duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4020
5.4.09 14:28

Ahoj, maminky!

teda Miri, 14 dni!!!no.....tak hodne trpelivosti :) A vsechno nejlepsi k svatku :D

Gabu, balim takhle kluky jen pro krmeni, protoze oni temi svymi tlapkami nejak moc mavaji, mam hned pryc kloboucek z bradavky, kdyz je krmim z lahvicky, tak nez do pusy narvu lahvicku, uz tam maji rucicku…takze je to nutnost…mamka rika, ze to pomaha pry i na prdiky, ale nevim, nam asi nepomaha nic…no a krome toho,jak oni moc mavaji rucickami, tak se rusi behem spani a maji podrapane obliceji, tak to brani i tomu, a dalsi duvod, doslo nam obleceni :))))prave bylo vse vyprane :oops: jinak klukum je skoro vsechno velke, jak jsou maly…
Asi bych jim mela ostrihat nehtiky :roll: …jenze netroufnu..bojim se jim ublizit…kdy se to dela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
5.4.09 14:36

Jo, jeste divala jsem se na rodinu, no musim rict, ze Aleeshe to moc slusi v te porodnici (to jak jsme probiraly s Amber, ze v porodce kazda vypada „opotrebovane“), tak Aleesho, nevim teda, jak vypadas normalne, ale na tom porodnim sale, fakt nejde vidit, ze jsi pred chvilkou rodila.A Danielek je nadherny!!!
A abyste verily, ze ti moji andilci umeji rvat a rvou vetsinu casu, tak vam nafotim a dam take na rodinu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.4.09 14:40

Miri, právě myslím, že by třeba řekli půl slova nebo že by to bylo ve zprávě, páč na utz jsem byla u jiného doktora. Ale nechci se hádat, možná to změřili nějak „tajně“ - nebo mají spolu dohodu, že když je to OK, tak nepíše nic… :nevim:

Rosi, ty nehtíky jsou mrňavoučké, že? Taky jsem se dívala na miminku kamarádky, že budu mít strach, že ušmiknu celý prstík :lol:

Jasně, Rosi, nafoť je v akci - nebo natoč video :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.4.09 14:49

Ahoj holčiny,
včera 4.4.se nám v 22.10h narodila Zofinka.Bylo to strašně rychlé,ale Epi jsme stihli a tak jsem si tentokrát odžila tak asi sedm nepříjemných kontrakcí,jinak jsem tentokrát rodila se silnými menstruačními bolestmi.V 20h jsme vyjížděli směr Apolinář a za dvě hodinky byla Zofinka na světě.Jako bonus mě rodil dr. Koucký,opravdu mám tentokrát jen ty nejkrásněší zážitky z porodu,při kterým jsem netrpěla jak zvíře.Přeji všem takový porod.
Ted jdu dočíst,kdo všechno porodil.zatim pááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.4.09 15:51

Stani, tak to je dobře, že máš takové super zážitky… Tak to má být :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
5.4.09 15:52

Stani, obr gratulace k Zofince! Vybraly jste si krasne datum.

Miri, vse nejlepsi k svatku, at se ten porod uz nastartuje.

Angu, prutoky urcite kontrolovali na velkych utz. My je ted meli spatne, proto maleho vyndali uz 25.3. Prislo se na to na monitoru.

Maminky drzte se, ja mela brecici krizi vcera, ty hormony jsou hrozne, a tehulkam preji, aby byly co nejdriv taky maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.4.09 16:00

Jé, já jsem taky měla včera brečící krizi, pak mě rozebrala ta večeře… A dneska jsem chvilkama ještě taková rozladěná - nic mě nebaví, nic se mi nechce :roll:

Amber, jak říkám, možné to je, akorát mi přijde divné, že všichni o tom víte, jen já ne :lol: A to jsem ho sledovala pečlivě, co tam hledá, co tam měří a tak… A ve zprávě taky ani slovo - to mi přijde podezřelé :nevim:

Jestli ono se to nedělá jen v Praze - zatím,kdo psal, že mu to dělali, tak byl z Prahy (pokud vím, možná se pletu) - k nám to možná ještě nedorazilo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
5.4.09 16:12

Tak jsem prospala celé odpoledne…
přítele s holčičkama jsem vyslala pryč a je tady klid,tak to krásně šlo :lol:
Teda ale ted jsem jak zlámaná.....jdu pak na chvíli k babičce…jojo nedělní mejdánek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
5.4.09 16:46

Tak jsem teď dorazila z venku, je to paráda, ale jdu asi na gauč, nějak se mi nic nechce :D

Zdravím Stanušku, já doufám, že takový super porody budeme mít všechny a půjde to u nás jako po másle :wink:

Angu já taky nevím o tom, že by mě koukaly na průtoky pupečníkem, můj dr. o tom nemluvil, on vše bere letem světem a utz už mi nedělá :nevim:
Ale teď čtu u Amber, že to zjistily na monitoru, tak mu budu věřit, že víc co dělá 8)

Rosi těším se na fotečky tvých andílků v akci, jinak si myslím, že stříhat už můžeš, ale já bych se taky bála, takový pidi nehtíky a pidi prstíky, mamka říkala, že mi stříhala nehtíky když jsem spala :D

Miri 14 dní 8O tak to je přesně to o čem jsem mluvila, abych tady nebyla ještě v květnu, protože 14 dní po 2.termínu je 6.května a to bych už fakt nevydržela, ale co mi bude zbývat, že? Tak se holka drž a budu držet pěstičky, ať se Kubíčkovi už chce ven :wink:

Teď tu sedím u pc a ta moje holka mě strašně bolestivě kopla, tý jo, to se mi ještě nestalo 8O

Jinak holky v noci jdu na záchod a připadám si už na 60 let, kyčle bolí, a jak jsem těžká, tak zvednout to tělo, no síla :roll: no už to není žádná sranda a bude hůř :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
5.4.09 18:56

Lucinko…tak zvednout s v noci…to je síla…přesně jak píšeš…jako babička ale hodně hodně stará.............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.4.09 20:04

Jo, vstávání v noci… Já se snažím vstávat potichu, abych nebudila drahého, ale jde mi to čím dál tím hůř :lol:

Luci, já se taky snažím doktorovi důvěřovat, koneckonců má a měl těch těhulí mraky, tak i kdyby nedělal něco podle nejnovějších zjištění, tak by to snad nemělo nějak zá:,–(ně vadit… Je fakt, že po triple testech jsem říkala, že mi byl jakési vyšetření čert dlužen - kdyby mi nic nedělali, tak jsem v klidu :roll: :lol:

U nás se opékalo, takže pohodička, dala jsem si decku vína… Bílé se taky počítá na to vyvolání nebo to musí být červené? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
5.4.09 20:08

Angu…decinku já měla taky…ale červeného-u babičky :lol:
jo a společné spaní jsme doma vzdali dávno…to by jsme nespali ani jeden........ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
5.4.09 20:39

Ahojky holky,

tak jsem se dnes pokochala malinkatou Sofinkou v porodnici, leží na stejném pokoji jako já s Vendy. Nějak to tam na mě padalo! Když jsem odcházela, tak jsem si říkala: Tak a příště už sem půjdeš až budeš rodit! :roll:

Koukala jsem na fotečky! Moc pěkné! Rosi teda fakt vánočky k sežrání! :lol:
Alessho - to je pěkňoučký chlapík! A ty vypadáš dobře na to že jsi zrovna prodila. :wink:
Miri - teeeeda! 40 tt? ROĎ! :wink: :lol:

Rosi - to stříhání nehtíků, já praktikovala při kojení! Při spaní jsem je tím budila. ALe vím že hodně maminek kolem mě stříhalo taky když spali. - Myslím, když spali děti a ne maminky :lol: :lol: :lol: to je jesné! :D

Stanusko - ahooooj, ty jsi online z porodnice, to je paráda!!! Jak vám je holky? 8) :wink:

Už nevím na co jsem zase chtěla reagovat, ach jo! :roll:

Ještě na to vstáváni z postele a belhání se na wc, tak to máme asi všechny stejné! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
5.4.09 20:46

Tak do toho mě ještě začal bolet zub…co teda mám tam korunku a pod ní mě to bolí…ono už se mi to občas stalo a zase přešlo,ted už 2 dny a nepřechází...........
No uvidíme jak to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
5.4.09 21:42

Dobrý večer …

No jo Ody co 40tt, začala jsem už 41tt … Mám toho fakt už plný zuby … ach jo :(

Péti ještě zuby do tohodle všeho, tak to by mě fakt mrsklo …

Rosi já jsem se bála Matesovi stříhat nehtíky, tak mu je stříhala mamka, třeba když jsem kojila, nebo když chrupal, jak píše Ody …

Jo a když mám vstát v noci z postele, tak to je zážitek … to mám pocit že mí je 99let

Lucinko, myslím že i ty můžeš porodit dřív než já …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí