duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
2.4.09 12:05

Rosi ten tvůj to je taky zlato …
Už vidím toho mýho exota … nic ho nenapadne … :lol: už ho slyším " jsi šikula chlapiku " ba ne nechci mu křivdit …

Asi jo péti pustím se do nich, už si to holky zaslouží … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.4.09 12:10

MIRI - nesázej kytky a ROĎ !!! :lol: :lol: :lol: Ba ne třeba ti to přeszování pomůže, místo skalky! :wink: :lol:

Rosi - tak to je hodný mužíček! :D Já asi šperky nedostanu, páč můj drahý teda šperkoidní není, alemyslí že něco jinéh snad vymyslí! :roll: :lol:

Já taky zazimuju asi zimní věci! Chudáci děti mají ještě dnes naposlady zimní bundy, páč se mi zdálo ráno ještě chladno, ale apk jsme vylezli ven a ono už to jde i po ránu. Tak zítra dostanou jarní bundy! Jupíííí!

Horší je to se mnou! Asi budu muset najet na sportovní styl a nosit miláčkovo šusťačku Lonsdale. :lol: :lol: :lol: Nevím do čeho jiného bych se vešla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
2.4.09 12:14

Rosinko…to je moc hezký od mužíčka :lol:
Já bych Miri taky na balkoně přesazovala a hlavně balkon uklidila a zprovoznila na sezení…ale zase nám dávají lešení a budou na balkonech natírat stropy a podlahy…,tak až to udělají…tak potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.4.09 12:17

No pře:,–(ím nejdřív pokojový, ty fakt už volají o pomoc …
No a o víkendu bych si zprovoznila balkon, na pohodičku …
Koupím si muškáty a ještě nějaký kytičky, protože ty loňský mi udělali :-) , protože jsem na ně neměla čas, kvůli práci, ale letos je budu hýčkat … :lol:
Jéééééééé to je paráda …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
2.4.09 12:27

No já jsem loni poprvé muškáty „zazimovala“ale asi to nepřežily :lol: :lol:
ted jsem na ně koukala,no uvidíme,kdyžtak koupím nové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.4.09 12:28

Tak pokojovky nevím, ale snad už se ozývá jaro, tak to brzo není - já jsem před časem nějaké trošku pozastřihovala a začly jim pučet nové lístečky, tak to snad bude OK. Taky mě napadlo, že by to mohlo být místo té skalky :lol: A do balkonku bych se taky mohla pustit - sice mě trošku chytla kyčel a cítím jakési podivné tlaky na spodek, ale třeba to půjde - nebo z toho porodím a převezu dr. „ještě nerodíme“ :lol: :lol: :lol:

Taky se těším, že si mnohem víc užiju doma kytiček, než když jsem musela být v práci :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
2.4.09 12:31

no holky, muj drAHY prave take neni na sperky, a zacely nas spolecny zivot jsem od nej nic takoveho nedostala, vetsinou dostavam takove vecicky od mamky nebo bratra, navic nosim jen cervene zlato a tady je to tezko sehnat. Takze me fakt hoooodne prekvapil a potesil a prstynek je presne podle mych predstav, takovy ze se da nosit kazdy den, neni nejak velky a moc napadny, a ja kdyz se na nej divam, tak prijdu na hezke myslenky, jaka jsme skvela rodina a ze uz jsme konecne 4 :srdce:
Takze pockejte, vasi milacci vas take urcite nejak prekvapi, a budete koukat :srdce:

Miri, rod'!!! ty jo, ja kdybych prenasela, tak bych fungovat asi nemohla vubec, lezela bych na gauci a poslouchala kazde zduchnuti v brichu, klobouk dolu pred tim klidem :O)

Jo, Miri, ja jdu 7.4 s klukama na to novorozenecke na ockovani, takze zkus tam v te dobe byt, to bych te mohla navstivit, takze v podstate schvaluji ti porod v nedeli :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
2.4.09 12:31

Angu..jojo užiješ :lol:
No já si je užívala…do práce jsem chodila před barák :lol: zrovna koukám z okna,že dětičky jsou na zahradě :lol: a protože jsem si všechny opravy sešitů a přípravy dělala doma,byla jsem tady tak ve 2 :lol:
No a léto.....prázdniny.....jo jo učitelské řemeslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
2.4.09 12:32

Já jsem se vrátila z města, no venku svítí sluníčko, ale u nás strašně fouká, tak jsem si koupila nějaký kuřata a vajíčka a otisky na vejce, pokud se tedy donutím nějaký ozdobit :lol:

Holky kytičky, tak to u mě nehrozí, já jsem nezazimovala, oni by mě ani nevydržely, jsem prdlajs zahradník :roll: takže na začátku května vyšlu taťku nebo pojedu sama a dám si nějaký ven, už se těším :potlesk:

A dneska taky plánuju zazimovat věci, já už zimní bundu mám ve skříni, teď ještě boty, už o ně zakopáváme, a já doufám, že už je nevytáhnu :?

No jdu na ten koláč, ať máme co ke svačince, dneska chci ještě omýt okna v garáži a dát tam miláčkovi záclonky, ať to tam má hezký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.4.09 12:33

Tady holky,

já a kytky! :roll:
Nejvíc mi rostou a kvetou ty co jsou na chodbě a já k nim nemám moc přístup a příliš se o ně nezajímám! Ty jsou tak krásné… :potlesk:
A ty doma mi chcípají před očima! Rozhodně nemám zelené ruce! :lol:
Balkonové ............ehm, chcípli. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
2.4.09 12:36

Rosinko…já už mám šperků od miláčka dost.....,už se mi nikam nic nevejde :lol: :lol: tak uvidíme…jestli něco dostanu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.4.09 12:42

No Rosi budu se snažit být v porodnici toho 7.4. ale znáš to, no :lol: :lol: :lol:

No taky nejsem žádnej extra Mičurin, ale snažím se … :)

Jdu na ty kytky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.4.09 12:43

No jo, ještě okna jsem říkala, když bude sluníčko…

Jé, Luci, máš novou ikonku :D

Mně se šperky taky už moc nevejdou - na řetízky moc nejsem, náušnice mám nové od Vánoc a prstýnky dva - snubní a zásnubní, na každé ruce jeden mi stačí… Tak třeba dostanu nějaký jiný praktický dar - chtěla bych takový ten šlehač na mléčnou pěnu

http://www.tescoma.es/pic/646124.jpg

On není drahý, jen mám teď jiné výdaje, tak mi na něj nezbývá… Já jsem taková nenáročná :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.4.09 12:43

No já si na šperky moc nepotrpím, udělal by mi radost nějaký hadřík … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.4.09 12:44

No já jsem taky pěstitel jak sviňa, loni jsem se dala na jahody a když přestaly rodit, tak jsem na ně zapomněla - zarostly mi plevelem tak, že se chudery cpaly za světlem a měly skoro půl metru :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí