Poradna duly
Jana Čurdová
Teda, Majka rodí, to jsou věci… To jeden fakt nikdy neví, kdy to na něj přijde
Tak hlavně, ať je všecko OK. Včera jsem si říkala, jestlipak budeme mít nějaké aprílové miminko ![]()
Já už to vidím, že tu budu poslední, kdo neporodí - i Lucinka se svými květnovými obavami porodí určitě dřív než já
![]()
Jé, vy mě dráždíte s těma oknama, kdyby u nás svítilo sluníčko, tak je snad umyju. Už je to třeba, nemůžu furt poslouchat lidi, co mi říkají, ať se na okna vykašlu - stačí, že jsem je poslechla na Vánoce
S takovou bysme je neměli umyté nikdy
![]()
Já to s tou energií teda nemám v poslední době nadvakrát - ráno se vzbudím s drahým, nasnídám se, podívám se na kus Snídaně s Novou, MASH, usnu a spím do desíti
Nebo nespím dopoledne, protože někam musím, pak přijdu a zase spím - a to jsme nikdy přes den spát neuměla! Jde to se mnou z kopce
![]()
Luci, u nás se taky nepočítá s tím, že bych rodila dřív - můj muž je naopak přesvědčen, že budu rodit až po 20. - on nepočítá ani s tím ofišl termínem porodu
![]()
Ahoj,maminky
tak se hlasim v plne sestinedelni deprese.......vcera byl den blbec a zkoncil se tim, ze po pulnoci se vylilo mlicko z lahvi na novou sedacku (vite prece jak jsem ji brala..........)a pak i na podlahu a na me…nejak spatne milacek dal to viko…tak jsem se zase rozbrecela…nadavala…zacala vsechno uklizet…ale to bylo fakt na palici…chtelo se spat, unava, kluci rvou…no des......
Koukam,ze uz dalsi mimco na ceste, no super! Ja kdybych se dockala skoro terminu,tak bych asi byla napnuta jako ksandy…to clovek fakt ceka kazdym dnem,ne moje nervy by to nebylo
jsem nakonec i rada,ze to na me prislo necekane z niceho nic, jinak bych rodila v Bohnicich
![]()
Zatracene prdiky je hruza......mne je tak lito Vladika…jak se krouti a breci u toho a ja nemuzu mu pomoci...........
![]()
Jo, a kdo myje okna a lesti byt s 9 mes pupkem..teda…fakt klobouk dolu.
Je tady se zase rodí - no to koukám teda takhle brzo, je tak tfujtfuj
Rosi - je je mi líto Vládíka, snad to bude lepší, holka kdybych mohla, pomůžu, to víš já neznalá, budu z toho vyjukaná no jéje.
Jdu si zkusit udlat mé nehtíky přerostlé, jak mi brní ty ruce tak ani pilníkem to nemůžu přepilovat, no jdu to zkusit, tak se mi chtělo někoho navést když je dnes ten 1.duben a nějaak mě nic nenapadá, pořád se mi honí hlavou nemocnice, no děs.Navíc slumíko nesvítí je nějak divno dneska.
Jsem líná i psát to jsem dopadla.
Já se koukla na ty naše okna a hned jsem dělala že nic nevidím, čeká mě to holt až po......jsem rád že umeju sama sebe ![]()
Rosi, chuďátko vydrž na koneci šestinedělí nastane zlom a bude vše dobré, prostě teď musíš vydržet ty hormonový náplavy a sehrát se s klukama… neboj bude dobře …
No ja jsem skončila, energie mi došla
ale máme uklizeno …
Ještě odpolko vyžehlím … ![]()
Stanuška tady není, že by na svůj termín???
Evi, nehtuky, tys mi ted pripomnela, vcera jsem je nalakovala aspon takovym pruhlednym na zpevneni, a pak se stala ta nehoda s mlickem, a litala jsem s hadrem,tak je ted' mam ponicene, protoze nestihly uschnout…budu muset na to znova…
Miri, ty jsi fakt sikula!!!ze jsi zvladla velky uklid. S tou depkou doufam,ze sestinedelim to skonci a budu zase v klidu, teda aspon v relativnem a nebudu vsechno brat tak jak ted'…tesi me ze uz 2 tydny mam za sebou ![]()
Stani asi fakt rodi
![]()
Rosi uvidíš že s koncem šestinedělí se to srovná a ty budeš zase v pohodě, já měla s Matýskem šestinedělí uplně na hovno, měla jsem slabou laktačku, nechtěla jsem Matesa ani pochovat natož kojit, a jak nám končilo šestinedělko, nechtěla jsem ho dát z ruky, neboj prostě teď za tebe jednají homony … vydrž …
Jo jo pustila jsem se do toho s vervou, ale teď bych si dala facku, protože se ozvali zase záda …
Tak Miri, zni to optimisticky…takze mam vydret jen mesic…snad tady nepozabiju domaci…a snad to se mnou preziji..
Tak bez odpocivat, nebo jeste pridej a budes mit aprilove miminko
![]()
Rosi to víš že to přežiješ ty i tvý okolí …
No aprílový miminko asi neklapne
určitě ne u mě, ale Stanuška tu není, a jak je asi na tom Macík, to bych viděla nadějně …
Miri, tak třeba se to ještě rozjede, to se mění každou chvíli, podívej na holky, to je raz dva ![]()
Holky já ještě nic neudělala, ranní elán je ten tam a to jsem manžela ještě postrašila s tou šňůrou a mám zákaz to dělat sama, ale mě to stejně nedá, takže šnečím tempem začnu, záclonky jsou zkrácené a už se perou, tak aspoň něco ![]()
Rosi koukám to se mám na co těšit, oni ty hormony v tom šestinedělí asi fakt řádí, ale je super, že mamča pomůže, manžel si prý může vzít max. 3 dny dovču, no to taky není moc, tak budu třeba ráda za tu svou mamču, že mi ze začátku pomůže ![]()
Já jdu odpol.s kámoškama na kavčo, tak bych ráda něco stihla, ale jsem to lenora, ach jo ![]()
No Lucinko, nevím jestli se něco rozjede, už mi ani netvrdne břicho a fakt se cítím dobře, zase ty záda … ![]()
No jo Luci práce ti neuteče … užíj si kafíčko a pokec …
My pojedeme shánět bílý vajíčka, budeme vyfukovat Matesovi do školky …
Tak jsem umyla všechny okna, záclony už pověsí manžel, jsem hotová, a malá z toho chudák dostala škytavku ![]()
Tak si jdu udělat něco k papání a pak se natáhnu, dnes zaslouženě, mám toho plný kecky ![]()
Já asi letos barvit vajíčka nebude, nechce se mi a kvůli 5 vejcům něco vymýšlet, ale třeba jen těch 5 vajíček polepím těma nálepkama a konec
a taťkovi musím koupit nějakýho čoko zajucha, ať z těch velikonoc taky něco má, že jo? ![]()
Jo před manželem jsem měla přítele s dvěma holčičkama ve střídavé péči, a pamatuju si ty přípravy ohledně školky a školy, ale to už je pryč, ale už se na to všechno těším s mýma dětma ![]()
Stejně děti to je radost, když jsme se s tím přítelem rozešly, holky mě strašně chyběly a teď jsem ráda, že čekáme princeznu ![]()
Kdepak je zbytek mamin? Kde se toulají? Že by těch aprílových miminek bylo víc?
![]()
Mě se zatím nikdo neozval! ![]()
Holky neuklízejte, já se tu pak na tom gauči cítím blbě! ![]()
Ale uvařila jsem! Jsem dobrá!
![]()