duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14500
7.4.09 15:16

Matyášek je krásnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
7.4.09 15:17

Angu, dobře, že jsi zavolala, alespoň Tě doktor zkontroluje. A maluj, no.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.4.09 15:23

Tak, vymalováno, ještě počkám, jestli nebude náhodou třeba 3. vrstva, ale mělo by to být OK - na to předchozím kousku jsou taky jen 2…

Ody, no ty teda kyneš - 8 kg, to už jsi fakt jak vzducholoď :lol: :lol: :lol:

Matyášek je nádherný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.4.09 15:39

Jo, Ody, a užij si přebalovák a přeskládávání věciček - už je nejvyšší čas :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
7.4.09 15:43

tak ze by to nakonec vcera preci jenom plodovka byla? :lol: :lol:

peti taky gratuluju a preju malemu hodne zdravicka a dlouhy a spokojeny zivot!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
7.4.09 15:47

jo a teda omlouvam se, ale asi ody troufnu, ja mam navrch zatim dve kilca.. :lol: :lol: doufam, ze mimco nebude moc podvyzivene, az ze me vyleze :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
7.4.09 15:57

Fram, tak s tím sem snad ani nechoď, já mám po porodu 4 kg nahoře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
7.4.09 16:05

Tak holky jsem jak mravenec… aktivní jak blázen …

Mám umyté všechny okna a vyprané záclony … o práci jsme se pěkně podělili… :)

Za chvilku si pojedeme pro stroj na čištění koberců a čalounění, tak budeme čisti, protože ty naše koberce to je hnus …

A zítra pěkně poklidím prach a záchod s koupelkou a Kuba může pěkně do blištícího se domova … :) kdyby se uráčil … milost pán … :roll:

Matyašek je brouček krásnej …

Angu ty jsi taky aktivec, a klobouk dolů … šikula …

Ody jak si užíváš stěhování věciček ???

To jsem to teda vydržela dlouho bez vás, no jo ranní depka z dalšího miminka … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
7.4.09 16:07

Teda Fram 2kg???
Hele Fram už chodíš na Boluvku do poradny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
7.4.09 16:08

miri, oni te snad uz dlouho nenechaji cekat a drzim palec, at si capartik prichod na svet naplanuje sam a co nejdriv!! :wink:

jo, dneska jsem byla poprve na poradne na bulovce a to teda bylo.. :twisted: :lol: :lol: :lol:

amber, vzdyt jsi rodila pred par dny, to pujde rychle dolu! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
7.4.09 16:11

Fram a ke komu chodíš??? Je to tam na dlouho viď ??? Já tam vždycky ztrávím tak 3 hodky …
No a na Bulovce nechávají 10 až 14 dní po termínu, takže když se milost pán neuráčí sám, příští týden bych měla jí na příjem …
Jo a já chodím každej pátek do poradny …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
7.4.09 16:11

a ten dr. u ktereho jsem byla je snad mladsi nez ja.. a to mi je prosim 30.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
7.4.09 16:15

ja byla v te poradne na druhem patre, byl tam takovy mlady obryleny blondak.. no byla jsem objednana jako prvni, na radu jsem sla asi jako pata, ale stravila jsem tam asi hodku a pul, bo se dr. nekde zapomnel a pres hodku jsme tam sedely u sestricek na bidylku, tak sedm bab a cekaly na zazrak.. takze se mam na co tesit, jo? :roll:
nam PA rikala ze deset dni a pak vyvolavaji.. tak at se ti to vyhne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
7.4.09 16:20

No já chodím dolů do přízemí, k dr Dvořákovi, ten je naprosto skvělej, jenomže minule tam byl ten jak o něm píšeš, Dr Vláčil, nic mi neřekl, skoro mě ani nevyšetřil, strašně se mu klepaly ruce … :lol:
No já jsem tam byla v 9.30, šla jsem na monitor … a právě tam mi řekli že teoreticky příští týden … ale já fakt doufám že se stane zázrak a já porodím spontálně … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
7.4.09 16:31

jojo, to by sedelo to jmeno.. ja ho moc nezaregistrovala, ale takhle nejak to znelo. ja chtela jit do te dolni poradny, bo tam chodi kamaradka a toho dr. si chvalila, jenze me prepinkli nahoru, bo tam meli uz plno..
tak ted se uz asi otrkal, on si se mnou furt chtel povidat, ale ja jak lezim rozcapena na koze, tak mi to moc nemluvi.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí