duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
1.4.09 21:52

Jdu vás na rychlo pozdravit, dneska ten den teda skončil :roll: parkovala jsem a naše auto se tam jaksi nechtělo vejít, já to neodhadla a lehce jsem nám odřela bok, bála jsem se to říct, no nakonec jsem nebyla pochválena, strašně mě to štve, ještě ty hormony do toho, tak jsem to obrečela a strašně mě to mrzí :cry: :cry: čeká nás stříkání toho boku, tak se to prý vezme jedním vrzem, ale ten pocit… no prý, že se mi nic nestalo, no jsem tele…

Gabu při popisování tvýho porodu a překvapení z holčičky jsem ukápla další slzy a že jich bylo, opravdu moc krásný :D a moc moc ti to přeju, už máte vyrovnaný síly :wink: A co Fanda na sestřičku? A je moc krásná…

Holky taky budu muset řešit něco proti kočkám, asi to taky bude pláštěnka, jsou to mrchy, tak snad ho před nima uchráním :roll:

Miri skákat panák 8O tedy jeslti teď neporodíš, tak nevím :!

No nic jdu si lehnout, dneska toho na mě bylo nějak moc, omlouvám se jestli jsem zapoměla na něco reagovat, ale z toho auta jsem ještě mimo..

Jo Rosi teda ten kočár, to je teda pech, to je nepříjemný, horší pak bude, když budeš právě sama, tak ať se malá opravička osvědčí a pomůže, ale teď už fakt letím

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
1.4.09 22:05

Holky, já jsem akční :lol: teda ne nějak extremě, ale pověsila jsem prádlo a udělala jsem si tu protipovodňovou ochranu postele. :roll: 8) Jsem na sebe hrdá! :lol:
Ale tak jsem u toho nadělala hluku, že drahý přiběhl se podívat co vyvádím! A ptal se mě jestli chci dnes porodit, když mě viděl. :lol: :lol: :lol:

Stanusko - takže vlastně nevíš jestli to má nějaký vliv..........to si mi moc nepomohla :lol: :lol: :lol: No však to brzy zjistím! :! :lol:

Luci - nic si z toho nedělej, hlavně že jsi ok! :wink: Auto je auto! :? :wink:

Rosi - teda ten kočár je fakt děs! Ale tvůj manža je koumák koukám, on to nějak vymyslí.
Já bych to asi musela řešit tak, že bych tento prodala a koupila jiný. Na nic jiného bych asi nepřišla. :roll: :?
My naštěstí máme ve vchodě jen 8 rodin, všichni se tu známe, je tu čisto, i klidně boty i kytky atd. si můžeš nechat na chodbě bez obav. Vchody se zamykají i přes den. Tak dobrý. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11834
2.4.09 05:19

Gabu, moc gratuluju k narození Kačenky!!! :D :D :D

Byla jsem včera v poradně poprvé v porodnici, jsem prý otevřená na 1 cm a mám očekávat rychlý porod - tedy ne , že budu rodit za chvíli, ale že až to přijde, tak to bude rychlé. :P Ještě mám vydržet aspoň týden, aby bylo mimčo donošené. Takže naše skalka zatím zůstane zarostlá. :lol:
Ovšem to čekání v poradně bylo hrozné. Nejdřív přes půl hodiny na diabetologii, jenom abych nahlásila výsledky měření cukru, pak dvě hodiny v poradně… :? A to mě přště ještě navíc čeká odběr krve a monitor. :roll:

Stani , včera jsem u Apolináře zahlédla dr. Kouckého, tak už můžeš rodit. :wink: :lol:
Teď koukám, že jsi tam byla taky, to jsme se mohly potkat. :)

Angu , ty bolesti v zádech tipuju na přípravu na porod. :)

Rosinko , vydrž, hormony jsou potvory, ale fakt to přejde!

Majko, moc gratuluju k narození Danečka!!! :D :D :D

Amber , vítej zpátky doma! Teda, zlatý naušnice, něčeho takového já se nedočkám. :( Aspoň jsem minule dostala krásnou kytku, i když myslím, že to bylo na přímluvu (nebo spíš „příkaz“) manželových rodičů. :lol:

Jinak jsem vás jen přelítla, tak se omlouvám, jestli jsem něco přehlédla. Přeci jen je ještě dost brzy … a já opět nespím. :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
2.4.09 05:41

Ahojda holky, tak já taky čumákuju do tmy už od 3 hodin, zase přemýšlím a to pak nemůžu usnout :roll: Pořád se mě honí v hlavě to auto, ach jo…

Ody já takovýhle akční dny už taky vůbec nemívám, jsem už pěkná lenora, ale když vidím, že už je venku hezky, tak zkouším něco udělat…
Dneska jsem se rozhodla pro pečení, to si odčiňuju černý svědomí za to autíčko, tak manželovi upeču koláč a udělám pudink, no už jsme taky jak u snědenýho krámu :roll:

Já se na kontrolu těším, doufám, že se to hýbe, no i když si nejsem jistá, jestli mě bude vyšetřovat, těžko říct u toho mýho doktora :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.4.09 08:34

Dobré ranko,

tak to já jsem dneska spala celkem dobře, když nepočítám jednu přeleženou kyčel :roll: Už abych mohla zase spávat na bříšku :lol:

Titty, tos mě potěšila, s tím blížícím se porodem, snad bude mít doktor na dnešní KO podobný názor. Doufám, že hodí a spoň nějaký výhled, „ještě nerodíme“ už mě neba :lol: Ačkoli ty křížové bolesti by se mi mohly vyhnout… Ale vzhledem k tomu, že je moje mamka měla u obou porodů s nima tak trochu počítám :roll:
A je fajn, že ti slibují rychlý porod, to jsou příznivé vyhlídky :wink:

Luci, tak už na auto kašli, já jsem jich taky nabořila několik - většinou když jsem jela v něčem novém a nevešla jsem se :lol: Jsou to jenom plechy… V 18 (asi půl roku řidičák jsem měla) jsem nabořila dokonce jiné auto zezadu (ale byla to jeho vina!), to jsem se klepala jak ratlík, ani jsem pomalu nemohla vylézt z auta, měla jsem zrovna ještě propadlou pojistku, zrovna jsem se vracela z města, kde se mi ji z nějakých byrokratických důvodů nepodařilo zaplatit - naštěstí jsme měli oba staré Škodovky, tak to vyrovnalo pětikilo - což bylo pro mě tehdy hrozně moc peněz - půlka měsíčního kapesného :roll:

Naposledy jsem asi před rokem nabořila našeho Kryšpína, když jsem v něm jela poprvé - byla jsem zvyklá na auto bez čumáku a při parkování jsem chtěla dojet co nejvíc k obrubníku - a on tam byl schodek :lol: Tak jsem vylomila jakousi plastovou mřížku (za nelíčeného zájmu kolemjdoucího důchodce, který elenil se honem běžet podívat, co že se mi na tom autě vlastně stalo) :roll: No děs, nejhorší bylo se doma přiznat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.4.09 08:38

No, jen o něco málo horší bylo vylézt z toho auta - ozve se řacha, všichni se otočí a z auta vyleze ženská a ještě ke tomu blondýna :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
2.4.09 08:54

Angu tak to jsi mě pobavila :lol: , my máme Berlingo a to druhý byl favorit, jemu se vůbec nic nestalo, taky aby jo, ale to že je náš miláček vyšší než ostatní auto se mu stalo osudným, já myslela, že je tam jen jeden škrábaneček, ale když jsem to konečně (asi po 3 hodinách) řekla manželovi, tak se šel podívat a řikal, že je tam i boule na vyklepání na zatahovacích dveřích :roll: o který já neměla ani páru…
Není to moje první boulovačka, ale manžel si na autíčka a motorky dost potrpí, tak mi to je právě dost líto, co jsem provedla, no co ale už to nevrátím, že jo? :D
A máš pravdu, pořád jsem si řikala, říct neříct, no kdybych to neřekla, tak nespím vůbec :lol:
Naštěstí to vzal fakt v pohodě, a divil se proč bulím :! :roll:

Já jsem si v šest ještě zkoušela lehnout a naštěstí jsem usnula a probudila jsem se teď, no večer padnu za vlast brzy, jo a přeležený bok, to znám poslední dobou skoro pořád, ale jinak taky spím dobře, jsem pořád jak medvěd, lehnu a spím :lol:

Tak ať ti na KO řekne něco pozitivního a třeba i konkrétního 8) :wink: Jo a šup tatranku do sebe, ať se Samík může předvíst.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.4.09 09:09

Ahojky těhulinky a maminy …

jo jo prokoukla jsi mě Gabi, trochu jsem podváděla při skákání :lol: , nějak jsem se nemohla odlepit od země, prostě gravitace zafungovala víc než normálně … :lol: :lol: :lol:

Lucinko, už si nedělej hlavu z auta, je to jen plech, důležitý že ty jsi v pohodě …

Angu tak na kontrole držím pěsti, ať se někam pohnete … :)

Já jdu zítra to jsem zvědavá co mi řekne … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
2.4.09 09:12

Velké gratulace Majce k Danečkovi a Gabčí ke Kačence!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak holky,která bude další????? :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
2.4.09 09:23

No dneska má Miri termín :wink: :lol: a Stanuška přenáší, tak to jsem zvědavá, která bude rychlejší :D
Ještě dál tam je Olča a ty Kačko, co?
Tak kdo bude mít další dubňátko??
Tak koukám na netu na ty kloboučky na bradavky a nejsem z toho moudrá, jakou jste si kupovaly velikost? Ty chicco mají S a L a na další sem koukala, že mají velké a malé, ale jak mám poznat jaký mám bradavky :lol: ?
Miri jakou velikost máš ty od chicca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.4.09 09:34

Luci, já mám od Chicca ty chrániče S…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
2.4.09 09:39

Luci já to zatím moc nadějně nevidím.....sice do termínu mám ještě týden,ale už bych prostě jela teď.......akorát jsem z toho nervní,podrážděná......dole mě to tam kolikrát tak zapíchne,jak kdyby mě tam nožem někdo bodal,taky to tak máte?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
2.4.09 09:44

Kači já jsem taky nervóza sama, někdy mi je toho mýho chlapa fakt líto, ale vůbec to nejde ovládat a to nemám tak blízko termínu jako ty, já doufám, že to se mnou ještě přežije :roll: :roll: :lol:
Jinak tu bolest mívám, taky se mi to někdy stane z ničeho nic mě tam píchne, to asi ten tlak na spodek, no ten konec to je slast :D
Tak pádím zase do města a nadýchat se čerstvýho vzduchu, venku je zase nádherně, holky na víkend hlásí až 21 stupňů, to vy v Praze budete mít léto 8) :lol:

Miri děkuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.4.09 09:47

Kačko, já když vstanu, třeba z gauče, nebo ze židle, tak asi jak Jakub sjede, tak zatlačí a je to jako by mě spodlkem projela kudla a mám pocit že vypadne, ale je to jen moment, hned je to dobrý …

No Luci, já to taky nevidím moc nadějně, myslímže si ještě užiju teploučký víkend, ale bylo by fajn kdyby se narodil v neděli, dostala bych nádherný dárek k svátku … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
2.4.09 09:53

Ahoj taky zdravím :-). Musím říct, že popis Gabčinýho porodu mě taky dostal a to mě tady ty věci nijak extrémně zatím nedojímají…

Rosinko s tím kočárkem teda blbý no, asi bych ho taky prodala a koupila jinej, nevím…

U nás konečně taky pěkně!!! Hurá! Odpoledne jdu ven s pesanama, tak se i těším. I když předevčírem jsem byla se ségrou a musela jsem jít docela pomalu a občas mě malej pěkně dole dloubal :wink: .

Luci my máme naštěstí auto plechovku, takže odřeniny apod. u nás naštěstí neřešíme, ale chcem koupit auto novější a to se asi budu pěkně bát, abych ho nenabořila… Ještě ke všemu je to mýho muže vysněný auto…řešili jsme, jestli koupit starší nebo novější generaci…já bych klidně tu starší, právě abych se nemusela tak bát, ale cenově se to nevyplatí, takže doufám, že to pak uřídím bez nehod…

Jsem taky zvědavá na další rození tady… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí