duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
3.4.09 09:48

Tady nikdo není!!! 8O 8O 8O

Já si jdu lehnout a pokusim se usnout!

Udělalo se mi zle, a bolí mě hrozně břicho, nevím jestli od poslíčků, či čeho. Ale bolí to dost. No uvidíme! :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.4.09 10:04

Ahoj,
pokusím se napsat co nejvíc, vzhledem k tomu, že se na PC už nedostanu asi jinak než s Luckou na klíně. Tak kdyžtak to bude na pokračování :)
Porod: ráno jsem se probudila s mírnou bolestí v podbřišku, intervaly mě Lucinka nenechala změřit. Kolem 9. už mi bylo jasné, že se něco děje, ale říkala jsem si, že do večera času diost. Najednou to zrychlilo a zintenzivnělo, ale spíš než nontrakce to bylo jako silná ms + hrozné bolesti kříže, kyčlí a jiných kostí :) V poledne už jsem nejedla, dali jsme spát Lucinku a vyjeli. V porodnici jsem byla v půl druhé, natočili monitor, už jsem byla otevřená na 7 cm. Takže řekli, že na epi je pozdě (i na klystýr :oops: ), píchnem vodu, porodíte. No málem jsem se složila :lol: Na sále jsem byla asi půl hodiny. Chvíli ještě monitor, který mi hodná asistentka dovolila přečkat ve stoje. Ono mě to totiž nutilo stát v mírném předklonu a při kontrakci jít do podřepu. Pak mi řekla ať rychle vylezu zpátky na křeslo, že už to bude. A na dvě kontrakce byl Daneček venku. Bolest teda děsná, až jsem měla před očima hvězdičky, ale bylo to fakt chvilku. Málem pode mně nestihli dát ani roušky :lol: Ani nástřih nebyl, jen jsem se malinko natrhla, mám dva stehy. Šití nic moc, to umrtvení nebylo 100%, ale dalo se. Pak 2 h klidu na sále, sprcha a po svých na pokoj. Celkově mnohem hladší průběh než minule, ty stehy jakoby nebyly, teď už prakticky nekrvácím :) Pohoda :D
Dan se budí, musím jít kojit a za hodinu se na nás přijede podívat dětská dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.4.09 10:35

Dobré dopoledne :D

Dneska teda noc nic moc… Bolelo mě břicho (ukázalo se, že opět zažívání :roll:), do toho kyčle, záda (to včera z toho balkonu), tak že podobné pocity jako Aleesha před porodem, snad i co se týče intenzity, páč horší už to snad být ani nemůže - to bych nedokázala vylézt z postele, akorát příčina jiná :lol: Jestli mi tak bude taky začínat porod,tak to ani nepoznám a normálně tam nedorazím :lol: :lol: :lol:

Aleesho, to byla teda rychlovka :lol:

Elli, u toho účesu právě nelezou vlasy do obličeje vůbec, takže supr :wink:

Ody, myslíš, že úplněk pomáhá? Já jsem zase slyšela, že bouřka… Nejdrsnější je asi bouřka za úplňku :lol: Tak to bude lepší rodit jindy, páč bude zřejmě v porodnici davová hysterie :wink: Včera jsem uviděla nějakou upoutávku na film, co bude 11.4. a tak mi problesklo hlavou - to neuvidím, to budu v porodnici - tak jsem zvědavá, jestli to byla nějaká intuice nebo mi hrabe :lol:

Titty, takže pohnojit květiny, říkáš? Tak jdu na to :lol:

Dneska přiveze drahý věci do postýlky, co koupila tchýně, tak se těším - má instrukce se s tím nikde necourat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.4.09 10:41

Jo a včera jsem měla první záchvat předporodní nervozity - asi jak už se to blíží, v kombinaci s tou informací, že prý přenášet nebudu - tak už mi to asi dochází… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
3.4.09 11:46

Ahoj holky........
tak poradna za mnou…je to pořád stejný,prcek naléhá hlkavičkou,otevřeno na jeden prst.Pokud neporodím,tak zase příští pátek…UTZ,monitor a doktor.
Ale já doufám,že už tam nepojedu :D
Jinak když jsem u kytiček,tak jsme jeli do OBI a koupila jsem si dva keříky na zahrádku,zítra tak budeme vegetit,tak půjdou hezky do země.
A s tím brečením :cry: tak to jsem měla ve středu.....normálně jsem si asi taky potřebovala poplakat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
3.4.09 12:21

Tak jsem se vyspala!

Angu - teda s tím zažíváním mi to povídej, kdybych nebyl pořád na wc tak si myslím že rodím! Hnus!
Jojo. já rodila Jarka za úplňku a Vendy za bouřky. Tak to si pak můžeš vybrat, kdy se rodí líp! :lol: :lol: :lol:

Alessho - no to byl porod pohodičkový, to je fakt super! Chci taky! :lol:

Holky, letím pro děti a pak k té kamarádce, teda pokud mě po cestě zase nechytne bolení břichouna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
3.4.09 12:24

Já jdu taky odpo ke kamarádce…má tam od někoho věci na kluka a tak od 3-6 měsíců na prodej a prý je to vše bomba,tak se jdu juknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
3.4.09 12:44

Alessho Tak porod zněl přímo pohodově :D Takový by si přála asi spousta holek…

Jinak jak píšete o brečení, tak to se mi zatím vyhýbá, ale zato si užívám nepříjemný stavy strachu z toho porodu. Snažím se to zaplašovat, ale chvílema se moc nedaří :oops: Asi je to i tím, že mám svoje první děcko rodit v cizině, možná i to přispívá k mé celkové nervozitě. Taky jste z porodu nervózní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
3.4.09 12:48

Ahoj kočky,

jak se vede??? Venku je tak krásně, stojím nalepená u okna a závidím všem, co se dole procházejí… Zítra nás pustí domů, žloutenka je lehká, tak zaplať pánbůh, že tak, už se nemůžu dočkat.
Angu, Fandík měl taky žloutenku, ale silnější,není to dědičné,ale záleží na tom, jak tělo pojme bilirubin, který se po porodu začne v játrech rozkládat (nebo tvořit??? tak nějak to doktorka říkala :oops: ), a někdy děcka zežloutnou, někdy ne, prý každé třetí dítě. Hodně to mají děti nedonošené nebo naopak přenášené.

Elleno , to je horor s tím popisem porodu na dálnici, to bych tedy nikdy zažít nechtěla. O to hůř, že jsem tak mohla dopadnout taky, protože kdyby Fandík čirou náhodou nebyl tu noc zrovna u mojí mámy, tak bysme ještě volali tchýni a čekali, až přijede, a dorazili tak do porodky fakt na poslední chvíli, jestli vůbec. No je mi z té představy špatně 8O . Jsem si vzpomněla, že jsem nedávno četla, že na D1 rodila paní dvojčátka v autě,nebo to snad bylo doma, ale stejně, rodit bez pomoci jen s manželem a ještě dvojčátka!!! Fuj.

Ody, vůbec nad tím nepřemýšlej,proč brečíš, prostě proto a hotovo!!! Máš štěstí, že máš chápavého přítele, který tě určitě utěší, tak to neřeš, když se to ovládat nedá. Ježiš, já úplně vidím sebe, jak jsem s Fandíkem po porodu brečela na chodbě v porodnici, že jim došly jednorázové kalhotky :wink:

Jinak mě tedy strašně dojímá, že vás dojmul můj popis porodu, já u toho vždy zaslzela, když jsem si to od vás četla :lol:

Jo a včera tady v porodnici během jedné hodiny v noci porodily čtyři maminky, všechny dojely na poslední chvíli, tak tady měli fofr. Tajně jsem doufala, že jedna z nich by mohla být Stanuška, když má Neratovice v záloze, ale podle jmen mininek jsem jí nevypátrala a teď jsem si četla, že je stále kulička. Tak holky do toho!!!

Určitě jsem chtěla ještě něco napsat, ale přišli pro mě, ať jdu s Kačkou na tetanovku, tak dopíšu večer.

Jo, k dárkům, za Fandíka jsem dostala nádherné hodinky a za Kačku mě to čeká doma, prý musel manžel vymontovat futra, aby se to tam vešlo :lol: :lol: . Co na tom, že tuhle frázi používá u každého dárku pro mě už patnáct let, stále je to roztomilé… Tak se těším, že mám doma překvápko. A ještě, dnes mi manžel do telefonu přeříkával, co jsem při porodu vykřikovala, a taky mi názorně předvedl, jak jsem řvala a můžu vám říct, že se tedy trošku stydím za to, co ze mě bylo schopno vyjít za moudra. A taky jsem ho prý chtěla při jedné kontrakci pokousat. Nic nevím a možná bych radši ani nevěděla, je faaakt hodný, že mi to připomněl… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471

Ahojda holky, tak jsem zpátky od dr. monitor dobrý, holka kopala, prý normální, zase mě dr. prošťournul, tak prý jsem otevřená pro prst CS 3, takže se to hýbe po bodíku a když jsem se ptala na přenášení,tak mi řekl, že o tom mám zkreslený představý že do 42tt je to normální a né přenášení, tak nevím :nevim: docela mě vyděsil, ale já budu doufat, že takhle rychle to bude pokračovat dál a já „přenášet“ nebudu :D

Jen mám radost z toho, že už nejsem zavřená, ale začínám se otevírat a prý nahmátnul i hlavičku 8O

Kontrolu mám dýl, oni si příští týden klíďo neordinujou… no jdu upravit tabulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371

Ellennko.,.,..,já teda nejsem a strach taky nemám..,.,.,,uvidíme,třeba to přijde ještě.....mě asi totiž pořád nedochází,že budu rodit :lol: :lol:
A hlavně…když už,tak si říkám,že to bude rychle a v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
3.4.09 12:53

Ahojky tak jsem taky doma …

v poradně nic moc, žádná změna a prý se uvidíme zase v pátek, ani náznak naděje že bych porodila do 10.4.
V neděli jdu na monitor a pak obden
V pondělí na UTZ kvůli váze a průtokům …

Takže přenašečka jak vyšitá vás zdraví …

Jinak dneska jedeme za ségrou do HK, a už mi je jedno jestli bych měla porodit tam …

A o víkendu si udělám radost a udělám ten balkon …

Aleesho dobrej rychlej porod … závidím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
3.4.09 13:07

Gabu On to prý horor nebyl, rodit s těma policajtama, měli na vysílačce všechny potřebné informace a jakmile byl prcek venku, dorazila konečně i ta sanitka. Maminka i prcek v pořádku :) Ikdyž je fakt, že rodit takhle první dítě, asi by mě trefil šlak.

PetraZ Peťuš, Tvůj klid bych potřebovala. Kde se to dá koupit??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.4.09 13:23

Gabu, tak ho za to kousneš doma :lol: :lol: :lol:

Gratuluju ke všem úspěšným kontrolám…

Tak jsem na:,–(ila všecky svoje cibuloviny, jsem zvědavá, kdy a jestli mi vůbec vyrostou, některé jsem píchla do květináčů, kde už je i něco jiného, páč mi došla hlína :lol: Já jsem fakt jak kozel zahradníkem :lol: :lol: :lol: A zrušila jsem balkongold - usoudila jsem, že už to asi nerozchodí :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
3.4.09 13:25

Ellen , pro mě byl horor i jen ta blbá prasklá voda v autě, připadala jsem si jako ve filmu - řidič se šílenou rychlostí řítí po silnici a na zadním sedadle hystericky řve rodící matka, že jí prdla voda :lol: . A říkala mi moje porodní asistentka, že prý jsem rodila takhle rychle proto, že si to Kačenka přála,protože měla omotanou šňůru kolem krku a proto potřebovala rychle ven. No, já na tyhle věci moc nevěřím, ona je na homeopatika, bylinky, zásahy vyšší moci atd. a já jsem čistá pragmatička, ale když to říká… :wink: Jinak z porodu jsem měla taky strach, to je snad normální, spíš obdivuju ty, co strach nemají a těší se, že Angu??? :lol: Teď jsem vážně přesvědčená, že do třetice už nikdy!

Aleesho , hezký a rychlý porod jsi měla, to se to pak štráduje ze sálu po svých… :wink:

Titty, jak zazimováváš muškáty???? Mně nikdy nepřežily, tak už jsem si je přestala dávat, tak mi dej tip!

Miri, tobě držím palce, ať už je to za tebou. Zítra je krásné datum, to jsem měla původně vybrané já :wink:

Amber, tak co, jak si doma užíváš toho svého rošťáka??? Tedy a váhový úbytek dost závidím, to mně se tady s tou stravou asi nepoštěstí, v životě jsem nesnědla tolik rohlíků denně, jako tady. Ale mám pořád hlad, protože oběd se opravdu jíst nedá, tak i ty rohlíky přijdou vhod. Akorát teda jsou včerejší, což mě dost zklamalo, protože minule byly čerstvé z pekárny a to byl zážitek. Ale prý jim tady po nich maminky prděly, tak dávají včerejší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí