Poradna duly
Jana Čurdová
Juuu, tak už jsem se konečně dočkala. Peťuško, to je tak krásná zpráva. Přejeme Matyáškovi, ať se mu tady na světě jen a jen líbí a ať Vám přinese pěknou fůru radost.
Dodatečně gratuluji Stanušce k Žofince a Peťuli Matyáškovi,miminkům moc zdravíčka!!!
U mě to vypadalo už nadějně,od neděle v noci mám silný bolesti,takže to vypadalo v pondělí na porod,čekala jsem jen,že se to rozjede a dneska místo abych byla v porodnici,tak sedím doma,poslíčci jak hrom,ale prcek si v břichu klidně kope,jak kdyby se nic nedělo.
Jen mě začala odcházet zátka,to je vše.......
Každopádně,pokud se to nerozjede,jdu v pátek na vyvolání,takže pátek je jistej..........
Miri-cítím s tebou,neber si to tak,ale vím jaký to je přenášet..........drž se holka
Petro-moc gratuluju k narození Matyáška!!!!!!
My pořád ještě v porodnici a nejméně do zítra budeme,uvidíme jak moc zežloutne Žofinka a jestli já jsem v pohodě,dnes jdu na kontrolní UTZ.
Zatim pááááááá
Jsem tu jen na skok!!!
Koukám, že se tu rodí o sto šest. Holky všem vám moc gratuluju!!!! Ať vám dětičky dělají radost!!!!
Jinak my se máme dobře, fotky prcka jsou na stránkách a asi vás nikdy nedočtu. Nějak mám na starosti ten náš baráček + obědy taťkovi, do toho velikonoce (no perníčky jsem už naštěstí nazdobila, teď ještě vytáhnu dekorace a je to), takže nějak na net nemám čas ![]()
Doufám, že mi to odpostíte a já se někdy zorientuju, co nového a tak… ![]()
Tak jsem si říkala, že musím nahlédnout, jestli ta Peťa přece jen neporodila - a taky jo
Tak hrozně moc gratuluju a přeju hodně zdravíčka ![]()
Ody, dokonce ve verších jsi nám to napsala ![]()
Amber, to mi psala kdysi Nicky, že když naši psi požírají kočičí výkaly, tak je přijali do smečky a dělají to, aby ty kočky nesežrala dravá zvěř - tak možná to vaše psice s těma plenkama myslela podobně
![]()
Miri, no jo, musí to být opruz… Nic si z toho nedělej, příští čtvrtek to bude už 14 dní od TP a dýl tě určitě nenechají, spíš to přijde dřív… Takže máš jistý v podstatě poslední víkend bez prďolky
A pak že kluci se rodí před TP, taková blbá pověra, každý mi to vykládá ![]()
Kačkač, dyť v pátek máš teprve termín, tak jaktože už budou vyvolávat? To kvůli té zátce?
Když jsme u těch hlenů
, ze mě jde taky furt něco, už víc jak týden a je to pro změnu lehounce do zelena
Ale za zátku to nepovažuju, to bych musela být zašpuntovaná brutálně ![]()
Tygři, ty řešíš Velikonoce? Já je letos bojkotuju - nikdo k nám nechodí, na perníčky bych se tak akorát vybodla a barvit 3 vajíčka nemá smysl - 2 bych poslala mamce, ona by mi poslala zpět jedno, jedno by nám zůstalo - no co z toho
Tak jsem nakoupila jenom čoko produkty
A možná upeču beránka, jestli se mi bude chtít. Nebo mazanec v pekárně
![]()
U nás se zase řeže dříví o 106, tak jsem osaměla, jdu na kafíčko k babi.
Tygří Ondra je rozkošný miminko, jak je droboučkej no nádhera, já už se na tu naši princeznu tak těším… ![]()
Kačkač jak to že už budou vyvolávat, ty se máš, že tě nenechají přenášet ![]()
Ze mě teda nic nejde, já si tady chvilku ještě pobudu
i když u Péti to taky bylo raz dva ![]()
Já teda velikonoční výzdobu mám, ale na vše ostatní pěkně prdím, vajíčka taky barvit nebudu, možná tak 5 dám tu velikonoční košilku
a tím to pro mě hasne
a pak z nich udělám vaječnou pomazánku ![]()
Mamka mi vyhrabala nějakou formu na zajíčka, tak ho zkusím upíct a beránka asi koupím,formu nemám, a vidíš to čoko zajíce aspoň pro taťku, nějakýho pořádnýho, ať nepřijde zkrátka, u nás se to nějak neřeší ty velikonoce ![]()
Anguo - no když babička mi perníčky napekla. Mám srdíčka pro „kukačky“ s nápisem ondra a pak velikonoční klasiku - vajíčka, slepičky. Čoko je taky připravená. já ty perníky chtěla zdobit ještě před porodem. No v úterý dopo mi je babička napekla a co bylo večer už víte ![]()
Angu to stejný mi teď říkala sousedka na schodech…jooo, jak je to kluk, to přenášet nebudeš…ha ha ha…se ještě uvidí, Mates nevypadá, že by se mu chtělo ven. A že mám břicho dole a je to na spadnutí mi říkají kolem už asi měsíc
. Tak jsem si naplánovala na každej den nějakou schůzku, abych ji jako mohla zrušit (že rodím)…ale mě tyhle fligny nikdy nevycházely (jakože nechci vlastně být těhotná, tak otěhotním apod.
).
No a teď jsem zapomněla, co jsem ještě chtěla…
Jo, Tygře ahoj!
A já velikonoce taky bojkotuju! ![]()
Luci, u nás taky ne… Akorát můj taťka má vždycky lehce
istickou radost, že si nás může pošimrat jalovcem, tak mu to dopřejem, brácha sice po kamarádkách chodí, ale berou to s kamarádem spíš jako důvod ke společenské návštěvě a drahý jezdí ke svým babičkám, protože by jim bylo líto, kdyby nepřijel ![]()
Jinak taťkovi s bráchou jsem letos koupila každému Heineken a vystřihla papírové zajíce, které jim tam přilepím + asi 2 čoko věci - oni budou mít z toho piva mnohem větší radost
![]()
Holky já měla porod u prvního hodně komplikovaný,přenášela jsem snad 10 dní a měla jsem zakalenou plodovku,malej byl úplně zelenej a já infekci v krvi.Takže se chtějí toho vyvarovat a šíleně velký dítě.......takže jsem i ráda,i když ty bolesti jsou mnohem horší.
Tygře, tak když jsou napečené, tak to zas jo… ![]()
Suvi, mně to s tím nízkým břichem říkali někteří už v lednu
Jak kdyby trochu neuvažovali nebo co
Věřím tomu až od minulé KO, kdy mi řekl doktor, že je hlavička dole - a taky jsem si uvědomila, že už nefuním jak lokomotiva ![]()
Brrr, nám za oknem visel brutálně velký pavouk, až jsem se zděsila, že je vevnitř! Tak doufám, že se dovnitř nedostane, to by mě trefil šlak!!! ![]()
Tak rychle nějaké fotky,než se Zofie probudí: 

bez komentáře a další fotky jsou na mé soukromé galerii stanuska tady na emiminu.zatimpááááá