duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65379
31.3.09 18:47

Angu…co 3…ted mám prádlo ze 4 lidí…my a holky,takže nás bude 5 8O ............
jdu pokračovat.................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
31.3.09 19:11

Ahoj,
dneska byl supr krásný den,celý den jsme na zahradě.Já se cítim skvěle,k porodu se nci nechystá,skalku nemáme. :lol: :lol:

Rosi-krásně klučíci přibírají.Jen tak dál. :wink:

Ody s váhou vůbec neprovokuj. :lol: 8)

Jinak všem moc gratuluju k úspěšným KO a taky všechny máte krásná bříška,Anguo moc ti nový účes sluší.A taky jsem napnutá,zda Miri už nemá Jakoubka u sebe a kdo bude mít první dubňátko,já to bohužel nebudu. :lol: 8) Počítám s tím,že ještě i hezký víkend užiju s rodinou na zahradě,tý jo čtvtý dítko a přenášet. 8O :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.3.09 19:42

**Hlasování o uzamčení diskuze

PRO

Angua
Odysea
Lucink_a
Stanuska
Bobi
Ellenna
PetraZ
Zuzulenda
Rosinka
Oliva
Eva184
Kačkač
Nicky
escargot
Ibrisam
Majka24

PROTI

Titty
Suvik
Aandy
Gabu
aleesha
 MiriaM

ZDRŽELY SE HLASOVÁNÍ

Fram

ZATÍM NEHLASOVALY

Amber
Dendulin
tygr
xmerssy
kackakocka
Lucka00

NEZVĚSTNÍ :-)

Buresinka
Tuttu
Tulipánek
Jojinka - nestíhá se účastnit, dle zkušeností z Prosince 2006 vřele doporučuje
Mishutka
Petrax - dle zkušeností ze Září 2007 doporučuje **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.3.09 19:46

Peti, no jo, ještě holky, vlastně… Tak to budeš mít zajímavé :roll: :lol:

Stani, díky za pochvalu účesu :D Jsem na tě teda zvědavá, jestli to bude s tím přenášením tak horké - u Emy jsi psala, že taky říkali nic nic a do večera byla na světě - tak třeba to bude mít Žofinka podobné… :wink:

Vzhledem k nedostatku plevelu ve skalkách jsem zkusmo vytrhla asi 3 plevely z jahod - ale je to vyvýšený záhon, tak jsem se nemusela vůbec ohnout - kdybych to trhala ohnutí, tak snad přepadnu a zapíchnu se hlavou do záhonu :lol: :lol: :lol: A efekt zatím žádný, teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65379
31.3.09 19:46

Tak dožehleno…ale ne vše..ale prostě už nemůžu...........
Jinak o víkendu budeme ukízet na chajdě…teda já jen dohlížet…
a pak by to klidně mohlo přijít…nezlobila bych se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
31.3.09 19:48

Stani, ono to prave prichazi necekane…15.3 vecer necitila jsem nic a rodit jsem teda rozhodne nechtela, vsak si pamatujete, ze se mi nechtelo prece rodit. A pak z niceho nic a porod.Takze koukej,at' zitra rano nam take pises, ze jsi pohromade :lol:

Angu, nahodou nevypadas jako tlustoch :D a uces se mi libi, takovy zivy a vesely :D

Ja prave mam take strasny abstak na hadriky, na nejake zmeny, ale neni na to cas…a nejak tak ani penizky :cry:
Jo, holky a dneska jsem mela poprve naval. kteremu se rika „sestinedeli“…byla jsem hnusna na mamku, nechutne jsem ji serzvala…sice bylo za co…ale stejne takhle to nezaslouzila…kluci breci na stridacku…ja take…a je mi strasne smutno…ze vseho.......doufam,ze to je fakt temi hormonami a za 4 tydne se vsechno napravi........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65379
31.3.09 20:13

Jinak kdo má program, Z1 a koho to zajímá je o umělém oplodnění a o miminkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
31.3.09 20:28

Dobrý večer holky …

No Stáni já rozhodně u sebe Kubu nemám, stále je ve mě … :roll: a vypadá to že si užiju i ten krásný teplý víkend co nás čeká …

Jo jo Rosi je to sranda a to čím mě strašili otevíráním a přečasným porodem a vůbec těma kravinama se jim jaksi nevyplnilo, hlavně že jsem chodila do rizikový poradny :roll:
Je fajn že kluci přibírají, to je dobře … jen tak dál …

Ibri chudinky malinký, tak ať jste brzy zdravý …

Angu jako účes dobrý a bříško taky jako dobrý, já dám foto zítra, teď se fotím každý týden … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.3.09 21:50

Rosi, chudák mamka, to si vybrala období na návštěvu - hormonální bouře :roll: :lol: Ona to určitě pochopí…

A díky za pochvalu účesu… On je to takový ten pocit, že prostě ten obličej býval jiný… Ale co, ještě 2-3 týdny a pak to snad bude jenom lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
31.3.09 21:55

Angu,doufam,ze pochopi..a odpusti…citim se trapne…

Uz to mas take za par,pak zplasknes,neboj i to je nevyhnutelne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65379
31.3.09 21:56

Angu…účes super…chválím :lol: :lol:
a ted jdu hajat…stála jsem 2 hodiny u toho žehlení a nohy mám jako konve :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
31.3.09 22:12

Angu účes super :potlesk: taky bych do něčeho takovýho šla, ale ty moje vlasy :roll:

Rosi maminka určitě pochopí, ono ty hormony asi řádí, to věřím a mamka to určitě taky prožila, tak ví co a jak, a ty máš hned dva cipísky najednou, to je opravdu nápor..

No já pádím do hajan, kotníky mají pro změnu svou podobu,ale pořád mě v nich nějak pne nebo co, otrava, jdu se natáhnout, pa :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
31.3.09 22:13

Angu:účes perfekt,takový rošťácký a bříško máš teda pěkně malé :D Já když jsem dneska lezla před Hypern.z auta,zaslechla jsem od vedlejšího auta,jak říká ženská manželovi:chudák paní,ta už to má těsně před porodem :D
Rosi:mamča to pochopí,určitě si tím taky prošla,ještě pár dní a bude dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
1.4.09 07:24

TAK TEDY MAJKA 24 ve 2:31 píše:

Ahoj jsem v porodce, praskla nám voda, ozveme se!!!

Držíme palečky co to jde, aby to bylo co nejrychleji za nimi! Budu informovat! :wink:

Teď letím z dětmi do školy a školky! :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65379
1.4.09 07:24

Ahoj a dobré ránko…
teda já měla sny…porodnice,sestřičky,miminka......ale nevím,jestli o moje 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek