duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
1.4.09 07:59

Teda tak Majku bych tedy netipla, ona má pozdější termín porodu než já 8O Tak moc držím pěstičky, ať to je rychlé a jsou oba o.k.
Teda to jsou šoky po ránu, holkám praská voda, jak běžícím páse… :lol:

Mě se zdály strašný sny, o tom, že jsem mimi adoptovaly, pak jsem někam cestovala, kam jsem nechtěla, no blbosti nad blbosti, ale dobrý pocit jsem z toho tedy neměla… :?

No nic mám naplánovaný ty okna, tak se jdu nasnídat a hurá na to :D , ale já mám jen 3 velký a jedno malý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.4.09 08:25

Ahojky pupíci …

tak koukám další těhulka to má už asi za sebou, tak držím moc pěsti … :)

No jdu na velký úklid kuchyně a vezmu to i s oknem, tak snad mi to taky nějak něco nastartuje, snad ne bolesti zad … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
1.4.09 08:45

Holky,

dobrý ne? Mě budil drahý! Prý někdo ti píše! A já: To se ti něco zdá! :lol: On totiž neslyší na jedno ouško! :lol: :lol: :lol: Nakonec mi to nedalo a podívala jsem se, a fakt! Nekecal! 8) :lol:

Teď jsem nachytala mého tatínečka drahého, :lol: píšu mu na Skype do kanclu, že rodím a jestli může vyzvednout odpoledne děti ze školy a školky.
Hned mi zvoní telefon: Táta začal plašit......... :lol: , no to jsem nevydržela a musela jsem se smát a vysvětlila jsem mu, že je 1.4. a jak to že on takový vtipálek to neví, že jsem nečekala , že se chytí. :lol: :lol: :lol: Říkal, že klůli mě právě málem zrušil cestu do Prahy, že tam jede na dva dny na výstaviště. :lol: :lol: :lol: Prdlej! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
1.4.09 08:52

Ody to je sranda ty chlapy, a to že si chytnul :lol: :lol: :lol: to je super, to se ti povedlo, už bych viděla toho svýho, asi by ho kleplo :D
Taky bych něco vymyslela, ale zatím mě nic nenapadá…

Mě včera sousedka řekla, jestli už dnes budu rodit, tak jsem jí řikala, za 3 týdny a ona jejda, no ale to může být každou chvíli, teď už je to jedno a manžel na ní ještě nééé, já nejsem připravenej!!! :D Tak jsem mu řekla, že jsem zvědavá, kdy bude a on, no za ty 3 týdny, to jsem na něj zvědavá :lol: :lol: Prostě u nás se vůbec nepočítá s tím, že by to mělo být dřív 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
1.4.09 09:13

Holky..nmě když se někdo ptal..tak kdy???já říkala..Až v dubnu :lol: no a je to tady 8O 8O 8O
Holky opatrně s těma oknama jo?????
Mě dnes přijde paní z města..máme městský byt a plastová okna jen zepředu a to bylo půlkou na naše náklady,ale ta zezadu jsou šílená,tak třeba se nám povede výměna na jejich náklady :lol:
Tak uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
1.4.09 09:23

No Peti, pořád jsem si stěžovala, jak to neutíká, že až duben a ono už to je fakt tady 8O
Já jsem sundala záclony, teď musíme s mamkou nějaký zkrátit, no není to už ono, s tím pupkem, docela se bojím, ale naštěstí nelezu někde po výškách, spíš mě v hlavě straší ta věta, co psala Amber, že se může omotat miminku pupeční šňůra kolem krku, no už mi hrabe, já klidně ať začnu rodit, ale ať malá je v pořádku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
1.4.09 09:29

Mě teda okna myla mamka a já dělala věci okolo......)sprchovala kytky,zametala a tak.....
A ted jedu ke kamarádce a myslím,že to bude naposledy před matyáškem 8O 8O
Ona má prcka ročního…no chtěli jsme spolu,ale jak nám to nešlo,tak nás předběhla :lol:
Ale i tak snad kluci budou kámoši pak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
1.4.09 09:32

Jé to je dobrý, tak další rodí…holky holky, já mám furt pocit, že u mě ještě dlouho nic nebude, a to jsem předtím měla dojem, že budu rodit dřív. No… :-). Sen jsem dnes měla o vlněné dece (včera jsem objednávala něco vlněnýho, tak mi to leze do snu). Mýmu muži se zdálo, že už je malej na světě. A prý „no kupodivu vypdal normálně“ :lol: :lol: :lol: , tak nevím, co si představuje, že se nám má narodit, jestli nějakej opičák? :lol:

Vy mejete okna? Taky po nich pokukuju. Sice mi slíbila tchýně, že mi je umyje, ale zas si říkám, že když si vezmu židli, tak se nebudu muset natahovat…no uvidím. Tady je teda pořád zataženo, to snad není možný, já se tak těším na sluníčko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
1.4.09 09:38

No mě začalo bolet v podbřišku, ale to je spíš tím, že jsem nebyla už takovou dobu na záchodě pořádně, je to strašný, co beru to železo, tak to tedy stojí za to a to se fakt snažím jíst a pít projímavý věci, ale bohužel nepomáhá :(

Holky nestrašte mě, já snad ty okna nechám na manžela, no ale to ze mě bude mít teda radost :? Ne pomaličku polehoučku mám na to celé dopoledne, a okna nemáme vysoko vůbec, to jen ty záclony mi daly trošku zabrat..

Suvi nám tu svítí už druhý den, a to fakt celý den, je to opravdu příjemný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.4.09 09:47

Tak já jsem vydrhla kuchyňku, je jak ze škatulky, na okno kašlu, i paní učitelka ve školce mi říkala o tý pupeční šňůře … tak to udělám asi až porodím, nebo někoho poprosím …

Tak jdu pokračovat v úklidu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
1.4.09 09:52

Už jsem to tu říkala, ale s tou pupeční šňůrou je to jen pověra. Spíš se miminko může při tom natočit a může se tak uspíšit porod… Proto se doporučuje to věšení na laně, pohupování na balónu atd. při vlastním porodu, aby se miminko správně narotovalo do porodních cest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
1.4.09 09:52

Jdu teda taky něco dělat :wink: , ahojda a neroďte, ať tu někdo zbyde jo? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
1.4.09 09:54

Holky, kde berete sílu a energii. Já jsem jak vymačkaný citron! Na úklid nemám ani pomyšlení! :roll: :oops:

Sluníčko svítí ....... ale mě je to úplně jedno! Chci spáááát! No ale přijde mi návštěva, tak se držím v bdělém stavu! :roll:

Na ty okna kašlete! Já to nechám na pak! Vyženuje ven s kočárkem a bude! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
1.4.09 10:00

Suvi děkuju, tohle jsem potřebovala slyšet, a když zatím tu energii trošku mám, tak něco ještě udělám, pověšení nechám ale na manžela, to už fakt nedám, to dávám ty ruce hodně nad hlavu :roll:

Já to taky beru s rezervou, ale přece jen člověk se bojí, a když to trošku uspíší porod, tak tím líp, aspoň tu nebudu do května :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.4.09 10:29

No holky já mám dneska energie na rozdávání, lítám tady s hadrem jak zběsilá … :lol:

A co miminka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital