duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
30.3.09 16:30

**Hlasování o uzamčení diskuze

PRO

Angua
Odysea
Lucink_a
Stanuska
Bobi
Ellenna
PetraZ
Zuzulenda
Rosinka
Oliva
Eva184
Kačkač
Nicky
escargot
Ibrisam

PROTI

Titty
Suvik
Aandy
Gabu
aleesha
 MiriaM

ZDRŽELY SE HLASOVÁNÍ

Fram

ZATÍM NEHLASOVALY

Amber
Dendulin
tygr
xmerssy
Majka24
kackakocka
Lucka00

NEZVĚSTNÍ :-)

Buresinka
Tuttu
Tulipánek
Jojinka - nestíhá se účastnit, dle zkušeností z Prosince 2006 vřele doporučuje
Mishutka
Petrax - dle zkušeností ze Září 2007 doporučuje **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
30.3.09 16:32

Stanuško,Gabu a odkud jste vy? My bydlíme v Bašti, od Neratovic asi 10 km… Já jsem teda posera a Neratovice jsou na mě malé, Tobiáš byl KP a přes 4 kg, takže to bylo plánovaným císařem a byla jsem ráda, že jsem ve vyhlášené porodnici. Vše proběhlo naprosto bez komplikací a už druhý den jsme měla prcka u sebe na pokoji, na JIP ho nosili po 3 hodinách. Teď jsem celkem zvědavá, jak to proběhne, můj doktor říkal, že to vidí zase na císaře, sice je Julča otočená (snad pořád ještě) hlavou dolů, ale je to přece jen necelých 18 měsíců po císaři a Julča bude asi taky macek, tak aby jizva vydržela :roll:
Já jdu k Apolináři poprvé až příští pondělí, tak jsem zvědavá, co mi tam řeknou, asi mě pošlou na UTZ kvůli odhadu váhy bych si tipla a podle toho se rozhodne.
Jdu s mladým na zahradu, aby se trošku unavil.
Jinak k těm kapkám, každýmu asi sedí něco jiného, kamarádka co kojila, tak si sama kapala několikrát denně ten Sab Simplex a říkala, že to taky pomáhá. Já osobně si myslím, že když na to dítě trpí, že nepomůže ani upravená strava matky. Já nejedla fakt nic nadýmavýho, bála jsem se dát cokoli a stejně mladej prděl a řval jak tur. Ale ty probiotický kapky jsou vyhlášený a je to v podstatě přírodní, nemůže to škodit. Ještě jedna holčina z mojí domovské diskuze nedá dopustit na Lefax, její malá měla strašné stavy a tohle jediný jim zabralo a v podstatě je vysvobodilo z jistýho bláznice. Ale nevím., jetsli to není na předpis nebo co v tom je za chemii, ona fakt ječela skoro 24 hodin denně a nespala skoro vůbec kvůli tomu a tak jí to dávali a ze dne na den měli pokoj :-) Pak to zkoušeli několikrát vy:,–(it a povedlo se jim to až kolem 4 měsíce, postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
30.3.09 16:40

Lefax je taky jako Sab simplex, to je všechno v podstatě stejný :-). Babycalm je přírodní, jsou to olejové kapky, silice z fenyklu apod. On člověk asi vyzkouší všechno, moje švagrová měla všechny výše zmíněné a stejně nic nepomáhalo. Ty probiotický teda nezkoušela. No, možnosti tu jsou, jak se zpívá, jsem zvědavá jak se s tím poperem my :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
30.3.09 16:49

Holky a máte kapičky na prdíky doma už ted???Nebo je to vše až na předpis???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
30.3.09 17:16

Mispulinko-tak to jsi za rohem,já jsem z Mratína. :lol: :lol: A pro mě bude Apolinář už po čtvrtý,nééé,že bych k němu neměla výhrady,ale přeci jenom ta jistota odnorníků a přístrojů kolem.......Navíc to vypadá,že možná čtvté dítko bude vyvolávané. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.3.09 17:31

Gabu, tak příjemné vyvolávání :lol: :lol: :lol:

Stani, to je náhodou hezké, že má drahý takovou starost, abys byla v porodnici včas. To já jsem teď taťkovi s bráchou vyčítala, že jsem se jim hodinu vůbec nemohla dovolat, co kdybych náhodou rodila a taťka mi řekl, jestli jako prý nevím číslo na sanitku :lol:

Začínají mě pěkně štvát ve dvou e-shopech - slibují, slibují, ale neposílají :evil: Naštěstí je to na dobírku, ale stejně mě štvou… Jak kdyby neměli žádnou konkurenci nebo co… Začínám docházet k názoru, že je lepší nakupovat ve větších, i když dražších obchodech, než honit desetikoruny a pak se rozčilovat. Nejdřív Vláček a teď další dva najednou :evil: :evil: :evil:

Jinak kapičky na prdíky bych asi nekupovala dopředu ani kdyby na předpis nebyly - všechny mimča je přece mít nemusí… I když počítám spíš s tím, že je mít budem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
30.3.09 17:42

tak uz jsem vybavena z lekarny, dala jsem Danikovi ten Baby calm, uvidime, pak napisu jestli to zabira. Peti, probioticke kapky nejsou na predpis, ale ja bych predem nekupovala, uvidis, treba se vam postesti a nebudou prdiky.Da se to koupit kdykoliv. Jeste mi dr napsala Vigantol, to jsou nejake vitaminky, nevim na co.
Peti,mas krasne brisko, takove akorat.

Ibri, my pujdeme na tu krev z paticky zitra, tak budeme trpet,jo? :cry: a take na vahu, to jsem zvedava. Dr mi take rekla, ze dig.vaha je zbytecnost, tak to jsem rada,ze nebudou dalsi vydaje.
Ad kyblik…no nevim, asi je to fakt jen jeji nazor, rekla, ze ten kyblik je komercni zalezitost…ze ho tak chvali :lol: :lol: :lol:

Gabu, coze?chces pracovat na skalce…no teda........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2361
30.3.09 18:02

ahoj holky, konkrétně Anguo a Lucinko, myslela jsem to tak, že mi bylo blbý zasahovat do běžící diskuze, ale musim se přiznat, že už sem na emiminu taky velkej závislák, tak já občas taky něco napíšu :wink:

Jinak už jsem jak na trní, mam termín 1.4. ve středu, a vůbec nic mi neni :D sice sem tam nějaký poslíčci byly, zkoušela jsem všelijaký vyvolávačky a vůbec nic na mě nezabírá, jsem už docela na nervy, když vidim jak tu tolik holek už porodilo, a taky koukam na diskuzi březen-duben, tam se rodí o stošest, já už chci taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.3.09 18:10

Ahoj Andy, to je dobře, žes napsala :wink: Já jsem se ze začátku taky zdráhala někam napsat (styděla jsem se :oops: :lol:), ale teď už píšu bez váhání kamkoli, nejen na eMimino :lol: :lol: :lol:

Tady jsem se taky zapojila nejdřív na začátku a pak až po hodně dlouhé době, ale bylo to úplně v pohodě, holky byly fajn, tak tu teď dřepím a něco píšu furt :lol: :lol: :lol:

No jo, ty máš TP pozítří, tak snad ti to brzo klapne :wink:

A určitě piš častěji, ne jen občas, ať je nás víc a nevázne to, jak psala Lucinka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
30.3.09 18:20

Peti já žádný kapičky ještě nemám, takže budu řešit za pochodu, třeba je ani potřebovat nebudeme :wink:

Angu teda to je dobrý, oni by tě nechaly odjet sanitkou 8O :lol: to jsou klasický chlapy, ale u mě by to asi taky nakonec tak dopadlo, kdyby byly všichni v práci, tak by mě nic jinýho nezbylo, ale já doufám, že to takovej fofr nebude :? a přinejhorším počkám až manžel dorazí z práce :lol:

Stani tak Žofince se u tebe zdá se líbí,a manžel je hodnej, že je s tebou, já jsem zvědavá na toho svýho u porodu, už ho vidím, jak bude vykulenej :lol:

Andy super, že si písla, ale vůbec se nás neboj a my budeme rádi, že nás tu bude víc, fakt, vždyť si tady stejně píšeme o tom co nás teď trápí atd. a takže k nám patříš a ty to opravdu máš za pár 8O tak držím pěstičky, ať vše proběhne v pohodě :wink:
To já už vidím sebe budu nervózní před termínem jako blázen a to nemluvím o manželovi, ten z toho nebude spát, jak ho znám, on už je teď jak na trní :lol:

Holky krev z patičky jo? No to mě bude trhat srdce takový drobečci a už je takhle trápí :? Tak Rosi ať to v pohodě zvládnete :wink:

Já jsem si odpoledne na chvilku mufla na gaučíku a paráda, doufám, že večer usnu :roll: :lol:

Peti bříško máš krásný, ty ho máš tááák souměrný a je vidět, že od minule vyrostlo, máš ho fakt ukázkový :wink: A to že tam nebudeš mít holky chápu, já myslím, že ti bude stačit mimi a až se zajedete, tak pak i holky… ono to chce chvilku čas…no jsem na sebe zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.3.09 18:51

Jé a ještě jsem nechválila Peti bříško… Fakt jsi moc hezká maminka :D Člověku je až skoro líto, že už to skončí a bude bez pupíka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.3.09 18:56

Luci a můj muž spí zatím taky dobře :lol: On je totiž přesvědčený, že to bude až po tom kině… Zrovna včera jsem mu říkala, že za 2-3 týdny budem mít miminko, jak je to úžasné a on na to „spíš za 3-4, ne?“ :lol: :lol: :lol:

Jediný, kdo začíná být nervózní je moje mamka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
30.3.09 18:57

Luci, na jipce Vladik mel v hlavicce jehlu na podavani antibiotik, vypadalo to drasticky…v tak male hlavicce…no a byla nalepena naplast pres to…no a jak to pak oddelavali…to byl des…i s vlaskami mu to trhali :cry: :cry: :cry: :cry: ja jsem sedela na chodbe a byla jsem cela nesva a tak mi ho,drobecka bylo lit :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.3.09 19:23

Ježiš, to jsou hrůzy, píchání do patičky, do hlavičky 8O Taková mrňousci a už toho musí tolik vydržet :roll: U toho odběru krve snad ani nebudu chtít být - je dost hrozné, když někdo bodá jehlu do mě, ne tak do mojeho miminečka 8O Já jehly nerada :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.3.09 19:30

Ahoj holky,
nejdřív opět gratulace,tentokrát Dendulin a Aleeshe k mimískům…moc se těším na fotky a až tu budete zas s námi :wink: Tak ať prcci v porodnici pěkně prospívají…vlastně Dendullin už je asi doma?Jsem trošku mimo…dočítala jsem toho moc :oops: :oops: :oops:

Péti taky chválím bříško a Evi tedy,bříško máš neskutečný…Napadlo mě,nepoužíváš bederní pás?Možná by mohl ulevit trošku páteři a celkově i bříško by bylo lehčí…Já vím,pořizovat si něco takového ke konci těhu…to už je skoro asi zbytečná investice,ale možná by ti ho mohl někdo zapůjčit… :wink:

Holky já mám ty kapky ze Slovenska…BioGaia…kamarádka tam jela,tak jsem si nechala přivézt hned dvoje a kupovala jsem je předčasně hlavně kvůli ceně…mám tu dvě kamarádky co mají kluky dva měsíce starý a obě je využily.Jinak Rosinko,jedna kamarádka si taky nemůže vynachválit pytlík s gelem,který se nahřeje a pak se dá miminku na bříško,prý se po tom malej vždycky zklidní…a koupit ho můžeš ve zdravotnických potřebách.

Nicky gratuluji k novému jménu a nejen to,přeji Vám hodně štěstí a hodně společně najetých kilometrů :wink:,moc vám to slušelo…

Ibri holčičky tedy pěkně přibejvaj..to je skvělý jak to zvládáš :wink:

Manžela už mám týden doma a ještě tři týdny tu bude,učí se na atestaci,zatím je v klidu,ale až se ty testy přiblíží,a do toho tu bude malej(alepoň doufám že už tu brzy bude s náma na světle :D )tak jsem na všechno zvědavá…Ale jsem ráda že je tu teď manžel se mnou…

Zdravím Aandy a Mispulin(doufám že jsem na nikoho nezapomněla)

Stani to snad neni možný,že bys ještě přenášela???4tý dítě… teda ty jsi supermamina :wink:

Rosi to musely být fakt těžký chvíle…je fajn že už to máte za sebou,jo a ještě k tomu kyblíku…na dr.se vyprdni a udělej si to podle svýho,píšeš že se to klukům líbilo…tak to je hlavní,ne? :wink:

Zítra jdu na KO,jsem zvědavá jestli se něco změnilo.Před chvílí jsem donutila manžela aby mě vyfotil,tak se teď společně pokusíme vložit fotky,držte nám palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí