duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
6.4.09 16:06

Tak jsem na netu našla obyčejnou nejlevnější:
http://www.vitalshop.cz/…0wh/d-70340/

Co myslíte, vy co jí máte? Nebo se vyplatí investovat a koupit dražší, nemám s tím vůbec zkušenost a nikdo v okolí jí fakt zatím nemá… díky za radu :wink:

Taky mi jde o to, že jsme opravdu malý město, a nevím jestli se mi finančně vyplatí kupovat ty směsy na chleba, nebo vše zvlášť koupit si mouku a píct, jak pečete vy? Já se naotravuju…

Rosi já mám taky ty nůžky se zaoblenýma hrotama z tesca asi za 50 korun a můžu říct, že jsou docela ostrý, manžel jim moc nevěřil, ale ostříhá si s nima i svý nehty :wink: no jsem na sebe taky zvědavá, ale když Suvi říká, že zatím se nestříhají, tak asi bych to nechala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
6.4.09 16:09

Peti s tou pekárnou, manžel si taky právě myslí, že bude používaná chvíli a pak bude šmitec, no já nevím, ono když to peče samo a nemusím u toho asistovat, tak je to super :D
A já miluju semínkový chleba atd. a tohle by nemělo chybu… a když se chybí pečivo, tak si můžu upíct, ale musím mít ingredience 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65369
6.4.09 16:11

No holky na snažilkách pečou docela dost a moje kamarádka taky.........
no kdybych neměla sámošku před barákem,tak o ní budu kvuli pečivu uvažovat.........
možná až prcek trošku vyroste.....ted zkraje stejně asi nebude čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
6.4.09 16:14

Holky pekárnu bych taky chtěla. Ale uvidím…až po porodu. Buď se jí odměním nebo si poručím něco jinýho :wink: . Taktéž miluju semínkový věci :-).

Rosi, tak jim je okousej :lol: :lol: :lol: .

Amber dík, já nevěděla co myslíš s tím pupíkem. Taky jsem četla, jak máš štětičkou šátrat až dovnitř…no, to mi moc pod nos nejde. Spíš asi budu taky jen ťupkovat…tak jak říká tvá dr.

Zas peru… :wink: To už teď bude asi furt 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
6.4.09 16:15

Pekárnu nemám, neuvažuju o ní. Asi si taky myslím, že by mě to přešlo za čas a pak by jen chytala prach!

Rosi - jeeeeeeeeee! Řvouni jsou krásní! 8) :lol: Až mi slza ukápla. Hned bych je vzala na ruce, aby neplakali. Jsem rozmazlovací. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65369
6.4.09 16:16

Suvik…taky peru......ale přítel prý bude večer žehlit 8O tak jsem zvědavá :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65369
6.4.09 16:26

Jo a holky…když odteče plodová voda…kolik toho asi je????A je to najednou,nebo to jako teče pořád??????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
6.4.09 16:29

Peti to jsem taky zvědavá. Sestra si nejdřív myslela, že si učůrla, pak zas šla do sprchy, aby si ulevila od bolesti a jak chceš poznat ve sprše, že ti odtýká voda že? Ale říkala, že jí přišlo, že odtíká podle toho, že byla lehce narůžovělá (byl to ale jen čůrek). A někdo to zas má prý „řach“ a pak prostě teče a teče. No, jestli to poznám… A jestli mi vůbec odteče taky že? Třeba mám ten blbej igeliťák na matraci zbytečně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
6.4.09 16:30

Peti, Tobě teče voda? :) Jinak je to prý jak u koho, co říkaly holky v porodce, někomu to teklo po troškách, někomu najednou proud, jako když pustíš kohoutek.. Je to jak u koho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
6.4.09 16:31

Petul - já měla pocit že jsem se počůrala, ovšem když po mě po dalších pár krocích k wc vytekla další várka, došlo mi, že to asi počůrání nebude. Neboj se, určitě to poznáš! Pak už mi odteékala po troškách až do porodu, ale to bylo fakt pomálu proti tomu co bylo doma na lině. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
6.4.09 16:33

Rosi kluci jsou úžasný, fakt nemají chybu, stejně jsou rozkošný i když brečí :lol:

Mě teta řikala, že jí praskla voda a teklo to postupně, ale pořád, tak to prý poznala, a to měla dvojčata.. ono asi fakt jak u koho, někomu to odteče najednou.. a to musí být šplachot, taky se bojím, abych to vůbec poznala, ale snad jo :wink:

Holky já budu prát zítra a dnes žehlit co tam mám, pěkně postupně, jinak na to už nemám, to žehlení je pro mě teď za trest.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65369
6.4.09 16:37

No nevím,jestli mi právě teče voda…nebo jak jsem seděla zkroucená,tak jsem si učůrla… :oops: každopádně najednou mokro…ale ne moc.
Tak uvidíme.................na WC jsem pořád a močák mám teda stračenej tak nějak divně......vyčurám se,vstanu a musím znova............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
6.4.09 16:40

Ahojík - tak jsem přijela z gyndy a kožní, na gyndě napsala doporučení na hospitalizaci, zítra tam máme jet , stopy bílkoviny v moči, velké otoky, tlak 131/93,132/100,125/95 no měřili na několikrát, nevím že prý je hraniční mívám tak 125/70 v průměru, tak nevím zda jim to na hospitalizaci bude stačit, doktorka ze mě vyděšená jak jsem oteklá, tak zítra se uvidí jestli si mě tam fakt nechají, ale řeknu vám otoky jako blázen za týden 3kg nahoře síla, to prý jak jsem zavodněná , nakonec jsem tam šla se špiněním a vylezu s papírem na hospitalizaci, tak zítra písnu sem nebo sms jak jsem dopadla. To jsem teda nečekala :roll: Docela mám strach, ale zase vím, že to chtějí doktoři udržet d 35 tt., tak to tak rychle nebude, to říkala doktorka že neví jak mě dlouho chtějí takhle držet :wink: . No uvidíme, jo a na kožním, další mast a tablety na svědění nic nového nevím. Holky to je něco, jdu se dobalit kosmetiku tašku mám už dáááávno zabalenou a uvidíme.Jo prý nemám postavu na dvojčátka říkala doktorka :lol: , jsem malá a všechno šlo dopředu, že tam měla maminu co ted porodila 3 kg dvojčata / každé / normálně prý to tak chtěla ale ona že byla oproti mně o 2 hlavy větší a dětičky se jí tam nějak poskladály, no tak končím, to jen info , držte paluchy, docela bych to chtěla mít za sebou ale vidím to že si ještě počkám, znám doktora z poradny, ten je neoblomný, je fakt čím déle tím lépe pro prcky. Tak zatím paaa

• Citovat
  • Upravit
4020
6.4.09 16:43

Suviku, no fuj…okousat.....ne, uz jsem rozhodnuta, necham jim nehtiky a dam rukavicky na tlapicky do te doby, nez se nauci ostrihat je sami :lol: :lol: :lol:

Ody, roztomily, jo?tak prosim te, prijed pohlidat......prooooooosim :lol: :lol: :lol: jo jo a naruc vyzaduji porad, tak to se bude hodit :)))

Peti, voda u me nejdriv trosku, no tak na celou slipovou vlozku (barva naruzovela s troskou krve) ale pak to hned slo velkym proudem a nevim, mne se zdalo, ze ze me tecou litry… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
6.4.09 16:45

Evi tak se drž a určitě písni, jak ti je a co ti budou dělat, i když koukám, že už si fakt docela daleko, tak uvidíš… Držím pěstičky, ať je i brzy tvýho trápení konec a kluci jsou na světě zdravoučký…
Jdu žehlit, jste mě naladily 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital