duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65386
2.4.09 12:48

Tak mi to nadalo a šla se podívat na ty moje muškáty........... 8O 8O
no moc šancí jim nedávám.....to asi nedopadne..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.4.09 13:01

Muškáty mám objednané od Starkla nové - mamka říká, že jsou nenáročné a vhodné i pro mne, tak jsem na ně teda zvědavá :lol: Už by to pomalu mohli i poslat… Vzhledem k tomu, že mi asi zdechne balkongold, který jsem na zimu neschovala dovnitř :roll: :lol: Třeba se ale zbrchá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.4.09 13:06

Ahoj,
hlásí se první dubnová přenašečka. :lol:

Já šperky chci ,hodně a cenných.Jsem straka a taky doufám,že drahý má muka na porodním náležitě ocení. :wink: 8)

Jsme po venku,je nádherně.večer jedu na kontrolní monitor,zítra na KO.
Odpoledne přijde kámoš na návštěvu,takže později večer určitě ještě nahlídnu,zatim pááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
2.4.09 13:41

Ahojky, tak koukám, že se tady už jarňákuje. :-)
Tohle počasí mě opravdu ba!!!! :lol: :lol: :lol:
Dopolko jsme byli s Kubou na pískovišti a tak krásně nám tam hřálo sluníčko - to bylo príma.
Rosi - s těma kasama to znám. Šla jsem u nás do Tesca ke kase a neprojeli jsme. Naštěstí jsem jela s manželem, tak to objel a já zatím platila. Ale pak jsme zjistili, že jsou tam kasy, kterýma se projet dá. Nejdřív mě to taky dostalo, že nebudu moct jet ani na nákup, ale bylo mi to divný, když v Bille i u Alberta všude v pohodě projedu… Takže si musíš kasy vybírat!! Je to hrozný, ale je to fakt. Jinak s tím řvaním - to znám. Holky včera řvaly do půlnoci!!!. Kikinu jsem musela pak mít na prsou a tak jsme usnuly. :lol: Je to děs, když jedna řve, druhá spí a naopak. Nebo řvou obě.
Holky já bych taky sázela kytičky. Ale chceme se stěhovat, resp. teď vyjednáváme prodej a koupi bytu - takže kytičky musejí počkat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
2.4.09 13:48

Jéé Angu všimla sis, no jsem si trošku hrála :D

Tak já mám upečeno, a jsem dnes hotová, jak jsem málo spala, tak se jdu natáhnout na gaučík a s dárečkem, no nevím…
Mě byl slíbeno, když jsme ještě nevěděly co to bude, že za kluka dostanu hodinky a za holku šperk, tak jsem zvědavá s čím se taťka vytáhna, ale hadřík bych klidně brala taky, proč ne? Ono to je asi jedno, hlavní je, že si na to vzpomene a udělá mi radost… mě se strašně líbí jedna značka hodinek, ale jemu ne, že prý nejsou sportovní, ale design nemá chybu…
Zkusím vložit foto, když tak tady je net adresa :wink:
 http://www.danishdesign.cz/…11230123.jpg

Tady je net adresa:
http://www.oxbowtime.cz/…-kolekce-42/

Jinak ven chci dát do závěsných květináču petunky, jako minulý rok, a do číší před vchod asi balzaminy, minule mi muškátky trošku trpěly :oops: hodně na ně pršelo… :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
2.4.09 13:58

Tak jsem vyhrábla fotku z minulýho roku, kytičky v závěsných květináčích, v pozadí je vidět ten náš les, kvůli kterýmu nemám sluníčko v odpoledních hodinách…
 http://rodina.cz/…cn0211_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.4.09 14:11

Tak mám kytičky přesazený, jsem spocená jak sviňa, ale mám radost … :lol:
Venku je fakt ukázkově jarně …

Luci hodinky jsou uplně fantastický …
Taky bych chtěla takový závěs s petuněk, ale nevím kam bych ho pověsila, snad to nějak vymyslím … :)

Stáni taky jdu zítra na kontrolu, tak ať tě nenechají moc dlouho přenášet…no já jsem zvědavá na sebe … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.4.09 14:12

ASngu co je to za muškáty, co nepotřebují moc péče??? :lol: Já že bych po nich taky mrkla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
2.4.09 14:27

Ahoj,
jdu vás jen rychle pozdravit, dnes nás pustili domů. Jsme doma pár hodin, zatím ok, děti na střídačku spaly :D Tedy Daneček spí doteď :) . Porod byl v pohodě, až budu mít čas ( doufám, že vůbec budu :lol: ), napíšu víc a dodám fotky.
 Pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
2.4.09 14:38

Ahojky,
Majce obr gratulace k aprílovému miminku :srdce:
Amber:vítej doma,dětičky máte i s Gabu nádherné :potlesk:
Ježíš,tam je tak krásně,to se bude rodit jedna báseň,ona ta naše dubňátka čekala na sluníčko a teploučko :D Zítra jdu taky na KO,ale minule říkal,že nemám počítat s dřívějším porodem,takže ani zítra nečekám jinou zprávu :(
Co se týče pěstitelských pokusů,taky mě všechno chcípne :cry: ,takže jsem se zmohla na osázení truhlíků primulema,tak uvidíme,jakou budou mít životnost :)
Včera jsem byla nasr…sama na sebe-šla jsem s kámoškou na kafe a vyšlo mě pěkně draho-vytratila jsem z riflí 1000Kč,no jo,blbec,mám to nosit v peněžence a né po kapsách :evil:
Jéé,Aleesho,taky vítej doma :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
2.4.09 16:48

Luci, hodinky jsou nadhernee…

Ja bych take pestovala, pokojovek mam cely byt, ale balkon vypada bidne,ale tusim, ze ted' na to cas nebude.

Dneska je takove krasne pocasi, byli jsme na prochajde, a hned je lepsi nalada :) a prisel mi sterilizator lahve z MMB, jsem rada, treba nam to trosku urychli proces kojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
2.4.09 16:58

Tak jestli jsem teď po 2 dny měla energie na rozdávání, tak dnes jsem pořádná lemra, hrůza, jsem na zabití a protivná až hrůza :roll:
To je z toho nevyspání, doufám, že dnes v noci to bude lepší, protože jinak se neznám…

Na víkend už plánujeme opíkání, tak snad se zadaří, už se těším, snad bude tepleji a nebude foukat jako dnes..

Rosi taky bych už vyrazila s kočárkem, já jsem tak nemožná, ach jo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.4.09 17:06

Vítej doma Alessho!!!
Už se těším na fotky a popis porodu!!! :wink: :srdce:

Luci - pěkný kytky! Chodíš si s nimi povídat, že tak krásně rostou? :lol:

Já byla akční, uvařila jsem, vyprala, pověsila prádlo na balkon… jupí!
Uklidila dětem zimní věci. Udělali jsme s Jarkem úkoly a uvařila jsem pudink! 8)

Stačí! Teď se zase budu válet! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
2.4.09 17:18

Nazdárek,

tak mám dnes termín porodu :wink: . Já chci taky zazimovat oblečení a boty, úplně jste mě navnadily!!!

Jen chci napsat všem, co si tu zoufají, že se jim dle doktora k porodu nic nechystá a že budou přenášet, ať to nevzdávají, já to měla stejné, žádný nález, nikdy žádné kontrakce, žádná hlenová zátka, a jak to dopadlo!!!

Dnes byl za mnou v porodnici Fandík, byl hrozně hodný a pořád si chtěl Kačku chovat a hladit a nechtěl bez ní odejít (mě by tady klíďo nechal). Přišlo mi, že strašně vyrostl a moc se mi po něm stýská… Vypadá to, že si nás tu nechají déle, neb Káťa zežloutla. A já se tak těšila domů. Jinak strava je tu strašná, jen samé rohlíky s máslem a teplý oběd, který se nedá jíst. Vše ostatní je tu skvělé, sestřičky, doktoři, prostředí, jsem hrozně spokojená 8)

Tak si užívejte sluníčka, je tam opravdu nádherně, a držím palce dalším mimísům, ať už jsou rychle venku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65386
2.4.09 17:29

Holky,tak jsme se šli projít a cestou se stavili na papání a teda.....dnes je akčnost ta tam…sotva jsem vylezla kopec k nám na sídliště.
Gabu…velký hodný bráška :P
Alessho…vítejte doma :P
Lucinko…petunky krásný,já je mám taky ráda,ale ted do závěsů dávám ty mini muškáty…mě prostě ani petunky ani surfínky nejdou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí