37.TT,tak male brisko, a moc vam to slusi :)
ten lek na prdiky je odkud?

Teda, Aleesha to zvladla rychle, a jit po svych na pokoj…no teda........
Uz se tesim na fotecky novych miminek :)

tak my jsme po kyblikovani, koupala zase mamka, prisla za nami navsteva, tak jsem ji to prenechala :oops: no jsem hrozna…ale na to koupani si fakt necitim, nevim jak to prekonat…no a muzu rict, ze sice pobrekavali, ale rev to nebyl, jak u koupani ve vanicce.Takze i na moje rybicky kyblik asi pusobi dobre.

Stani,tak to me tesi, ze nevypadam, jak zmordovana porodem mamina :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
29.3.09 22:51

Aleesho, veliká gratulace k Danielovi, ať ti dělá jen samou radost. A tedy podle tvého popisu bych takový porod taky brala…

Nicky , nevěstinko, všechno nejlepší, ať vám to spolu sviští stejně, jako na té motorce, bez karambolů a zatáček. Hodně štěstí. A podle fotek jste měli na svatbě pěkně veselo :wink: .

Luci, kapky na prdy jsou na předpis, dostaneš je při první návštěvě pediatra. Koutek pro Terezku je sladký, kdybych věděla, že mám holčičku, tak se obávám, že bych ten náš taky švihla na růžovo, ale komplet :wink:

Rosi, tvoji klučíci nejsou jednovaječní??? Mi nejde pořád do hlavy, že jsou už od narození takhle jiní. A Daník ve vaší posteli nemá chybu, to je tak sladké, jak je tam ztracený. A v kočárku vypadají taky oba moc spokojeně. Sluší vám to všem.

Miri , tajně jsem si tipovala, že už taky rodíš, a ty nic :wink:

Jdu spát, jsem odrovnaná, Fandík šel spát před chviličkou, říkal, že se mi na časový posun vyprdne a udělal si to po staru, tak jsem KO. Navíc mě manžel vytáhnul na více než hodinovou procházku, prý už abych rodila, což byl pro mne nadlidský výkon s těmi bolavými zády. Takže dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
30.3.09 03:15

Zdar ve spolek, člověk tu chvilku není a už se tu zase rodí o 106 :D :D
Mě chytly bolesti předevčírem večer, kroutila jsem se jak paragraf, ale naštěstí to po půl hodině přešlo :)

Alesshe a Dendulin velikánská GRATULACE k prckům!!! Hodně zdravíčka vám i vašim ratolestem :D
Alesshe závidím rychlý porod i sílu dojít ze sálu po svých, já asi nedojdu po svých ani tam, natož ven… :D

Nicky I tobě velké blahopřání ke stavu manželskému :D Já to mám ještě půl roku před sebou (odmítla jsem se vdávat těhotná :) ) Moc Ti to slušelo a drahé polovičce taky (mimochodem - pěknej chlap k pěkný ženský ;) ).

No, kdo bude další na řadě s potomstvem? :)

Ještě mě napadlo - jen pro zajímavost - nechcete u narozených dubňátek (prakticky březňátek) dopsat původní termíny porodu? Jen že bychom viděly o kolik ty termíny úplně nesedly…? :)

Jo a ohledně toho čůrání chlapečků - máma mě na tohle upozorňovala a tvrdila, že jakmile se prckovi odkryje ta plína a změní se mu docela rychle teplota bříška, tak to mu spouští to čurání, takže mít v jedné ruce látkovou plenu a hned ho prý přikrýt, aby nedošlo k přímému zásahu :D (mimochodem nevím, kde na to přišla, jsem jedináček a pokud mi paměť sahá, odjakživa holčička… :D ;) ).

Jinak jsem si dala tu práci a skoukla všechny fotky na rodině a nevím, komu dřív co chválit - jestli pokojíčky, pultíky na přebalování, výzdoby (Lucinko, Terka má ten koutek vyzdobený nádherně - taky jsem chtěla motivy s medvídkem Pú, ale drahá polovička reagovala slovy: „jen přes mou mrtvolu, je to uhuhňanej idiot!“ :D, takže náš Matýsek bude o medvídka Pú ochuzen (alespoň do doby, než si ho třeba sám u tatínka vyřve ;) ), nebo chválit kočárky, pupíčky (Ody, vypadáš skvěle!!! :) ), nebo už hotová miminka! :D Těším se, až budou fotečky novorozeňátek ve všech albech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
30.3.09 05:56

Aleesho a Dendulin, moc gratuluju k narození miminek!!! :D :D :D

Nicky - tobě velká gratulace ke svatbě! :P To je super, že jste to stihli před porodem! Moc vám to oběma sluší. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
30.3.09 08:36

Ahooj,

taky GRATULUJU ALEESHE A DENDULIN plus NICKY, té budem pak ještě jednou, až dojde k další změně stavu :-) **Holky neblbněte, kdo bude rodit v tom dubnu teda? :lol: :lol: :lol: .

Koukala jsem na složení těch kapek, co sem dala Nicky, ale má to stejný složení jak Sab simplex…

Mě včera prcek zas pěkně táhnul dole, vyfotili jsme naposledy břicho, ještě musím pouklízet ten jeho pokojík - včera jsme jeli do IKEA pro posledních pár věcí…no a teď už budu fakt asi jen čekat a čekat…známá z porodnice mi psala, že zas mají plno, mě picne! :wink:**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
30.3.09 08:37

Sorry zas mě zklamala technika…tučně mělo být to nahoře že… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
30.3.09 09:15

Ahojky,

tak koukám,další miminka na světě,takže

Aleesho a Dendulin,moc gratuluji k narození mimísků,hezky si to holky užívejte!!!!!!

Nicky-tobě gratuluji k zásnubám!!!!!

Ostatním moc trpělivosti a ať ti mimísci už nezlobí a jdou ven z bříšku!!!
Amb-hezkej příchod domů!!!!
Co se týče zamčení diskuze jsem pro!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
30.3.09 09:43

Ahoj holky, při pondělku!

Já jsem dnes jak piclá, to posouvání času bych zrušila, je to peklo!

Odvedla jsem děti do školy a školky a po cestě zpátky jsem fakt myslela že nedojdu, že si prostě sednu na patník a zůstanu tam! :?
Rosinko vzpoměla jsem si hned na tebe, jak jsi někam kousek šla a hned tě bolelo bříško a tvrdlo ti. To přesně dělalo dnes mě. Akorát jsem si pořád říkala, že ty jsi tam měla dvě ........... to mi dalo sílu dojít domů a padnout na gauč! :roll:
Včera zase celý odpoledne a večer, chlapík škrábal či co na čípek,já myslela že mi hrabne. I jsem si trochu pobrečela.

Tolik můj stěžovací příspěvek ............. jdu spát. :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
30.3.09 09:56

Ody, chudacku…vydrz, mamko, uz to mas za par, a pak zas budes behat jako lanka :lol: My jsme dneska rano s manzelem leteli na MU prihlasit kluky k trvalemu bydleni a pozadat o porodne, a zaspali jsme trochu, tak to jsem se divila, jak rychle jsme tam dobehli!! a to byl teda rozdil s obdobim tehotenstvi :D

Suviku, a ty kapky o kterych pises muzu koupit i bez receptu a pouzivat?nebo radeji pockat na dr a co ona rekne? Jinak v dubnu budes rodit Ty :wink: , at' je aspon nekdo skutecny dubnatek :lol: :lol: :lol: neboj, vzdyt je jeste spousta maminek, co jeste nerodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
30.3.09 10:06

Ahojda holky, tak jsem vylezla teprve před chvíli z pelíšku, vůbec se mě dnes nechtělo, taky to dávám za vinu přesunu času, já jinak vstávám v sedm 8O

Nicky náhodou na to, že jsi před porodem vypadáš skvěle, bříško nebylo skoro vůbec vidět a měla by si vidět mě :lol: Ne fakt super, moc vám to spolu sluší a samozřejmě přeju moooře lásky na společný cestě životem :wink:
Já jsem se vdávala v 16tt a to to se mnou ještě šlo, teď by mě nikdo před oltář nedostal :lol: :lol:
A fotka na motorce neměla chybu, hlavně manželovi se líbila (motorkář amatér) :lol:

Já mu k narozeninám koupila rukavice na motorku, a pozor až jednou bude, protože teď má jen skůtra, péráka a pionýra přestavěnýho na kros motorku…
Takže je zatím využije na skůtra až bude jezdit do práce a až bude pořádná motorka tak na motorku. On byl tak nadšenej (a to věděl co dostane) že včera vysával v nich :roll: :roll: jak malej :lol:

To jen taková vsuvka… děkuju za pochválení mimi koutku, ona ta malba vypadá jako růžová, ale jen na fotce, ve skutečnosti to je taková myš maš z lososový a oranžový :D :D
Medvídka pů jsem si odhlasovala já a manžel souhlasil, protože nechtěl jít do něčeho růžovýho :lol: a to jsem ho taky v těch pohádkách neměla moc ráda… ale je strašně roztomilej :wink:

Aleeshe závidím ten její porod, takový bych brala, a to že má miminko u sebe :wink:

Nevíte někdo něco o Amber a Tygříkovi? Kdy se nám vrátí z porodnice? Už aby to bylo a my se kochaly dalšíma fotečkama 8)

Ody plně chápu a soucítím s tebou, ze mě je stejná troska, na procházky už nechodím kvůli svým nohám, nehodlám se odrovnat úplně :?

Já taky doufám, že už další mimi budou v dubnu, ale jsou to ještě dva dny :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
30.3.09 10:10

A už vím co jsem zapoměla Rosince pochválit kluky na procházce v kočárku, moc vám to tam sluší a já už chci takyyyyy!!!!!!! A ty vypadáš skvěle, to snad ani není možný, já tajně doufám, že mě bříško taky tak rychle splaskne… A holky co už máte porozeno, cvičíte na bříško???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
30.3.09 10:14

**Hlasování o uzamčení diskuze

PRO

Angua
Odysea
Lucink_a
Stanuska
Bobi
Ellenna
PetraZ
Zuzulenda
Rosinka
Oliva
Eva184
 Kačkač

PROTI

Titty
Suvik
Aandy
Gabu
aleesha
 MiriaM

ZDRŽELY SE HLASOVÁNÍ

Fram

ZATÍM NEHLASOVALY

Amber
Dendulin
Ibrisam
tygr
xmerssy
Majka24
kackakocka
Lucka00
Nicky 

NEZVĚSTNÍ :-)

Buresinka
escargot
Tuttu
Tulipánek
Jojinka - nestíhá se účastnit, dle zkušeností z Prosince 2006 vřele doporučuje
Mishutka
Petrax - dle zkušeností ze Září 2007 doporučuje **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
30.3.09 10:17

Angu dovolila jsem si upravit hlasování, Petrax nepsala jestli mezi nás bude chodit???
Je tam spousta lidí, co jsem už asi i přestaly chodit úplně, že se neozvaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí