Poradna duly
Jana Čurdová
Olivko, zdravim te zase po dlouhe dobe
to je dobre,ze mas manzela doma, urcite ten zbytek tehu utece rychle a on te pohlida ![]()
dekuju za rady ohledne geloveho pytliku, zitra letim do zdr.potreb…Kluci breci na stridacku…tak jak se zda baby calm neuklidnuje......a jdu take zjistit, jestli u manzela z prace nejede nekdo na Slovensko. ![]()
S tim kyblikem, ano, chce se mi na dr vyprdnout, jen doufam, ze s tou hlavickou jim fakt neublizuju…
jenom chci pozdravit, jsme doma z porodky, až budu mít čas (to teda nevím kdy
) písnu víc. Omlouvám se, že nedorazila sms o narození tygřete a chci se jen zeptat jak jsme s dubňátkama na tom???
Anguo-díky za to OČR,já mám jen hrůzu,že se se mnou porodka bavit nebude…ale raději zítra zavolám dětské,jestli by mě to mohla vystavit ona.
Jinak jsem si dneska koupila meloun a láduju se s ním…kámoška mě poradila,že po něm jela rodit,takže doufám,že brzo pojedu!!!!Nebo se už zblázním!!!!
Zítra jdu na kontrolu,tak uvidíme,jaký budou změny.......už to vidím,maminko jste stále zavřená,uvidíme se opět za týden...... ![]()
Tygříku-ahóój! Brzy vás pustili.Jak jsi byla spokojená u Apolináře?A co Ondrášek????Ještě jednou moc gratuluju!!!!
Petro-moc hezké bříšánko máš,tak akorát. ![]()
Olivko-už to tak vypadá,že budu přenášet.
![]()
..já jsem asi vážně divná,vzpomínám si,že když jsem přenášela Esterku,jak jsem byla nešťastná a nedočkavá.A já si to teď užívám,každou chvilku těhu.Ne,že bych si libovala,že jsem tlustá, v obličeji odulá,ale opravdu pro mě je to nejkrásnější období v životě.Takže doufám,že si nás pohlídají a že se Žofince dobře daří a tak mi nějaký ten den navíc s Žofinkou v bříšku vůbec není proti mysli.
![]()
A tak dnešní pupek 39+5tt:
jo a ještě jsem se vám zapomněla postěžovat,když jsem šla v pátek na přetáčení monitoru na porodní sál,tak se mě PA ptá,zda čekám dvojčátka?
![]()
Dobrý večer …
vítám zpět ztracené a nové těhulky …
psala mi Amber, že je stále v porodnici, málý nějak hodně spadl na váze a ona má teplotu, tak snad je pustí ve středu, ale neví …
Moc vás pozdravuje …
jinak Péti pupík máš krásný … a Evi ty bláho chuďátko tahat se s takovým nákladem, se ani nedivím že nemůžeš nikam dojít, ale vydrž už to nebude dlouho trvat … ![]()
Já jsem si koupila kapičky na prdíky ty Sab-Simplex, je pravda že Matěj na to netrpěl, ale co pro jistotu je doma mít můžu a nestojí svět …
Všechny co jdete zítra na kontroly držím pěsti, ať se posunete blíže k porodu, já jdu na KO v pátek tak jsem zvědavá, jak jsem se bála že porodím brzo, tak to spíš vypadá na přenášečku a následnou vyvolávačku … No uvidím, nález nějaký mám, tak snad se to někam pohne … ![]()
Holky díky za pochvalu pupíku ![]()
byla jsem cvičit..pak vana a ted relax ![]()
No jo Tygří ahoj doma …
Stáni ty jsi fakt pohodářka, vždy když si čtu tvý přispěvky, tak si sama říkám, kam spěchám, co mi chybí ??? sice jsem slon, ale mám klid a v podstatě si to užívám taky, drahý mě obskakuje, pohlídá Matesa když mám potřebu si jít lehnout, tak o co mi jde ???
A bříško máš krásný … ![]()
Tak já si taky pupík a těhu užívám.....
když se mi chce ležet,tak ležím,když pořtebuju,jsem obletovaná a nic nemusím
a to za chvíli skončí..tak ještě pár dní.............
Ahoj holky,
tak já dnes usnula v 10 a spala jsem až do 15 hodin, dokud nepřišel drahý z práce a děti ze školy a školky.
![]()
No totál na odpis jsem byla! ![]()
Evi - teda chudinečko, já s tebou soucítím! Dovedu si představit jak ti je! Já si tu stěžuju s jedním a ty s těma dvěma šmudlíkama v bříšku to musí být 2× tak hrozné. Chodit, spát, no prostě existovat........ Drž se holka!!!
Pupík je sice obří, ale obdivuhodný!
Petruš - čtu, že tě pořád zlobí ty krapály! To tě lituju holka zlatá! Snad tě to po těhu zase rychle přejde.
![]()
Pupík senzační, připadá mi že ho máš tak nějak podobný jako já! ![]()
Nicky - ty jsi z Mostu? Něco jsem takového zachytila.
![]()
Escargot, Aandy,Mispuli - vítejte ! ![]()
S těmi učiteli ve škole je to fakt děs, moje mamina taky prostě do prace jde i když leze po zdi bolestma a má horečky! Ona učí ještě na soukromé, tak to si opravdu jen tak nemůže dovolit být doma.
Ale je fakt, že pokud už bude doma jedno dítě, tak by měl i učitel dostat paragraf na dobu co je maminka s druhým mimčem v nemocnici(vystavuje porodnice).
Pokud je to první, tak se snad dostává ze zákona neplacené volno na jeden den (den porodu) ![]()
No tu otcovskou dovolenou taky mohli uzákonit už od tohoto roku, že? ![]()
Rosi - s tím kýblem to bude fakt blbina! Ségra měla jen kýbl a malého tam koupala od začátku!
A to ona je dost pečlivka, nedělala by něco co se nesmí! ![]()
Chudáček Vládík......... i Jarek měl kapačku v hlavičce, vypadá to fakt hrůzostrašně, že? ![]()
Co se týče kapek, tak si je asi nechám dovézt, až sem pojedou drahého rodiče ze slovenska se podívat na prcka. Jen nesmím zapomenout jak se jmenují! ![]()
Tygriku - vítejte !!!
Tak sláva, že jste už taky doma!
Kačkač - jestli meloun vyvolává porod to nevím, ale moje děti poslední 2 měsíce v děloze byli na melounu denně, páč jsou červnové, a jeden je narozen v 39+4 a druhá v 39+1 ![]()
Angu - počkala bych do termínů porodů (cca do května) a pak bych ty co se nehlásí vymazala ze seznamu. Samo když se budou chtít vrátit, tak není problém je tam zase dopsat! ![]()
Stanuš - teda to je už pěkný bříško! A ty ač jsi ve finální fázi, tak jsi stále v pohodě! Já tě prostě obdivuji! ![]()
Miri - ten Hamilton moc nezabral co?
![]()
Mě čeká KO zítra! Asi i první monitor! Holky jak mi řekne CS 0 , tak se snad neovládnu.
![]()
Ufff - bylo to namáhavé vás dočíst a reagovat, snad jsem na nic nezapoměla! Kdyby ano, tak se moooooc omlouvám! ![]()
Snad tam nemám moc chyb, ale kontorlovat to už vážně nebudu. ![]()
Ody ani mi o tom nemluv, nezabral sakra, a to to vypadalo ten večer jak jsem ti psala tak nadějně, nic, prostě nic … ![]()
Jsem zvědavá na ten pátek …
Ahoj holky…
tak straším už asi hodinu…dala jsem si snídani a koukám na TV…ted tam zrovna byl ředitel Podolské nemocnice a mluvil o porodech.
Krásné dobré slunečné ráno, no to se krásně vstává, když je venku takhle, paráda, dneska chceme jít s manželem ven odpoledne, tak se těším ![]()
Tygříky vítám doma, to je super, snad si chviličku najde a potěší nás svým příspěvkem a nějakou fotečkou ![]()
Rosi teda, to ani člověk netuší, co všechno ho s mimi čeká, mě jehly a hadičky nahánějí hrůzu, tak kdybych tohle viděla na svým dítěti asi by mě piclo, chouďátka malý, no hlavně že už jsou o.k. ale to braní krve bude něco i pro mě, já se na jehlu nemůžu dívat a ještě jak bude brečet ![]()
Miri a já si řikala, jestli už nerodíš, holky vy už to opravdu máte každým dnem, to já už si taky každý den budu užívat ![]()
Stani bříško máš krásný a už je teda pořádný ![]()
Já si to zase začínám užívat, ale je to tím počasím, je hezky, tak to člověka hned nabije, paráda ![]()
Na Amber jsem myslela, tak ať jsou oba rychle v pořádku a doma, a moc na ní všichni myslíme ![]()
Dobré sluníčkové dopoledne …
Luci užívám si ˇklídek a Matesa, sice sem chodím, čtu si vás, ale nějak nemám sílu reagovat …
Odpoledne budeme s Matýskem u kamarádky, strávíme ho venku strašně se těším …
Všem co jdou dneska do poradny, ať to dopadne dobře a ať dlouho nečekáte … ![]()
Miri to já mám taky dny, že se mi nechce psát a jen chodím koukat, co je nového atd. ![]()
Já jdu za chvíli na nehtíky, asi předposlední návštěva před porodem, snad tu poslední ještě stihnu ![]()
Ještě se chci objednat ke kadeřnici, Angu jak si sem dávala ten účes, neměl chybu, taky bych šla do něčeho nového, jsem pořád stejná, ale já mám tak hloupý vlasy, že mě nic nedrží, mám je vlnitý a jakmile je vlhko, tak se mi zkroutí a je po účesu, takže tyhle střapatý mě nehrozí, bohužel…
Ale teď jdu k jedný holčině a nechám se hodně ostříhat, už to mám zase přerostlý až hrůza, strašně rychle mi to teď roste ![]()
Koukám venku je krásně, tak všichni asi lítají po venku
a já musím ještě dnes žehlit
už je to fakt akutní… no nic jdu si vyfoukat vlasy… a něco udělat…