Poradna duly
Jana Čurdová
TAk jsem doma z KO!
Všechno ok, přibrala jsem jen půl kg, takže dohromady 6 kg. No čekala jsem víc! Asi nám blbě váží váha doma, jak o ní pořád zakopáváme. ![]()
Tlak dobrý!
Monitor ........... v první chvilce jsem myslela že omdlím, pan doktor mě uložil na záda a já se začala potit, bolest hrozná do zad, dýchat jsem nemohla, a když jsem po 2 minutách myslela že buď omdlím nebo se pozvracím, tak jsem mu to řekla, a měla jsem povoleno se otočit na bok, pak už to bylo ok! Malej je v pořádku! Kopal mu tam do toho! ![]()
Jinak CS nevím, neprohlížel mě.
Takže těžko říct jak je to s tím naším šmudlíčkem, jestli už se chystá ven či ne!
Tolik z mojí KO. Další za týden!
Pak vylezu ven a sms! No a naše Gabu psala, tak jsem si pobrečela a zakotvila jsem u kámošky co bydlí nedaleko a hned jsem vám podala zprávu a dala si kávičku! ![]()
Evi - taky máš emial! ![]()
Majko - v SZ máš tel čísla!
Olčo - teda fakt vypadáš mladě!!! A hlavně první co mě napadlo když jsem tě uviděla, že koukám na Katie Holmes , jsi jí hrozně podobná!!!
Pěkný pupíček!!!
Jdu na chvilku odpadnout. Jsem ko! ![]()
Gabu - velikánská gratulace!!!!!!!
Ještě si to stihla mezi nás březňátka. ![]()
Ody - s tou nevolností na monitoru - to znám. Když mi praskla voda a jeli jsme do porodnice a točili mi monitor, tak se mi tam dělalo dost zle. A to mi pak ještě Mudr. dělal UT - tak to jsem cvičila na tom lehátku jak na spartakiádě. Asi byl ze mně trochu rozhozen, neb jsem mu neustále říkala, že musím změnit polohu. ![]()
Musím si postěžovat, neb mi holky nastydly. A nejspíš včera u MUDr. neb tam měla studený odchov a než je obě prohlídla tak Kikina měla úplně modro kolem pusinky.
Ach jo. Takhle malý a už nemocný.
Gabča v noci nemohla ani pořádně spát, jak nemohla dýchat. Tak teď odsáváme jak zjednaný.
Ajoj,
tak děkuju moc za číselka, hned si to jdu uložit a písnu sms. To jste mě uklidnily, s tím vyhazováním
Já už myslela, že se bude řešit docházka…to bych měla absenci jako prase..paní učitelky by mě tady ukamenovaly, že?Miri…
Jsem ráda, že jsme všechny zdravé a nemožné jen v rámci možností
Ježiš, co to ze mě zase leze…že by za to mohlo to sluníčko?
K těm opuchlinkám…zkuste na noc kafrovou mast…nebo něco na svaly a klouby s mentolem..příjemně to chladí, aspoň než usnu a ráno se mi zdá je to lepší trošku…
Takže se můžu takhle trápit otvíráním i do TP?To snad ne!!Jsem říkala mojemu..ve čvtrtek přežiju školu a pak na to vletíme a třeba se to pohne…a když ne, hurá na vý:,–(bu venku
![]()
Tak jsem byla venku nabrat sluníčko a je tam teda konečně opravdu nádherně ![]()
Ody mě bylo takhle blbě na posledním UTZ…jak mi jezdila po břiše… ![]()
No to jsou veci!!!Gabu vedela jak na to!!s tou skalkou, musela jsem se smat
Jinak, GABU, MOC TI BLAHOPREJI K RPINCEZNE, A ZE VSE TAK RYCHLE A BEZPROBLEMOVE PROBEHLO
![]()
Miri, tak asi fakt budes prenaset
to by byla sranda:)zkus take nekde vylezt na zahradku, nebo aspon na trvnicek vedle baraku a neco pouklizet ![]()
Dneska jsme byli u dr, kluci krasne pribiraji, Danik ma 2.400 (pribral za 5 dni 180 g), Vladik ma 2.600 (pribral 140 g), pry jim nic nechybi a zase je pi dr chvalila.Mam velikanskou radost.
Ale teda kocar jsme ani nebraly…donesly jsme jich tam v taskach, jinak take nevim, jak sama s nimi pak k dr.....
Ibri, take moje chlap mrzli u Dr…a jak se projevuje to nachlazeni? a hlavne co s tim?
Ta krev s paticky nastesti trvala jen chvilku…ale rev byl velikansky
a ja jsem chtela odejit, at to nevidim, ale pi dr rekla, at jsem s malym, kdyz ona mu to provadi…tak jsem ho hladila po hlavicce a drzel me za ukazovacek…chudacek muj maly…no a ja jsem trpela s nim..ted mi silene boli hlava. ![]()
Premyslim, ze bych zasla take ke keadernici..ale vubec nevim, co udelat..nechat delku, nebo hodne zkratit…
Gabu, obrovská gratulace k holčičce!!!
Aspoň se vyřešil ten Toník
Naše mamka má bohužel skalky vysypané mulčovací kůrou, aby nemusela trhat plevel ![]()
Majko, koncert byl boží, užili jsme si to moc… S tím vyřazováním, je to tak, jak píše Lucinka, kdyžtak až se odrodí… Nejde o to, že jak tu někdo nepřijde 14 dní, měsíc, tak ho vyšoupnem, ale jsou lidi, kteří už tu nebyli půl roku i déle a za takovou dobu snad není problém párkrát napsat nějaké novinky o sobě, pokud mám zájem účastnit se diskuze
Od toho je to diskuze a né čítárna
Ale to je můj názor…
Oli, tobě to hrozně moc sluší, fakt vypadáš mladě, 27 bych ti netipla…
Ibri, chudinky holky ![]()
Rosi, to je dobře, že ti klučíci tak hezky přibývají ![]()
Já jsem se byla dnes stříhat na ten účes, co jsem tu dávala - vlasy jsou pěkné, ale ten obličej v poslední době - děs a hrůza, jsem taková odulá
A to mě ještě dorazila mamka (byla se taky stříhat), schválně jsem se namalovala, ať vypadám trochu líp, holička mi nechtě při mytí stříkla trochu vody do oka a mamka prý „šak nejsi namalovaná“
Takže vypadám asi fakt děsně
![]()
Taky byla mamka dnes na prohlídce u gyndr. a byla tam nějaká těhule, já ji tipovala tak na 7. měsíc max. a prý jí říkal, že bude do 14 dnů rodit. Proč něco takového neřekne mně? Já mám břicho mnohem větší!
To je furt „eště nerodíme“ - no uvidíme ve čtvrtek, třeba se polepší ![]()
Poslední 2-3 dny mě sema tam tak divně zabolí v zádech, úplně jinak než kdy v životě, tak nevím, jestli už mi definitivně odcházejí nebo se mé tělo připravuje na křížové porodní bolesti
![]()
Jdu asi zkusit vzít mamčiného psíka na procházku, u nás je celkem pěkně… Sice nevím, kam s ním půjdu, abych nemusela do kopce, ale aspoň se projdem trochu po venku, on bude mít radost… ![]()
Angu…ale já chci foto toho účesu
![]()
Jinak moje kamarádka má kamarádku…to zní blbě
a ona se jí ptala,kolik mám těch miminek v bříšku ![]()
A já myslela jak to mám dobrý a ne moc velký…ale asi jo ![]()
Angu já už jsem si říkala, co se s tebou děje??
Tak hoď foto účesu ať můžeme ohodnotit a nic si z toho nedělej, můj obličej taky stojí za to ![]()
Rosi to je dobře, že kontrola dopadla v pořádku, hned je člověku líp viď
a klucí krásně přibírají, no to je super
jste prostě šikovný no…
Ibri chudáčci broučci maličký, takový prďolkové a už jsou nemocný a obě dvě, teda, tak to zvládněte v pohodě a holky ať jsou brzy zdravý, držím pěstičky ![]()
Angu mám stejný názor na diskuzi jako ty, přesně tak jsem to myslela… ![]()
Já jsem tedy taky venku chvilku byla, ale ještě nejsou pokácené ty naše stromy
tak je to tu bez sluníčka, no mají čas do 10.dubna, tak doufám, že to stihnou a my tu budeme mít teplíčko, jinak tu máme sluníčko jen dopolko a to je na prd ![]()
Teď to tady zrovna domlouvají, tak jsem zvědavá na čem se dohodnou ![]()
Ody váhu závidím, já se už bojím na ní vlézt, tento týden to přeháním s čokoládou, ale to se nedá odolat, jsem jak blázen, tolik čokolády jsem nesnědla za celý těhu ![]()
Gabu velikánskou gratulaci k holčičce Kačence!!!!!!
Já dneska docela poslíčkuji,na monitoru byly i kopce,jenže mimčo tam docela řádilo a máme moc velkou srdeční akci,kolem 190,tak musím jít zítra znova…tak snad to není nic vážnýho,ale jen to,že jsem se nabaštila a zapila to kofolou…chjo
Jinak CS furt 3 ![]()
Jé, fakt ho chcete? Tak já teda nějaký snímek udělám…
Drahému se to teda moc nelíbí, prý jsem to měla předtím lepší, ale já myslím, že je to tím obličejem ![]()
Kačkač, já myslím, že to kofolou být mohlo, pořádně jsi ho napružila, tak se mu zvýšil tep
![]()
ANgu, chceme fotku ucesu!!ja potrebuju inspirace. Vy jste teda sikulky, ze se vam chce ke kadernici pred porodem a na nehtiky, jak jsem mela bruch, tak se mi nechtelo nic. Ted' bych zase toho tolik podnikla…potrebuju nove botky, nejaky hadrik novy za odmenu…ostrihat se…ale neni cas ![]()
Angu..jasan,že chceme ![]()
já se teda těším,až si koupím něco na sebe…mám absták ![]()
A ted musím žehlit
už zase je tady hromada...............kde se to pořád bere?????
No tak jo, je to na Rodině
Akorát dvě věci - je to foceno u bratra v pokoji, takže jakýkoli bordel tam spatříte, není náš
, u druhé fotky (zblízka) ignorujte prosím i druhou bradu (bože, být těhotná ještě 9 měsíců, tak je z toho druhá hlava
), retušovat ji nebudu
a moc se mi nesmějte, snažím se tvářit příjemně, Katie Holmes ve mně rozhodně neuvidíte
![]()
Bože, teď se dívám, jak tam mám popraskaný bok
Je možné, že někdo nepopraská na břiše, ale skoro na zádech?
I když dole na břiše jsem taky 3 mini strijky objevila ![]()
Rosi, závidím, že už můžeš nakupovat, mě to teď vůbec nebere… Ale těším se na pak, až i třeba něco shodím, to bude radosti a peněz utracených
![]()
Peti a počkej, až budete tři, malý začne chodit a bude furt jak prase - to budou teprve hromady
![]()
Jo Angu taky jsem pro foto
sem s ním…
Rosi já právě tuším, že už pak nebude tolik času, tak chci ještě vše stihnout, na nehtíky tedy pravděpodobně budu chodit pořád, příště už jdu naposledy 2v1 a pak už i s beruškou, nehtařka je známá, tak už se těší až přijdeme obě dvě ![]()
Jo holky já než si budu moct koupit něco na sebe, to bude trvat, ale už mám taky absťák, uvidím jak zhubnu, první na řadě je mikinka od nordblancu, už se těším ![]()
Tak do 10.dubna snad stihnou stromy pokácet, tak sláva, pak vložím fotku před a po
abyste viděly co jsme tu měly za hroznej les ![]()
Zítra bych se chtěla vrhnout na okna, tak snad bude nálada a hlavně energie, no když ne tak to čtvrtek jistí, pak už se na to cítit nebudu…
Tak holky kdo bude mít aprílové miminko a první dubňátko, Miri nebo Stanuska?? Ale vlastně je vás víc adeptek, teď zrovna z hlavy nevím… Já jsem ted každý den napnutá kdo bude rodit ![]()