duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6361
7.4.09 08:57

Juuu, tak už jsem se konečně dočkala. Peťuško, to je tak krásná zpráva. Přejeme Matyáškovi, ať se mu tady na světě jen a jen líbí a ať Vám přinese pěknou fůru radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
7.4.09 09:32

Dodatečně gratuluji Stanušce k Žofince a Peťuli Matyáškovi,miminkům moc zdravíčka!!!

U mě to vypadalo už nadějně,od neděle v noci mám silný bolesti,takže to vypadalo v pondělí na porod,čekala jsem jen,že se to rozjede a dneska místo abych byla v porodnici,tak sedím doma,poslíčci jak hrom,ale prcek si v břichu klidně kope,jak kdyby se nic nedělo.
Jen mě začala odcházet zátka,to je vše.......
Každopádně,pokud se to nerozjede,jdu v pátek na vyvolání,takže pátek je jistej..........

Miri-cítím s tebou,neber si to tak,ale vím jaký to je přenášet..........drž se holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.4.09 10:02

Petro-moc gratuluju k narození Matyáška!!!!!!

My pořád ještě v porodnici a nejméně do zítra budeme,uvidíme jak moc zežloutne Žofinka a jestli já jsem v pohodě,dnes jdu na kontrolní UTZ.

Zatim pááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
7.4.09 10:10

Jsem tu jen na skok!!!
Koukám, že se tu rodí o sto šest. Holky všem vám moc gratuluju!!!! Ať vám dětičky dělají radost!!!!

Jinak my se máme dobře, fotky prcka jsou na stránkách a asi vás nikdy nedočtu. Nějak mám na starosti ten náš baráček + obědy taťkovi, do toho velikonoce (no perníčky jsem už naštěstí nazdobila, teď ještě vytáhnu dekorace a je to), takže nějak na net nemám čas :oops:
Doufám, že mi to odpostíte a já se někdy zorientuju, co nového a tak… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.4.09 10:16

Tak jsem si říkala, že musím nahlédnout, jestli ta Peťa přece jen neporodila - a taky jo :lol: Tak hrozně moc gratuluju a přeju hodně zdravíčka :wink:

Ody, dokonce ve verších jsi nám to napsala :lol:

Amber, to mi psala kdysi Nicky, že když naši psi požírají kočičí výkaly, tak je přijali do smečky a dělají to, aby ty kočky nesežrala dravá zvěř - tak možná to vaše psice s těma plenkama myslela podobně :lol: :lol: :lol:

Miri, no jo, musí to být opruz… Nic si z toho nedělej, příští čtvrtek to bude už 14 dní od TP a dýl tě určitě nenechají, spíš to přijde dřív… Takže máš jistý v podstatě poslední víkend bez prďolky :wink: A pak že kluci se rodí před TP, taková blbá pověra, každý mi to vykládá :roll:

Kačkač, dyť v pátek máš teprve termín, tak jaktože už budou vyvolávat? To kvůli té zátce?

Když jsme u těch hlenů :wink:, ze mě jde taky furt něco, už víc jak týden a je to pro změnu lehounce do zelena :oops: Ale za zátku to nepovažuju, to bych musela být zašpuntovaná brutálně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.4.09 10:20

Tygři, ty řešíš Velikonoce? Já je letos bojkotuju - nikdo k nám nechodí, na perníčky bych se tak akorát vybodla a barvit 3 vajíčka nemá smysl - 2 bych poslala mamce, ona by mi poslala zpět jedno, jedno by nám zůstalo - no co z toho :roll: :lol: Tak jsem nakoupila jenom čoko produkty :lol: A možná upeču beránka, jestli se mi bude chtít. Nebo mazanec v pekárně :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
7.4.09 10:22

U nás se zase řeže dříví o 106, tak jsem osaměla, jdu na kafíčko k babi.

Tygří Ondra je rozkošný miminko, jak je droboučkej no nádhera, já už se na tu naši princeznu tak těším… :D

Kačkač jak to že už budou vyvolávat, ty se máš, že tě nenechají přenášet 8)

Ze mě teda nic nejde, já si tady chvilku ještě pobudu :lol: i když u Péti to taky bylo raz dva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
7.4.09 10:25

Já teda velikonoční výzdobu mám, ale na vše ostatní pěkně prdím, vajíčka taky barvit nebudu, možná tak 5 dám tu velikonoční košilku :lol: a tím to pro mě hasne 8) a pak z nich udělám vaječnou pomazánku :D

Mamka mi vyhrabala nějakou formu na zajíčka, tak ho zkusím upíct a beránka asi koupím,formu nemám, a vidíš to čoko zajíce aspoň pro taťku, nějakýho pořádnýho, ať nepřijde zkrátka, u nás se to nějak neřeší ty velikonoce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
7.4.09 10:27

Anguo - no když babička mi perníčky napekla. Mám srdíčka pro „kukačky“ s nápisem ondra a pak velikonoční klasiku - vajíčka, slepičky. Čoko je taky připravená. já ty perníky chtěla zdobit ještě před porodem. No v úterý dopo mi je babička napekla a co bylo večer už víte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
7.4.09 10:29

Angu to stejný mi teď říkala sousedka na schodech…jooo, jak je to kluk, to přenášet nebudeš…ha ha ha…se ještě uvidí, Mates nevypadá, že by se mu chtělo ven. A že mám břicho dole a je to na spadnutí mi říkají kolem už asi měsíc :-). Tak jsem si naplánovala na každej den nějakou schůzku, abych ji jako mohla zrušit (že rodím)…ale mě tyhle fligny nikdy nevycházely (jakože nechci vlastně být těhotná, tak otěhotním apod. :lol: :lol: :lol: ).

No a teď jsem zapomněla, co jsem ještě chtěla…

Jo, Tygře ahoj!

A já velikonoce taky bojkotuju! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.4.09 10:32

Luci, u nás taky ne… Akorát můj taťka má vždycky lehce :,-(istickou radost, že si nás může pošimrat jalovcem, tak mu to dopřejem, brácha sice po kamarádkách chodí, ale berou to s kamarádem spíš jako důvod ke společenské návštěvě a drahý jezdí ke svým babičkám, protože by jim bylo líto, kdyby nepřijel :lol:

Jinak taťkovi s bráchou jsem letos koupila každému Heineken a vystřihla papírové zajíce, které jim tam přilepím + asi 2 čoko věci - oni budou mít z toho piva mnohem větší radost :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
7.4.09 10:35

Holky já měla porod u prvního hodně komplikovaný,přenášela jsem snad 10 dní a měla jsem zakalenou plodovku,malej byl úplně zelenej a já infekci v krvi.Takže se chtějí toho vyvarovat a šíleně velký dítě.......takže jsem i ráda,i když ty bolesti jsou mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.4.09 10:37

Tygře, tak když jsou napečené, tak to zas jo… :lol:

Suvi, mně to s tím nízkým břichem říkali někteří už v lednu 8O Jak kdyby trochu neuvažovali nebo co :roll: Věřím tomu až od minulé KO, kdy mi řekl doktor, že je hlavička dole - a taky jsem si uvědomila, že už nefuním jak lokomotiva :lol:

Brrr, nám za oknem visel brutálně velký pavouk, až jsem se zděsila, že je vevnitř! Tak doufám, že se dovnitř nedostane, to by mě trefil šlak!!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.4.09 10:37

Tak rychle nějaké fotky,než se Zofie probudí:

bez komentáře a další fotky jsou na mé soukromé galerii stanuska tady na emiminu.zatimpááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.4.09 10:43

Stani, holčičky jsou naprosto úžasné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie