duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
30.3.09 13:13

Ahoj maminy a těhule,
tak mi to nedá, abych taky konečně něco nenapsala :wink:
Sem tam váš čtu, obzvlášť poslední týden, kdy jste se rozrodili. Budu mít taky dubňátko, ale mám doma poměrně malýho/velkýho rošťáka, a dává mi docela zabrat, navíc chodím právě na diskuzi srpen 2007 na BC i na EMimino '(to teda už skoro ne) a tak jsem se radši nezapojovala, protože bych už pak doma nic neudělala :D
Každopádně,m kdyby vás to zajímalo, čekáme holčičku Julii, TP 27. dubna, bude to asi obřík jako bráška (odhad přes 4 kila) a budu rodit u Apolináře. Bydlíme kousínek za Prahou směrem na Mělník.
Jo a mám cennou radu k těm prdíkům, zabírají Probiotické kapičky od BioGaia, jen to má malý zádrhel, stojí asi 650 kč a vydrží cca 3 týdny, takže fakt pálka. Na Slovesnku se dají koupit podstatně levnějěji, asi 10 Euro. Mám to vyzkoušené od kamarádek, co zkusili všechno možný a tohle prý opravdu zabere. my na mladýho zkusili Sab Simplex a Baby Calm i krém Pupík a stejně nic moc nezabíralo. trpěl na to hodně a každý večer od 7 do 10 večer mi prořval, asi do 3 měsíců. I přes den byl dost tenevrlej, jak se pořád kroutil. takže já těch kapek určitě půjdu, jen si je nechám dovézt ze SVK.
Tak držím palce všem těhulím a gratuluji maminkám, zase se někdy ozvu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
30.3.09 13:22

Anguo no každej jsme jinej, já už mám tu „zkušenost“ že tenhle typ já prostě nejsem no… šák šití jsem vytáhla zas až teď, když se nemůžu hejbat a pak půjde zas šicí stroj do skříně :lol: :lol:
Ono já to vydržím tak půl roku, ale pak už ne, na to se znám moc dobře :lol:

Kačkač jo tak to jo, já to nikdy nepotřebovala využít, jen vlastně když byl malej nemocnej, ale kdo to vydává kromě dětský doktroky nevím, ale určo ti poraděj. Vlastně to nějak jít musí, co by sis taky jinýho počala… hele a nevydává to tvoje doktorka? Jako že se musí starat o tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.3.09 13:22

Buresinko, tady mají i návod, co je potřeba :wink:

http://www.bpk.cz/…darovat.html

Mispulin - díky za tip, jestli nás to postihne, tak to určitě zkusíme… Výlet na Slovensko by za to asi stál :wink: Konečně máme něco dostupnějšího, než holky z Prahy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.3.09 13:25

Nicky, to je jasné, každý je jiný… A půl roku doma ještě nejsem, tak to třeba ještě přijde :lol:

Jinak na té diskuzi, co jsem dávala odkaz píšou, že paragraf manželovi vystaví v porodnici - což by mi přišlo i logické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
30.3.09 14:07

Tak mě teď asi 3 hodiny nešel internet, to jsem jak bez ruky :roll: jsem opravdu už závislák :lol:

Vítám zpět holky, co neměly čas sem chodit a jen choďte bude nás víc a aspoň to tady nebude váznout, i když to se u nás tedy nestává 8) :lol:

Jinak Angu, já bych taky holky co sem chodit nechtějí, taky asi vymázla, ale nemyslím to zle, ale asi se opravdu nedozvíme, jestli už mají mimi atd. :? Ale taky si nepřijdu kompetentní je vymáznout, tak třeba počkáme do konce dubna a pak to asi smáznem, co?
Já jsem ze začátku chodila do březen- duben a teď jen nakukuju, jestli už mají odrozeno a tak mě taky ze seznamu vymázly a ani se nedivím, já tam totiž nechodím, tak je zbytečný abych tam byla :wink:

Vítám Mispulin do seznámku tě určo dáme, ale já to nechám na někoho zkušenějšího jsem na to telátko :lol: a jsem ráda, že další človíček, co je na konci dubna jako já :wink:

Angu ještě mě zarazilo že se Aandy nechce zapojit, že se nás bojí?? No to snad ne :? to je škoda, ona taky přeci čeká holčičku…

Jinak u nás s tou dovolenou, taky to asi nehrozí, aspoň jsem tedy po tom ještě nepátrala, ale bylo by to fajn, ale Radim dělá v automobilce a tam mají nařízenou dovču o prázdninách a moc mu toho nezbývá, tak nevím :nevim: ale třeba tak jeden, dva dny by byly příjemný, každopádně mamka si chce vzít dovču určitě, aby mě pomohla, no uvidíme, třeba to budu zvládat v pohodě, to se asi uvidí podle situace a jaká malá bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.3.09 14:23

Luci, taky jsem si říkala, počkat do konce dubna a kdo nedá vědět, že porodil nebo přenáší, bude vymazán :lol: Uvidíme, co na to ostatní…

Aandy to tak psala, že nemá odvahu se aktivně připojit, tak jsem jí psala, ať se nás nebojí :lol: Tak se třeba ještě nějak ozve nebo co… :wink:

Luci, tak snad se manželovi podaří vzít aspoň pár dní… Naše mamka si taky chce vzít dovču, ale bohužel dělá v obchodě a plánujou směny vždycky na měsíc dopředu - takže si musela něco stanovit už teď, což je blbé… Ale když jí to nevyjde, tak bude moct třeba aspoň utéct dřív - je jich tam sice přesně na počet, ale zas je vedoucí, lidi budou po Velikonocích vyšťavení z peněz, tak moc nakupovat nebudou a bude snad moct prchnout :lol:

S internetem to znám, nám když nejde, tak lítáme po baráku a taťkově dílně a zoufale restartujeme switche, jestli to nenaskočí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
30.3.09 15:06

Ahoj,
jsem po KO u Apolináře,dr.Kouckého jsem bohužel neviděla,ale i mladý pan doktor byl moc milý.K porodu se nic nechystá hrdlo 2cm dlouhé těsně pro prst a hlavičko vysoko nad vchodem.Jinak všechno OK.Když neporodim tento týden,tak příští začneme plánovat vyvolání. :wink:

Mispulin-áá,taky porod u Apolináře a taky kousek za Prahou směrem na Mělník,a taky čekáš holčičku,tak tě mezi náma vítám. :wink:

Volno drahých,u nás už měl volno drahý minulý týden a i tento se chystá pracovat z domova,takže po porodu bude asi naopak hodně v práci. :wink: Ale bojí se,že se nedostanu včas do porodnice a tak mi tu smrdí pořád-neřád. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
30.3.09 15:08

Jo tak jsem ted šla do drogerie a kopec k nám domů mi teda dal zabrat :lol: :lol:
Večer jedu ještě na cvíčo…se těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
30.3.09 15:14

AHoj, Maminky
vitam znovu prichazejici!:)))teda, cena kapicek je dobra…vzhledem k tomu, ze mam dvojcatka, tak nam to vyjde na tyden a par dni :cry:
Byla u nas dneska detska dr, no a ja jsem tak rada, rekla, ze drobecci jsou v poradku, ze se ji moc libili :D a na prdiky napsala prave Baby calm, ted' letim do lekarny, no uvidime, jestli to zabere…kdyz ne, tak doporucila vymenit Nutrilon za Nutrilon comfort. A zitra za ni jdeme take, at' se zvazime :))))
Angu, za koupani v kybliku mi trosku vynadala…pry se v nem nesmi koupat, dokud dite nedrzi hlavicku :nevim: tak ja nevim, no…byli v kyblu o dost klidnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
30.3.09 15:18

Ahoj,
tak k uzavření diskuze - jsem pro, aspoň nás tu nikdo nebude šmírovat. :lol:
Anguo - paragraf na dítě vystavují v porodnici - myslím tím ošetřovačku.
Dnes jsme byli s holkama na KO a pěkně přibírají. Gábina má už 2,7 kg a Kikina 2,650 kg - takže holky dlabou pěkně. :D
Akorát jim dělala screening z patiček - to jsem trpěla, když tam řvali jak protržený. Taky se tam kompletně zčúraly a podělaly.
Rosi - jestli ti kluci dostatečně pijí, zjistíš z množství promočených plen. Musí mít 6-7 mokrých plen denně. Na váhu se vykašli - je to zbytečné vyhození peněz. Ale jestli se potom budeš cítit lépe.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
30.3.09 15:20

Cože? 8O 8O 8O
V kýblu se nesmí koupat? 8O 8O 8O 8O
Tak to jsem teda něvěděla - my je koupem. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
30.3.09 15:23

Rosi to je blbost s tím kýblem… Hlavičku mu v tom přece držíš ty. Spíš paní doktorka nemá aktuální info… Pokud se jim tam líbilo víc než ve vaničce, tak se na to vy… víš co… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
30.3.09 15:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
30.3.09 15:34

Ahoj děvčata,

tak mi dnes bylo ráno mizerně, až jsem z toho měla radost, že se cosi rozjíždí, a ono to přešlo :( :( :( . Takže je mi báječně a jsem z toho naštvaná, trošku paradox… Zkusím se dnes vrhnout na tu skalku, to by bylo, aby mi neustálé pohyby nahoru a dolů něco nevyvolaly :wink:

Irbi, pěkně ti holčičky rostou.
Rosi, taky si myslím,že s tím kyblíkem je to spíše jen názor tvojí doktorky, v Neratovicích si můžeš koupat mimčo taky v kýblu, když si ho doneseš, Stanuška myslím taky koupala děti od narození a žádné následky si nenesou. Držím palce s těmi prdíky, vím, jak je to nepříjemné, Fandíkovi třeba pomáhala poloha na tygříka, nosila jsem ho hozeného přes ruku a tak se mu krásně masírovalo bříško, jestli chceš, můžu dodat fotodokumentaci. A když bylo opravdu nejhůře a nešlo se mu vyprdět, tak jsem mu zakvrdlala špičkou teploměru v zadečku a to pak byla kanonáda. Akorát se to nesmí dělat moc často, ale když je opravdu nejhůř.

Dítě se mi právě vzbudilo s náladou na bodu mrazu, tak ho jdu utěšovat, to máme tak na hodinu program :roll: , víc reagovat nestihnu. Papa.

Jo, Stani, neboj, to stihneš, kdyžtak se sejdeme v Neratovicích :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
30.3.09 15:36

A ještě tady v albíku 2 poslední fotečky z dneška
http://www.modrykonik.cz/album/album.php?…
ty mi nešly zmenšit tak jsou tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital