duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
3.4.09 13:58

Holky, tak se kochám naď těma vašema rychlýma porodama :D Já jsem ho taky defacto neměla dlouhý (ten císař trvá chvilku), ale ta regenerace. :( Zlaté nástřihy!!!!!
Jinak to počasí venku je úžasný, je to skoro na plavky. Jsem tak vypálená z venku - konečně po té zimě. Teď se to pořádně kočárkuje. :wink:
JInak žravost po porodu vůbec nezmizela - naopak. Teď jsem do sebe naprala rajskou polévku, francouzský brambory, jeden makáček, půlku koblihy (dojedla jsem po Kubovi) a 1 loupák a furt okouním co bych ještě do sebe naprala. :?
Jinak dnešní noc měla zase své vystoupení madam Kristýna do půl jedné - pak dostala Nutrilon a byl klid. Tak nevím, jestli nakonec neřve hlady. :( Co jsem to za matku!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.4.09 14:26

Gabu, tak tak, furt je ta zvědavost silnější… I když jak mě občas přepadne nějaký „asi poslík“, začínám si myslet, že to nebude taková sranda, jak jsem si myslela :lol: :lol: :lol:

Ibri, no to je teda vydatný oběd, ale co, to vykojíš :wink: Musíš přece holkám poslat nějakou mňamku… Já jsem zase dnes obědvala hemenex - dle hesla „žijme zdravě do sta let“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.4.09 15:01

Tak už máme doma vybavení do postýlky, už se pere první část!!! To mám ale radost… :dance: :dance: :dance:

Co terpve až to tam všecko dám :lol:

Ale ta peřinka je teda brutálně veliká, na to, že je to do postýlky… No co, aspoň se neodkope :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.4.09 16:48

Jé, dneska jsou všichni na procházce :lol: Já mám dnes klidový režim, za hoďku jdu do knihovny pomoct na tu Noc s Andersenem, tak jim tam snad neusnu. O půl jedenácté prý začínají hrát nějakou hru - pak bude třeba děti, co skončí odvést nahoru, aby dole neprudily ostatní soutěžící - to bude můj úkol :lol: :lol: :lol: Hra je prý tak na hodinu, tak snad budu tou dobou ještě mezi živými :lol: :lol: :lol:

Akorát mě trochu mrzí, že s nima nemůžu jít na zámeckou věž - to bych fakt nedala - kopec a ještě schody… :roll:

Tak jak budou na té věži, tak ještě nahlédnu… Zatím páčko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
3.4.09 17:57

maminky,ja jsem zoufala, znicena (a to jsme s mamkou dve na kluky)a nervy mam v prd…uz jsem vse obrecela,zase hnusne vyjela na mamku…proste kluci rvou bez zastaveni 3 h v kuse, mamka, pry,ze maji hlad........no tak to jsem ji serzvala,protoze nakrmily jsme ve dve a zacala jsem znovu v 16.30, no a Vladik vypil jen 10 ml a uz nechtel..ja jsem fakt v koncich…uz nevim co delat..............to prece neni normalni.............. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
3.4.09 18:00

ja vubec nechapu, jak se to da zvladat jednomu cloveku…ted jsme dve a ani se najist nemuzeme…brambory nam shorely.....no hruza…mlete maso lezi 2.den v lednici..neni cas to upravit.........jeste chvilka a zkoncim v Bohnicich…
mne ted' vytaci uplne vsechno…
od manzelovych kolegu z prace jsme dostali pro kluky lehatka Fisher-Price s tou zebrojidni hrazdickou, ktere jste zavodne porizovaly :)))ale ani to me ted' nepotesilo…proste me pripada,ze ted' je zivot uplne v haji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
3.4.09 18:15

Ahoj holky,
včera jste mě s tím úklidem tak naladily,že jsem se do toho dnes statečně vrhla taky,umyla zbytek oken,vytřela,poklidila balkóny a vymyla truhlíky,teď ještě koupelnu,no a zítra můžeme rodit :lol: :lol: :lol: včerejší procházka nezabrala…sice mám stále bolesti jako ms,ale o dost menší než včera…a pupek stále nahoře :lol: :lol: :lol:
Miri neboj,už to může být každým dnem,hlavně že bylo vše na KO ok :wink:
Ellenno budu látkovat,mám nakoupený nějaký kalhotkový látkovky,ale i obyč.,už je mám předskládaný na novorozenecký sklad,no a asi to budu kombinovat,na doma budu mít obyč.čtverce a když půjdeme někam ven,tak vezmu ty kalhotkový…celkově jsem na to zvědavá…Ty se chystáš taky látkovat?Jo a na monitor jsem začala choduit až ve 38.týdnu…z porodu mám taky strach,hlavně se obávam toho neznámýho,nebo třeba pocitu že to nezvládnu,že budu hysterická,no a samozřejmně mám taky strach,aby vše proběhlo v pohodě,aby se tam malej nějak nešprajcnul,nebo tak…ale nic strašnýho,stejně nás to nemine,ale jsem strašně ráda když tu čtu porod např.od Aleeshi…to mi dodává trošku kuráž :wink: :wink: :wink:
Angu užij si tu akci s dětičkama,neboj,oni tě snad spát nenechaj :lol:
Ody jak ti je?
Gabu,zítra jdete domů..to je paráda,neboj,bude krásný celý víkend a myslím že snad i příští týden,tak už nebudeš muset stát za oknem… :wink:
Užijte si pěkný zbytek dne,já jdu na tu koupelnu,no a dnes večer budeme spát u známých,koukneme na nějakej film,a já se strašně těším že si objednám pizzu a pořádně se nadlábnu(poslední dobou je to moje největší vášeň :lol: )tak zase zítra ahoj
Rosinko drž se,je super že tam máš mamču která ti pomůže a určitě chápe že jsi na ní někdy ostřejší…já ti bohužel neporadím co dělat s Vládíkem když nechce jíst,to spíš maminky co už mají zkušenosti,musí to být stresující když ti oba kluci pláčou dohromady 3 hodiny…to bych taky asi byla na nervy :roll: :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
3.4.09 18:19

koukám,jestli tu jsou nová miminka a ona Rosinka v nesnází......holka vydrž,to se upraví,za chvilku budeš s klukama sehraná,teď je to pro tebe velká změna a kluci si musí taky zvyknout…
A nemůžou mít prdíky?Kluci na to hodně trpí,můžou plakat tím a né hlady.Nebaštilas něco špatnýho????Hlavně bašti,ať neztratíš mlíčko,jestli teda nedáváš umělý,to mě teď uniklo.......drž se!!!!

Ody-já mám teď taky šílený stavy,sice nebrečím,ale jsem protivná jak h…

Holky vy tady všichni tak rychle a pohodově rodíte,že už vidím sebe,jak rodím 24hodin.....úplně vám to závidím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.4.09 18:22

ahoj holky,

tak se po delší odmlce hlásím zase zpět v plné parádě,stále 2v1 :D

Tak jak mě paní dr.plašila,že to do konce týdne nevydržíme,tak musím zaťukat,že zatím pohoda…Teda celý týden poslíčkuju jak blázen,ale jinak malá asi ven ještě nechce! :) :?

Dnes jsem byla opět na monitoru a malá teda řádila :) Pan Dr.říkal,že tam mají dneska nějaký nával…Byla jsem asi 5.na za to dopoledne na monitoru a ty ostatní přede mnou si tam nechávali…Rodili tam jedno dítě za druhým,atd… :D Jen jsem se modlila,aby si mě tam taky nenechali,zrovna když je tak krásně a já bych musela dřepět v nemocnici… :cry: Óóó děkuji,nemám zájem… :)

Jejda,venku je tak krásně,já bych uplně vyrazila s kočárkem ven… :) Asi si tam dám nějakou panenku,či co :D :D

http://emimino.cz/…0040%7E2.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
3.4.09 18:28

No prdiky maji, a na to jim davam kapky, zmenila jsem Nutrilon na skoro 2× drazsi Nutrilon comfort (specialni na bolava briska) a zda se ze se to jen horsi.........................mamka je chudak..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65378
3.4.09 18:37

Rosinko,zlatíčko naše…vydrž holka…je to určitě těžký a nápor na nervy,ale zvládneš to uvidíš :lol:
Jinak já ted přišla z venku.....dlouhá prochajda,pak u kamarádky na kafíčku a třeba se prcek rozhodne vylézt,když je tak hezky :lol:
Ellennko…,já sama nevím,kde se ve mě bere ten klid…ale v noci když spát nemůžu,tak se mi to honí hlavou…jak to bude a tak 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.4.09 20:22

Rosinko: vydrž! Ty hormony v šestinedělí jsou fakt síla a řev jednoho miminka mi úplně stačí. A to ještě Daneček tři hodiny v kuse nebrečel. A ono se to určitě zlepší!

Já zatím zvládám, ale mám doma manžela. A Lucinka občas pěkně žárlí, i když na brášku je hodná, hladí ho a pusinkuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
3.4.09 21:35

Ahoj holky, chřipka u mě je lepší, malý je moc hodný, prdíky nás netrápí, i když máme v záloze kapičky sab simplex a včera dokonce říkala dětská doktorka, že můžeme dát malému i 5 lžiček fenyklového čaje. Ten já piju pořád, ale že bych ho mohla dát i malému, to by mě teda nenapadlo. A žravost mě totálně opustila, nemám nějak chuť na jídlo. Za to malý, ten je při chuti pořád :) Ale v noci spí i 4-5 hodin v kuse. Takže u mě pohoda. Jen mě lidi straší, že to je začátek, že se to změní. Tak doufám, že ne. A dneska jsem jela poprvé s kočárem :)

Aleesho, krásný porod! To by si myslím každý nechal líbit :)

Gabu, čerstvý rohlíky jsou výborný, ale ta muka potom.. :) A neboj, taky necháš hodně kil v porodnici :) A kojením to beztak půjde samo..

Rosinko, vydrž, máš dětičky dvě, to já si vůbec neumím představit.. A věřím, že jsi vyčerpaná.. Kdo by taky nebyl..

Holky, kdybyste viděly ty naše psy.. Jak vidí malého, začnou kňučet, chtějí ho olizovat, jsou úplně šílení. Ten mamky teď sedí na vrchu gauče a kouká z dálky do postýlky.. Magor! :)

Jinak gratuluji k úspěšným kontrolám a moc přeju, aby se to blížilo konci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11828
4.4.09 01:05

Aleesho , vítej zpátky doma! :D Mně ve středu doktor v porodnici říkal, že se mám připravit na rychlý porod, tak jsem zvědavá, jestli to bude tak rychlé, jako u tebe. :)
To je hezký, jak se Lucinka chová k bráškovi! Mně dneska Martínek říkal, že bude brečet, až se miminko narodí. :o Ale k dalšímu vysvětlování a utěšování už jsem se nedostala, protože chtěl přečíst pohádku a ne zdržovat nějakým povídáním. :lol:

Pláč bez příčiny - přidávám se do klubu! :lol: Dneska jsem na zahradě řvala, protože mi Martínek pořád někam utíkal a já už neměla sílu ho honit. Ale hlavně proto, že máme na zahradě několik míst, kde může spadnout nebo se zranit a mně to přišlo tak líto, že nemůžeme mít normální zahradu, kde bych ho mohla nechat aspoň pár minut bez dohledu… :?
Je to sice otrava, ale důvod k čtvrthodinovému vysilujícímu pláči to teda fakt není. :roll:

Je úžasný počasí, dneska jsem venku žehlila - to je hned příjemnější.
Mám komplet připravené první dvě velikosti oblečků pro mimčo, zítra vyperu zavinovačky, mantinel a peřinku s polštářem a můžu jít rodit. :P
Ba ne, ještě chci vyprat kočárek a autosedačku. Manžel se sice tváří, že jsem se zbláznila, proč to chci prát po roce a půl, co to leželo na půdě… no buď jsem blázen já nebo on. :wink: :lol:
Večer jsem ještě vyklidila část své skříně, abych měla vyžehlené věcičky kam uložit. Skříň do dětského pokoje je jaksi v nedohlednu, tak se musím uskromnit. Aspoň jsem vyházela spoustu starých triček a svetrů, co už dááávno nenosím. Mám z toho radost, zítra se asi vrhnu na další část skříně a možná i na manželovu - jestli mě nechá. 8)

Gabu , manžel je fakt drahoušek, co? :lol: :lol: :lol: To neřeš, co jsi při porodu říkala a jak jsi řvala - manžel to snese a personál v porodnici je zvyklý!
Muškáty jsem tentokrát dala do šatny na okno, máme tam přes zimu cca 8 stupňů. Nechala jsem si už jen dva truhlíky, víc se mi jich nevejde - možná si je zítra namnožím a o:,–(ím ještě jeden truhlík.

Přenášení - je to tak, že ještě dva týdny po porodu tomu doktoři přenášení neříkají, stejně jako mimčo narozené dva týdny před termínem už berou jako donošené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11828
4.4.09 01:29

Rosinko , holka zlatá, vydrž!!!! S dvojčátky to musí být hrozně náročné, zvlášť když takhle pláčou. Těžko ti poradím, co jim chybí, ale nejspíš to budou prdíky. Kojíš je ještě, nebo dáváš jenom Nutrilon?
Jestli kojíš, je asi milión možností, co z tvého jídelníčku jim nesedí - od nadýmavých věcí jako cibule, česnek a luštěniny, přes čerstvé pečivo až po čokoládu a kakao, každé mimčo může být citlivé na něco jiného.
Už jsem napsala kamarádce o kontakt na jednu moc příjemnou laktační poradkyni, snad mi ho ráno pošle. Pomohla několika mým kamarádkám, jednak dobrou radou a jednak uklidněním. Za nějaký poplatek (bývalo to asi 500,– Kč) přijde k tobě domů a poradí se vším, s čím potřebuješ, hlavně ohledně krmení.

Zkuste to s mamkou nějak vymyslet, ať se pořádně najíte a třeba na střídačku si trochu odpočinete, bez toho to nejde! O víkendu budeš mít doma manžela, ne? Tak snad to bude aspoň o trošku lepší. Moc držím palce, ať to nejhorší brzy přejde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí