Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, ty průtoky.. Na monitoru jsme jeden den měli tep malého k 80 a neustálé pohyby malého, dělalo to skoro plynulou čáru, a druhý den na kontrolním monitoru jsme měli pro změnu tep kolem 160 a pohyby opět skoro plynulá čára, tak jsem šla na utz a prověřily se průtoky. Doktor to teda říkal hned podle monitoru, v čem bude asi problém. Snad vědí, co dělají.. No a já z toho dostala hysterák, že nám umře.. Tak šel hned druhý den ven..
Tak to já mám monitory dobrý, myslím si že zítra na UTZ bude taky vše v pořádku … jdu taky hlavně kvůli váze … jsem na toho darebáka zvědavá …
Amber, tyjo, to se ti nedivím, já málem měla hysterák z toho, že má tep 97, když spal… ![]()
Peti, ještě zub do toho všeho
Já jdu k zubařce zítra, na 2. prohlídku v těhotenství - dala jsem si předsevzetí, že budu chodit pravidelně… Ale ona mě vždycky chválí, tak tam chodím ráda
![]()
Miri, tyjo, už 41. týden… Já pozítří začínám 40.
To to uteklo… Když si vzpomenu, jak jsem si říkala - už je to dvojciferné číslo, už začíná dvojkou, trojkou a teď jsme na konci a bude čtverka… Mazec ![]()
Angu ani mi nemluv, uteklo to pekelně a teď se to táhne jako prase … ![]()
Stani, tak to je opravdu krasny porod, to za chvilku dostanes chut' zase rodit ![]()
Strihani nehtiku za spanku…vy si delate srandu..jsem tak rada,kdyz chvilku spinkaji…tak asi ty nehty radeji necham…
Stanusko a Michale, moc gratuluju k narození Žofinky!!!
Ať se má čile k světu a dělá vám jenom samou radost!
![]()
Rosinko , máš SZ s číslem na tu laktační poradkyni. ![]()
Gabu , tak to je dobrý, je to ta samá poradkyně, co jsem Rosince posílala číslo! ![]()
Miri, já myslím, že je to hlavně tím, že nevíš, kdy to bude. To si každý den říkáš - tak dneska by to šlo… a ono nic. Tak možná zítra…? A zase nic. A tak furt. A tím pádem se to vleče
A jak tě strašili tím předčasným porodem, tak zvlášť, páč to takhle očekáváš už poměrně dlouho ![]()
Rosi, tak jim je nech a až trošku vyrostou, tak si je ostříhají sami
Nebyly by třeba dobré kleštičky místo nůžek? Že by ses nebála, že je střihneš nebo píchneš…
Tak jsem konečně došila ten kapsář, nějak jsem zamrzla před finišem
Tak ho zítra blejsknu a budu se chlubit - dneska už se mi nechce. Ale mám z něho radost, líbí se mi…
**Hlasování o uzamčení diskuze
PRO
Angua
Odysea
Lucink_a
Stanuska
Bobi
Ellenna
PetraZ
Zuzulenda
Rosinka
Oliva
Eva184
Kačkač
Nicky
escargot
Ibrisam
Majka24
Amber
PROTI
Titty
Suvik
Aandy
Gabu
aleesha
MiriaM
ZDRŽELY SE HLASOVÁNÍ
Fram
ZATÍM NEHLASOVALY
Dendulin
tygr
xmerssy
kackakocka
Lucka00
NEZVĚSTNÍ ![]()
Buresinka
Tuttu
Tulipánek
Jojinka - nestíhá se účastnit, dle zkušeností z Prosince 2006 vřele doporučuje
Mishutka
Petrax - dle zkušeností ze Září 2007 doporučuje **
Dobré ranko, tak on tu od večera nikdo nebyl, žádní nespavci (kromě mě, teda
), žádná miminka ![]()
Vylovila jsem ještě to hlasování o uzamčení diskuze - možná by bylo dobré, aby ještě napsaly ty, co se tu vyskytují a nehlasovaly (třeba Amber
)… Počítala jsem to a kdyby byly všechny nehlasující proti, tak je to nerozhodně
Když bude ještě někdo pro, stejně jako když se už nikdo nevyjádří, tak bych to uzavřela s tím, že počkáme dokonce dubna nebo třeba pro jistotu ještě první týden v květnu, ať mají všichni šanci porodit, napsala bych pak Lesině a zamkly bysme to, upravily seznámek… Můj návrh… ![]()
Ahojky a dobré ránko ![]()
zoubek cítím,ale snad to bude OK…jinak taky chodím pravidelně.....v těhu už jsem byla taky 2 krát.
Dala jsem si snídani a jdu s notáskem do postele ![]()
Jé, někdo je vzhůru
Já jsem taky dosnídala a přemýšlím, jestli si jít lehnout k TV (a usnout) nebo dodělat patchworkovou deku pro mrňouse, ať můžu sklidit ten šicí stroj…
Divím se, ale zatím vítězí deka
![]()
Jsem takhle vzhůru pokaždé ![]()
a navíc přítel odvážel holky,tak tady ráno byl trošku zmatek,protože zaspaly
![]()
Deku???jo jo jen dodělej...........at jí prcek má ![]()
Dobré ránko, tak já jsem taky vzhůru, ale než se sem dohrabu a dočtu, co jste ještě včera napsala, tak uběhne doma ![]()
Jinak jsem ráda, že s těma průtokama se to pozná na tom monitoru, já bych taky dostala histerický záchvat, ani se Amber nedivím ![]()
Miri je to hrozný, já každou takhle přenášející maminku strašně lituju, moje kamarádka přenášela 14 dní a nakonec vyvolávaly, no hrůza, bylo mi jí moc líto
hlavně to čekání, kdy člověk fakt neví, do toho termínu to nějak jde, ale pak
A nemyslím si, že bych porodila dřív než ty, neboj, třeba ti dnes řeknou něco potěšujícího, držím pěstičky ![]()
Jé Peti zoubek, to je protivný, já byla u zubaře jednou a vše o.k. pak mám nakázáno přijet v srpnu, tak jsem zvědavá ![]()
Jinak s uzamčením diskuze, souhlasím s Angu, ať se vyjádří ti co ještě ne, ať to můžeme ukončit, ať to chudák nemusí pořád hledat ![]()
Teď když koukám na ty jména tam, tak mě napadá co xmerssy, taky už by mohly být doma, že? A dendulin se nám už neozvala, no tři děti, asi taky má pěkný zápřah, Lucka tady nebyla strašně dlouho, naposledy, když chodila ještě do práce, jestli má net vůbec doma
![]()
No uvidíme…
Jinak Oli ty taky přenášíš, tak šup šup, ať je malej venku, ale už prosím tě neskákej po zemi ![]()
Holky a co Evik s dvojčátky???jsem jí tady dlouho neviděla…nebo jsem jí prošvihla???
No Peti já na ní taky včera myslela, už tu strašně dlouho nebyla, tak jsem si říkala, jestli jsou v pořádku…
snad jo, asi nemá třeba čas napsat…