Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak dnes je opravdu krásně! Ale mě se vůbec nikam nechce! Je to děs jak je člověk líný!
Slíbila jsem dnes uvařit dětem taky dvoubarevný pudink, tak budu muset vstát a taky něco dělat!
S tím bodáním dole, to mám taky, docela často, občas mám pocit, že tam snad má ručičku a škrábe mě nehtíčkama. Potvorák! ![]()
Teda spaní na protipovodňové ochraně teda žádná slast, bylo mi horko! No ale zase co si vybrat: Zničit novou postel? Nebo se pár týdnů potit u spaní jak kůň, a postel zachovat? .......... Volím zachování nové matrace!
![]()
Ody já to stejný, od tý doby, co jsem se rozhodla dát si na matraci ochranu, musím spát bez trička, jinak jsem zpocená ráno jak kůň. A taky trochu šustím, když se otáčím
, ale muž spí naštěstí jak poleno, takže mu to nevadí.
S tím pícháním to mám taky. Někdy to docela doooost zabolí, že si vždycky říkám „Aha, tak teď si představ, že nějakou takhle intenzivní bolest budeš muset vydržet nebo nedejbože ještě větší několik hodin.“
a moc do smíchu mi není. Mě zas přijde, že je to kost na kost - hlavička na nějaký ty moje kosti tam dole…
Tak jsem zpět z KO - podle monitoru říkal, že ještě nerodíme (a to jsem dělohu tentokrát vyhnala na 82
)
, tak jsem mu řekla, že jsem teda od něho čekala tentokrát něco jiného, aspoň horizont
Tak se smál, ale když mě prohlížel, tak říkal že „hlavička je důle“
a že se tam evidentně od posledně „cosi“ stalo, takže teda to není, že bych rodila zítra nebo pozítří, ale přenášet prý nebudu - tak aspoň něco. Jo a Nutella zabrala, takže jsme nechrápali ![]()
Taky říkal, že do 14 dnů budou mít v porodce nové porodnické lehátko, prý automatika, všecko si ovládám sama
tak by bylo fajn, kdyby ho stihli instalovat, než porodím…
Taky sestra říkala, že u nich mají teď hrozně moc těhulí, co mají někdy teď termín, takže asi bude v porodce našlapáno ![]()
Co se týče bodání, taky se mi to občas děje, hlavně při chůzi
Příjemné to teda moc není… Ody, nehtíčky - to je docela trefné… Nebo mám pocit, jak kdyby mě tam dřely vlasy (což by možné teoreticky bylo, já je mám jak hřebíky a drahý ještě o něco tvrdší)
![]()
U nás je taky nádherně - a to měli ráno na Nově u Zlínského kraje mráček… Ale taky se mi nikam nechce, max. třeba chvilkuposedět venku, to by možná šlo ![]()
Jé, protipovodňovou ochranu ještě nemám, ale už by bylo asi na čase ![]()
Ahoj holky…
tak já byla v noci asi 4 hodiny vzhůru,tak jsem do dopoledne doháněla ![]()
Jinak já odřela kdysi našeho transportéra o zábradlí
a asi za týden nám ho ukradli…tak jsme to uvedli jako poznávací znamení…odřený bok
ale stejně nám ho nenašli.
jinak píchání a řezání dole mám taky…jako by chtěl vylézt ven.....
![]()
Angu, tak super někam se to pohlo, aspoň víš že nebudeš přenášet, taky jsem si to myslela o sobě …
![]()
Ale paráda že je vše OK
Holky uklidila jsem zimní věci, bundy botky a tak, tak snad už nebude venku moc velká zima …
Zítra do poradny si vezmu balerínky, už si je peru, holky je tu jaro, hurá !!!!!!!!!!
Odpolko budeme venku, pojedeme asi ke tchýni na zahradu … ![]()
Tak já prala zimní věci a ted jsme je narvala do těch vaků,jak se vyfoukne vzduch a už jsou ve skříni hodně hluboko ![]()
Je krásně a to je super ![]()
Jo ty jsou super a opravdu šetří místo ![]()
Pak vyndám zase ty jarní a letní
jupíííí já ráda teploučko
Jo jo jsou skvělý, já jsem vyndala jarní věci, myslím bundy … ![]()
A připletli se my tam Matesovi kraťasy, tak už jsem je nechala venku …
![]()
Holky, vy mě inspirujete - že bych taky oprala a zazimovala zimní věci?
Taky mám vaky, jsou fakt super…
Angu…zazimuj…už bude jen teploučko ![]()
Miri…jasan,za chvíli bude i na kratásky ![]()
Angu to víš že jo, zažeň zimu … ![]()
A ještě mě napadlo, že bych pře:,–(ila pokojovky, není to brzy???
ahoj maminky,koukam,ze uz i prinasite…
takze to bude kazdym dnem ![]()
Luci, no auticko by mne take zamrzelo,ale dulezite je,ze ty jsi v poradku ![]()
my zase nespime a brecime,takze nic noveho.Jeste ze je dneska krasne,tak zkusime se ted vyhrabat na prochazku,ale asi jen s taskami… ![]()
jo, k tem dareckum „za porod“, ja jsem take necekala,ze manzelovi neco napadne,ale zrejmne ho ta „podivana“ u porodu hodne vzala,tak dostala jsem zlaty prstynek s 4 kaminkami (2× rubin a 2× diamant),pry na kazdeho broucka 2 kaminky
,no a mela jsem z toho radost.Vzdy davam pryc vsechno doma a pres noc,ale ten mne vubec nevadi a nosim ho nonstop.Ale v porodnici bylo zklamani,nevesla jsem se do nej,manzel ho kupoval podle snubaku, a ten byl take maly,ale pred tydnem uz jsem se do obou vesla ![]()