Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, bude vám vadit, když budu průběžně nakukovat? Péťu znám ze snažilek a jsem napnutá jak struna ![]()
Peti tak moc na tebe budu myslet!!!!
Otec je srandovní!
Dnes jsem testovala toho svýho, co si pamatuje, co jsme si říkali…no, něco jo, ale potřebovala bych, aby toho do mozkovny nacpal trochu víc. JInka máš Angu pravdu, Temšvary může být i falešně neg. nebo poz., u nás v deníčku s tím experimentuje teď Pudla…prý jí to reaguje is močí a vodou (ono to totiž zindikuje určité pH spíš než že by to poznalo, že je to plodovka podle něčeho konkrétnějšího).
Neozvala se někomu Miri jak dopadla na dnešní kontrole, moc na ní myslím, snad už se Kubíček umoudří ![]()
Sharane2006 určitě jukej ![]()
Já jsem si teď dala véču, ale ještě mám hlad
hrozný to je se mnou, ach jo, jsem poslední dobou jak bezedná ![]()
Holky, promiňte, že Vám sem lezu, ale neustále sleduju Suvíka a Peťu. A teď koukám, že je Péťa na cestě do porodky. Tak moc moc moc držíme palečky, ale Vy to zvládnete, neb jste šikulky na entou.
Ahoj holky,tyjo,dneska mě to dočítání fakt baví…tak co ta Peťula?Jak jí asi je a kdy se prcek narodí?Moc na ní myslím ať je vše OK a jde to jak po másle ![]()
jinak bylo mi hned jasný že se něco děje,vždyť jste dnes nakecaly alespoň 10stránek
!!!
Já pořád nic…zítra ráno jdu na monitor a KO,tak uvidíme co nám poví..
Tak soucítím s Miri,Miri vydrž,snad to těch 14dní nebude…já jsem zatím docela v pohodě,spim a odpočívám,doma se moc nepředřu a snažím se být v klidu…ono to někdy přijde ![]()
Jinak Péti přítel je asi ukázkovej taťka,neni nad zmatek
,jsem zvědavá na toho svýho.....teď se mě ptal co je novýho..tak říkám že jedný holčině asi prdla voda…no a on na to jestli zavolali instalatéra
…už ho chci vidět až pojedeme my… ![]()
zdravím holky ze snažilek… ![]()
nazdarek holky!
neco mi rikalo, ze mam dneska nakouknout a ono se tu rodi snad v primem prenosu!
peti, tak drzim palce, at je to ONO a matyasek vykoukne brzo na svet!! ![]()
jinak cestu do porodnice mame uz natrenovanou (nemame totiz auto..), 9minut tramvaji a pak 5 minut pesky..
no snad to dam v pohode
![]()
m. si dela jeste srandu, ze si vybereme tramvaj nizkopodlazni, abych nemusela lizt do schodu.. ![]()
Fram,tak to je něco…klobouk dolů ale jestli ti bude hodně zle,tak se proboha netrap v tramvaji a chůzí a zavolej si sanitku
já tedy ještě nerodila,ale spousta holek popisovaly že sotva někam došly ![]()
no my to resili kolem a kolem, i s PA jsem se o tom bavila a pry kdyz to mame takovy kousek a pujde to, tak to mame zkusit, pokud bude vse ok.. na sanitku pry budu s nejvetsi pravdepodobnosti cekat o dost dyl.. ![]()
Fram - i kamrádka takhle jela do porodnice, bydlela od ní kousek tak jela. Zvládla to v pohodě!
Každopádně tě obdivuji, já bych to asi nezvládla. I autem to máme tak 10 min cesty. A pokud nepraskne voda tak bych chtěla jet zase až na poslední chvilku. To víš doma je doma! ![]()
Ha ha ha..........jsme doma................ ![]()
teklo to ze mne ještě v porodnici…tak test na plodovku dělali 3krát..sama sestřička nevěřila.........
tak je to pouze hodně vodnatý výtok.
Domů jsem dostala vložky a tu vodičku na Temešvariho test a tak mám doma testovat…jestli teda nepoteče i voda.
Jinak..dělali monitor,ten OK a kdyby něco,raději prý zase přijet,než něco zanedbat.
Holky,
bohužel na Miri číslo nemám , ale on na mě ano, tak snad by dala vědět kdyby se něco dělo! Ale tuším, že Rosinka na ní má číslo! ![]()
Mám nutkání, smskovat Petule!
No musíme vyčkat věak ona se ozve sama! ![]()
Já si byla zaplavat ve vaně, celá jsem se oholila
, říkala jsem si že snad naposledy!
Normálně jsem prudce sebou hodila dozadu a opřela jsem se a voda vystříkla a šup ven na podlahu.
Potopaaaaaaaaaaa! ![]()
Zítra mě čeká KO, no jen monitor! Můj dr. mě prý prohlížet už nebude
, jak pak člověk má zjistit co se mu tam dole děje s CS! ?
![]()
Tý jo Fram,tak snad to zvládnete, já nejsem schopná teď chodit pěšky natož v bolestech, ale těch 5 minut pěšky bych snad zvládla…
My máme porodnici fakt kousek,10 minut chůze by to taky dalo, ale musely bysme to obcházet okolo, jinak na ní v podstatě koukáme, ale pojedeme autem, já už fakt nejsem schopná
A chci jet na poslední chvíli, tak to bych vůůůbec nedala ![]()
Myslím na Péťu, asi si ji tam nechaly, tak snad se Matýskovi bude chtít rychle na svět. ![]()
PETUL - mě z tebe klepne! KLEP!
Jak to že nerodíš?
![]()
Vítej z5 mezi čekatelky! Mohu tě tedy zase vesele přesunout v tabulce nahoru?
![]()
Ody..šoupej zpět.........
sestřička nejdřív říkala,že to je jasně voda…ale podle testu nic........ ![]()
opravdu jen výtok,že pak i doktora raději zavolala a ten dělal test znova...........