duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
4.4.09 01:46

Rosinko Hlavu vzhůru, za chvilku tohle pekelný období společné souhry skončí a už budeš vědět, kdy co a jak, abyste si s klukama vyhověli. A mamča to jistě chápe. moc držím palečky, ať jste co nejdřív bezva tým bez nervů a pláče :)

Oliva Já právě mám v plánu taky látkovat. Přítel nakoupil 100 klasických čtvercových plínek, půlku už mám vypranou a vyžehlenou, další nechám zabalené, třeba mi těch padesát bude stačit :) Máme koupených i pět balení po 27ks jednorázových novorozeneckých, to jen na prvních pár dní, než si zvyknu běhat kolem prcka a než se nauřím jak na látkovky :D
Takže na monitor jsi taky začala až ke konci? Tak to jsem zvědavá, jestli se ho při příští kontrole dočkám, to už bych měla být 39.týden, tak uvidíme. A toho porodu se bojím asi ze stejných důvodů jako Ty. A navíc jsem panikářka, tak se bojím, abych nezačala panikařit, nevylítl mi tlak jak to při panických záchvatech mívám (není vyjímka 160/140) a nezpůsobilo to nějaké komplikace prckovi nebo mě. No, snad bude vše ok. :)

Zuzulenda Ta fotečka tvýho pupíku je aktuální??? V 38.týdnu??? Děvče, kde to mimčo schováváš??? :D :D Vždyť máš pupíček jen jak po vydatném obědě? :D :D

PetraZ Peťule, já Ti jen přeju aby Ti ten klid vydržel i na porodním sále :) To já jsem už řadu dní vstřícně předpos.aná :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
4.4.09 01:48

Titty Koukám, že jsi dneska taky velký nespavec? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
4.4.09 07:55

Ellenna jojo,foto je aktuální…foceno včera 38tt+1 :) Taky nechápu jak se tam může to mimi vejít 8O :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
4.4.09 08:31

Ahojda holky, včera jsem vůbec neměla čas sem vlítnout, tak jsem jen v rychlosti napsala co a jak na kontrole :wink:

Ali ten tvůj porod by se mi líbil, já pořád tajně doufám, že budu mít porod dědičný a půjde to rychle 8) :lol: A ty sourozenci jsou kouzelní :D

Amber rozesmálo mě, jak si psala o psech :lol: to fakt nemá chybu, že jsou tak hotový z malýho :D

Rosi chouďátko, no musí to být vyčerpávající, já si pamatuju na moji tetu, která bydlí vedle s dvojčatama, pořád řvaly, oni dva chodily s manželem jak mátohy s kruhama pod očima a u miminek jsme se střídaly skoro celá rodiny včetně mě, no byl to záhul, musíte vydržet, já ti moc neporadím ale moc přeju, ať jsou kluci už v pohodě a nic je netrápí :huban: a hodně síly…
Jsem zvědavá na sebe, jak to budu zvládat, a to bude jedno, asi to bude fakt nezvyk, oproti tomu klídku teď 8O

Zuzu taky nechápu,kde to mimi máš 8O 8O

Holky já jsem taky strašná protiva a nic už nevydržím a to mě pěkně štve :evil: no manžel je asi ze mě už na mrtvici, ale fakt to nejde někdy udržet :?
Jinak jsem si uvědomila, že rodit ještě nechci, nejsem na to nějak připravená, ani na tu bolest, i když ono se nejde připravit, ale už začínám chytat nervíka, že za chvíli je to tu :roll:
Včera mě moje babička předpověděla, že do 20.tý je malá venku, tak jsem ráda, to bych docela brala, tak snad měla pravdu… bříško mi už kleslo, ale tlak na žaludek cítím dál :(

No tipuju, že dnes tu fakt nikdo nebude, protože venku to vypadá jako v pohádce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
4.4.09 09:59

Dobrý ráno,
Lucinko máš asi pravdu,dneska je venku tak krásně,že tu bude dnes asi minimum příspěvků:)
No,my máme dnes termín,ale nic z toho asi nebude,cítím se fajn,nic nebolí,tak uvidíme…jak je na tom asi Miri se Stanuškou?
Jinak Zuzu,ty opravdu máš malinkatý bříško…to snad ani není možný že už jsi 39.týden!Mám jednu kamarádku a ta je dooost vysoká a taky neměla skoro žádný pupíček :wink:
Elli 50plen na začátek bude asi stačit.Já mám těch obyč.asi 30 s tím,že vyzkouším co mi bude vyhovovat a případně to pak dokoupím.Jé,tak to se těším až to pak budeme tady konzultovat :lol: Myslím že látkuje taky Tygřík a Suvi,Nicky se chystají asi taky,ale nejsem si jistá…
Tak,jdu se zkulturnit a pak se zase vrhnu do nějaký práce..zatím ahoj a užijte si krásný den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
4.4.09 10:49

Ahoj maminky a těhulky :lol:
Zuzu…kde máš miminko????Takový malý pupík 8O
Dnes budeme celé odpoledne na chajdě…za:,–(ím si keříky a pak relax…
Ellennko…jsem jen lehce nervní z toho,že nevím,kdy to přijde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.4.09 11:21

Ahoj holky,

tak jsem přežila, i když domů jsem šla asi o půl jedné, totálně vyřízená :roll: A to děcka a ostatní zrovna začínali pyžamovou diskotéku - to už bych teda nedala, usnula bych jim tam ve stoje :lol: :lol: :lol: Ale jak se mi zase v noci spalo, spala jsem jak zabitá - tak, jak jsem byla vždycky zvyklá a probudila se supr odpočatá. Jestli já nemám málo aktivity :lol:

Jinak to bylo ale super, děcka skvělé a vůbec - akorát ti cca osmiletí kluci neposlušní mi trochu brali iluze :lol: Ale možná to bylo tím, že to byly děti kolegyň, jeden tam měl dokonce mamku, protože se taky podílela na programu - kdyby byli úplně v cizím, tak by asi byli trochu hodnější a neměli takovou potřebu se předvést :lol:

Zuzi, to je teda prťavé bříško, kdybys nebyla ze Znojma, tak si myslím, že jsem tě potkala onehdá u nás u doktora - taky ženská, od pohledu max. 7. měsíc a prý si bude do 14 dnů rodit, potvora :lol: :lol: :lol: A já nic :wink:

Oli, no u vás jsou teda přípravy v plném proudu, tak třeba prcek čeká jenom až budeš mít všecko hotové :wink:

Rosi, máš to teda těžké, chudinko… Hlavně nějak vydržet… Já bych řekla, že jestli kluci přibývají, tak hlady nebrečí :nevim: Ono když člověka bolí břicho, tak moc chuti do jídla nemá. Když by to bylo hlady, tak by mě napadlo jedině zkusit změnit značku, jestli to jde, třeba jim to nechutná… Ale nevím, no, hrozně moc bych ti chtěla nějak poradit a pomoct, ale prd se v tom zatím vyznám, víš jak :roll: Tak hlavně hodně sil. A nenechte se s mamkou rozdělit, abyste se hádaly, to přesně oni chtějí :lol: :lol: :lol: Musíte proti nim držet pohromadě!!! :lol: :lol: :lol:

Aleesho, to je hezké, že má Lucinka brášku tak ráda :D

Amber, neboj, třeba se to nezmění, lidi mají furt tendence někoho strašit :roll: Je fajn, že je Radimek tak pohodové miminko. Jsem zvědavá na naše psy - jak ho olízne 35 kilový rotvajler, tak ho ani nebudu muset večer koupat :lol: :lol: :lol:

Titty, to žehlení venku budu muset zkusit, už mi říkala i kolegyně v práci, že tak žehlí, tak je to asi fajn… Já jsem teda zvyklá žehlit u telky, jinak bych to nedala… :roll:

S tím přenášením - tak to mám teda radost, takže moje informace, že přenášet nebudu mimo jiné znamená, že můžu v klídku rodit až 28.4.? No to je teda radost, pozděj rodit jsem snad ani nechtěla, teda… :roll:

Peti, že by to bylo lepší, kdyby člověk věděl, který den to čekat - tak by si mohl naplánovat, co ještě stihne a co už ne… To by byla paráda :lol: :lol: :lol:

Jejda, to je zase román :roll: No nic, jdu vařit, drahý si objednal torteliny s rajskou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
4.4.09 11:59

Ahoj holky,

tak dnes už je břich lepší. Ale ještě večer to byl děs!

Rosinko - vydrž holka, ono se to zlepší! Ještě že tam máš na pomoc maminku! Vy to zvládnete, hned jak si zajedou kluci nějaký režim!

Amber - :lol: :lol: :lol: teda psíci mě moc pobavili. ..... našich Black se miminek spíš bojí. Má raději až větší děti. Vždy miminka očuchá a vycouvá od nich. :D

Zuzi - probůh, ty to mimčo máš snad omotané kolem páteře. Kde máš břicho? :lol: :lol: :lol:

Víc si nepamatuju! Jsem tu jen na skok, zase nám zblbnul pc, tak se s tím tu drahý pere! :roll:

Včera porodila moje kamarádka, co měla termín 1.4. , vyvolávali jí ho páč měla vysoký tlak. Byla to rychlovka v 16 hod zavedli vyvolávačku a v 20 hod byla venku malá Sofie 52 cm a 3,6 kg.
Chudina chtěla kluka, Sofie už je její třetí holka! Ale snad se s tím brzy smíří. :roll:

My jdem dnes k našim, Vendy má v pondělí svátek, tak to trošku oslavíme předem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
4.4.09 12:08

Venku je tak nádherně holky, ale už jsem musela zalízt, strašně mě otekly ruce a nohy, ale malý se na sluníčku líbilo :wink:
U nás se kácí stromy, tak se jen modlím, ať se nikomu nic nestane a baráčky to přežijou :?
No nic jdu udělat obídek, já mám v plánu špagetky, rychlý a dobrý oběd :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.4.09 12:22

Ody, tak to pěkně oslavte!

Luci, tak budete mít konečně sluníčko, hurá! :lol: To je dobře, že vám to pokácí už teď a nebudou to kácet až s mimčem…

My jdeme dnes ještě na večeři - moje přání, páč pak asi dlouho nepůjdem - max. někde s prckem na obídek na zahrádku… Vybrali jsme řeckou v Rožnově, tak berem i tchyňku. A prý donese ještě nějaké věci, co koupila na prcka, tak to bude i s překvapením, jsem moc moc zvědavá :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
4.4.09 12:48

Ahoj holky, dneska je tak krásné počasí a nádherné datum, dneska by to šlo, myslím to rodění :) Doufám, že už to někdo spustí, a pak přijde pořádná vlna..

Náš malý už si umí pokadit záda, že plínka je plná po okraj :( Když se mi povede vybruslit s čistým bodýčkem, a že je to opravdu výkon, tak si ho nakonec počurá! No alespoň má spokojený výraz, že to všechno funguje :D Jinak měl dneska zalepené oko, tak jsme to už zkoušeli otírat borovou vodou. Snad to pomůže. Jinak v pondělí doktorka, jdeme k ní na kontrolu, zatím byla u nás doma a vše se jí líbilo. Kočky neviděla, ale zvířata má ráda. Jen couvala od té plné plíny :D A naučila mě desinfikovat pupík, v Podolí to dělali trošku jinak a já mu ho prý rozdráždila :( Jinak jsem moc ráda, že jsem malého v porodnici dostala s už odstřiženým pupečníkem, protože co jsem viděla holky, jak se s tím praly, miminko je krásný, ale ten pahýlek teda fuj! Já na to fakt nejsem :)

Jo a když vidím ty barvy, co leze do plín, holky, zlatý jednorázovky! :)

Angu, to máš teda pravdu, jestli mimčo olízne rotwailer, tak máte rovnou vykoupáno :D A užijte si večeři, taky bych někam zašla :)

Rosinko, k tomu Nutrilonu, vím, že si ho hodně kamarádek chválí, ale vím o jednom případu, kdy prý malé nesednul, tak přešli na Bebu a mají klid, ale jak se projevuje, když to nesedne, to teda nevím.. :(

Peti, chajdu závidím.. Taky bych zašla ven, zatím měřím čas od kojení ke kojení, v mezičase spánek, internet, uspávání… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
4.4.09 13:35

Jo Angu jsme nadšený, po 15 letech snažení o pokácení se nám nakonec zadařilo :D
Dneska si chceme ještě opíct buřtíky, když je tak krásně, už se těším :lol:

Angu večeři bych si taky nechala líbit, tak si to pořádně užij, já jsem měla poslední jídlo v tom HK a pak už to taky jistí nějaká teráska, ale i to nemá chybu, no krásně jsme si vybraly období, bude krásně, pěkně s kočárkama venku, no paráda :D

Amber já jsem taky na sebe zvědavá, já a hovínka od miminka, no bude to zajímavý, ale bude to moje mimi, tak budu muset to zvládnout :lol:

Jo jinak kácí naši chlapy, takže žádný profíci, jen na ty největší mezi baráčkama si netroufnou, proto se o ně bojím, příští týden to profící dokončí :wink:

Tak přeju krásný zbytek slunečné soboty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.4.09 13:58

Amber, no to jsou teda chuťovky, ještě, že už jsem po obědě :lol: :lol: :lol: Pahýlek by se mi taky asi moc nelíbil, snad ho ztratíme ještě v porodnici :roll: :lol:

Luci, tak ať se dílo vydaří :lol:

Nám tady začal prudit jeden soused, kvůli Aronkovi - rotvaljerovi… Tvrdí, že je u nich furt nakvartýrovaný (což je nesmysl), že mají malé dítě (které ale jestli nechávají před plotem bez dozoru, tak je to tak pro sociálku, páč je mu 1,5 roku a bydlí vedle požární nádrže), kromě toho mají sami psa, který je taky všude pečený vařený, zablešený a plaší nám např. kočky, krade špekáčky… No debil, prostě… Neřeknu, kdyby fakt byl u nich furt a něco jim tam dělal, ale že tam 3× přišel a odešel - dyť je to štěňátko, spíš bych se s ním snažila skamarádit, i aby to děcko vidělo, že se psů bát nemusí - co pak z něho bude za člověka - stejný debil jak jeho dědek… No, ale tohle je prostě takový člověk, který posílá na kde koho různé anonymní udání, udal i vlastního švagra, prostě děs :roll: Snad nechodí na emimino :lol: Tak dostal Aronek lanko a řetízek, tak s tím pobíhá po dvoře - naštěstí vypadá, že mu to neva a je spokojený, „akční radius“ má celkem v poho. Ale stejně mě to žere - když měl ten soused vlčáka, tak jim taky každou chvíli zdrhnul a držel dědova psa pod krkem - to bylo v pořádku… Jenže to je takový člověk, že by byl klidně schopný ho otrávit, tak to asi nestojí za to mu něco říkat :roll: Ježiš, pardon, to je hrozně dlouhé, ale já jsem tak hrozně vytočená :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.4.09 14:32

Ahoj spolutěhulky,
já jsem stále vcelku,čtvrtý dítko vážně přenášim už o tři dny. :lol: :lol: Předevčírem na monitoru i děloha trošku popracovala,já necítila nic a stále mi odchází hl.zátka.Ale cítim se moc dobře,chce se mi hodně spát a tak mi rodina dává pohov a já spim a nebo si užívám nádherného počasí.V pondělí se ale budu už domlouvat na vyvolání tý naší beranice.

Opravdu na netu skoro nejsem,protože tohle počasí je hřích být doma zavřená. :wink: :lol: Až konečně porodim(na konci měsíce :lol: :lol: ),celé naše okolí už alarmuje,všichni předpokládali,že to bude před TP,tak dám vědět. :wink: 8)

Tak se držte, šestinedělí je sviňa a ona sladká miminečka taky dokážou pěkně potrápit a přivíst na pokraj šílenství a ty kdo na mimčo čekáte,tak klid,nic nám neuteče a můžeme si krásné počasí užít ještě pořád v klidu.Páááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
4.4.09 15:04

Angu neboj, pahýlek se odřezává cca 3. den po porodu (jestli si to dobře pamatuju). Jenže já po císaři byla mimo, takže jsem u toho nebyla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí